City University of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ontworpen om aan uw behoeften te voldoen

Het INTO Center, een vriendelijk knooppunt in het centrum van Londen, is een gastvrije en goed uitgeruste studieruimte. Het centrum biedt onderdak aan geweldige bronnen, studieplekken, eetgelegenheden en ondersteunende diensten.

In dit goed uitgeruste gebied kun je je concentreren op je studie en je aanpassen aan een nieuwe cultuur. We zullen je eerste jaar zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze ondersteuning laat je vrij om te genieten van je tijd hier en het beste te maken van je geweldige omgeving.

Hier om u te helpen uw doelen te bereiken

U vindt INTO City, de universiteit van Londen, midden in het bruisende financiële district van Londen. Wat je ook nodig hebt om te slagen in je studie, je vindt het hier.

Het INTO Center combineert docenten met een geweldige locatie, briljante bronnen en moderne studiegebieden en vormt de spil van je woon- en leerervaring, op slechts 15 minuten met de bus van de universiteit.

Van e-learningtools tot uitgebreide bibliotheekfaciliteiten en -bronnen, maar ook doorlopende ondersteuning, vanaf dag één maak je deel uit van een dynamische leeromgeving.

Lerende faciliteiten

INTO City, de faciliteiten van de Universiteit van Londen bieden een flexibele benadering van leren. Van intieme discussiegroepen tot seminars en lezingen, allemaal in een hedendaagse omgeving. Bronnen omvatten:

  • digitale whiteboards verbonden met desktopcomputers in elk klaslokaal, om lessen echt interactief te maken
  • multifunctionele collegezalen
  • een collegezaal in universitaire stijl met 120 zitplaatsen
  • flip-screen desktopcomputers in de meeste klaslokalen
  • state-of-the-art IT en multimedia

Je hebt toegang tot Moodle, een virtuele leeromgeving waar je dictaten en cursusinhoud kunt downloaden.

Bovendien wordt het programma van de International Foundation voornamelijk gegeven door het gebruik van tabletcomputers (zoals een iPad) om uw klaservaring te verbeteren door middel van digitaal leren.

Learning Resource Center

Het Learning Resource Centre bevindt zich op de eerste verdieping van de INTO City, University of London Centre. Hier vindt u materiaal om uw studie te ondersteunen, inclusief studieboeken, dvd's, tijdschriften, cd's, kranten en print- en scanfaciliteiten.

Voor verdere studie bevindt de bibliotheek zich op 30 minuten lopen van het London Study Centre en zijn er meer dan 350.000 boeken, 25.000 tijdschriften en gespecialiseerde collecties. Londen heeft ook de Barbican Library en City Business Library, die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de universiteit.

Eten

Als je honger hebt, is er een café op de campus waar een selectie broodjes, drankjes en snacks wordt geserveerd - de perfecte plek om te ontspannen met je nieuwe vrienden tijdens het ontbijt of de lunch.

Op zoek naar iets anders? Londen zit vol met een groot aantal restaurants, cafés en supermarkten, waar je alles vindt, van falafel en hamburgers tot burrito's en sushi.

Universitaire gebouwen

Als een INTO City, student van de Universiteit van Londen, heb je ook toegang tot het fantastische voorzieningenaanbod van de universiteit:

  • Tait Building - indrukwekkende technische faciliteiten omvatten bewegingssimulators, een geotechnische centrifuge en een vluchtsimulator.
  • College Building - gespecialiseerde faciliteiten omvatten een tv-studio, vier radiostudio's en twee redacties voor digitale redactie.
  • Rhind Building - met computerlokalen, experimentele laboratoria en interactieve collegezalen.
  • Drysdale Building - de thuisbasis van de Careers Service, uw one-stop-shop voor het bespreken van loopbaanopties en toegang tot ondersteuning om uw inzetbaarheid te vergroten.
  • CitySport - de grootste studentensportfaciliteit in het centrum van Londen, met alle moderne, hoogtechnologische apparatuur die u van een nieuw sport- en fitnesscentrum zou verwachten.

De beste start van je universitaire ervaring

Studenten van over de hele wereld verwelkomen je in een internationale gemeenschap bij City, University of London. Momenten van de Londense Square Mile, de universiteit geniet een fantastische positie tussen de beste attracties van Londen.

De spannende reis naar je droomcarrière begint hier, met geweldige leerfaciliteiten, uitgebreide bronnen, een leuke studentenvereniging en geweldige sportactiviteiten om van te genieten. En dat is nog maar het begin - City, University of London heeft zijn studenten zoveel te bieden.

Een top 5% universiteit

Toegewijd aan academische excellentie, City, University of London is een internationale universiteit met meer dan 18.000 studenten uit meer dan 150 landen.

Het biedt een internationale studentenervaring, fantastische kansen op inzetbaarheid en uitstekende academische programma's die zijn ontworpen om je voor te bereiden op je gekozen carrière. City, University of London is in feite de beste universiteit in Londen voor studenttevredenheid (National Student Survey 2015).

Je hebt toegang tot fantastische faciliteiten om je kennis te verbeteren, met high-tech collegezalen en laboratoria, ultramoderne apparatuur en toegang tot online leren. En u profiteert van voortdurende ondersteuning tijdens uw studie, zowel academisch als persoonlijk.

Met meer dan 60 onderzoekscentra en -eenheden, samen met jarenlange expertise, speelt de universiteit een belangrijke rol in baanbrekend onderzoek. In de meest recente Research Excellence Framework-enquête werd 75% van de inzendingen van City beoordeeld als 'van wereldleidende' en 'internationaal uitstekende' kwaliteit.

Locaties

Londen

INTO City, University of London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk