Newcastle University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Precies waar je wilt zijn

Wil je studeren aan een hooggeplaatste universiteit in een van de meest opwindende steden in het Verenigd Koninkrijk? Newcastle University werd 5e in het Verenigd Koninkrijk door de International Student Barometer 2016 en maakt deel uit van de internationaal gerenommeerde Russell Group. IN Newcastle University ligt precies in het hart van de campus. Je voelt je meteen onderdeel van deze bruisende, bloeiende universitaire scène, terwijl je leert in zijn fantastische moderne faciliteiten. Je ervaart universitair onderwijs met lezingen, tutorials en een ondersteunde privéstudie. Ons vriendelijke ondersteuningsteam is dichtbij, zodat u verzekerd bent van een eenvoudig, ontspannen en inspirerend eerste jaar.

Het hart van uw leerervaring

Wil je studeren in het hart van een bloeiende stad? Het INTO Center op Newcastle University biedt precies dat. Het is een modern, veilig centrum met volledige toegang tot een scala aan faciliteiten om te leven en te leren.

Dankzij de moderne studiefaciliteiten, accommodatie op het terrein en veel mogelijkheden om te ontspannen en te socializen, vindt u alles op één plek.

Naast moderne klaslokalen en fantastische IT-faciliteiten biedt het centrum een ​​veelzijdig laboratorium, een Language Resource Center en een uitgebreide bibliotheek. En u wordt ondersteund door onze toegewijde docenten en medewerkers die ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd op Newcastle University .

Bibliotheek

Er zijn drie bibliotheken op de campus. Zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend, is de Robinson Library de hoofdbibliotheek van de universiteit. Hier vindt u meer dan een miljoen boeken, meer dan 100.000 elektronische bronnen en duizenden tijdschriften.

Er zijn nog twee gespecialiseerde bibliotheken: de Juridische Bibliotheek en de Walton Medical and Dental Library. Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om u te helpen vinden wat u zoekt.

  • 1.300 netwerk-pc's, sommige met 24-uurs toegang
  • Schrijven ontwikkeling, Maths-Aid en algemene bibliotheekassistentie beschikbaar
  • Dvd- en cd-uitcheck voor het leren van talen

uitrusting

Als het gaat om studeren, heeft het INTO Center alles wat je nodig hebt. Er is een mix van sociale ruimtes en stille plekken voor privéstudie. Het goed gevulde Learning Resource Center zit vol met boeken, online bronnen en tijdschriften om je studie te verbeteren. Het Learning Resource Center is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Wil je online studeren? Je hebt toegang tot Blackboard, een virtuele leeromgeving waar je lesnotities en cursusinhoud kunt downloaden en kunt deelnemen aan discussies met je klasgenoten en docenten.

Advies nodig? Het Center biedt 24-uurs ondersteuning vanaf het moment dat u aankomt. Van visum- en immigratie-ondersteuning tot het ophalen van de luchthaven, een oriëntatieprogramma en residentiële assistenten in de accommodatie, je hebt alle hulp die je nodig hebt om je te vestigen.

Het leven op de campus gaat niet alleen over studeren. Je hebt ook toegang tot een aantal geweldige faciliteiten waar je kunt socializen met je nieuwe vrienden. Cafés, restaurants en sportfaciliteiten zijn allemaal te vinden op de campus. Of ga naar de Students 'Union, waar je verwend zult worden met meer dan 200 clubs en verenigingen.

Eten

Een geweldige plek om met vrienden rond te hangen en te ontspannen tussen de lessen door, het café bevindt zich in het midden van de campus. Het is een geweldige plek om tussen de lessen ontbijt, lunch of een drankje op te halen. Vegetarisch en halal opties zijn vaak beschikbaar en er is ook een klantenkaart om u geld te besparen.

Ongelooflijke faciliteiten en een fantastische locatie

Je hebt toegang tot alle geweldige faciliteiten van Newcastle University . Er is de bekroonde Robinson Library en het Language Resource Center - beide zijn geweldige plekken om te studeren, evenals een geweldige virtuele leeromgeving. Maar INTO Newcastle University gaat over meer dan alleen lessen en ook studeren, met een geweldige studentenvereniging en een fantastisch sportcentrum.

Een top-ranked wereldwijde universiteit

Newcastle University biedt uitstekende kansen op inzetbaarheid, een onvergetelijke studentervaring en is een van de oprichters van de Russell Group, die 24 van de meest gewaardeerde onderzoeksintensieve universiteiten van het VK omvat. De universiteit van Newcastle University staat in de top 1% van de universiteiten in de wereld en 23 in het Verenigd Koninkrijk en staat ook op de twaalfde plaats in de wereld voor internationale studenttevredenheid.

Hier studeren betekent dat je je bij meer dan 23.000 studenten uit meer dan 120 landen zult voegen en een sterke studentengemeenschap zult hebben die je leren zal inspireren en aanmoedigen.

Een traditie van uitmuntendheid handhaven

De Newcastle University is een populaire keuze voor studenten en werkgevers, een van de beste Britse universiteiten en met een uitstekende reputatie voor excellent onderwijs en baanbrekend onderzoek.

U bouwt hier wereldwijde verbindingen, waarbij de universiteit een reeks opties biedt om uw studies te verbeteren, waaronder:

  • studeren in het buitenland overeenkomsten met meer dan 250 universiteiten over de hele wereld, evenals internationale studie in het buitenland, zomer school en werkprogramma's geïntegreerd in graden
  • financiering voor studentenonderzoekreizen over de hele wereld
  • partnerschappen met meer dan 400 internationale instellingen
  • gratis toegang voor alle studenten tot faciliteiten om een ​​andere taal te leren
  • diploma's geleverd in Singapore en een medische school in Maleisië
  • een gloednieuwe campus in Londen met verschillende cursussen, masterclasses en evenementen voor werkgevers en alumni
  • verschillende disciplines, met 27 onderwerpen gerangschikt in de Britse top 20

Locaties

Newcastle upon Tyne

INTO Newcastle University

Address
The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, Engeland, Verenigd Koninkrijk