Lees de Officiële Beschrijving

Precies waar je wilt zijn

Wil je studeren aan een hooggeplaatste universiteit in een van de meest opwindende steden in het Verenigd Koninkrijk? Newcastle University werd 5e in het Verenigd Koninkrijk door de International Student Barometer 2016 en maakt deel uit van de internationaal gerenommeerde Russell Group. IN Newcastle University ligt precies in het hart van de campus. Je voelt je meteen onderdeel van deze bruisende, bloeiende universitaire scène, terwijl je leert in zijn fantastische moderne faciliteiten. Je ervaart universitair onderwijs met lezingen, tutorials en een ondersteunde privéstudie. Ons vriendelijke ondersteuningsteam is dichtbij, zodat u verzekerd bent van een eenvoudig, ontspannen en inspirerend eerste jaar.

Het hart van uw leerervaring

Wil je studeren in het hart van een bloeiende stad? Het INTO Center op Newcastle University biedt precies dat. Het is een modern, veilig centrum met volledige toegang tot een scala aan faciliteiten om te leven en te leren.

Dankzij de moderne studiefaciliteiten, accommodatie op het terrein en veel mogelijkheden om te ontspannen en te socializen, vindt u alles op één plek.

Naast moderne klaslokalen en fantastische IT-faciliteiten biedt het centrum een ​​veelzijdig laboratorium, een Language Resource Center en een uitgebreide bibliotheek. En u wordt ondersteund door onze toegewijde docenten en medewerkers die ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd op Newcastle University .

Bibliotheek

Er zijn drie bibliotheken op de campus. Zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend, is de Robinson Library de hoofdbibliotheek van de universiteit. Hier vindt u meer dan een miljoen boeken, meer dan 100.000 elektronische bronnen en duizenden tijdschriften.

Er zijn nog twee gespecialiseerde bibliotheken: de Juridische Bibliotheek en de Walton Medical and Dental Library. Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om u te helpen vinden wat u zoekt.

 • 1.300 netwerk-pc's, sommige met 24-uurs toegang
 • Schrijven ontwikkeling, Maths-Aid en algemene bibliotheekassistentie beschikbaar
 • Dvd- en cd-uitcheck voor het leren van talen

uitrusting

Als het gaat om studeren, heeft het INTO Center alles wat je nodig hebt. Er is een mix van sociale ruimtes en stille plekken voor privéstudie. Het goed gevulde Learning Resource Center zit vol met boeken, online bronnen en tijdschriften om je studie te verbeteren. Het Learning Resource Center is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Wil je online studeren? Je hebt toegang tot Blackboard, een virtuele leeromgeving waar je lesnotities en cursusinhoud kunt downloaden en kunt deelnemen aan discussies met je klasgenoten en docenten.

Advies nodig? Het Center biedt 24-uurs ondersteuning vanaf het moment dat u aankomt. Van visum- en immigratie-ondersteuning tot het ophalen van de luchthaven, een oriëntatieprogramma en residentiële assistenten in de accommodatie, je hebt alle hulp die je nodig hebt om je te vestigen.

Het leven op de campus gaat niet alleen over studeren. Je hebt ook toegang tot een aantal geweldige faciliteiten waar je kunt socializen met je nieuwe vrienden. Cafés, restaurants en sportfaciliteiten zijn allemaal te vinden op de campus. Of ga naar de Students 'Union, waar je verwend zult worden met meer dan 200 clubs en verenigingen.

Eten

Een geweldige plek om met vrienden rond te hangen en te ontspannen tussen de lessen door, het café bevindt zich in het midden van de campus. Het is een geweldige plek om tussen de lessen ontbijt, lunch of een drankje op te halen. Vegetarisch en halal opties zijn vaak beschikbaar en er is ook een klantenkaart om u geld te besparen.

Ongelooflijke faciliteiten en een fantastische locatie

Je hebt toegang tot alle geweldige faciliteiten van Newcastle University . Er is de bekroonde Robinson Library en het Language Resource Center - beide zijn geweldige plekken om te studeren, evenals een geweldige virtuele leeromgeving. Maar INTO Newcastle University gaat over meer dan alleen lessen en ook studeren, met een geweldige studentenvereniging en een fantastisch sportcentrum.

Een top-ranked wereldwijde universiteit

Newcastle University biedt uitstekende kansen op inzetbaarheid, een onvergetelijke studentervaring en is een van de oprichters van de Russell Group, die 24 van de meest gewaardeerde onderzoeksintensieve universiteiten van het VK omvat. De universiteit van Newcastle University staat in de top 1% van de universiteiten in de wereld en 23 in het Verenigd Koninkrijk en staat ook op de twaalfde plaats in de wereld voor internationale studenttevredenheid.

Hier studeren betekent dat je je bij meer dan 23.000 studenten uit meer dan 120 landen zult voegen en een sterke studentengemeenschap zult hebben die je leren zal inspireren en aanmoedigen.

Een traditie van uitmuntendheid handhaven

De Newcastle University is een populaire keuze voor studenten en werkgevers, een van de beste Britse universiteiten en met een uitstekende reputatie voor excellent onderwijs en baanbrekend onderzoek.

U bouwt hier wereldwijde verbindingen, waarbij de universiteit een reeks opties biedt om uw studies te verbeteren, waaronder:

 • studeren in het buitenland overeenkomsten met meer dan 250 universiteiten over de hele wereld, evenals internationale studie in het buitenland, zomer school en werkprogramma's geïntegreerd in graden
 • financiering voor studentenonderzoekreizen over de hele wereld
 • partnerschappen met meer dan 400 internationale instellingen
 • gratis toegang voor alle studenten tot faciliteiten om een ​​andere taal te leren
 • diploma's geleverd in Singapore en een medische school in Maleisië
 • een gloednieuwe campus in Londen met verschillende cursussen, masterclasses en evenementen voor werkgevers en alumni
 • verschillende disciplines, met 27 onderwerpen gerangschikt in de Britse top 20
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Newcastle University

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele ... [+]

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerbehoeften, met vijf op maat gemaakte studieniveaus om ervoor te zorgen dat u de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die u nodig hebt om te slagen.

Cursus functiesAls een zeer betrokken en hardwerkende student, kun je verwachten dat je snel vooruitgang boekt met maximaal één IELTS-punt per semester door deze intensieve cursus. INTO-studenten die in december 2017 een academisch Engels afronden, maakten gemiddeld 0,8 van een IELTS-bandvoortgang.Bestudeer 30 leeruren, met 25 uur face-to-face contact en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling.Ontwikkeld in samenwerking met Cambridge Assessment, maakt online assessment op maat dat uw voortgang nauwkeurig kan worden gevolgd.Profiteer van interactieve lessen en kleine klassen.Gratis INTO "Get Ready for English" cursus online beschikbaar voor aankomst.... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

Newcastle University

Bereid je voor op je master's degree in architectuur met een cursus aan Newcastle University van Newcastle University . Een pre-mastercursus speciaal ontworpen om student ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een postgraduaat in architectuur of een architectuur gerelateerd onderwerp aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 19.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Graduate Diploma in Higher Education (FHEQ Level 6) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen in Business, Communicatie, Rechten, Media, Sociale Wetenschappen en Transport aan Newcastle Univ ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen in Business, Communicatie, Rechten, Media, Sociale Wetenschappen en Transport aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 18.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Award: International Graduate Diploma (FHEQ Level 6) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Deze Pathway biedt je de mogelijkheid om een ​​postgraduaat te behalen aan een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk om muziek te studeren. ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een reeks postdoctorale opleidingen in Business, Communicatie, Rechten, Media, Sociale Wetenschappen en Transport aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 18.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Award: Graduate Diploma of Higher Education (FHEQ Level 6) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

Newcastle University

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in onderwerpen op het gebied van economie, financiën, marketing en management aan Newcastle Uni ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in onderwerpen op het gebied van economie, financiën, marketing en management aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 18.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Foundation Certificate (RQF Level 3) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in architectuur aan Newcastle University van Newcastle University . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in architectuur aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 19.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Foundation Certificate (RQF Level 3) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Bereid je voor op directe toegang tot het eerste jaar van een breed scala van niet-gegradueerden in onderwerpen zoals biologie, chemie, farmacologie, psychologie en zoölo ... [+]

Bereid je voor op het eerste jaar van een undergraduate-diploma in een reeks van vakgebieden, waaronder archeologie, onderwijs, rechten, politiek en sociologie aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 19.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Foundation Certificate (RQF Level 3) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Bereid je voor op het eerste jaar van een undergraduate-diploma in een reeks van vakgebieden, waaronder archeologie, onderwijs, rechten, politiek en sociologie aan Newcas ... [+]

Bereid je voor op het eerste jaar van een undergraduate-diploma in een reeks van vakgebieden, waaronder archeologie, onderwijs, rechten, politiek en sociologie aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 18.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Foundation Certificate (RQF Level 3) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Bereid je voor op directe toegang tot een bachelordiploma in een science of engineering gerelateerd onderwerp aan Newcastle University van Newcastle University . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een bachelordiploma in een science of engineering gerelateerd onderwerp aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 19.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Foundation Certificate (RQF Level 3) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Newcastle University

Bereid je voor op deelname aan het tweede jaar van een professioneel-geaccrediteerde undergraduate-architectuur aan Newcastle University van Newcastle University . ... [+]

Bereid je voor op deelname aan het tweede jaar van een professioneel-geaccrediteerde undergraduate-architectuur aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 19.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: Certificate of Higher Education (FHEQ Level 4) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in een reeks van bedrijfsgerelateerde onderwerpen aan Newcastle University van Newcastle Univer ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in een reeks van bedrijfsgerelateerde onderwerpen aan Newcastle University van Newcastle University .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september; 2019: januari, juni, september; 2020: januari, juniKosten: vanaf £ 18.500Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: Certificate of Higher Education (FHEQ Level 4) van Newcastle University .Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands