Lees de Officiële Beschrijving

Een zeer gerangschikte universiteit

Wil je studeren aan een Britse topuniversiteit die een fantastische studentenervaring biedt? De University of Exeter geeft je de beste voorsprong bij je carrière door middel van excellent onderwijs en een geweldige leeromgeving.

Dus wat onderscheidt deze universiteit van elkaar? Het werd op de 1e plaats gerangschikt in de internationale categorie, door meer dan 20.000 studenten, in WhatUni's Student Choice Awards 2015. Het behoort tot de top 1% van universiteiten wereldwijd (THE World University Rankings 2014-15) en is 4e in het VK voor studenttevredenheid van onderwijskwaliteit in de Nationale Studenten Enquête 2014.

Consequent in de top 10 van het Verenigd Koninkrijk, is de University of Exeter een van de snelstgroeiende universiteiten van het VK. De University of Exeter , verkozen tot Sports University of the Year 2016, is ook lid van de prestigieuze Russell Group en is actief in de top 100 van universiteiten ter wereld.

Alles wat je nodig hebt op één plek

Het INTO-centrum heeft alles wat je nodig hebt om je te helpen slagen in het Verenigd Koninkrijk. Je eerste jaar studeren zal alles zijn waar je op hoopte en meer.

Bekijk de state-of-the-art faciliteiten - er zijn multimediacentra, taal- en wetenschaplabs en een uitgebreid Learning Resource Center. We maken het u gemakkelijk om te genieten van de Britse cultuur en het leven, met alles van taalondersteuning tot toegewijd personeel dat ervoor zorgt dat alles goed verloopt.

Je basis voor leren en gezelligheid

Je vindt het INTO Exeter Center op de Streatham Campus. Een gastvrije, vriendelijke en stijlvolle ruimte met meer dan 100 toegewijde medewerkers en uitstekende faciliteiten. Alles wat je nodig hebt, is hier.

Wanneer je moet studeren, is het Center de place to be. Er is een uitgebreid Learning Resource Center met privé-studiegebieden, lesmateriaal en computers, een wetenschappelijk laboratorium en twee multimediaruimtes. Je kunt het maximum halen uit flexibele studieruimtes voor colleges, seminars en tutorials.

En als het op ontspanning aankomt, laat u zich dan dekken - ontspan met vrienden in een van de 10 gevarieerde cafés en restaurants, breid uw interesses uit en neem deel aan een vereniging met het studentengilde, of ga naar het sport- en sportpark op het terrein.

klaslokalen

Er zijn veel verschillende manieren om te leren in het INTO-centrum met 22 klaslokalen en een reeks leerruimtes. Of je nu geniet van een groepsdebat in de collegezaal of een een-op-een-tutorialsessie hebt, het centrum heeft alles wat je nodig hebt hier.

Onze klaslokalen omvatten:

 • Multifunctioneel lezingentheater
 • Tutorial rooms en klaslokalen
 • State-of-the-art IT
 • Taallaboratoria
 • Wetenschapslaboratoria
 • Twee multimediaruimten voor lessen of zelfstandig leren

Wil je weg van de campus studeren? E-learning kan ook een groot deel van uw studie zijn. Je hebt toegang tot de virtuele leeromgeving van de universiteit. Vanaf hier kunt u dictaten lezen, eerdere tentamendocumenten bekijken en bladeren door andere nuttige inhoud om u te helpen. Het is ook een geweldige plek om online discussies te hebben met je docenten en andere studenten.

Learning Resource Center

Ga naar het Learning Resource Centre voor het werken aan klasopdrachten - je vindt een verzameling nuttige boeken en studiemateriaal om je te helpen met je INTO-cursus. Wekelijkse tijdschriften en tijdschriften zijn ook beschikbaar om u te helpen bij te houden van de huidige gebeurtenissen, en er zijn zelfs computers die u kunt gebruiken om u te helpen met uw studies.

Een aantal van de faciliteiten van het Learning Resource Center omvatten:

 • Taalbronnen
 • Fotokopiëren en scannen
 • Hulp bij IT

Het Learning Resource Centre is geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 - 17.30 uur en is de ideale plek om zelfstandig te studeren.

Vergeet niet dat je ook gebruik kunt maken van de zeven bibliotheken van de universiteit. Op de drie campussen van University of Exeter zijn er in totaal meer dan 1,2 miljoen boeken en tijdschriften. De hoofduniversiteitsbibliotheek bevindt zich recht tegenover het INTO-centrum en is gedurende de looptijd 24 uur per dag geopend.

Studentenondersteuning

Wanneer u denkt dat u een helpende hand nodig hebt, biedt het INTO Center een scala aan ondersteunende diensten.

U vindt ondersteuning in elke fase van uw reis, van het maken van de beslissing over welk programma u kiest tot een ophaalservice vanaf de luchthaven wanneer u in het Verenigd Koninkrijk aankomt en een 24-uurs noodnummer. INTO de University of Exeter behaalde 91% tevredenheid van de studenten voor hun steun (INTO Exit Survey 2015).

Enkele van de diensten omvatten:

 • 24-uurs noodtelefoonnummer
 • Oriëntatieprogramma over het studentenleven in Exeter
 • Airport pick-up service
 • Taaladviseurs om studenten met een laag niveau Engels te helpen communiceren
 • Residentiële assistenten binnen de studentenresidenties
 • Ondersteuning van visa en immigratie
 • Ondersteuning voor studenten met een handicap

Onthoud dat er residentiële assistenten in de studentenresidentie zijn om te helpen bij het beantwoorden van al je vragen en je kunt ook deelnemen aan een oriëntatieprogramma om je te helpen bij het studentenleven in Exeter.

Eten

Op zoek naar een hapje of een warm drankje? Het café bevindt zich in het hart van het INTO-centrum en is een geweldige plek om een ​​kopje koffie met vrienden te drinken of om tussendoor een snelle hap te eten.

Als u op zoek bent naar iets anders, vindt u op de universiteitscampus tal van restaurants en cafés die u van alles bieden waar u zin ​​in hebt. En je vindt ook veel supermarkten in de buurt van de campus.

Studeer aan een van de meest populaire universiteiten van het Verenigd Koninkrijk

Je hebt toegang tot alle geweldige faciliteiten van de University of Exeter . Dit omvat diensten om u te helpen bij uw studie en enkele geweldige sport- en vrijetijdsfaciliteiten op de campus.

Hier vindt u een ongelooflijke hoeveelheid leesmateriaal om u te helpen studeren. Je hebt ook toegang tot de virtuele leerfaciliteiten van Exeter, waar je dictaten kunt downloaden om je klassen bij te houden.

Ben je op zoek naar wat plezier? De universiteit biedt ook een gloednieuw sport- en sportpark, evenals een aantal restaurants en cafés om je goed gevoed te houden en je te helpen socialiseren met je nieuwe vrienden.

Inspirerende campussen en fantastische faciliteiten

Als student aan de University of Exeter profiteert u van de kans om te wonen en studeren op een van de mooiste campussen in Groot-Brittannië, met toegang tot onovertroffen faciliteiten en middelen.

In 2012 creëerde de universiteit het Forum - een prachtig middelpunt van £ 48 miljoen voor de Streatham Campus, met een centrum voor studentendiensten, een gerenoveerde bibliotheek, winkels in de detailhandel en horeca en een collegezaal met 400 zitplaatsen. Aangelegde piazza's bieden de perfecte plek voor studenten om elkaar te ontmoeten en voor evenementen zoals Internationale Sportmaand te houden.

De University of Exeter biedt uitstekende studiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt, waaronder zeven bibliotheken die zich bevinden op de drie campussen die meer dan 1,2 miljoen boeken en tijdschriften bevatten. Je hebt ook toegang tot meer dan 19.500 e-journals, kranten en naslagwerken om je studie te verbeteren.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

University of Exeter

Bereid je voor voor je master's degree in finance aan de Universiteit van Exeter. U zal uw studievaardigheden, Engelse taal en vakkennis ontwikkelen ter voorbereiding van ... [+]

Bereid je voor voor je master's degree in finance aan de Universiteit van Exeter.

U zal uw studievaardigheden, Engelse taal en vakkennis ontwikkelen ter voorbereiding van de nagraadse studie.

Waarom aanvraag voor het Graduate Diploma programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten een zeer ondersteunende studieomgeving Waar zal het me?

Deze cursus leidt tot de volgende meestersgraden aan de Universiteit van Exeter:

De Universiteit van Exeter Business School

MSc Finance en Belegging msc finance en management MSc Financiële Analyse en Fondsbeheer MSc Marketing en Financial Services msc financiële wiskunde Wat is speciaal voor het programma? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

... [+]

Om voor deze optie in aanmerking te komen, moet u in periode 1 een minimum van 65% behalen in de module Financieel beheer.

De One Planet MBA MSc International Supply Chain Management

Academisch: eerste niet-gegradueerde of gelijkwaardig diploma of diploma (3-5 jaar)

Engelse taal: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

[-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

University of Exeter

Een kwaliteitsverzekerde cursus met directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding aan een toonaangevende universiteit. ... [+]

Een kwaliteitsverzekerde cursus met directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding aan een toonaangevende universiteit.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Onze progressiegarantie:

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

Het aanbieden van directe toegang tot het eerste jaar van een universitaire opleiding in een aantal vakken zoals techniek, wiskunde, toegepaste geologie, hernieuwbare ene ... [+]

Het aanbieden van directe toegang tot het eerste jaar van een universitaire opleiding in een aantal vakken zoals techniek, wiskunde, toegepaste geologie, hernieuwbare energie en natuurkunde.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Onze progressiegarantie:

[-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

Voorbereiding voor je bachelor diploma in de economie aan de universiteit van Exeter Business School. ... [+]

Voorbereiding voor je bachelor diploma in de economie aan de universiteit van Exeter Business School.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Onze progressiegarantie:

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

U biedt directe toegang tot jaar een van een bachelor diploma in wiskunde, economie, financiën en management gerelateerde vakken aan de Universiteit van Exeter. ... [+]

U biedt directe toegang tot jaar een van een bachelor diploma in wiskunde, economie, financiën en management gerelateerde vakken aan de Universiteit van Exeter.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning

[-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

BA (Hons) sociologie BA (Hons) Klassieke Studies en Filosofie BA (Hons) Filosofie en Geschiedenis BA (Hons) Filosofie en Politiek BA (Hons) Filosofie en Sociologie BA (H ... [+]

BA (Hons) sociologie BA (Hons) Klassieke Studies en Filosofie BA (Hons) Filosofie en Geschiedenis BA (Hons) Filosofie en Politiek BA (Hons) Filosofie en Sociologie BA (Hons) Politiek en Sociologie BA (Hons) Politiek, Filosofie en Economie BA (Hons) Sociologie en Antropologie BA (Hons) Sociologie en Criminologie MArabic (Master in Arabische en Islamitische Studies) BSc (Hons) Archeologie Met Forensische Wetenschappen BA (Hons) Archeologie en Antropologie

[-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

University of Exeter

Het Internationaal Jaar in Ingenieurswese is gelijk aan het eerste jaar van een bacheloropleiding in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer u de cursus slaagt, gaat u verder na ... [+]

Het Internationaal Jaar in Ingenieurswese is gelijk aan het eerste jaar van een bacheloropleiding in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer u de cursus slaagt, gaat u verder naar het tweede jaar van een ingenieursgraad in de Universiteit van Exeter.

een kwaliteitsverzekerd universitair programma een voorwaardelijke aanbieding van een plaats op het tweede jaar van een relevante bacheloropleiding aan de Universiteit van Exeter volledige universitaire status vanaf je eerste dag een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten een zeer ondersteunende studieomgeving om snelle vooruitgang mogelijk te maken universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten Waar zal het me? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

U biedt directe toegang tot het tweede jaar van een bacheloropleiding in onderwerpen zoals boekhouding en financiën aan de Universiteit van Exeter. ... [+]

[-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter

Academische voorbereiding voor directe toegang tot het tweede jaar van een bacheloropleiding in onderwerpen zoals zaken, economie en marketing. ... [+]

Academische voorbereiding voor directe toegang tot het tweede jaar van een bacheloropleiding in onderwerpen zoals zaken, economie en marketing.

Waarom aanvraag voor het International Year One programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een campus gebaseerd programma met toegang tot universiteitsfaciliteiten flexibele startdata Waar zal het me?

Deze cursus leidt tot het tweede jaar van de volgende voorgraadse diploma aan de Universiteit van Exeter:

Universiteit van Exeter Business School

BSc (Hons) Bedrijfseconomie BA (Hons) Management Met Marketing

Gezamenlijke 13e in het Verenigd Koninkrijk voor Business Studies

[-]
Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands