Lees de Officiële Beschrijving

Een lonende ervaring in een opwindende stad

Het moderne INTO Manchester Study Centre ligt dicht bij stads- en lokale universitaire voorzieningen. Het biedt je de kans om te studeren in een van de meest opwindende en cultureel diverse steden ter wereld.

Het Centre ligt in het Bridgewater House, een indrukwekkend Edwardiaans gebouw dat is gerenoveerd volgens de hoogste standaard. Het ligt in het hart van het bruisende Manchester.

U bent nooit ver verwijderd van een verscheidenheid aan coffeeshops, cafés en restaurants, waaronder het beroemde Chinatown-gebied van Manchester. Plus De universiteit van Manchester en de Manchester Metropolitan University zijn ook slechts een korte loopafstand.

De faciliteiten van het Centrum zijn ontworpen met studenten zoals jij in gedachten. U kunt profiteren van de nieuwste klas- en IT-technologieën. En universitair onderwijs helpt je zelfvertrouwen op te bouwen.

Het Center is de thuisbasis van ons vriendelijke Student Services-team, dat ervoor zorgt dat uw ervaring zowel lonend als zorgeloos is.

Ze begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met studeren in het buitenland en bieden een toegewijd netwerk van ondersteuning. Van visum- en immigratie-advies, tot het openen van uw Britse bankrekening, u bent in vertrouwde handen.

Gemaakt voor uw succes

INTO Manchester Study Centre van INTO Manchester heeft alles wat je nodig hebt om succesvol te leven en studeren in het VK.

Je zult de nieuwste leertechnologieën vinden. 39 lesruimten zijn voorzien van digitale whiteboards, waarmee uw docenten online bronnen kunnen gebruiken en u erbij betrokken kunt raken.

Het centrum beschikt ook over:

  • een reeks goed uitgeruste computersuites
  • gratis internettoegang en overal WiFi
  • comfortabele ontspanningsruimtes voor privéstudie en ontspannen met vrienden
  • een welkomstdesk en de steun van ons vriendelijke Student Services-team
  • Het Learning Resource Centre bevat 5000 studieondersteunende materialen, waaronder boeken, cd's, dvd's, onlinetijdschriften, kranten en print- en scanfaciliteiten.

Je hebt 24/7 toegang tot onze virtuele leeromgeving om lesnotities en ander nuttig cursusmateriaal te downloaden. En je kunt ook deelnemen aan online discussies met docenten en klasgenoten.

Weet je niet waar te beginnen? Onze vriendelijke, ervaren medewerkers helpen u om de beschikbare middelen optimaal te benutten.

Leven buiten het klaslokaal

Als een internationale student kun je leven als onderdeel van een levendige studentengemeenschap in onze speciaal gebouwde zalen. Of waarom ervaar je het echte Britse leven niet in een gastgezin? Beide opties bieden een veilige, comfortabele omgeving om te groeien - zowel academisch als als persoon.

De INTO Manchester Welcome Desk is beschikbaar voor al uw vragen en u kunt ook een 24-uurs telefoonnummer bellen in geval van nood.

Sociaal programma met INTO Manchester

Het sociale programma INTO Manchester maakt het gemakkelijk voor je om nieuwe mensen te ontmoeten en het meeste uit je nieuwe huis te halen.

Dit omvat bezoeken aan het theater, bioscopen en andere bezienswaardigheden, zoals het National Football Museum en Manchester United Football Club.

U kunt ook genieten van uitstapjes die verder weg liggen, zoals naar het prachtige Lake District, Stratford-upon-Avon (de geboorteplaats van Shakespeare) en andere culturele bestemmingen in het noordwesten van Engeland.

Wil je meedoen? Je kunt lid worden van de Student Social Committee en clubs en verenigingen rond je eigen hobby's en interesses vormen met de steun van INTO Manchester medewerkers.

De internationale gemeenschap

The International Society is een non-profit organisatie die uniek is voor Manchester.

Op slechts een paar minuten lopen van het INTO Center biedt het een sociale en ondersteunende omgeving voor bijna 7.000 internationale studenten uit meer dan 120 landen die in Manchester studeren.

The Society organiseert weekendtrips in het Verenigd Koninkrijk, biedt meer dan 65 verschillende klassen per week en organiseert het hele jaar door meer dan 100 verschillende sociale evenementen.

Nieuwe vrienden, nieuwe ervaringen

We maken het u gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe, leuke dingen te doen te vinden.

Onze vertrekkende medewerkers zullen regelmatig sociale activiteiten organiseren en u helpen optimaal van Manchester te genieten.

U zult genieten van bezoeken aan theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden, zoals het National Football Museum en de Manchester United Football Club.

Je kunt ook deelnemen aan georganiseerde uitstapjes naar plaatsen zoals het prachtige Lake District, Stratford-upon-Avon (de geboorteplaats van Shakespeare) en andere culturele hotspots.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

INTO Manchester

Een intensieve academische cursus Engels die je voorbereidt op de studie aan een Britse universiteit of een INTO academisch programma. ... [+]

De Academic English-cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. De cursus is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die je nodig hebt om te slagen op de universiteit.

Waarom solliciteren voor deze cursus?Ontwikkel je Engelse vaardigheden op alle vier kerngebiedenOntwikkel belangrijke academische taalvaardighedenLeer effectief in het Engels te communicerenWat is er speciaal aan het programma?

Deze intensieve cursus biedt 30 lesuren per week, die bestaat uit 25 uur persoonlijk leren en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling. Het programma zal worden aangepast aan uw individuele behoeften, met regelmatige beoordelingen om uw voortgang te volgen en ervoor te zorgen dat u op het goede spoor blijft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO Manchester

Het NCUK International Year One in Accounting and Finance bereidt je voor op toegang tot het tweede jaar van een bedrijf of een gerelateerde niet-gegradueerde opleiding a ... [+]

Ontwikkel uw wiskundige, analytische en financiële vaardigheden ter voorbereiding op het tweede jaar van de graad in een reeks van boekhoudkundige en financiële onderwerpen.

Het International Year One in Accounting en Finance staat gelijk aan het eerste jaar van een bachelordiploma.

Waarom solliciteren voor het Year One-programma?Gegarandeerde voorwaardelijke voortgang naar een van de 10 NCUK-universiteiten (afhankelijk van het voldoen aan de voortgangsvereisten).Een kwaliteitsvol, NCUK geaccrediteerd programma.Erkend door een groot aantal andere vooraanstaande Britse universiteiten.

Cursusopties beschikbaar

Internationaal jaar één (3 termen) - dit is de standaardoptie, geschikt voor de meeste studenten.Extended International Year One (4 termen) - deze optie biedt in het begin een extra termijn van het Engels voor extra taalondersteuning en de instapvereisten voor Engels zijn meestal lager.Waar brengt dit programma mij naartoe?... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Pathway

INTO Manchester

De pre-master bereidt internationale studenten voor directe toegang tot een meestersgraad, met voortgang naar onderwerpen die verband houden met Business and Management b ... [+]

Voorbereiding van internationale studenten voor directe toegang tot een masterdiploma, met gegarandeerde voorwaardelijke voortgang naar een van de 16 universiteiten van NCUK.

De pre-master zal uw Engelstalige vaardigheden ontwikkelen, een breed scala aan studievaardigheden en nagraadse onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Het is niet vakspecifiek en is ontworpen voor internationale studenten die een bedrijfs- of managementgerelateerde cursus willen studeren.

Cursus opties beschikbaar

Pre-Master's (3 termijnen, september-indeling) - dit biedt een aanvullende voorbereidende term van de Management Studies module en heeft een lagere Engelse taal vereiste Pre-Master's (2 termijnen, januari entry) - dit is de standaard optie, geschikt voor de meeste studenten Waar zal dit programma mij nemen? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

INTO Manchester

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? Cursus opties beschikbaar Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie, geschikt voor d ... [+]

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma?

Cursus opties beschikbaar

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie, geschikt voor de meeste studenten. Waar zal dit programma mij nemen?

Succesvolle afronding van het International Foundation Program leidt tot de toekenning van International Foundation Certificate (RQF Level 3) van NCUK.

Onze voorwaardelijke voortgangsgarantie:

BA (Hons) business en human resource management

Universiteit van Salford

BSc (Hons) Finance and Accounting

De Universiteit van Sheffield

BSc (Hons) Financiële Wiskunde

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO Manchester

De Universiteit van Manchester Beng (Hons) Chemical Engineering Beng (Hons) Electrical and Electronic Engineering beng (Hons) werktuigbouw gekwalificeerde en erv ... [+]

De Universiteit van Manchester

Beng (Hons) Chemical Engineering Beng (Hons) Electrical and Electronic Engineering beng (Hons) werktuigbouw gekwalificeerde en ervaren leraren hoge contacturen en kleine klasgroottes

U ontvangt advies en feedback tijdens seminars en tutorials. Regelmatige one-to-one vergaderingen met uw persoonlijke tutor zullen u helpen bij het plannen voor toekomstige effectieve studie, en beantwoorden eventuele vragen om uw academisch succes te waarborgen.

Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Je moet hiervoor een aanvraag indienen als je je middelbare schoolopleiding in je thuisland hebt afgerond.

Cursuslengte: 3 - 4 termijnen (9 - 12 maanden)... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands