INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De stad voor internationale studenten

Manchester is een van de meest levendige steden in Europa - daarom is het de thuisbasis van meer internationale studenten dan elk ander gebied van het Verenigd Koninkrijk.

De locatie van zowel uw INO in het Studiecentrum als nabijgelegen hallen van verblijf betekent dat u altijd dicht bij de opwinding ligt

En als INTO-student, kun je ook toegang krijgen tot The University of Manchester's aanbod van ongeëvenaarde academische en recreatieve faciliteiten.

"Universiteit van het Jaar"

Zoals u zou verwachten van de grootste internationale student recruiter in het Verenigd Koninkrijk, biedt de Universiteit van Manchester ongeëvenaarde investering in vooraanstaande faciliteiten voor onderzoek en leren.

Vanaf 2004 is 750 miljoen pond geïnvesteerd, waardoor de Universiteit van Manchester twee keer in de afgelopen tien jaar de zogenaamde 'University of the Year' heeft genoemd (Sunday Times en The Times Higher Education Supplement).

Uiteraard kiest de universiteit nog eens 1 miljard euro in 2022. Er zal een nieuwe techniekcampus zijn, nieuwe centra voor wet en zaken, een grote renovatie van de bibliotheek, een uitbreiding van het Studentenbureau, een nieuwe medische school en belangrijke verbeteringen aan het gebied rond de campus.

Er is nog nooit een betere tijd geweest om te studeren aan de Universiteit van Manchester!

Globale erkenning als universiteit van keuze

De Universiteit van Manchester is de thuisbasis van meer dan 12.000 internationale studenten uit meer dan 150 landen. Deze populariteit is te wijten aan de wereldwijde erkenning van haar kwalitatief hoogwaardige onderwijs en onderzoek.

Als lid van de Russell-groep van universiteiten - bestaande uit 24 van de grootste onderzoeksuniversiteiten van Groot-Brittannië - is er 5.900 academische en onderzoekspersoneel in dienst. Veel van die zijn leiders in hun vakgebied.

Met zo'n hoog kaliber van het real-world leren is het geen wonder dat 25 Nobelprijswinnaars aan de universiteit hebben gestudeerd of gewerkt.

Een van de grootste onderzoeksinstellingen in het Verenigd Koninkrijk

Van de geboorte van de moderne computer en de eerste splitsing van het atoom, tot pionierswerk met het nieuwe 'wondermateriaal' Graphene, is innovatief onderzoek centraal in de ethos van de Universiteit van Manchester.

Onderzoek zal uw opleiding ondersteunen, en u wordt door personeel geleerd aan de voorpunt van hun vak. Veel voorgraadse programma's bieden u de kans om bij te dragen aan onderzoek binnen uw school van studie. Dit helpt bij het ontwikkelen van essentiële overdraagbare vaardigheden die doorgevoerd kunnen worden in uw werk- of postdoctorale studie.

De universiteit is een van de grootste onderzoeksinstellingen in Groot-Brittannië. Met de recente onderzoeksactiviteit van 2014 is 83% van de onderzoeksactiviteiten als 'wereldleider' of 'internationaal uitstekend' en trekt jaarlijks meer dan £ 247 miljoen aan financiering voor externe Onderzoek.

Het leven buiten het klaslokaal

Als internationale student kunt u leven als onderdeel van een levendige studentengemeenschap in onze doelgebouwde woonzalen. Of waarom beleef het echte Britse leven niet in een gezinsherenhuis? Beide opties bieden een veilige, comfortabele omgeving om te groeien - zowel academisch als als persoon.

De INTO Manchester Welcome Desk is beschikbaar voor eventuele vragen die u heeft, en u kunt ook een 24-uurs telefoonnummer bellen in geval van een noodgeval.

De sociale kant van het universiteitsleven

Wat de sociale kant van het universiteitsleven betreft, is de Universiteit van Manchester de perfecte keuze voor internationale studenten. De studentenvereniging is Groot-Brittanniës grootste, met meer dan 300 studentenverenigingen en verenigingen voor u om te proberen.

En de internationale samenleving biedt een ondersteunende, sociale omgeving voor alle internationale studenten die in Manchester studeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Propedeuse

International Foundation in Biosciences

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

BSc (Hons) Ontwikkelingsbiologie

MSci Physiology

BSc (Hons) Plant Science

Engels: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een Academic English Preparation for Foundation Students-cursus.

[-]

International Foundation in Engineering and Science

Campus Voltijd 9 - 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

BA (Hons) Geografie [-]

International Foundation in Humanities and Social Sciences

Campus Voltijd 9 - 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Boekhouding en financiën

[-]

International Foundation in Psychology

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Je moet hiervoor een aanvraag indienen als je je middelbare schoolopleiding in je thuisland hebt afgerond.

Succesvolle afronding van dit programma zal u ook toestaan ​​om toegang te krijgen tot andere universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Cursuslengte: 3 termijnen (9 maanden)

Leeftijd: 17 jaar en ouder

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers

Engelse taal: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

[-]

Contact

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Adres Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/the-university-of-manchester