Read the Official Description

Een gastvrije studeerruimte

 • Een centrale locatie in multicultureel Londen, dat onlangs is uitgeroepen tot de beste stad ter wereld voor universitaire studenten (QS Best Student Cities 2018).
 • Toegewijde ondersteuningsteams kunnen helpen met alles voor internationale studenten, inclusief Britse woonarrangementen, van het opzetten van een bankrekening tot aansluiting bij verenigingen en clubs
 • Docenten die de behoeften en leeromgeving begrijpen die het meest geschikt zijn voor internationale studenten
 • Verbazingwekkend veel keuze met progressie-opties voor 110 Britse en Europese universiteiten met duizenden cursussen
 • Geweldige accommodatie-opties met catering of self-catering faciliteiten. Plus veel extra's zoals bioscopen, karaokekamers, spellenkamers, sportscholen en meer
 • U vindt het INTO London Centre een gastvrije en stijlvolle ruimte met vriendelijk personeel en ultramoderne faciliteiten.

Wanneer je moet studeren, is het Center de place to be. Er is een Learning Resource Center met privé-studiegebieden, leermaterialen en computers.

Je kunt het maximum halen uit flexibele studieruimtes voor colleges, seminars en tutorials. En vergeet niet om overal in het centrum gratis Wi-Fi te gebruiken om te studeren of om vrienden en familie thuis op te zoeken.

Noodzaak om te ontspannen en tot rust te komen na een hele dag studeren? Geniet van een hapje of een drankje met je vrienden in het café, neem deel aan een van de vele sociale activiteiten die gaande zijn of ga naar het Olympisch Park voor een training.

State of the art faciliteiten

Er zijn veel verschillende manieren om te leren in het INTO-centrum met een reeks klaslokalen en leerruimtes.

klaslokalen

Wat je leerstijl ook is, je zult het leuk vinden om hier te studeren. Er zijn 28 lesruimten met interactieve whiteboards, 2 collegezalen en 8 privéstudiekamers voor debatten, een één-op-één-tutorial of een privé-studiesessie.

Er is ook onze kunst- en ontwerpstudio - een moderne, heldere studioruimte om kunst- en ontwerpstudenten te inspireren.

Weet je niet zeker wat je mentor je heeft voorgeschreven voor huiswerk? Controleer uw Moodle, de virtuele leeromgeving waar alle lezingen, huiswerk en lessen worden geüpload om u te helpen het werk buiten het klaslokaal te herzien en voltooien.

Learning Resource Center

Wanneer je je laatste opdracht moet onderzoeken of je studie-aantekeningen wilt afdrukken, ga dan naar het Learning Resource Center. U vindt boeken, dvd's, tijdschriften en kranten om uw studies te ondersteunen, evenals print- en scanfaciliteiten.

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Vraag het gewoon aan onze ondersteuningsmedewerkers, die voor u klaar staan ​​om u te helpen vinden wat u nodig hebt. Je laptop vergeten? Geen probleem, we hebben ook computers die u kunt gebruiken.

Eten

Moet u een snelle hap tussen de lessen opdoen? Ga naar het campuscafé of naar beneden voor pizza of sushi. Of, waarom geen frisse neus halen en een wandeling maken langs de weg naar de Petticoat Lane-voedselmarkt, waar u een scala aan internationale gerechten kunt vinden.

Een wereld van keuze

Wij bieden internationale studenten, net als u gegarandeerd vooruitgang naar een van de 110 Britse en Europese universiteiten. Er zijn progressie-opties beschikbaar bij 30 van de 50 grootste Britse universiteiten.

Je hebt duizenden graden om ervoor te kiezen om ervoor te zorgen dat je carrièrekeuze werkelijkheid wordt.

Te veel keuze? Maak je geen zorgen, je krijgt gepersonaliseerde hulp bij het selecteren van je diploma en universiteit, samen met begeleiding bij je UCAS-aanvraag.

Dus er is geen druk. We helpen je bij elke stap.

Jaarlijkse plaatsing beurs

Elk jaar houden we een beurs om je te helpen bij het kiezen van je perfecte universiteit. Meer dan 50 universiteiten uit het hele VK wonen de beurs bij. Je hebt de mogelijkheid om vertegenwoordigers van elke universiteit te vragen over het studentenleven, cursusdetails, loopbaanontwikkeling, toelatingseisen en nog veel meer.

Ondersteuning van uw applicatie

Om ervoor te zorgen dat je volledig wordt ondersteund als je de volgende stap neemt naar het studeren voor een Britse universitaire graad, biedt INTO London een scala aan gratis diensten voor studentenplaatsing aan. Onze toegewijde Student Placement Officer zal u voorzien van praktisch advies over de studiemogelijkheden die voor u beschikbaar zijn en u helpen bij het invullen van uw universitaire aanvraag.

Hulp en ondersteuning die voor u beschikbaar zijn, zijn onder meer:

 • Individuele studentbegeleiding om u te helpen de meest geschikte cursus te selecteren om uw academische doelen te bereiken
 • Praktisch advies en hulp bij alle stadia van het universitaire aanvraagproces, inclusief hulp bij het schrijven van een persoonlijke verklaring
 • Voorbereiding op universitaire interviews, inclusief praktijkinterviews
 • Mogelijkheden om presentaties bij te wonen door docenten van de universitaire toelatingscommissie
 • Hulp bij het bijwonen van open dagen van universiteiten en beurzen voor het hoger onderwijs
 • Mogelijkheden om gesprekken bij te wonen die door voormalige INTO-studenten zijn gegeven
 • Toegang tot universitaire prospectussen in het leermiddelencentrum

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

INTO London

Een intensieve academische cursus Engels om je voor te bereiden op je studie. Ontwikkel je kennis, kunde en vertrouwen in een verscheidenheid aan vaardigheden die essenti ... [+]

De Academic English-cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. De cursus is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die je nodig hebt om te slagen op de universiteit.

Waarom solliciteren voor deze cursus?Ontwikkel je Engelse vaardigheden op alle vier kerngebiedenOntwikkel belangrijke academische taalvaardighedenLeer effectief in het Engels te communicerenWat is er speciaal aan het programma?

Deze intensieve cursus biedt 30 lesuren per week, die bestaat uit 25 uur persoonlijk leren en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling. Het programma zal worden aangepast aan uw individuele behoeften, met regelmatige beoordelingen om uw voortgang te volgen en ervoor te zorgen dat u op het goede spoor blijft.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

Verbeter je Engelse taalvaardigheid met een INTO General English-cursus bij INTO London . Onze ervaren docenten en ondersteuningsmedewerkers helpen u om Engels te studere ... [+]

Een flexibele cursus die is ontworpen om u de Engelse taal te bieden die u nodig hebt voor leven, werken, socializen en reizen.

Onze docenten en ondersteuners helpen u Engels te studeren en de Britse cultuur in het VK te ervaren.

Het hele jaar door cursussen met flexibele startdata en cursuslengtes kunt u de beste oplossing voor u kiezen.

Algemeen Engels Intensief

Verkrijgbaar in lengtes van 2 tot 23 weken. Onze standaard General English-cursus van 20 uur per week is verdeeld in kerntalen (10 uur per week) en:

Academisch Engels (10 uur per week)

of

Zakelijk Engels (10 uur per week)

In beide gevallen kun je aan het einde van je cursus Cambridge-examens in het centrum afleggen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
2 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Pathway

INTO London

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Hospitality, Investment, Management en Marketing bij een keu ... [+]

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Hospitality, Management, Investment en Marketing bij een keuze van toonaangevende Britse universiteiten.

Waarom solliciteren?gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studentenerkend door meer dan 55 universiteiteneen kwaliteitsvol universitair gevalideerd programmameerdere startdatums

Er zijn twee-gangenopties beschikbaar:

2 termen (6 maanden) - 90 credits met een hogere ingangseis3 termen (9 maanden) - 120 credits met een lagere toelatingseis en extra Engelse taalcursussenWaar moet ik heen?

Onze progressiegarantie

We garanderen u een geschikte plek te vinden om te studeren op een geschikte graad en universiteit als u uw International Foundation-programma met succes voltooit, volg professioneel advies aangeboden door INTO-medewerkers en voldoe aan minimale aanwezigheidsvereisten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
January 2020
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Humanities, Law, Media Studies en Politics bij een keuze van ... [+]

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Humanities, Law, Media Studies en Politics bij een keuze van toonaangevende Britse universiteiten.

Waarom solliciteren?gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studentenerkend door meer dan 80 universiteiteneen kwaliteitsvol universitair gevalideerd programmameerdere startdatums

Er zijn twee cursusopties beschikbaar:

2 termen (6 maanden) - 90 credits met een hogere ingangseis3 termen (9 maanden) - 120 credits met een lagere toelatingseis en extra Engelse taalcursussenWaar moet ik heen?

Onze progressiegarantie

We garanderen u een geschikte plek te vinden om te studeren op een geschikte graad en universiteit als u uw International Foundation-programma met succes voltooit, volg professioneel advies aangeboden door INTO-medewerkers en voldoe aan minimale aanwezigheidsvereisten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
January 2020
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

INTO London

meerdere startdata Er zijn twee gangen opties beschikbaar: Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 term ... [+]

meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

Wat is speciaal voor het programma? . professionele ondersteuning en begeleiding bij universitaire toepassingen de hoogste niveaus van persoonlijke verzorging en onderste ... [+]

Wat is speciaal voor het programma?

.

professionele ondersteuning en begeleiding bij universitaire toepassingen de hoogste niveaus van persoonlijke verzorging en ondersteuning Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Als u in het thuisland uw middelbare schoolopleiding hebt afgerond, biedt het Internationaal Stage-programma een academische voorbereiding voor de eerste jaarse inskrywing en zorgt u ervoor dat u voldoet aan de minimale Engelse taalvereiste voor toegang tot uw gekozen bacheloropleiding.

Cursuslengte: 3 - 4 termijnen (9 - 12 maanden)

Kosten: Vanaf £ 17,995

Toelatingseisen:

Leeftijd 16 jaar en ouder

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen s ... [+]

Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:

succesvol afronden van een interview; eerder een relevante discipline hebben bestudeerd; een diploma hebben behaald; of met IELTS 6.0 of equivalent in de Engelse taal. Wat kan ik studeren? Adverteren ANIMATION architectuur kunst en ontwerp Digital Media

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

meerdere startdata Er zijn twee gangen opties beschikbaar: Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 term ... [+]

meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

Business Studies EVENTS MANAGEMENT geografie Hospitaliteit Human Resource Management beheer Tourism Management Wat is speciaal voor het programma? Wie moet het Internat ... [+]

Business Studies EVENTS MANAGEMENT geografie Hospitaliteit Human Resource Management beheer Tourism Management Wat is speciaal voor het programma? Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Als u in het thuisland uw middelbare schoolopleiding hebt afgerond, biedt het Internationaal Stage-programma een academische voorbereiding voor de eerste jaarse inskrywing en zorgt u ervoor dat u voldoet aan de minimale Engelse taalvereiste voor toegang tot uw gekozen bacheloropleiding.

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London

levenswetenschappen Manufacturing Systems wiskunde Mechanische Techniek Petroleum Techniek FARMACOLOGIE Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers E ... [+]

levenswetenschappen Manufacturing Systems wiskunde Mechanische Techniek Petroleum Techniek FARMACOLOGIE

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers

Engelse taal: IELTS 4.0 - 4.5 of gelijkwaardig

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan.

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

INTO London

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Business Management, Economie, Finance, Management Studies en Marketi ... [+]

Academische voorbereiding voor het tweede jaar van een undergraduate-diploma in vakken als Accounting, Business Management, Economie, Finance, Management Studies en Marketing.

Waarom solliciteren?gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenteneen kwaliteitsvol universitair gevalideerd programmameerdere startdatums

Er zijn twee cursusopties beschikbaar:

International Year One (3 termen) - dit is de standaardoptieExtended International Year One (4 of 5 termen) - deze optie biedt extra Engelse taalcursussen aan het begin van de cursusWaar moet ik heen?

Onze progressiegarantie

We garanderen u een geschikte plek te vinden om te studeren op een geschikte graad en universiteit als u uw International Foundation-programma met succes voltooit, volg professioneel advies aangeboden door INTO-medewerkers en voldoe aan minimale aanwezigheidsvereisten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
9 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO London
Address
102 Middlesex St
E1 7EZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website