INTO London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een gezellige studie ruimte

U vindt het INTO London Centre een gastvrije en stijlvolle ruimte met vriendelijk personeel en state-of-the-art faciliteiten.

Wanneer je moet studeren, is het centrum de plek om te zijn. Er is een Learning Resource Center met privé studiegebieden, leermiddelen en computers.

U zult het beste kunnen profiteren van flexibele studieruimtes voor lezingen, seminars en tutorials. En vergeet niet om gratis gebruik te maken van de gratis Wi-Fi in het centrum om je vrienden en familie thuis te halen of in te halen.

Nodig om te ontspannen en te ontspannen na een full day studying? Geniet van een hapje eten of koffie met je vrienden in het café, deelnemen aan een van de vele sociale activiteiten die aan het werk gaan of naar het Olympisch Park gaan.

Topmoderne faciliteiten

Er zijn tal van verschillende manieren om in het INTO-centrum te leren met een scala aan klaslokalen en leerruimtes.

klaslokalen

Wat uw leerstijl ook, geniet van het leren hier. Er zijn 28 lessenkamers met interactieve whiteboards, 2 lezingsteaters en 8 privé studiezalen voor debatten, een op een handleiding of een privé studie.

Er is ook onze kunst- en designstudio - een moderne, lichte studioruimte om kunst- en designstudenten te inspireren.

Niet zeker wat uw tutor u voor huiswerk heeft? Controleer uw Moodle, de virtuele leeromgeving waar alle lezingen, huiswerk en lessen worden geüpload om u te helpen bij het herzien en afronden van werk buiten het klaslokaal.

Learning Resource Center

Wanneer u uw laatste opdracht moet onderzoeken of uw studienotities afdrukt, gaat u naar het Learning Resource Center. U vindt boeken, dvd's, tijdschriften en kranten om uw studies te ondersteunen, evenals print- en scanfaciliteiten.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Vraag gewoon ons supportmedewerkers, die er bij zijn om u te helpen vinden wat u nodig heeft. Vergeet je laptop? Geen probleem, we hebben computers die u ook kunt gebruiken.

Eten

Heb je een snelle hap nodig om tussen de lessen te eten? Ga naar het café van de campus of naar beneden voor pizza of sushi. Of, waarom niet wat frisse lucht en wandel naar de Petticoat Lane Food Market waar u een scala aan internationale gerechten vindt.

Een wereld van keuze

Wij bieden internationale studenten net zoals u gegarandeerde progressie heeft gewonnen aan een van de 110 + UK en Europese universiteiten. Er zijn progressie opties beschikbaar bij 30 van de top 50 Britse universiteiten.

Je hebt duizenden graden om uit te kiezen om ervoor te zorgen dat je loopbaankeuze een realiteit wordt.

Te veel keuze? Maak je geen zorgen, je ontvangt persoonlijke hulp bij het selecteren van je diploma en universiteit, samen met begeleiding over je UCAS-applicatie.

Dus, er is geen druk. Wij helpen u elke stap van de weg.

Jaarlijkse beursbeurs

Elk jaar houden we een plaatselijke beurs in om u te helpen bij het kiezen van uw perfecte universiteit. Meer dan 50 universiteiten uit heel het Verenigd Koninkrijk zijn aanwezig op de beurs. U krijgt de gelegenheid om vertegenwoordigers van elke universiteit te vragen over studentenleven, cursus details, carriereprogressie, toegangsvereisten en nog veel meer.

Ondersteuning van uw sollicitatie

Om ervoor te zorgen dat u volledig ondersteund wordt als u de volgende stap in de richting van een Britse universitair diploma neemt, biedt INTO Londen een scala aan gratis studenteplaatsdiensten. Onze toegewijde stagiaire ambtenaar geeft u praktische adviezen over de beschikbare studiemogelijkheden en helpt u bij het afronden van uw universitaire aanvraag.

Hulp en ondersteuning die beschikbaar is voor u omvat:

  • Een-op-een-student counseling om u te helpen de meest geschikte cursus te selecteren om uw academische doelen te behalen
  • Praktisch advies en bijstand bij alle fasen van het universiteitsprocesproces, inclusief hulp bij het schrijven van een persoonlijke verklaring
  • Voorbereiding voor universitaire interviews, met inbegrip van praktijkgesprekken
  • Mogelijkheden om presentaties door universitaire toelatingsleiders bij te wonen
  • Hulp bij het bijwonen van universiteits open dagen en hoger onderwijsbeurzen
  • Mogelijkheden om gesprekken door voormalige studenten aan te bieden
  • Toegang tot de universiteits prospectussen in het leercentrum
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Graduate Pathways » Bekijk Undergraduate Pathways » Bekijk Propedeuse » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Academisch Engels

Campus Voltijd 3 - 12 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Een intensieve academische cursus Engels om je voor te bereiden op je studie. Ontwikkel je kennis, kunde en vertrouwen in een verscheidenheid aan vaardigheden die essentieel zijn voor universitaire studie. [+]

De Academic English-cursus biedt de snelste en meest effectieve route om uw vereiste niveau voor de Engelse taal te bereiken. De cursus is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je de taalvaardigheid en academische vaardigheden krijgt die je nodig hebt om te slagen op de universiteit.

Waarom solliciteren voor deze cursus?Ontwikkel je Engelse vaardigheden op alle vier kerngebiedenOntwikkel belangrijke academische taalvaardighedenLeer effectief in het Engels te communicerenWat is er speciaal aan het programma?

Deze intensieve cursus biedt 30 lesuren per week, die bestaat uit 25 uur persoonlijk leren en 5 uur door docenten ondersteunde online taalontwikkeling. Het programma zal worden aangepast aan uw individuele behoeften, met regelmatige beoordelingen om uw voortgang te volgen en ervoor te zorgen dat u op het goede spoor blijft.... [-]


Algemeen Engels

Campus Voltijd 2 - 48 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Verbeter je Engelse taalvaardigheid met een INTO General English-cursus bij INTO London . Onze ervaren docenten en ondersteuningsmedewerkers helpen u om Engels te studeren voor dagelijks gebruik en de Britse cultuur in het hart van Londen te ervaren. [+]

Een flexibele cursus die is ontworpen om u de Engelse taal te bieden die u nodig hebt voor leven, werken, socializen en reizen.

Onze docenten en ondersteuners helpen u Engels te studeren en de Britse cultuur in het VK te ervaren.

Het hele jaar door cursussen met flexibele startdata en cursuslengtes kunt u de beste oplossing voor u kiezen.

Algemeen Engels Intensief

Verkrijgbaar in lengtes van 2 tot 23 weken. Onze standaard General English-cursus van 20 uur per week is verdeeld in kerntalen (10 uur per week) en:

Academisch Engels (10 uur per week)

of

Zakelijk Engels (10 uur per week)

In beide gevallen kun je aan het einde van je cursus Cambridge-examens in het centrum afleggen.... [-]


Graduate Pathway

Pre-mastercursus Bankieren En Financieren

Campus Voltijd 6 - 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Hospitality, Investment, Management en Marketing bij een keuze van toonaangevende Britse universiteiten. [+]

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Hospitality, Management, Investment en Marketing bij een keuze van toonaangevende Britse universiteiten.

Waarom solliciteren?gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studentenerkend door meer dan 55 universiteiteneen kwaliteitsvol universitair gevalideerd programmameerdere startdatums

Er zijn twee-gangenopties beschikbaar:

2 termen (6 maanden) - 90 credits met een hogere ingangseis3 termen (9 maanden) - 120 credits met een lagere toelatingseis en extra Engelse taalcursussenWaar moet ik heen?

Onze progressiegarantie

We garanderen u een geschikte plek te vinden om te studeren op een geschikte graad en universiteit als u uw International Foundation-programma met succes voltooit, volg professioneel advies aangeboden door INTO-medewerkers en voldoe aan minimale aanwezigheidsvereisten.... [-]


Pre-mastercursus In Bedrijfskunde

Campus Voltijd 6 - 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Humanities, Law, Media Studies en Politics bij een keuze van toonaangevende Britse universiteiten. [+]

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Banking, Humanities, Law, Media Studies en Politics bij een keuze van toonaangevende Britse universiteiten.

Waarom solliciteren?gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studentenerkend door meer dan 80 universiteiteneen kwaliteitsvol universitair gevalideerd programmameerdere startdatums

Er zijn twee cursusopties beschikbaar:

2 termen (6 maanden) - 90 credits met een hogere ingangseis3 termen (9 maanden) - 120 credits met een lagere toelatingseis en extra Engelse taalcursussenWaar moet ik heen?

Onze progressiegarantie

We garanderen u een geschikte plek te vinden om te studeren op een geschikte graad en universiteit als u uw International Foundation-programma met succes voltooit, volg professioneel advies aangeboden door INTO-medewerkers en voldoe aan minimale aanwezigheidsvereisten.... [-]


Propedeuse

Internationale Stichting In Sociale Wetenschappen En Media

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:... [-]


International Foundation in Accounting and Finance

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Wat is speciaal voor het programma?

.

professionele ondersteuning en begeleiding bij universitaire toepassingen de hoogste niveaus van persoonlijke verzorging en ondersteuning Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Als u in het thuisland uw middelbare schoolopleiding hebt afgerond, biedt het Internationaal Stage-programma een academische voorbereiding voor de eerste jaarse inskrywing en zorgt u ervoor dat u voldoet aan de minimale Engelse taalvereiste voor toegang tot uw gekozen bacheloropleiding.

Cursuslengte: 3 - 4 termijnen (9 - 12 maanden)

Kosten: Vanaf £ 17,995

Toelatingseisen:

Leeftijd 16 jaar en ouder

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers... [-]


International Foundation in Art and Design

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:

succesvol afronden van een interview; eerder een relevante discipline hebben bestudeerd; een diploma hebben behaald; of met IELTS 6.0 of equivalent in de Engelse taal. Wat kan ik studeren? Adverteren ANIMATION architectuur kunst en ontwerp Digital Media

[-]

International Foundation in Business, Management and Law

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar zal het me?

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:... [-]


International Foundation in Hospitality, Events and Tourism

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Business Studies EVENTS MANAGEMENT geografie Hospitaliteit Human Resource Management beheer Tourism Management Wat is speciaal voor het programma? Wie moet het Internationaal Stichting programma aanvragen?

Als u in het thuisland uw middelbare schoolopleiding hebt afgerond, biedt het Internationaal Stage-programma een academische voorbereiding voor de eerste jaarse inskrywing en zorgt u ervoor dat u voldoet aan de minimale Engelse taalvereiste voor toegang tot uw gekozen bacheloropleiding.

[-]

International Foundation in Science and Engineering

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

levenswetenschappen Manufacturing Systems wiskunde Mechanische Techniek Petroleum Techniek FARMACOLOGIE

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers

Engelse taal: IELTS 4.0 - 4.5 of gelijkwaardig

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan.

[-]

Undergraduate Pathway

International Year One In Business

Campus Voltijd 9 - 15 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Academische voorbereiding voor directe toegang tot een postgraduaat in vakgebieden zoals Accounting, Business Management, Economie, Finance, Management Studies en Marketing. [+]

Academische voorbereiding voor het tweede jaar van een undergraduate-diploma in vakken als Accounting, Business Management, Economie, Finance, Management Studies en Marketing.

Waarom solliciteren?gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenteneen kwaliteitsvol universitair gevalideerd programmameerdere startdatums

Er zijn twee cursusopties beschikbaar:

International Year One (3 termen) - dit is de standaardoptieExtended International Year One (4 of 5 termen) - deze optie biedt extra Engelse taalcursussen aan het begin van de cursusWaar moet ik heen?

Onze progressiegarantie

We garanderen u een geschikte plek te vinden om te studeren op een geschikte graad en universiteit als u uw International Foundation-programma met succes voltooit, volg professioneel advies aangeboden door INTO-medewerkers en voldoe aan minimale aanwezigheidsvereisten.... [-]


Contact

INTO London

Adres 102 Middlesex St
E1 7EZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/into-london