Lees de Officiële Beschrijving

Wat maakt Queen's speciaal?

Queen's University Belfast kreeg de 1e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de algehele leerervaring van internationale studenten door de International Student Barometer 2015.

De locatie is een mix van modern design met historische architectuur. Het is de 9e oudste universiteit in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft een van de modernste campussen. Het is een rustige, rustige en veilige campus, omringd door groene buitenwijken. Maar loop in 15 minuten en je bevindt je in het hart van het drukke centrum van Belfast.

Je neemt deel aan een community van meer dan 17.000 studenten uit meer dan 100 verschillende landen. De studentenunie brengt ze allemaal samen. Ze hebben meer dan 190 clubs en verenigingen waar je lid van kunt worden, dus je hebt geen probleem vrienden te maken.

De universiteit is een van de weinige in het Verenigd Koninkrijk met een speciaal Internationaal en Postacademisch Studentencentrum. Het Centrum geeft trainingssessies, evenementen en workshops en biedt ondersteuning aan internationale studenten.

Als lid van de Russell Group zet de universiteit zich in voor onderzoek. Je wordt onderwezen door academici op de top van hun vakgebied. En u zult unieke faciliteiten vinden zoals:

  • Queen's Film Theatre
  • Virtueel reality-theater
  • Robotica laboratorium
  • Centrum voor kankeronderzoek en celbiologie
  • Concertruimtes
  • Muziekstudio's
  • Filmstudio (nieuw gebouwd)

Cursussen op maat van uw behoeften

Bezorgd over leren in het Engels? Wees niet. Queen's University Belfast begrijpt dat leren in een andere taal een grote stap is en ze zijn er om je bij elke stap te ondersteunen.

Ze begrijpen dat de manier van lesgeven misschien een beetje anders is dan je gewend bent. Dat is ok, ze zullen je helpen je aan te passen aan dingen in het Verenigd Koninkrijk. Je krijgt de ervaring van seminars en lezingen, essays schrijven en presentaties. Tegen de tijd dat je klaar bent, voel je je helemaal voorbereid op de universiteit.

Voorzieningen die voor u zijn ontworpen

Queen's University Belfast zich in voor het verbeteren van de internationale studentenervaring voor jou. In de afgelopen 10 jaar heeft de universiteit meer dan £ 350 miljoen geïnvesteerd in campusfaciliteiten. Dat betekent dat je studeert op een van de modernste campussen in het Verenigd Koninkrijk.

Het INTO Queen's Center is voor jou ontworpen. Gelegen in het hart van de campus, het is slechts een korte loopafstand van alles wat je nodig hebt. Het is uw veilige haven, met ondersteuning die 24 uur per dag beschikbaar is.

Er zijn geweldige faciliteiten om je leren leuk te maken. U kunt fotokopiëren, afdrukken en scannen in het Learning Resource Center. U vindt ook vakboeken, computers en taalwoordenboeken. Je kunt ook geld op je studentenkaart laden dat kan worden gebruikt voor het kopen van eten bij de voedselleveranciers op de campus.

Als u een rustige plek zoekt om te studeren, vindt u rustige, comfortabele studieplekken in het centrum, met overal WiFi. Als u even wilt pauzeren, kunt u een kop koffie en een hapje eten in het Centre café.

Het studentenserviceteam is er om je te helpen wanneer je ze nodig hebt. Ze zullen je helpen je te vestigen in je nieuwe leven in Belfast. Of je nu een bankrekening opent of ergens een reis plant, ze zijn er om je te helpen.

Jouw ervaring op de campus

Queen's heeft de afgelopen 10 jaar meer dan £ 350 miljoen geïnvesteerd om de ervaring van hun internationale studenten te verbeteren. Ze willen dat je universitaire ervaring het beste is.

De McClay-bibliotheek is 24 uur per dag geopend en bevat meer dan 1,2 miljoen boeken en tijdschriften, evenals 2.200 studieruimten.

Als je wilt ontspannen, kun je naar het gebouw van de Student Union gaan, dat een ontspannings- en studiegebied bevat met de naam 'The Space'. Je vindt er ook een bank, coffeeshops, een food court en vergaderruimtes, dus je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

De Unie heeft ook meer dan 170 clubs en verenigingen. Je zult in staat zijn om met zo velen mee te doen als je wilt. Van origami tot trampolinespringen, je zult er zeker een vinden die perfect is voor jou. Love Sports? Kies uit meer dan 50 verschillende sportclubs om mee te doen en je zult nooit een tekort hebben aan vrienden om mee te spelen.

IN Queen's University Belfast : je reis begint hier

Het centrum is een van de eerste plaatsen die je bezoekt als je aankomt, en je lessen zullen hier plaatsvinden, midden in het hart van de campus. Als je een rustige plek zoekt om te studeren, vind je het hier. Als u met uw klasgenoten wilt werken, vindt u ook tal van groepsstudiegebieden.

Alles is binnen handbereik in het centrum. Het is jouw leercentrum.


Klaslokalen in het centrum

Je leert in moderne klaslokalen, waarvan sommige zijn uitgerust met interactieve whiteboards en flatscreen-televisies. Alles is ontworpen met het oog op jou, om je de beste ervaring te geven.

Heb je een rustige plek nodig om te lezen? Of een tafel voor uw groep om over te brainstormen? Kom naar het centrum. Je vindt studieruimten en wifi in het hele centrum, zodat je kunt werken waar je maar wilt.


Learning Resource Center

Het Learning Resource Center heeft boeken en studiemateriaal om je op weg te helpen. Of je nu je aantekeningen moet intypen, fotokopie uit een boek of je essay moet afdrukken, je kunt het hier allemaal doen.

Bovendien, als student van INTO Queen, heb je naast het leesmateriaal in het Learning Resource Center ook volledige toegang tot studiemateriaal in de bekroonde McClay-bibliotheek bij Queen's.


Studeren buiten het klaslokaal

Tijdens je studie heb je toegang tot Queen's Online (QOL), de virtuele leeromgeving van de universiteit. Je hebt toegang tot dictaten en cursusinhoud vanaf elke computer. Je kunt ook onderwerpen bespreken met je docenten en klasgenoten.

De McClay-bibliotheek heeft meer dan 1,2 miljoen boeken en tijdschriften waaruit je kunt kiezen. U zult ook rustige ruimtes en studeerkamers vinden die 's avonds laat toegang hebben tot de computer. Hulp nodig bij het maken van verbinding met wifi? Geen probleem, de IT-servicedesk helpt u graag.


Tank bij in het Centre Café

Hongerig? Dorstig? Neem een ​​pauze in Café Carberry. Dit kleine café zit in het INTO Center, dus je bent nooit ver verwijderd van een snackpauze. Het is een geweldige plek om te ontspannen met vrienden tijdens de lunch of om solo te studeren met een kopje koffie. U kunt broodjes, soepen, gebak en warme of koude dranken kopen. Heb je een speciaal dieet? Geen probleem, vegetarische, veganistische en halal opties zijn beschikbaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Queen's University Belfast

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele ... [+]

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerbehoeften, met vijf op maat gemaakte studieniveaus om ervoor te zorgen dat u de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die u nodig hebt om te slagen.

Cursus functies

Als een zeer betrokken en hardwerkende student, kun je verwachten dat je snel vooruitgang boekt met maximaal één IELTS-punt per semester door deze intensieve cursus. INTO-studenten die in december 2017 een academisch Engels afronden, maakten gemiddeld 0,8 van een IELTS-bandvoortgang.Bestudeer 30 leeruren, met 25 uur face-to-face contact en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling.Ontwikkeld in samenwerking met Cambridge Assessment, maakt online assessment op maat dat uw voortgang nauwkeurig kan worden gevolgd.Profiteer van interactieve lessen en kleine klassen.Gratis INTO "Get Ready for English" cursus online beschikbaar voor aankomst.... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen zoals Accounting en Finance, Economie en Risk and Investment Management aan Queen's University B ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen zoals Accounting en Finance, Economie en Risk and Investment Management aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 12 uurModuleonderwijscursussen per week: 8 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen zoals Accounting en Finance, Economie en Risk and Investment Management aan Queen's University B ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen zoals Accounting en Finance, Economie en Risk and Investment Management aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 12 uurModuleonderwijscursussen per week: 8 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale graden zoals geschiedenis, recht, politiek en vertaling aan Queen's University Belfast . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale graden zoals geschiedenis, recht, politiek en vertaling aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: gemiddeld 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 12 uurModuleonderwijscursussen per week: 8 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot het eerste jaar van een niet-gegradueerde opleiding in een reeks van boekhouden, economie, menswetenschappen, sociale wetenschappen ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het eerste jaar van een niet-gegradueerde opleiding in een reeks van boekhouden, economie, menswetenschappen, sociale wetenschappen en rechten gerelateerde onderwerpen aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Lees meer over onze geld-terug-garantie.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-5 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, maart, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: minimaal 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 8 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 12 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een professioneel geaccrediteerde undergraduate-diploma in architectuur of planning, milieu en ontwikkeling aan Queen's U ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een professioneel geaccrediteerde undergraduate-diploma in architectuur of planning, milieu en ontwikkeling aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Lees meer over onze geld-terug-garantie.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-5 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, maart, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.635Klasse-uren: minimaal 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 8 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 8-10 uur (2-4 uur individueel gericht onderzoek buiten het rooster)... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot het eerste jaar van een bachelordiploma in een reeks van onderwerpen, waaronder biomedische wetenschappen, informatica, engineering, ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het eerste jaar van een bachelordiploma in een reeks van onderwerpen, waaronder biomedische wetenschappen, informatica, engineering, verpleegkunde en wetenschap aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Lees meer over onze geld-terug-garantie.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-5 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, februari, maart, juni, september; 2020: januari, februariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: minimaal 20 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 8 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 12 uurTotaal aantal uren per week: 20 Studenten die het versnelde 2-termige programma volgen:Semester 1Engelse lessen per week: 6 uur, plus 6 uur online lerenModuleonderwijscursussen per week: 18 uur, plus 6 uur online lerenTotaal aantal uren per week: 32Semester 2Engelse lessen per week: 8 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 12 uurTotaal aantal uren per week: 20... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een niet-gegradueerde graad in een reeks onderwerpen in business, economie en financiën aan Queen's University B ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot het tweede jaar van een niet-gegradueerde graad in een reeks onderwerpen in business, economie en financiën aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-5 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, maart, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: gemiddeld 24 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 5 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 17-20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in Accounting, of Economics and Accounting aan Queen's University Belfast . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in Accounting, of Economics and Accounting aan Queen's University Belfast .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-5 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, maart, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: gemiddeld 24 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 5 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 17-20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een ingenieursgerelateerde undergraduate-graad aan Queen's University Belfast . Er zijn vijf gespecialiseerde Pathways om ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een ingenieursgerelateerde undergraduate-graad aan Queen's University Belfast . Er zijn vijf gespecialiseerde Pathways om uit te kiezen: Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Civiele techniek, Chemische technologie, Elektrotechnische en elektronische techniek en Mechanische en productietechniek.

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-5 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, maart, juni, september; 2020: januariKosten: vanaf £ 16.115Klasse-uren: gemiddeld 24 uur per weekKlasse: 16Klasse duur:Engelse lessen per week: 5 uur (inclusief een tutorial van 1 uur)Moduleonderwijscursussen per week: 17-20 uur... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands