Lees de Officiële Beschrijving

Een gastvrije studeerruimte

 • Een centrale locatie in multicultureel Londen, dat onlangs is uitgeroepen tot de beste stad ter wereld voor universitaire studenten (QS Best Student Cities 2018).
 • Toegewijde ondersteuningsteams kunnen helpen met alles voor internationale studenten, inclusief Britse woonarrangementen, van het opzetten van een bankrekening tot aansluiting bij verenigingen en clubs
 • Docenten die de behoeften en leeromgeving begrijpen die het meest geschikt zijn voor internationale studenten
 • Verbazingwekkend veel keuze met progressie-opties voor 110 Britse en Europese universiteiten met duizenden cursussen
 • Geweldige accommodatie-opties met catering of self-catering faciliteiten. Plus veel extra's zoals bioscopen, karaokekamers, spellenkamers, sportscholen en meer
 • U vindt het INTO London Centre een gastvrije en stijlvolle ruimte met vriendelijk personeel en ultramoderne faciliteiten.

Wanneer je moet studeren, is het Center de place to be. Er is een Learning Resource Center met privé-studiegebieden, leermaterialen en computers.

Je kunt het maximum halen uit flexibele studieruimtes voor colleges, seminars en tutorials. En vergeet niet om overal in het centrum gratis Wi-Fi te gebruiken om te studeren of om vrienden en familie thuis op te zoeken.

Noodzaak om te ontspannen en tot rust te komen na een hele dag studeren? Geniet van een hapje of een drankje met je vrienden in het café, neem deel aan een van de vele sociale activiteiten die gaande zijn of ga naar het Olympisch Park voor een training.

State of the art faciliteiten

Er zijn veel verschillende manieren om te leren in het INTO-centrum met een reeks klaslokalen en leerruimtes.

klaslokalen

Wat je leerstijl ook is, je zult het leuk vinden om hier te studeren. Er zijn 28 lesruimten met interactieve whiteboards, 2 collegezalen en 8 privéstudiekamers voor debatten, een één-op-één-tutorial of een privé-studiesessie.

Er is ook onze kunst- en ontwerpstudio - een moderne, heldere studioruimte om kunst- en ontwerpstudenten te inspireren.

Weet je niet zeker wat je mentor je heeft voorgeschreven voor huiswerk? Controleer uw Moodle, de virtuele leeromgeving waar alle lezingen, huiswerk en lessen worden geüpload om u te helpen het werk buiten het klaslokaal te herzien en voltooien.

Learning Resource Center

Wanneer je je laatste opdracht moet onderzoeken of je studie-aantekeningen wilt afdrukken, ga dan naar het Learning Resource Center. U vindt boeken, dvd's, tijdschriften en kranten om uw studies te ondersteunen, evenals print- en scanfaciliteiten.

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Vraag het gewoon aan onze ondersteuningsmedewerkers, die voor u klaar staan ​​om u te helpen vinden wat u nodig hebt. Je laptop vergeten? Geen probleem, we hebben ook computers die u kunt gebruiken.

Eten

Moet u een snelle hap tussen de lessen opdoen? Ga naar het campuscafé of naar beneden voor pizza of sushi. Of, waarom geen frisse neus halen en een wandeling maken langs de weg naar de Petticoat Lane-voedselmarkt, waar u een scala aan internationale gerechten kunt vinden.

Een wereld van keuze

Wij bieden internationale studenten, net als u gegarandeerd vooruitgang naar een van de 110 Britse en Europese universiteiten. Er zijn progressie-opties beschikbaar bij 30 van de 50 grootste Britse universiteiten.

Je hebt duizenden graden om ervoor te kiezen om ervoor te zorgen dat je carrièrekeuze werkelijkheid wordt.

Te veel keuze? Maak je geen zorgen, je krijgt gepersonaliseerde hulp bij het selecteren van je diploma en universiteit, samen met begeleiding bij je UCAS-aanvraag.

Dus er is geen druk. We helpen je bij elke stap.

Jaarlijkse plaatsing beurs

Elk jaar houden we een beurs om je te helpen bij het kiezen van je perfecte universiteit. Meer dan 50 universiteiten uit het hele VK wonen de beurs bij. Je hebt de mogelijkheid om vertegenwoordigers van elke universiteit te vragen over het studentenleven, cursusdetails, loopbaanontwikkeling, toelatingseisen en nog veel meer.

Ondersteuning van uw applicatie

Om ervoor te zorgen dat je volledig wordt ondersteund als je de volgende stap neemt naar het studeren voor een Britse universitaire graad, biedt INTO London een scala aan gratis diensten voor studentenplaatsing aan. Onze toegewijde Student Placement Officer zal u voorzien van praktisch advies over de studiemogelijkheden die voor u beschikbaar zijn en u helpen bij het invullen van uw universitaire aanvraag.

Hulp en ondersteuning die voor u beschikbaar zijn, zijn onder meer:

 • Individuele studentbegeleiding om u te helpen de meest geschikte cursus te selecteren om uw academische doelen te bereiken
 • Praktisch advies en hulp bij alle stadia van het universitaire aanvraagproces, inclusief hulp bij het schrijven van een persoonlijke verklaring
 • Voorbereiding op universitaire interviews, inclusief praktijkinterviews
 • Mogelijkheden om presentaties bij te wonen door docenten van de universitaire toelatingscommissie
 • Hulp bij het bijwonen van open dagen van universiteiten en beurzen voor het hoger onderwijs
 • Mogelijkheden om gesprekken bij te wonen die door voormalige INTO-studenten zijn gegeven
 • Toegang tot universitaire prospectussen in het leermiddelencentrum
Opleidingen te volgen in:
 • Engels
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree:

INTO London

INTO London