University of East Anglia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UEA - geweldige studie en levenservaringen

De University of East Anglia biedt alles wat je nodig hebt om een ​​geweldige woon- en studeerervaring te hebben.

En als een INTO-student heb je volledige toegang tot alles waar UEA-studenten van genieten.

U kunt profiteren van de fantastische bibliotheek van UEA, bekroonde sport- en recreatiefaciliteiten en een van de beste studentenverenigingen in het VK.

Je kunt ook studeerkamers boeken, deelnemen aan gastcolleges, toegang krijgen tot gesprekken over carrières, lid worden van clubs en verenigingen van studentenverenigingen en toegang krijgen tot alle faciliteiten die openstaan ​​voor UEA-studenten.

IN UEA - uw thuis weg van huis

Je INTO UEA Study Centre bevindt zich in het hart van de universiteitscampus. Het is de thuisbasis van ons vriendelijke internationale student ondersteuningsteam, die je zal ondersteunen tijdens je reis naar studie aan de UEA.

Ze zullen u helpen om uw tijd hier zo aangenaam mogelijk te maken. Wat uw behoeften ook zijn, ondersteuning is beschikbaar, inclusief taaladviseurs als Engels niet uw eerste taal is.

Het Study Centre linkt ook aan onze fantastische internationale studentenaccommodatie, dus je zult nooit ver verwijderd zijn van alles wat je nodig hebt.

In een mum van tijd ontspant u met vrienden in een van onze vele comfortabele sociale ruimtes, proeft u nieuwe gerechten in het INTO restaurant of verkent u de stad Norwich.

Uitstekende faciliteiten in het hart van de UEA-campus

Ons speciaal gebouwde Study Centre is waar de nieuwste technologieën innovatief leren ondersteunen. Het is een moderne omgeving dicht bij alle uitstekende faciliteiten van de universiteit.

Vanaf dag één ervaart u universitair onderwijs, wat de beste voorbereiding is op succes in uw Britse studies.

Flexibele leerruimtes helpen je om vertrouwd te raken met een reeks onderwijsstijlen, waaronder lezingen, hands-on laboratoriumwerk, seminars, tutorials, privéstudie en e-learning.

Je voelt je als onderdeel van de INTO-familie, dankzij onze gastvrije sfeer en vriendelijke ondersteuningsteam. Er is hulp beschikbaar voor alle uitdagingen die u tegen kunt komen, waaronder vertrouwelijk advies voor elke studie of niet-academische problemen.

We zijn er om het u gemakkelijk te maken om door te stromen naar een Britse topuniversiteit en uw kansen op een inspirerende carrière te vergroten.

Kleine klasgroottes, hoge studenttevredenheid

Het INTO-centrum heeft alles wat je nodig hebt om je plaats aan de University of East Anglia veilig te stellen.

Klassen worden klein gehouden voor maximale interactie tussen leraar en student. En de INTO Exit Survey 2015 toonde aan dat 93% van de studenten tevreden was met hun ervaring.

£ 38 miljoen investering in de nieuwste faciliteiten

Je vindt de beste leraren en voorzieningen om je succes te garanderen. INTO heeft £ 38 miljoen geïnvesteerd in de nieuwste faciliteiten, waaronder:

 • twee IT-laboratoria
 • drie moderne wetenschappelijke laboratoria
 • state-of-the-art taallaboratoria
 • een veelzijdig collegezaal
 • ruime lesruimten met interactieve whiteboards en slimme smartpads
 • comfortabele sociale ruimtes om te ontspannen met vrienden
 • gratis breedband draadloos internet overal
 • Je hebt ook toegang tot de 800.000-volume bibliotheek van UEA.

Learning Resource Center

In het Learning Resource Center vindt u ondersteuningsmateriaal, zoals boeken, cd's, dvd's, tijdschriften en kranten. Hier kunt u studie-aantekeningen en scans in leermateriaal afdrukken. En met ultramoderne touchscreen-computers heeft u toegang tot de online faciliteiten en e-journals van de universiteit.

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Onze vriendelijke medewerkers zullen u advies en training bieden om u te helpen het meeste te halen uit wat beschikbaar is, waaronder:

 • computers voor zelfstudie
 • taalbronnen
 • nationale en lokale tijdschriften worden wekelijks aangevuld
 • laptops om 's nachts te lenen

U kunt dictaten en andere nuttige cursusinhoud downloaden van de virtuele leeromgeving van UEA en deelnemen aan online discussies met docenten en klasgenoten. Het Learning Resource Centre is elke dag geopend van 07.30 uur tot 23.00 uur.

Toonaangevend onderzoek

UEA is een baanbrekende Britse onderzoeksuniversiteit en loopt voorop op uiteenlopende gebieden, zoals klimaatverandering, internationale ontwikkeling, voedselwetenschap en nog veel meer.

De universiteit staat gerangschikt in de top 1% ter wereld voor onderzoeksexcellentie (CWTS Leiden Ranking 2016) en 10e in het Verenigd Koninkrijk voor kwaliteit van onderzoek (Research Excellence Framework 2014).

Tijdens de laatste Research Assessment-oefening werd meer dan 50% van de onderzoeksactiviteit van de universiteit geacht 'wereldleider' of 'internationaal uitstekend' te zijn, en bijna 90% werd beschouwd als van 'internationale reputatie'.

Je ervaart dit baanbrekende denken in al je lessen en geeft je de best mogelijke voorbereiding op je toekomstige carrière.

UEA maakt ook deel uit van Norwich Research Park, dat een van Europa's grootste single-site concentraties van onderzoek in gezondheid, voedsel en milieuwetenschappen heeft. Het is een van de meest geciteerde onderzoekscentra buiten Oxbridge en Londen en heeft twee Nobelprijzen gewonnen.

Het park biedt ook onderdak aan een aantal op wetenschap en technologie gebaseerde bedrijven. Samen bieden ze een schat aan mogelijkheden voor onderzoek en werkgelegenheid voor UEA-studenten en afgestudeerden.

Leren voor de echte wereld

Het academische denken van UEA staat bekend om zijn onderscheidende 'do different' focus. Dit komt tot uiting in de waarden van de universiteit over sociaal bewustzijn, mondiaal bewustzijn en aandacht voor het milieu en duurzaamheid.

Wanneer je aan de UEA studeert, krijg je les van actieve onderzoekers in de voorhoede van hun vakgebied. Veel van je leraren adviseren over het echte beleid en helpen je bij het ontwikkelen van deze nieuwste kennis en denken in de klas.

De resultaten van deze real-world focus zijn duidelijk - meer dan 96% van de UEA internationale studenten zijn werkzaam in professioneel of leidinggevend werk, of in verdere studie, binnen zes maanden na afstuderen.

Je Student Union

Je Student Union organiseert elk jaar op de campus regelmatig vertoningen van films, modeshows en meer dan 60 muzikale evenementen. Dit omvat het jaarlijkse 'Go Global'-evenement dat de verschillende culturen van studenten laat zien met een verscheidenheid aan gerechten, kleding en gebruiken.

Verken aankomende optredens, clubnachten, speciale evenementen en meer op de UEA Student Union-website, of bekijk grote bands die al op de campus op de LCR hebben gespeeld.

De universiteit is ook eigenaar van een locatie in het centrum genaamd The Waterfront, een locatie voor livemuziek en een nachtclub met drie zalen en een eclectische mix van dj's en live bands.

Je kunt meedoen met een breed scala aan studentenclubs en verenigingen aan de universiteit. Deze omvatten alles van kunst, stijldansen en debatteren, tot wetgeving, talen en fotografie. Of helpen met het produceren van de studentenkrant, tijdschrift, radioprogramma of televisiekanaal?

Artistieke inspiratie, direct voor de deur

UEA's campus is de thuisbasis van het internationaal gerenommeerde Sainsbury Centre for Visual Arts.

Het biedt gratis toegang tot inspirerende permanente collecties die meer dan 5000 jaar menselijke creativiteit beslaan, en het prominente museum en de kunstgalerie organiseert ook het hele jaar door vele grote kunsttentoonstellingen.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti en Amedeo Modigliani zijn allemaal vertegenwoordigd.

En je kunt ook deelnemen aan een bekroond leerprogramma met galerijgesprekken, lezingen en workshops om je artistieke inspiratie nog meer te stimuleren.

Een geweldige studentervaring

De University of East Anglia is een fantastische universiteit waar studenten kunnen genieten van een bloeiende gemeenschapssfeer en een schat aan geweldige levenservaringen.

Studenten hebben UEA elk jaar beoordeeld in de 'top 5 voor studentenervaring' in de Nationale Studenten Enquête sinds 2005. En in 2016 was het gerangschikt als eerste in de categorie 'goede omgeving op de campus / rond de universiteit' in de Times Higher Education Student Experience Survey .

De prachtige parklandschapscampus van UEA biedt voldoende mogelijkheden om te ontspannen tussen de studies. U kunt konijnen zien op een natuurwandeling, genieten van een barbecue aan het meer of genieten van de schone, frisse lucht tijdens het lezen op het gras.

Tot de faciliteiten op de campus behoren een 24 uur per dag geopende bibliotheek, een mediasuite, een film- en tv-studio, het bekroonde Sportspark-complex, twaalf unieke cafés en restaurants en een minisupermarkt, een bank en een postkantoor.

Locaties

Norwich

INTO University of East Anglia

Address
University Dr
NR4 7TJ Norwich, Engeland, Verenigd Koninkrijk