Lees de Officiële Beschrijving

Ontworpen om aan uw behoeften te voldoen

Het INTO Center, een vriendelijk knooppunt in het centrum van Londen, is een gastvrije en goed uitgeruste studieruimte. Het centrum biedt onderdak aan geweldige bronnen, studieplekken, eetgelegenheden en ondersteunende diensten.

In dit goed uitgeruste gebied kun je je concentreren op je studie en je aanpassen aan een nieuwe cultuur. We zullen je eerste jaar zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze ondersteuning laat je vrij om te genieten van je tijd hier en het beste te maken van je geweldige omgeving.

Hier om u te helpen uw doelen te bereiken

U vindt INTO City, de universiteit van Londen, midden in het bruisende financiële district van Londen. Wat je ook nodig hebt om te slagen in je studie, je vindt het hier.

Het INTO Center combineert docenten met een geweldige locatie, briljante bronnen en moderne studiegebieden en vormt de spil van je woon- en leerervaring, op slechts 15 minuten met de bus van de universiteit.

Van e-learningtools tot uitgebreide bibliotheekfaciliteiten en -bronnen, maar ook doorlopende ondersteuning, vanaf dag één maak je deel uit van een dynamische leeromgeving.

Lerende faciliteiten

INTO City, de faciliteiten van de Universiteit van Londen bieden een flexibele benadering van leren. Van intieme discussiegroepen tot seminars en lezingen, allemaal in een hedendaagse omgeving. Bronnen omvatten:

 • digitale whiteboards verbonden met desktopcomputers in elk klaslokaal, om lessen echt interactief te maken
 • multifunctionele collegezalen
 • een collegezaal in universitaire stijl met 120 zitplaatsen
 • flip-screen desktopcomputers in de meeste klaslokalen
 • state-of-the-art IT en multimedia

Je hebt toegang tot Moodle, een virtuele leeromgeving waar je dictaten en cursusinhoud kunt downloaden.

Bovendien wordt het programma van de International Foundation voornamelijk gegeven door het gebruik van tabletcomputers (zoals een iPad) om uw klaservaring te verbeteren door middel van digitaal leren.

Learning Resource Center

Het Learning Resource Centre bevindt zich op de eerste verdieping van de INTO City, University of London Centre. Hier vindt u materiaal om uw studie te ondersteunen, inclusief studieboeken, dvd's, tijdschriften, cd's, kranten en print- en scanfaciliteiten.

Voor verdere studie bevindt de bibliotheek zich op 30 minuten lopen van het London Study Centre en zijn er meer dan 350.000 boeken, 25.000 tijdschriften en gespecialiseerde collecties. Londen heeft ook de Barbican Library en City Business Library, die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de universiteit.

Eten

Als je honger hebt, is er een café op de campus waar een selectie broodjes, drankjes en snacks wordt geserveerd - de perfecte plek om te ontspannen met je nieuwe vrienden tijdens het ontbijt of de lunch.

Op zoek naar iets anders? Londen zit vol met een groot aantal restaurants, cafés en supermarkten, waar je alles vindt, van falafel en hamburgers tot burrito's en sushi.

Universitaire gebouwen

Als een INTO City, student van de Universiteit van Londen, heb je ook toegang tot het fantastische voorzieningenaanbod van de universiteit:

 • Tait Building - indrukwekkende technische faciliteiten omvatten bewegingssimulators, een geotechnische centrifuge en een vluchtsimulator.
 • College Building - gespecialiseerde faciliteiten omvatten een tv-studio, vier radiostudio's en twee redacties voor digitale redactie.
 • Rhind Building - met computerlokalen, experimentele laboratoria en interactieve collegezalen.
 • Drysdale Building - de thuisbasis van de Careers Service, uw one-stop-shop voor het bespreken van loopbaanopties en toegang tot ondersteuning om uw inzetbaarheid te vergroten.
 • CitySport - de grootste studentensportfaciliteit in het centrum van Londen, met alle moderne, hoogtechnologische apparatuur die u van een nieuw sport- en fitnesscentrum zou verwachten.

De beste start van je universitaire ervaring

Studenten van over de hele wereld verwelkomen je in een internationale gemeenschap bij City, University of London. Momenten van de Londense Square Mile, de universiteit geniet een fantastische positie tussen de beste attracties van Londen.

De spannende reis naar je droomcarrière begint hier, met geweldige leerfaciliteiten, uitgebreide bronnen, een leuke studentenvereniging en geweldige sportactiviteiten om van te genieten. En dat is nog maar het begin - City, University of London heeft zijn studenten zoveel te bieden.

Een top 5% universiteit

Toegewijd aan academische excellentie, City, University of London is een internationale universiteit met meer dan 18.000 studenten uit meer dan 150 landen.

Het biedt een internationale studentenervaring, fantastische kansen op inzetbaarheid en uitstekende academische programma's die zijn ontworpen om je voor te bereiden op je gekozen carrière. City, University of London is in feite de beste universiteit in Londen voor studenttevredenheid (National Student Survey 2015).

Je hebt toegang tot fantastische faciliteiten om je kennis te verbeteren, met high-tech collegezalen en laboratoria, ultramoderne apparatuur en toegang tot online leren. En u profiteert van voortdurende ondersteuning tijdens uw studie, zowel academisch als persoonlijk.

Met meer dan 60 onderzoekscentra en -eenheden, samen met jarenlange expertise, speelt de universiteit een belangrijke rol in baanbrekend onderzoek. In de meest recente Research Excellence Framework-enquête werd 75% van de inzendingen van City beoordeeld als 'van wereldleidende' en 'internationaal uitstekende' kwaliteit.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

City University of London

Voorbereiding voor meestersgraad op gebieden zoals informatiewetenschap, mensgerichte systemen en computerspelletietechnologie. Het Graduate Diploma combineert academisch ... [+]

Voorbereiding voor meestersgraad op gebieden zoals informatiewetenschap, mensgerichte systemen en computerspelletietechnologie.

Waarom aanvraag voor het Graduate Diploma programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma toegang tot de stad, de universiteit van londen steun en faciliteiten Wat leidt dit tot?

Deze cursus leidt tot de volgende master's degrees in City, University of London:

Engineering en Wiskundige Wetenschappen

MSc Biomedische Techniek Met Healthcare Technology Management MSc Civiele Technische Structuren MSc Civiele Technische Structuren (Kerncentrales) MSc Werktuigbouwkunde MSc Hernieuwbare Energie en Power Systems Management MSc Energie en Milieutechnologie en Economie MSc Maritieme Operaties en Management MSc Air Safety Management (P / T) MSc Air Transport Management (P / T) MSc Aircraft Maintenance Management (P / T) MSc Construction Management MSc Cyber ​​Security MSc Data Science MSc Projectmanagement, Financiën en Risico ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

Voorbereiding voor meestersgraad in bedrijfseconomie en internationale bedrijfseconomie. Het Graduate Diploma combineert academische studie, intensieve Engelse taalonderw ... [+]

Voorbereiding voor meestersgraad in bedrijfseconomie en internationale bedrijfseconomie.

U zal uw studievaardigheden, Engelse taal en vakkennis ontwikkelen ter voorbereiding van uw gekozen Master's degree.

Waarom aanvraag voor het Graduate Diploma programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma toegang tot de stad, de universiteit van londen steun en faciliteiten Waar kost het me?

Progressie naar City, University of London

Als u het Graduate Diploma succesvol hebt afgerond en voldoet aan de opgegeven vakvereisten bent u gegarandeerd een plaats op een masteropleiding in uw studiegebied aan de Universiteit van Londen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

... [+]

Engelse taal: IELTS 5.5 - 6.0 of equivalent

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een cursus Academisch Engels

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

City University of London

Voorbereiding voor niet-gegradueerden in bank- en internationale financiën, economie, bedrijfskunde en management. De International Foundation combineert academische stud ... [+]

De International Foundation combineert academische studie met Engels taalonderwijs om u voor te bereiden op universitaire studie. Het leidt tot het eerste jaar van een undergraduate-diploma in business, accounting, financiën of management aan de City University in Londen.

Gegarandeerde universitaire stage voor alle succesvolle studenten. Een voorwaardelijk aanbod van een plaats op het eerste jaar van een relevante undergraduate-graad bij City, University of London. Een kwaliteitsbeleid pathway-programma. Volledige universitaire status vanaf je eerste dag. Toegang tot de ondersteuning en faciliteiten van de universiteit. Het enige International Foundation-programma dat progressie naar Cass Business School kan garanderen. Toegewijde persoonlijke verzorging en ondersteuning van INTO. Is het programma van de International Foundation geschikt voor mij? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

Voorbereiding voor bacheloropleidingen in gebieden als luchtvaartkunde, biomedische engineering, engineering met management en ondernemerschap en telecommunicatie. De Int ... [+]

Academische studie, intensief Engels taalonderwijs en studievaardigheden om u voor te bereiden op het eerste jaar van een universitaire opleiding op het gebied van engineering en wiskunde.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten toegang tot de stad, de universiteit van londen steun en faciliteiten meerdere startdata

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - deze optie bevat aanvankelijk een Engelstalig Engels voor extra taalondersteuning Waar kost het me?

Onze progressiegarantie:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

... [+]

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

... [+]

een voorwaardelijke aanbieding van een plaats op het eerste jaar van een relevante bacheloropleiding bij City, University of London

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

... [+]

Extended International Foundation (4 termen) - deze optie biedt in het begin een extra termijn van het Engels voor extra taalondersteuning

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

... [+]

eerder een relevante discipline hebben bestudeerd;

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands