Newcastle University London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sluit je aan bij een top 10 universiteit voor afgestudeerden

Je wordt student van de universiteit van Newcastle, maar woont en studeert op de campus van Londen. U profiteert van de uitstekende reputatie van de universiteit voor de inzetbaarheid van afgestudeerden en woont in de derde stad van de wereld voor werkgeversactiviteiten (QS Best Student Cities 2016).

Klinkt dit een geweldige manier om je carrière te starten? Je hebt ook toegang tot het alumni-netwerk van Newcastle University, e-bronnen, op onderzoek gebaseerd lesgeven, carrièreservice en studentenvereniging.

Wil je met andere studenten wonen? Geen probleem, je kunt kiezen tussen twee studentenresidenties die allemaal binnen handbereik van de campus liggen.

Ontworpen om aan uw behoeften te voldoen

Op de campus vind je flexibele lesruimtes, waaronder twee collegezalen en seminarruimten met interactieve whiteboards.

Er is ook een Learning Resource Center dat een reeks leermaterialen biedt, samen met moderne IT-faciliteiten en gratis Wi-Fi.

Hongerig? Pak een hapje in het café op de campus of ga naar beneden voor pizza of sushi.

De campus is klein, wat betekent dat je al snel bekend bent met je medestudenten en snel vrienden zult maken.

Bij de welkomstbalie ontmoet je het ondersteuningsteam. Ze zijn de klok rond beschikbaar. Van het beheren van uw geld en woonarrangementen tot immigratie en uw gezondheid en geluk, ze zullen u kunnen helpen.

Een wereldwijd gerangschikte universiteit

Newcastle University staat in de top 1% van de universiteiten ter wereld (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London brengt de hoogste ranglijst naar de hoofdstad samen met een uitstekende inzetbaarheid met een top 20-ranglijst voor afgestudeerde carrièremogelijkheden (The Complete University Guide 2016).

U zult profiteren van de uitstekende reputatie van de universiteit voor de inzetbaarheid van afgestudeerden en in de derde stad van de wereld wonen voor werkgeversactiviteiten (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London is ook de perfecte gelegenheid om uw professionele netwerk te ontwikkelen. Je bevindt je in het financiële district van Londen met wereldwijde werkgevers voor de deur.

Graden zijn ontworpen door de triple geaccrediteerde bedrijfsschool van Newcastle University. Slechts 1% van de business schools is drievoudig geaccrediteerd, dus u bent de concurrentie voor als u afstudeert. U bent ook volledig uitgerust om impact te hebben in wereldwijde activiteiten.

Studeer aan een drievoudig erkende bedrijfsschool in het hart van het financiële district van Londen

Alle opleidingen zijn ontworpen door Newcastle University Business School. In de 1% van de business schools die drievoudig zijn geaccrediteerd, is er een focus op versnelde persoonlijke groei en moedigt u aan een concurrentievoordeel te ontwikkelen.

Met wereldwijde werkgevers voor de deur is de Londense campus de perfecte uitvalsbasis om uw professionele netwerk te ontwikkelen en verbindingen tot stand te brengen met het bedrijfsleven en de industrie.

Je hebt de gelegenheid om netwerkevenementen bij te wonen met zowel recente als ervaren afgestudeerden van de Universiteit van Newcastle, en de Graduate Connections-database kan je in contact brengen met voormalige studenten van over de hele wereld die je misschien kunnen helpen in je gekozen carrière. En als je geen carrière hebt gekozen, kun je de ondersteuning van de carrièreservice van Newcastle University ten volle benutten.

Nerveus over het maken van nieuwe vrienden? Maak je geen zorgen, als student van de universiteit van Newcastle word je lid van de studentenvakbond. De campusvertegenwoordiger organiseert een actieve sociale agenda, zodat je snel nieuwe vrienden kunt maken.


Wat is drievoudige accreditatie?

Een business school is geklasseerd als triple-geaccrediteerd wanneer de drie internationale accreditatie-instanties - de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AASCB), Association of MBAs (AMBA) en het European Quality Improvement System (EQUIS) - de instelling hun accreditatie toekennen.

Deze prestigieuze titel is de gouden standaard in bedrijfseducatie, die slechts door 1% van de bedrijfsscholen wereldwijd wordt behaald. Het werd in 2014 toegekend aan de Newcastle University Business School.

Wereldwijde verbindingen

Je gaat deelnemen aan een community met meer dan 122.000 afgestudeerden uit meer dan 110 verschillende landen.

Je hebt de gelegenheid om netwerkevenementen bij te wonen met zowel recente als ervaren afgestudeerden van de universiteit van Newcastle. En de Graduate Connections-database van de school kan je in contact brengen met voormalige studenten van over de hele wereld die je misschien kunnen helpen in je gekozen carrière.

Leer van de experts

Wil je horen van de experts over hoe een bedrijf te starten of een carrière op te bouwen? Elke woensdag heb je de mogelijkheid om een ​​masterclass bij te wonen van een van de commerciële partners van Newcastle University.

Hoor van de COO van AES International, een partner bij Thomas Eggar, de MD bij Capita Learning, CEO van FTS Global, een consultant bij Santander en meer.

Locaties

Londen

INTO Newcastle University London

Address
102 Middlesex St
E17EZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk