Lees de Officiële Beschrijving

De stad voor internationale studenten

Manchester is een van de levendigste steden van Europa. Daarom zijn er meer internationale studenten dan in welke andere regio van het VK ook.

De locatie van zowel je INTO Study Centre als de nabijgelegen hallen van residentie betekent dat je altijd dicht bij de opwinding zult zijn

En als een INTO-student kun je ook toegang krijgen tot de ongeëvenaarde academische en recreatieve voorzieningen van The University of Manchester.

"Universiteit van het jaar"

Zoals je zou verwachten van de grootste internationale recruiter voor studenten in het VK, biedt The University of Manchester ongeëvenaarde investeringen in geavanceerde faciliteiten voor onderzoek en leren.

Sinds 2004 is 750 miljoen pond geïnvesteerd, wat de Universiteit van Manchester in de afgelopen tien jaar tweemaal de 'University of the Year' heeft genoemd (Sunday Times en het Times Higher Education Supplement).

Vooruitblikkend, investeert de universiteit nog eens £ 1 miljard in 2022. Er komt een nieuwe engineering-campus, nieuwe centra voor recht en zaken, een grote opknapbeurt van de bibliotheek, een uitbreiding van het studentenvereniginggebouw, een nieuwe medische faciliteit school en belangrijke verbeteringen aan het gebied rond de campus.

Er is echt nooit een betere tijd geweest om te studeren aan de universiteit van Manchester!

Wereldwijde erkenning als universiteit naar keuze

De universiteit van Manchester biedt onderdak aan meer dan 12.000 internationale studenten uit meer dan 150 landen. Deze populariteit is te danken aan de wereldwijde erkenning van hoogstaand onderwijs en onderzoek.

Als lid van de Russell Group van universiteiten - samengesteld uit 24 van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk - stelt de universiteit 5.900 academische en onderzoekspersoneel tewerk, van wie velen leiders zijn in hun vakgebied.

Met zo'n hoog niveau van real-world leren, is het geen wonder dat 25 Nobelprijswinnaars aan de universiteit hebben gestudeerd of gewerkt.

Een van de beste onderzoeksinstellingen in het Verenigd Koninkrijk

Vanaf de geboorte van de moderne computer en de eerste splitsing van het atoom tot baanbrekend werk met het nieuwe 'wondermateriaal' Graphene, is innovatief onderzoek de kern van de ethos van de Universiteit van Manchester.

Het onderzoek zal uw leerproces ondersteunen en u wordt door het personeel bijgebracht op de voorgrond van hun vak. Veel bacheloropleidingen bieden je de kans om een ​​bijdrage te leveren aan onderzoek binnen je school. Dit zal helpen bij het ontwikkelen van essentiële overdraagbare vaardigheden die kunnen worden overgedragen naar uw werkplek of postdoctorale studies.

De universiteit is een van de beste onderzoeksinstellingen in het Verenigd Koninkrijk - met de 2014 Research Excellence Framework (REF) rating 83% van de onderzoeksactiviteiten als 'world-leading' of 'internationaal excellent', en trekt jaarlijks meer dan £ 247 miljoen aan externe financiering aan Onderzoek.

Leven buiten het klaslokaal

Als een internationale student kun je leven als onderdeel van een levendige studentengemeenschap in onze speciaal gebouwde zalen. Of waarom ervaar je het echte Britse leven niet in een gastgezin? Beide opties bieden een veilige, comfortabele omgeving om te groeien - zowel academisch als als persoon.

De INTO Manchester Welcome Desk is beschikbaar voor al uw vragen en u kunt ook een 24-uurs telefoonnummer bellen in geval van nood.

De sociale kant van het universitaire leven

Als het gaat om de sociale kant van het universitaire leven, is de Universiteit van Manchester de perfecte keuze voor internationale studenten. De Students 'Union is het grootste van het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 300 studentenclubs en verenigingen die u kunt proberen.

En de International Society biedt een ondersteunende, sociale omgeving voor alle internationale studenten die in Manchester studeren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Propedeuse

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

BSc (Hons) Ontwikkelingsbiologie MSci Physiology BSc (Hons) Plant Science Engels: IELTS 5.5 of gelijkwaardig Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ... [+]

BSc (Hons) Ontwikkelingsbiologie

MSci Physiology

BSc (Hons) Plant Science

Engels: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een Academic English Preparation for Foundation Students-cursus.

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

... [+]

BA (Hons) Geografie

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Boekhouding en financiën ... [+]

Boekhouding en financiën

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen? Je moet hiervoor een aanvraag indienen als je je middelbare schoolopleiding in je thuisland hebt afgerond. Succ ... [+]

Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Je moet hiervoor een aanvraag indienen als je je middelbare schoolopleiding in je thuisland hebt afgerond.

Succesvolle afronding van dit programma zal u ook toestaan ​​om toegang te krijgen tot andere universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Cursuslengte: 3 termijnen (9 maanden)

Leeftijd: 17 jaar en ouder

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers

Engelse taal: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands