Glasgow Caledonian University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan de GCU?

Glasgow Caledonian University (GCU) heeft een van de modernste en studentgerichte campussen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een gemeenschap van 17.000 studenten en is een van de grootste universiteiten in Schotland. De universiteit is trots op haar faciliteiten en biedt een uitstekende studentenervaring.

Het is de eerste universiteit in Schotland die door Ashoka U de status 'Changemaker Campus' wordt toegekend. Door middel van innovatief onderzoek, onderwijs en samenwerking verandert GCU levens. Het is een universiteit die zich toelegt op het ontwikkelen van onderwijs en het helpen van mensen over de hele wereld. En jij kunt er een deel van zijn.

Je studeert op een internationale campus. De studentengemeenschap brengt mensen uit meer dan 100 landen bij elkaar. U zult profiteren van de partnerschappen van de universiteit over de hele wereld, waaronder China, India, Noord- en Zuid-Amerika, Bangladesh en Oman. Het heeft campussen in Glasgow, Londen en New York.

Leren in het INTO-centrum

Het INTO-centrum bevindt zich in het midden van de campus. Binnen vind je een collegezaal, klaslokalen en vergaderruimtes.

Wil je met iemand praten? Kom naar het INTO Center. Je zult al onze ondersteunende diensten daar vinden. Heimwee hebben? Bezorgd over je studie? Is er iets in je accommodatie dat niet helemaal klopt? Wat het probleem ook is, we zijn er voor u wanneer u ons nodig hebt.

Verhuizen naar een nieuw land is een grote stap en we zullen helpen waar we kunnen. Van het openen van een Britse bankrekening tot het registreren bij een arts. Hulp nodig bij uw visum? Geen probleem, we helpen je om het te sorteren in een van onze visumworkshops.

Wonen in studentenhuisvesting betekent dat je vrienden gaat maken zodra je aankomt. Iedereen in het centrum zal blij zijn om je te ontmoeten! We organiseren leuke activiteiten en uitstapjes voor je zodat je wat quality time krijgt met je nieuwe vrienden.

En vergeet niet dat je toegang hebt tot alle clubs en verenigingen van de universiteit. Ze zijn een geweldige manier om vrienden te maken met mensen die van dezelfde dingen houden als jij.

Wat maakt GCU speciaal?

Glasgow Caledonian University is een gemeenschap. Met meer dan 20.000 studenten is het niet klein maar intiem.

Je wordt lid van studenten van over de hele wereld - meer dan 100 verschillende landen. De campus is hecht, dus je zult gemakkelijk vrienden kunnen maken.

Op zoek naar een plek om andere studenten te ontmoeten en te ontspannen? Het studentenverenigingsgebouw is de place to be. Op de eerste verdieping vind je de studentenbistro. Hier kunt u een maaltijd delen met vrienden en samen poolen of tafelvoetballen.

De campus ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Glasgow. Je krijgt keuze te over als het gaat om eten. Als je op de campus wilt blijven, zijn er drie cafés waar je kunt tanken met snacks en koffie.

95% van de GCU-studenten vinden binnen zes maanden na hun afstuderen een baan of verdere studie (DLHE 2015). Dat komt omdat de graden hier zijn gericht op het voorbereiden van je op een geweldige carrière, wat je ook kiest. Werkervaring wordt aangeboden in de meeste cursussen, waardoor je een voordeel hebt ten opzichte van andere afgestudeerden. En u zult een aantal specialistische apparatuur in handen krijgen, zoals:

  • een uitzend-suite
  • een virtueel ziekenhuis
  • klinische simulatie labs
  • oogkliniek

Voorbereiden op je toekomst

Studeren in het VK kan heel anders zijn dan wat je gewend bent. Maar maak je geen zorgen, onze vriendelijke docenten zullen je helpen je aan te passen aan de leercultuur hier.

Ze laten je zien hoe je academische essays schrijft en naar je bronnen verwijst. Je krijgt veel oefening en ondersteuning bij het schrijven, het uitvoeren van onderzoek en het doen van presentaties. Dus als de tijd daar is, ben je klaar voor je diploma.

GCU's opleidingen zijn gericht op de carrière. Welke functie u ook in de toekomst wilt uitoefenen, een diploma van de GCU kan u helpen om daar te komen. Meer dan 95% van de GCU-afgestudeerden vinden binnen zes maanden na hun afstuderen werk of verdere studie. De meeste graden bevatten een element van werkervaring, dus je krijgt een uniek inzicht in de branche en contacten voor de toekomst.

Een diploma van de GCU wordt wereldwijd beschouwd als gerespecteerd en gerespecteerd, dus je bent in goed gezelschap. De programma's van GCU worden ondersteund door grote wereldwijde merken zoals Santander, FMC Technologies en Marks

Studeer in het hart van Glasgow

De locatie van de universiteitscampus is perfect voor studenten. Met het stadscentrum, op slechts vijf minuten lopen van de campus, krijgt u alle opwinding van het leven in een drukke kosmopolitische stad. Glasgow omarmt internationale studenten en heeft een grote studentengemeenschap, zodat je je meteen thuis zult voelen.

Van sporten houden? Met meer dan 50 sportclubs om deel te nemen, weet u zeker dat u de juiste voor u vindt. Je hebt toegang tot het Arc Sports Center, met twee fitnesscentra die cardio- en gewichthefapparatuur aanbieden. En je kunt deelnemen aan fitnesslessen zoals yoga en bokshandschoenen.

Als je met vrienden een potje badminton of basketbal wilt spelen, kun je een van de twee sporthallen van de Arc huren. Of geniet van een partijtje tennis, voetbal of volleybal in het gloednieuwe buitenactiviteitengebied.

Locaties

Glasgow

INTO Glasgow Caledonian University

Address
Cowcaddens Road
G4 0LU Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk