INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een unieke ervaring in het buitenland studeren

Je INTO Study Centre ligt op slechts een korte loopafstand van de Manchester Metropolitan University (MMU), een inclusieve omgeving waar je de tijd kunt hebben om te wennen aan hoe het leven er als student uitziet.

Het biedt een scala aan moderne studie- en sociale voorzieningen die u zullen helpen om uw studie in het buitenland te verbeteren.

Een lonende ervaring in een opwindende stad

Het INTO Manchester Study Centre ligt dicht bij stads- en lokale universitaire voorzieningen. Het biedt je de kans om te studeren in een van de meest opwindende en cultureel diverse steden ter wereld.

Het Centre is gevestigd in Bridgewater House, een indrukwekkend Edwardiaans gebouw, in het hart van het bruisende Manchester.

U bent nooit ver verwijderd van een verscheidenheid aan coffeeshops, cafés en restaurants, waaronder het beroemde Chinatown-gebied van Manchester. Plus, de Universiteit van Manchester en Manchester Metropolitan University zijn ook slechts een korte loopafstand.

De faciliteiten van het Centrum zijn ontworpen met studenten zoals jij in gedachten. U kunt profiteren van de moderne klas- en IT-technologieën.

Hun academische programma's worden op dezelfde manier behandeld als wat je op de universiteit zult ervaren, om je zelfvertrouwen te helpen opbouwen voordat je in het hoger onderwijs studeert. Hun Engelse taallessen worden gegeven in een interactieve, inclusieve klasomgeving om je taalvaardigheden te helpen opbouwen door deelname in de klas.

Het Center is de thuisbasis van het vriendelijke Student Services-team, dat voor u klaarstaat. Ze begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met studeren in het buitenland en bieden een toegewijd netwerk van ondersteuning. Van visum- en immigratie-advies, tot het openen van uw Britse bankrekening, u bent in vertrouwde handen.

Leven buiten het klaslokaal

Als een internationale student kun je leven als onderdeel van een levendige studentengemeenschap in onze zorgvuldig geselecteerde accommodatie in de buurt, of het echte Britse leven ervaren in een familiehotel. Beide opties bieden een veilige, comfortabele omgeving om te groeien - zowel academisch als als persoon.

De INTO Manchester Welcome Desk is beschikbaar voor al uw vragen en u kunt ook een 24-uurs telefoonnummer bellen in geval van nood.

Uitstekende faciliteiten voor uitstekend leren

Je vindt de nieuwste leertechnologieën in het Study Centre.

Klaslokalen hebben digitale whiteboards, waarmee uw docenten online bronnen kunnen gebruiken en zijn ontworpen om interactie te stimuleren en ervoor te zorgen dat u erbij betrokken raakt.

Het centrum beschikt ook over:

  • een reeks goed uitgeruste computersuites
  • gratis internettoegang en overal WiFi
  • comfortabele ontspanningsruimtes voor privéstudie en ontspannen met vrienden
  • een welkomstdesk en de steun van ons vriendelijke Student Services-team

In het Learning Resource Center vindt u een reeks studieondersteunende materialen, waaronder boeken, cd's, dvd's, onlinetijdschriften, kranten en print- en scanfaciliteiten.

Je hebt 24/7 toegang tot de virtuele leeromgeving om lesnotities en ander nuttig cursusmateriaal te downloaden. En je kunt ook deelnemen aan online discussies met docenten en klasgenoten.

Investering in uw toekomst

Zodra u bent doorgegaan naar MMU, profiteert u van de resultaten van een investering van £ 350 miljoen in onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten. Dit omvat investeringen van £ 75 miljoen in de Business School en Student Hub en een gebouw van £ 35 miljoen voor de Manchester School of Art.

De campus herbergt tal van eet- en drinkgelegenheden, waaronder een recent gerenoveerd Student's Union-gebouw.

Andere universitaire voorzieningen zijn een uitgebreide bibliotheek die 24/7 open is gedurende de looptijd en IT-faciliteiten waar u netbooks, laptops, camcorders, audiovisuele apparatuur en projectoren kunt lenen - allemaal gratis.

Je toekomstige universitaire leerervaring zal tot de beste van het land behoren. Het Quality Assurance Agency plaatste MMU in de Britse top 20 en de universiteit biedt een bekroonde business school die in de top 5% van de mondiale universiteiten is geplaatst met AACSB-accreditatie.

Het is ook de thuisbasis van de op een na oudste kunst- en designschool in Groot-Brittannië.

De Britse overheid beoordeelde 65% van het onderzoek van de universiteit als 'wereldleider' of 'internationaal uitstekend' (REF 2014). 260.000 alumni over de hele wereld hebben deze uitmuntendheid al gebruikt om invloed uit te oefenen op de maatschappij, het milieu, de economie, cultuur en het openbare beleid.

Gericht op uw inzetbaarheid

Als je doorgaat naar MMU, zal je leren profiteren van een speciale focus op inzetbaarheid. De universiteit was de eerste die betaalde stagejaren ('sandwich-jaren') aanbood in hun cursussen.

Het biedt meer dan 1.000 undergraduate-diploma's en postdoctorale programma's, met de universiteit in de top 20 in het VK voor 8 vakgebieden (de complete universitaire gids 2016).

MMU heeft ook meer professionele accreditaties en verenigingen dan enige andere Britse universiteit. Dit betekent dat je kwalificatie algemeen erkend wordt en je zal helpen om de best mogelijke start te krijgen in je gekozen carrière.

Locaties

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Address
Manchester Metropolitan University All Saints Building
M15 6BH Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk