Lees de Officiële Beschrijving

Sluit je aan bij een top 10 universiteit voor afgestudeerden

Je wordt student van de universiteit van Newcastle, maar woont en studeert op de campus van Londen. U profiteert van de uitstekende reputatie van de universiteit voor de inzetbaarheid van afgestudeerden en woont in de derde stad van de wereld voor werkgeversactiviteiten (QS Best Student Cities 2016).

Klinkt dit een geweldige manier om je carrière te starten? Je hebt ook toegang tot het alumni-netwerk van Newcastle University, e-bronnen, op onderzoek gebaseerd lesgeven, carrièreservice en studentenvereniging.

Wil je met andere studenten wonen? Geen probleem, je kunt kiezen tussen twee studentenresidenties die allemaal binnen handbereik van de campus liggen.

Ontworpen om aan uw behoeften te voldoen

Op de campus vind je flexibele lesruimtes, waaronder twee collegezalen en seminarruimten met interactieve whiteboards.

Er is ook een Learning Resource Center dat een reeks leermaterialen biedt, samen met moderne IT-faciliteiten en gratis Wi-Fi.

Hongerig? Pak een hapje in het café op de campus of ga naar beneden voor pizza of sushi.

De campus is klein, wat betekent dat je al snel bekend bent met je medestudenten en snel vrienden zult maken.

Bij de welkomstbalie ontmoet je het ondersteuningsteam. Ze zijn de klok rond beschikbaar. Van het beheren van uw geld en woonarrangementen tot immigratie en uw gezondheid en geluk, ze zullen u kunnen helpen.

Een wereldwijd gerangschikte universiteit

Newcastle University staat in de top 1% van de universiteiten ter wereld (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London brengt de hoogste ranglijst naar de hoofdstad samen met een uitstekende inzetbaarheid met een top 20-ranglijst voor afgestudeerde carrièremogelijkheden (The Complete University Guide 2016).

U zult profiteren van de uitstekende reputatie van de universiteit voor de inzetbaarheid van afgestudeerden en in de derde stad van de wereld wonen voor werkgeversactiviteiten (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London is ook de perfecte gelegenheid om uw professionele netwerk te ontwikkelen. Je bevindt je in het financiële district van Londen met wereldwijde werkgevers voor de deur.

Graden zijn ontworpen door de triple geaccrediteerde bedrijfsschool van Newcastle University. Slechts 1% van de business schools is drievoudig geaccrediteerd, dus u bent de concurrentie voor als u afstudeert. U bent ook volledig uitgerust om impact te hebben in wereldwijde activiteiten.

Studeer aan een drievoudig erkende bedrijfsschool in het hart van het financiële district van Londen

Alle opleidingen zijn ontworpen door Newcastle University Business School. In de 1% van de business schools die drievoudig zijn geaccrediteerd, is er een focus op versnelde persoonlijke groei en moedigt u aan een concurrentievoordeel te ontwikkelen.

Met wereldwijde werkgevers voor de deur is de Londense campus de perfecte uitvalsbasis om uw professionele netwerk te ontwikkelen en verbindingen tot stand te brengen met het bedrijfsleven en de industrie.

Je hebt de gelegenheid om netwerkevenementen bij te wonen met zowel recente als ervaren afgestudeerden van de Universiteit van Newcastle, en de Graduate Connections-database kan je in contact brengen met voormalige studenten van over de hele wereld die je misschien kunnen helpen in je gekozen carrière. En als je geen carrière hebt gekozen, kun je de ondersteuning van de carrièreservice van Newcastle University ten volle benutten.

Nerveus over het maken van nieuwe vrienden? Maak je geen zorgen, als student van de universiteit van Newcastle word je lid van de studentenvakbond. De campusvertegenwoordiger organiseert een actieve sociale agenda, zodat je snel nieuwe vrienden kunt maken.


Wat is drievoudige accreditatie?

Een business school is geklasseerd als triple-geaccrediteerd wanneer de drie internationale accreditatie-instanties - de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AASCB), Association of MBAs (AMBA) en het European Quality Improvement System (EQUIS) - de instelling hun accreditatie toekennen.

Deze prestigieuze titel is de gouden standaard in bedrijfseducatie, die slechts door 1% van de bedrijfsscholen wereldwijd wordt behaald. Het werd in 2014 toegekend aan de Newcastle University Business School.

Wereldwijde verbindingen

Je gaat deelnemen aan een community met meer dan 122.000 afgestudeerden uit meer dan 110 verschillende landen.

Je hebt de gelegenheid om netwerkevenementen bij te wonen met zowel recente als ervaren afgestudeerden van de universiteit van Newcastle. En de Graduate Connections-database van de school kan je in contact brengen met voormalige studenten van over de hele wereld die je misschien kunnen helpen in je gekozen carrière.

Leer van de experts

Wil je horen van de experts over hoe een bedrijf te starten of een carrière op te bouwen? Elke woensdag heb je de mogelijkheid om een ​​masterclass bij te wonen van een van de commerciële partners van Newcastle University.

Hoor van de COO van AES International, een partner bij Thomas Eggar, de MD bij Capita Learning, CEO van FTS Global, een consultant bij Santander en meer.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Newcastle University London

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele ... [+]

Deze cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerbehoeften, met vijf op maat gemaakte studieniveaus om ervoor te zorgen dat u de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die u nodig hebt om te slagen.

Cursus functiesAls een zeer betrokken en hardwerkende student, kun je verwachten dat je snel vooruitgang boekt met maximaal één IELTS-punt per semester door deze intensieve cursus. INTO-studenten die in december 2017 een academisch Engels afronden, maakten gemiddeld 0,8 van een IELTS-bandvoortgang.Bestudeer 30 leeruren, met 25 uur face-to-face contact en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling.Ontwikkeld in samenwerking met Cambridge Assessment, maakt online assessment op maat dat uw voortgang nauwkeurig kan worden gevolgd.Profiteer van interactieve lessen en kleine klassen.Gratis INTO "Get Ready for English" cursus online beschikbaar voor aankomst.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Diploma

Newcastle University London

Bereid je voor op directe toegang tot een postgraduaat in International Business Management en International Marketing aan de Newcastle University London . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot een postgraduaat in International Business Management en International Marketing aan de Newcastle University London .

Cursus functiesOntwikkel je kennis en vaardigheden door actief te leren in het door jou gekozen vakgebied.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Zich aanpassen aan studeren in het VK met een sterke focus op studie- en onderzoeksvaardigheden.Verbeter je Engels niveau en ontwikkel het vocabulaire voor je gekozen vak.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september, oktober; 2019: januari, juni, september, oktober; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,445Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Graduate Diploma (FHEQ Level 6) van Newcastle University.Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

Newcastle University London

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in Accounting and Finance, International Business Management of International Management and Ma ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 1 van een undergraduate-diploma in Accounting and Finance, International Business Management of International Management and Marketing aan de Newcastle University London .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Lees meer over onze geld-terug-garantie.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire toepassingen, dus u kiest de beste graad voor u.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september, oktober; 2019: januari, juli, september, oktober; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,445Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: International Foundation Certificate (RQF Level 3) van Newcastle University.Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Newcastle University London

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in Business of Marketing and Management aan de Newcastle University London . ... [+]

Bereid je voor op directe toegang tot jaar 2 van een undergraduate-diploma in Business of Marketing and Management aan de Newcastle University London .

Cursus functiesOntwikkel de kennis en vaardigheden voor uw gekozen opleiding via een gespecialiseerde Pathway .Bestudeer academische modules die het eerste jaar van je gekozen graad weerspiegelen.Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten.Profiteer van kleinere klassen dan op de universiteit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw docenten.Zich aanpassen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk dankzij universitair lesgeven voor vakgerichte modules.Begeleiding bij uw universitaire aanvraag, zodat u de beste graad voor u kiest.Belangrijke feiten van de cursusCursusduur: 3-4 VoorwaardenStartdata: 2018: september, oktober; 2019: januari, juli, september, oktober; 2020: januariKosten: vanaf £ 15,445Klasse-uren: gemiddeld 21 uur per weekKlasse: 16Klasseduur: Meestal gehouden van maandag tot vrijdag tussen 08.00 - 19.00 behalve op feestdagen. Er kunnen echter gevallen zijn waarin lessen buiten deze tijden moeten worden gehouden vanwege onvoorziene omstandigheden.Award: Certificate of Higher Education (FHEQ Level 4) van Newcastle University.Cursus opties:Standaard (3-ambts, 9 maanden durend programma)Extended (bevat een extra term (talen) van de Engelse taal.)Toelatingseisen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands