INTO Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een lonende ervaring in een opwindende stad

Het moderne INTO Manchester Study Centre ligt dicht bij stads- en lokale universitaire voorzieningen. Het biedt je de kans om te studeren in een van de meest opwindende en cultureel diverse steden ter wereld.

Het Centre ligt in het Bridgewater House, een indrukwekkend Edwardiaans gebouw dat is gerenoveerd volgens de hoogste standaard. Het ligt in het hart van het bruisende Manchester.

U bent nooit ver verwijderd van een verscheidenheid aan coffeeshops, cafés en restaurants, waaronder het beroemde Chinatown-gebied van Manchester. Plus De universiteit van Manchester en de Manchester Metropolitan University zijn ook slechts een korte loopafstand.

De faciliteiten van het Centrum zijn ontworpen met studenten zoals jij in gedachten. U kunt profiteren van de nieuwste klas- en IT-technologieën. En universitair onderwijs helpt je zelfvertrouwen op te bouwen.

Het Center is de thuisbasis van ons vriendelijke Student Services-team, dat ervoor zorgt dat uw ervaring zowel lonend als zorgeloos is.

Ze begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met studeren in het buitenland en bieden een toegewijd netwerk van ondersteuning. Van visum- en immigratie-advies, tot het openen van uw Britse bankrekening, u bent in vertrouwde handen.

Gemaakt voor uw succes

INTO Manchester Study Centre van INTO Manchester heeft alles wat je nodig hebt om succesvol te leven en studeren in het VK.

Je zult de nieuwste leertechnologieën vinden. 39 lesruimten zijn voorzien van digitale whiteboards, waarmee uw docenten online bronnen kunnen gebruiken en u erbij betrokken kunt raken.

Het centrum beschikt ook over:

  • een reeks goed uitgeruste computersuites
  • gratis internettoegang en overal WiFi
  • comfortabele ontspanningsruimtes voor privéstudie en ontspannen met vrienden
  • een welkomstdesk en de steun van ons vriendelijke Student Services-team
  • Het Learning Resource Centre bevat 5000 studieondersteunende materialen, waaronder boeken, cd's, dvd's, onlinetijdschriften, kranten en print- en scanfaciliteiten.

Je hebt 24/7 toegang tot onze virtuele leeromgeving om lesnotities en ander nuttig cursusmateriaal te downloaden. En je kunt ook deelnemen aan online discussies met docenten en klasgenoten.

Weet je niet waar te beginnen? Onze vriendelijke, ervaren medewerkers helpen u om de beschikbare middelen optimaal te benutten.

Leven buiten het klaslokaal

Als een internationale student kun je leven als onderdeel van een levendige studentengemeenschap in onze speciaal gebouwde zalen. Of waarom ervaar je het echte Britse leven niet in een gastgezin? Beide opties bieden een veilige, comfortabele omgeving om te groeien - zowel academisch als als persoon.

De INTO Manchester Welcome Desk is beschikbaar voor al uw vragen en u kunt ook een 24-uurs telefoonnummer bellen in geval van nood.

Sociaal programma met INTO Manchester

Het sociale programma INTO Manchester maakt het gemakkelijk voor je om nieuwe mensen te ontmoeten en het meeste uit je nieuwe huis te halen.

Dit omvat bezoeken aan het theater, bioscopen en andere bezienswaardigheden, zoals het National Football Museum en Manchester United Football Club.

U kunt ook genieten van uitstapjes die verder weg liggen, zoals naar het prachtige Lake District, Stratford-upon-Avon (de geboorteplaats van Shakespeare) en andere culturele bestemmingen in het noordwesten van Engeland.

Wil je meedoen? Je kunt lid worden van de Student Social Committee en clubs en verenigingen rond je eigen hobby's en interesses vormen met de steun van INTO Manchester medewerkers.

De internationale gemeenschap

The International Society is een non-profit organisatie die uniek is voor Manchester.

Op slechts een paar minuten lopen van het INTO Center biedt het een sociale en ondersteunende omgeving voor bijna 7.000 internationale studenten uit meer dan 120 landen die in Manchester studeren.

The Society organiseert weekendtrips in het Verenigd Koninkrijk, biedt meer dan 65 verschillende klassen per week en organiseert het hele jaar door meer dan 100 verschillende sociale evenementen.

Nieuwe vrienden, nieuwe ervaringen

We maken het u gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe, leuke dingen te doen te vinden.

Onze vertrekkende medewerkers zullen regelmatig sociale activiteiten organiseren en u helpen optimaal van Manchester te genieten.

U zult genieten van bezoeken aan theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden, zoals het National Football Museum en de Manchester United Football Club.

Je kunt ook deelnemen aan georganiseerde uitstapjes naar plaatsen zoals het prachtige Lake District, Stratford-upon-Avon (de geboorteplaats van Shakespeare) en andere culturele hotspots.

Locaties

Manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk