Queen's University Belfast

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat maakt Queen's speciaal?

Queen's University Belfast kreeg de 1e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de algehele leerervaring van internationale studenten door de International Student Barometer 2015.

De locatie is een mix van modern design met historische architectuur. Het is de 9e oudste universiteit in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft een van de modernste campussen. Het is een rustige, rustige en veilige campus, omringd door groene buitenwijken. Maar loop in 15 minuten en je bevindt je in het hart van het drukke centrum van Belfast.

Je neemt deel aan een community van meer dan 17.000 studenten uit meer dan 100 verschillende landen. De studentenunie brengt ze allemaal samen. Ze hebben meer dan 190 clubs en verenigingen waar je lid van kunt worden, dus je hebt geen probleem vrienden te maken.

De universiteit is een van de weinige in het Verenigd Koninkrijk met een speciaal Internationaal en Postacademisch Studentencentrum. Het Centrum geeft trainingssessies, evenementen en workshops en biedt ondersteuning aan internationale studenten.

Als lid van de Russell Group zet de universiteit zich in voor onderzoek. Je wordt onderwezen door academici op de top van hun vakgebied. En u zult unieke faciliteiten vinden zoals:

  • Queen's Film Theatre
  • Virtueel reality-theater
  • Robotica laboratorium
  • Centrum voor kankeronderzoek en celbiologie
  • Concertruimtes
  • Muziekstudio's
  • Filmstudio (nieuw gebouwd)

Cursussen op maat van uw behoeften

Bezorgd over leren in het Engels? Wees niet. Queen's University Belfast begrijpt dat leren in een andere taal een grote stap is en ze zijn er om je bij elke stap te ondersteunen.

Ze begrijpen dat de manier van lesgeven misschien een beetje anders is dan je gewend bent. Dat is ok, ze zullen je helpen je aan te passen aan dingen in het Verenigd Koninkrijk. Je krijgt de ervaring van seminars en lezingen, essays schrijven en presentaties. Tegen de tijd dat je klaar bent, voel je je helemaal voorbereid op de universiteit.

Voorzieningen die voor u zijn ontworpen

Queen's University Belfast zich in voor het verbeteren van de internationale studentenervaring voor jou. In de afgelopen 10 jaar heeft de universiteit meer dan £ 350 miljoen geïnvesteerd in campusfaciliteiten. Dat betekent dat je studeert op een van de modernste campussen in het Verenigd Koninkrijk.

Het INTO Queen's Center is voor jou ontworpen. Gelegen in het hart van de campus, het is slechts een korte loopafstand van alles wat je nodig hebt. Het is uw veilige haven, met ondersteuning die 24 uur per dag beschikbaar is.

Er zijn geweldige faciliteiten om je leren leuk te maken. U kunt fotokopiëren, afdrukken en scannen in het Learning Resource Center. U vindt ook vakboeken, computers en taalwoordenboeken. Je kunt ook geld op je studentenkaart laden dat kan worden gebruikt voor het kopen van eten bij de voedselleveranciers op de campus.

Als u een rustige plek zoekt om te studeren, vindt u rustige, comfortabele studieplekken in het centrum, met overal WiFi. Als u even wilt pauzeren, kunt u een kop koffie en een hapje eten in het Centre café.

Het studentenserviceteam is er om je te helpen wanneer je ze nodig hebt. Ze zullen je helpen je te vestigen in je nieuwe leven in Belfast. Of je nu een bankrekening opent of ergens een reis plant, ze zijn er om je te helpen.

Jouw ervaring op de campus

Queen's heeft de afgelopen 10 jaar meer dan £ 350 miljoen geïnvesteerd om de ervaring van hun internationale studenten te verbeteren. Ze willen dat je universitaire ervaring het beste is.

De McClay-bibliotheek is 24 uur per dag geopend en bevat meer dan 1,2 miljoen boeken en tijdschriften, evenals 2.200 studieruimten.

Als je wilt ontspannen, kun je naar het gebouw van de Student Union gaan, dat een ontspannings- en studiegebied bevat met de naam 'The Space'. Je vindt er ook een bank, coffeeshops, een food court en vergaderruimtes, dus je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

De Unie heeft ook meer dan 170 clubs en verenigingen. Je zult in staat zijn om met zo velen mee te doen als je wilt. Van origami tot trampolinespringen, je zult er zeker een vinden die perfect is voor jou. Love Sports? Kies uit meer dan 50 verschillende sportclubs om mee te doen en je zult nooit een tekort hebben aan vrienden om mee te spelen.

IN Queen's University Belfast : je reis begint hier

Het centrum is een van de eerste plaatsen die je bezoekt als je aankomt, en je lessen zullen hier plaatsvinden, midden in het hart van de campus. Als je een rustige plek zoekt om te studeren, vind je het hier. Als u met uw klasgenoten wilt werken, vindt u ook tal van groepsstudiegebieden.

Alles is binnen handbereik in het centrum. Het is jouw leercentrum.


Klaslokalen in het centrum

Je leert in moderne klaslokalen, waarvan sommige zijn uitgerust met interactieve whiteboards en flatscreen-televisies. Alles is ontworpen met het oog op jou, om je de beste ervaring te geven.

Heb je een rustige plek nodig om te lezen? Of een tafel voor uw groep om over te brainstormen? Kom naar het centrum. Je vindt studieruimten en wifi in het hele centrum, zodat je kunt werken waar je maar wilt.


Learning Resource Center

Het Learning Resource Center heeft boeken en studiemateriaal om je op weg te helpen. Of je nu je aantekeningen moet intypen, fotokopie uit een boek of je essay moet afdrukken, je kunt het hier allemaal doen.

Bovendien, als student van INTO Queen, heb je naast het leesmateriaal in het Learning Resource Center ook volledige toegang tot studiemateriaal in de bekroonde McClay-bibliotheek bij Queen's.


Studeren buiten het klaslokaal

Tijdens je studie heb je toegang tot Queen's Online (QOL), de virtuele leeromgeving van de universiteit. Je hebt toegang tot dictaten en cursusinhoud vanaf elke computer. Je kunt ook onderwerpen bespreken met je docenten en klasgenoten.

De McClay-bibliotheek heeft meer dan 1,2 miljoen boeken en tijdschriften waaruit je kunt kiezen. U zult ook rustige ruimtes en studeerkamers vinden die 's avonds laat toegang hebben tot de computer. Hulp nodig bij het maken van verbinding met wifi? Geen probleem, de IT-servicedesk helpt u graag.


Tank bij in het Centre Café

Hongerig? Dorstig? Neem een ​​pauze in Café Carberry. Dit kleine café zit in het INTO Center, dus je bent nooit ver verwijderd van een snackpauze. Het is een geweldige plek om te ontspannen met vrienden tijdens de lunch of om solo te studeren met een kopje koffie. U kunt broodjes, soepen, gebak en warme of koude dranken kopen. Heb je een speciaal dieet? Geen probleem, vegetarische, veganistische en halal opties zijn beschikbaar.

Locaties

Belfast

INTO Queen's University Belfast

Address
University Rd
BT7 1NN Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk