Lees de Officiële Beschrijving

Over ICP

Wat

ICP werd opgericht in 2009 en is een Associate College van de Universiteit van Portsmouth, dat studenten een moderne en dynamische onderwijservaring biedt. Het College biedt educatieve Pathways voor een breed scala aan universitaire universitaire opleidingen in een omgeving die u aanmoedigt uitmuntendheid te behalen in uw studie.

ICP maakt deel uit van de wereldwijde Navitas Group, een internationaal erkende onderwijsaanbieder met de kennis en middelen van personeel in meer dan 120 hogescholen en campussen wereldwijd. Bij ICP doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw ervaring aan de Universiteit van Portsmouth van de hoogste standaard is om u voor te bereiden op uw toekomstige carrière in een mondiale economie. Door een ICP- Pathway kiezen, bent u klaar om academisch succes te behalen en te genieten van een onvergetelijke leerervaring.

Waar

ICP is gevestigd in het hart van de campus van de universiteit van Portsmouth, op slechts een korte loopafstand van kilometers prachtige stranden langs de zuidkust van Engeland.

Wanneer

Begin in: september, januari of juni.

Wie

ICP heeft momenteel meer dan 500 studenten uit meer dan 50 verschillende landen.

Hoe

  • Solliciteer via een ICP-vertegenwoordiger in uw land
  • Solliciteer online via deze website
  • Maak een afspraak om binnen te komen en ons te zien, zie details op onze pagina Informatie Sessies
  • Bekijk hier onze toelatingseisen

Waarom

  1. Locatie - Slechts 90 minuten van het centrum van Londen met de trein, Portsmouth is een van de zonnigste steden in het land.
  2. Excellence - De University of Portsmouth is een winnaar van de prestigieuze 'Gold'-beoordeling in het Teaching Excellence Framework (TEF) - een van de slechts vier Gold-rated universiteiten in het zuidoosten.
  3. Flexibiliteit - ICP biedt Pathways aan meer dan 100 verschillende University of Portsmouth-opleidingen, wat betekent dat u de Pathway kunt kiezen die het beste bij u Pathway .
  4. Succes - meer dan 2.400 ICP-studenten zijn sinds 2009 gevorderd naar de Universiteit van Portsmouth en meer dan 230 voormalige ICP-studenten studeerden in 2018 succesvol af aan de University of Portsmouth.

Studentenleven

Portsmouth, de enige eilandstad van het Verenigd Koninkrijk, is een van de meest levendige en opwindende steden in het land. Gelegen aan de zuidkust van Engeland en slechts 90 minuten per rechtstreekse trein naar het centrum van Londen, het is een geweldige plek om te wonen, werken en studeren. Het is een van de belangrijkste havens in het Verenigd Koninkrijk en verwelkomt mensen van over de hele wereld.

Studeer in Portsmouth

De geschiedenis van de Universiteit van Portsmouth dateert uit 1869. Sinds de eerste graad werd toegekend in 1900, heeft de universiteit zich blijven inzetten voor het bevorderen en behouden van excellentie in onderwijs en onderzoek binnen haar vijf faculteiten.

Mijn verbindingen

The Univerity of Portsmouth beschikt over ultramoderne computerlokalen en draadloos internet, zodat u elke gelegenheid krijgt om contact te houden met uw familie en vrienden, waar ze zich ook bevinden.

Op de campus

Aanzienlijke investeringen in de campus betekent dat studenten zullen profiteren van de nieuwste faciliteiten. Op veel academische gebieden heeft de universiteit omgevingen gesimuleerd die een echte leerervaring bieden.

Waarom studeren aan de universiteit van Portsmouth

De geschiedenis van de Universiteit van Portsmouth dateert uit 1869. Sinds de eerste graad werd uitgereikt in 1900, heeft de universiteit zich blijven inzetten voor het bevorderen en behouden van excellentie in onderwijs en onderzoek binnen haar vijf faculteiten.

De universiteit heeft momenteel ongeveer 22.000 studenten, waaronder bijna 4.000 buitenlandse studenten uit meer dan 130 landen. Een groeiende reputatie voor uitmuntendheid betekent dat de universiteit de favoriete bestemming wordt voor veel studenten, docenten en onderzoekers.

Het doel van de universiteit is om een uitstekende studentervaring te bieden, gericht op de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor rollen op de wereldwijde werkplek. De investering van de universiteit in een uitstekende studentenervaring wordt door studenten erkend, 89% is tevreden over de kwaliteit van hun cursus in Portsmouth - boven het sectorgemiddelde voor tevredenheid.

De Universiteit van Portsmouth is een top40 universiteit in het Verenigd Koninkrijk volgens de Guardian League Table 2018 en behoort tot de top 200 van meest internationale universiteiten ter wereld in de Times Higher Education World University Rankings 2017.

Onderzoek aan de Universiteit van Portsmouth wordt beoordeeld als wereldleider in de laatste enquête naar de kwaliteit van onderzoek aan Britse universiteiten. De resultaten van het Research Excellence Framework (REF), aangekondigd in december 2014, bepalen hoeveel overheidsgeld wordt besteed aan het financieren van onderzoek. In de grootste onderzoeksevaluatie ter wereld om de kwaliteit en impact van onderzoek in alle disciplines te beoordelen, wordt ongeveer £ 2 miljard per jaar toegewezen aan universiteiten. Meer dan 60% van het door de universiteit ingediende onderzoek wordt beoordeeld als wereldleider en internationaal excellent, een stijging van 24% ten opzichte van de laatste beoordelingsronde in 2008.

Bij Portsmouth, wat je ook kiest om te studeren, je neemt deel aan een uitdagende academische opleiding en leert op uitstekende plekken. Je zult studeren in een moderne omgeving met behulp van geavanceerde faciliteiten. De nieuwste uitgaven zijn een vernieuwing van de bibliotheek van £ 4 miljoen, een opslagruimte van £ 9 miljoen voor media en podiumkunsten en een £ Future-technologiecentrum van £ 11 miljoen om een nieuwe generatie ingenieurs te inspireren.

Op veel academische gebieden heeft de universiteit omgevingen gesimuleerd die een echte leerervaring bieden. De Universiteit van Portsmouth erkent dat afgestudeerden een steeds globalere competitieve arbeidsmarkt betreden, dus inzetbaarheid maakt deel uit van de studie van een student. Niet alleen studeer je af met een goede opleiding, maar je bent ook klaar voor een lonende carrière met de nodige vaardigheden en attributen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Postgraduate Diploma

ICP International College Portsmouth

Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de door jou gekozen cursus, ben je misschien geïnteresseerd in een van onze postgraduate Engelse cursussen voor de sessie. ... [+]

Pre-sessie EngelsPost-academische pre-sessie Engelse cursussen

Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de door jou gekozen cursus, ben je misschien geïnteresseerd in een van onze postgraduate Engelse cursussen voor de sessie.

ICP Postgraduate Pre-Sessional Engels

ICP biedt Post-Graduate Pre-Sessional Engelse cursussen aan studenten die hun academische Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren voordat ze aan hun gekozen basiscursus beginnen. Studenten die Engels studeren, maken deel uit van het ICP-studenteninstituut en hebben toegang tot dezelfde universitaire faciliteiten als die in academische cursussen. De cursussen worden direct voorafgaand aan elke academische intake aangeboden. Succesvolle afronding van de postgraduate pre-sessionele cursus garandeert je een plaats op de volgende academische fase bij ICP.... [-]

Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
13 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Het pre-MBA-programma is bedoeld voor internationale studenten met beperkte werkervaring of een verschillende opleiding, geïnteresseerd in het studeren van Global MBA aan ... [+]

Meld je nu aan en start je programma in januari, juni of september£ 2.000 beurs beschikbaar voor succesvolle aanvragers

Sluit je aan bij ons nieuwe programma dat leidt naar Global MBA aan de Universiteit van Portsmouth en ontwikkel je inzicht in zakelijke en managementthema's in een internationale context.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Voor wie is dit programma?

Het Pre-MBA-programma is bedoeld voor internationale studenten met een beperkte werkervaring of een verschillende opleiding, geïnteresseerd in het studeren van Global MBA aan de Universiteit van Portsmouth. De cursus zal je kennis laten maken met de belangrijkste bedrijfsconcepten en -praktijken die nodig zijn om te slagen in de MBA-cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academisch ... [+]

Postacademische Pathway in internationale betrekkingen en strafrechtspleging

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academische voorbereiding. Studenten kunnen hun postdoctorale Pathway bij ICP beginnen en afstuderen aan de universiteit van Portsmouth met een kwalificatie van wereldklasse.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: pre-master

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

Onderzoeksmethoden voor postuniversitaire studiePrinciples of Social ScienceMini-ProefschriftInteractieve leervaardigheden en communicatie voor postdoctorale studiesFase 2: Master's degree in sociale wetenschappen... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academisch ... [+]

Postgraduaat Pathway in het onderwijs

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academische voorbereiding. Studenten kunnen hun postdoctorale Pathway bij ICP beginnen en afstuderen aan de universiteit van Portsmouth met een kwalificatie van wereldklasse.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: pre-master

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

Onderzoeksmethoden voor postuniversitaire studiePrinciples of Social ScienceMini-ProefschriftInteractieve leervaardigheden en communicatie voor postdoctorale studiesFase 2: Master's degree in sociale wetenschappen... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 2 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academisch ... [+]

Postgraduaat Pathway in logistiek en supply chain management

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 2 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academische voorbereiding. Studenten kunnen hun postdoctorale Pathway bij ICP beginnen en afstuderen aan de universiteit van Portsmouth met een kwalificatie van wereldklasse.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: pre-master

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth

modules

Interactieve leervaardigheden en communicatie voor postdoctorale studiesMini-proefschriftOnderzoeksmethoden voor postuniversitaire studiePrincipes van Business en ManagementFase 2: Master's Degree... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academisch ... [+]

Postgraduaat Pathway in zaken en management

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academische voorbereiding. Studenten kunnen hun postdoctorale Pathway bij ICP beginnen en afstuderen aan de universiteit van Portsmouth met een kwalificatie van wereldklasse.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: pre-master

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

Interactieve leervaardigheden en communicatie voor postdoctorale studiesMini-proefschriftOnderzoeksmethoden voor postuniversitaire studiePrincipes van Business en ManagementFase 2: Master's Degree in Business... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academisch ... [+]

Postgraduate Pathway in Finance

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academische voorbereiding. Studenten kunnen hun postdoctorale Pathway bij ICP beginnen en afstuderen aan de universiteit van Portsmouth met een kwalificatie van wereldklasse.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: pre-master

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

Interactieve leervaardigheden en communicatie voor postdoctorale studiesMini-proefschriftOnderzoeksmethoden voor postuniversitaire studiePrincipes van Business en ManagementFase 2: Master's Degree in Finance... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academisch ... [+]

Postgraduate Pathway in Science and Engineering

De postgraduate Pathway is voor studenten die niet voldoen aan de traditionele toelatingseisen voor fase 1 (Master's Degree) of die baat hebben bij aanvullende academische voorbereiding. Studenten kunnen hun postdoctorale Pathway bij ICP beginnen en afstuderen aan de universiteit van Portsmouth met een kwalificatie van wereldklasse.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: pre-master

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

Interactieve leervaardigheden en communicatie voor postdoctorale studiesOnderzoeksmethoden voor postuniversitaire studiePrinciples of Science and TechnologyMini-proefschrift voor postdoctorale studieFase 2: Master's Degree in Business... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voort ... [+]

Undergraduate Pathway in Mathematics

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en voordelen van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenTechnische principes 1Numerieke technieken 1Numerieke technieken 2Numerieke technieken 3Onderzoeksmethode, kritisch denkenConcepten programmerenInteractieve leervaardigheden en communicatie 3Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) WiskundeBSc (Hons) Wiskunde voor financiën en managementBSc (Hons) Wiskunde met statistiekenPopulaire carrièresbankChartered AccountantManager logistiekWiskundige modelleringMeteoroloogRisk Analyst / ManagerShare Trader: Herziening van offertes aandelen en aandelenStatisticusStatisticus... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

De Pathway in Architecture and Design stelt je in staat praktische vaardigheden en je creatieve potentieel te ontwikkelen. Van architectuur tot grafisch ontwerp, deze gra ... [+]

Undergraduate Pathway in architectuur, design en mode

De Pathway in Architecture and Design stelt je in staat praktische vaardigheden en je creatieve potentieel te ontwikkelen. Van architectuur tot grafisch ontwerp, deze graden geven je het vertrouwen om de plaatsen en ruimtes van de toekomst te creëren terwijl je je creatieve potentieel ontwikkelt. Je krijgt ook de kans om aan real-life projecten te werken, commissies te volgen, je werk in te zetten voor wedstrijden en deel te nemen aan festivals en tentoonstellingen in het VK en internationaal.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules... [-]

Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

ICP biedt Pre-Sessional Engelse cursussen aan studenten die hun academische Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren voordat ze met hun gekozen basiscursus beginnen. Stu ... [+]

Pre-sessie EngelsPre-sessie Engelse cursussen

Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor je gekozen cursus, ben je misschien geïnteresseerd in een van onze pre-sessieke cursussen Engels.

ICP Pre-Sessional Engels

ICP biedt Pre-Sessional Engelse cursussen aan studenten die hun academische Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren voordat ze met hun gekozen basiscursus beginnen. Studenten die Engels studeren, maken deel uit van het ICP-studenteninstituut en hebben toegang tot dezelfde universitaire faciliteiten als die in academische cursussen. De cursussen worden direct voorafgaand aan elke academische intake aangeboden. Succesvolle afronding van de Pre-sessiecursus garandeert je een plaats in de volgende academische fase bij ICP.... [-]

Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie t ... [+]

Undergraduate Pathway in Accounting en Finance

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie tot het tweede jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 en 2 vinden plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en profiteren van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenZakelijke studiesWiskunde voor het bedrijfslevenAccountingEconomieZakenrechtBedrijfsmanagementInteractieve leervaardigheden en communicatie 1Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBA (Hons) Accountancy en financieel management **BA (Hons) Boekhouding met financiënBA (Hons) Financieel management... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie t ... [+]

Undergraduate Pathway in Business en Management

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie tot het tweede jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 en 2 vinden plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en profiteren van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenZakelijke studiesWiskunde voor het bedrijfslevenZakelijke boekhoudingEconomieZakelijke omgevingBedrijfsmanagementInteractieve leervaardigheden en communicatie 1Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBA (Hons) Bedrijf en managementBA (Hons) Zakendoen met zakelijke communicatieBA (Hons) Business Management en ondernemerschapBA (Hons) Economie en managementBA (Hons) Bedrijfs- en Human Resource ManagementBSc (Hons) Business en Supply Chain ManagementBA (Hons) MarketingBSc (Hons) Sportmanagement en ontwikkeling **... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voort ... [+]

Undergraduate Pathway in Computing

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en voordelen van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenWiskunde voor wetenschap en computergebruikTechnische principes 1Zakelijke studiesOnderzoeksmethode, kritisch denkenConcepten programmerenNumerieke technieken 2 (technische stoom) ofBedrijfsbeheer (bedrijfsstroom)Interactieve leervaardigheden en communicatie 3Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) InformaticaBSc (Hons) computergebruikBSc (Hons) Software EngineeringBSc (Hons) bedrijfsinformatiesystemenBSc (Hons) Cyberbeveiliging en forensisch computergebruik... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree) en hebben gegarandeerd een progressie naar het tweede jaar van een relevante ... [+]

Undergraduate Pathway in Engineering

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree) en hebben gegarandeerd een progressie naar het tweede jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats op ICP met behulp van toegewijde docenten en profiteert van kleine klassen. Fase 2 vindt rechtstreeks aan de universiteit van Portsmouth plaats, ondersteund met tutorials bij ICP.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth

modules

ICT-vaardighedenTechnische principes 1Numerieke technieken 1Onderzoeksmethode, kritisch denkenConcepten programmerenChemie (alleen Petroleum Engineering)Ontwerpconcepten (alleen civiele techniek)Technische principes 2Numerieke technieken 3Interactieve leervaardigheden en communicatie 3Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBEng (Hons) Electronic EngineeringBSc (Hons) computernetwerkenBEng (Hons) Construction Engineering ManagementBEng (Hons) Civiele techniekBEng (Hons) Innovation EngineeringBEng (Hons) WerktuigbouwkundeBEng (Hons) Petroleum EngineeringaccreditatieICE - The Institution of Civil EngineersIED - The Institution of Engineering DesignersIET - The Institution of Engineering and TechnologyIStructE - The Institution of Structural EngineersPopulaire carrières... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voort ... [+]

Undergraduate Pathway in Media en Games Technologies

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en voordelen van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenNieuwe media en digitale cultuurConcepten programmerenZakelijke studiesOnderzoeksmethoden, kritisch denkenOntwerpconceptenWiskunde voor wetenschap en computergebruikInteractieve leervaardigheden en communicatie 3Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) Computeranimatie en visuele effectenBSc (Hons) Computer Games EnterpriseBSc (Hons) Computer Games-technologieBSc (Hons) digitale mediaBA (Hons) Media StudiesBA (Hons) Media en digitale praktijkBSc (Hons) Televisie en uitzending... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Van het opknappen van een klein huis tot het begeleiden van ontwikkelingsprojecten van meerdere miljoenen ponden, vastgoedontwikkeling is een snelle en veeleisende indust ... [+]

Undergraduate Pathway in Property en Surveying

Van het opknappen van een klein huis tot het begeleiden van ontwikkelingsprojecten van meerdere miljoenen ponden, vastgoedontwikkeling is een snelle en veeleisende industrie. De risico's zijn hoog, maar dat geldt ook voor de potentiële voordelen. De BSc (Hons) in Property Development is een solide basis om succes te vinden als vastgoedprofessional.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenBedrijfsmanagementEngineering PrinciplesInteractieve leervaardigheden en communicatieOnderzoeksmethoden, kritisch denken en expressieWiskunde voor het bedrijfslevenEngels rechtssysteemOntwerpconceptenDiploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) BouwmeetkundeBSc (Hons) VastgoedontwikkelingBSc (Hons) Hoeveelheid OnderzoekPopulaire carrièresCommercieel bankierenAfgestudeerde bouwmeterAfgestudeerde projectmanagerGraduate Structural EngineerVastgoedontwikkelaarBouwkundig ingenieurHoeveelheidmeter... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voort ... [+]

Undergraduate Pathway in Science

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en voordelen van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

ICT-vaardighedenChemie 1Chemie 2Wiskunde voor wetenschap en computergebruikOnderzoeksmethode, kritisch denkenBiologie 1Biologie 2Interactieve leervaardigheden en communicatie 3Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) Advanced Dental NursingBSc (Hons) Biochemie *BSc (Hons) Biologie *BSc (Hons) Biomedische wetenschappen *BSc (Hons) MondhygiëneBSc (Hons) Mondhygiëne en tandheelkundeBEng (Hons) Engineering Geology and Geotechnics *BSc (Hons) Milieuwetenschappen *BSc (Hons) Oefening en fitnessmanagement *BSc (Hons) Forensische psychologie *BSc (Hons) Geography *BA (Hons) Aardrijkskunde *BSc (Hons) Geology *BSc (Hons) Mariene biologie *BSc (Hons) Marine Environmental Science *BSc (Hons) Paleontologie *BSc (Hons) Farmacologie *MPharm (Hons) Pharmacy ** †BSc (Hons) natuurkunde *BSc (Hons) Psychologie *BSc (Hons) Sport- en bewegingswetenschap... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie t ... [+]

Undergraduate Pathway in Accounting en Finance

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie tot het tweede jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 en 2 vinden plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en profiteren van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 2: eerste jaargang in boekhouding en financiën

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

EconomieInleiding tot Management AccountingOrganisatorisch gedragBedrijfsinformatiesystemenPrinciples of FinanceZakenrechtKwantitatieve methodenBoekhouding en financiënInteractieve leervaardigheden en communicatie 4Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBA (Hons) Accountancy en financieel management **BA (Hons) Boekhouding met financiënBA (Hons) Financieel management... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree) en hebben gegarandeerd een progressie naar het tweede jaar van een relevante ... [+]

Undergraduate Pathway in Engineering

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree) en hebben gegarandeerd een progressie naar het tweede jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats op ICP met behulp van toegewijde docenten en profiteert van kleine klassen. Fase 2 vindt rechtstreeks aan de universiteit van Portsmouth plaats, ondersteund met tutorials bij ICP.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 2: eerste jaar in Engineering

Plaats:

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBEng (Hons) Electronic EngineeringBSc (Hons) computernetwerkenBEng (Hons) Construction Engineering ManagementBEng (Hons) Civiele techniekBEng (Hons) Innovation EngineeringBEng (Hons) WerktuigbouwkundeBEng (Hons) Petroleum EngineeringaccreditatieICE - The Institution of Civil EngineersIED - The Institution of Engineering DesignersIET - The Institution of Engineering and TechnologyIStructE - The Institution of Structural EngineersPopulaire carrières... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie t ... [+]

Undergraduate Pathway in Business en Management

Studenten kunnen deelnemen aan Stage 1 (University Foundation) of Stage 2 (First Year Degree), afhankelijk van hun kwalificaties. Studenten zijn gegarandeerd progressie tot het tweede jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 en 2 vinden plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en profiteren van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 2: eerste jaargang in het bedrijfsleven

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth.

modules

EconomieBedrijfsstatistiekenOrganisatorisch gedragBedrijfsinformatiesystemenZakelijke operatiesZakelijke omgevingafzetZakelijke boekhoudingInteractieve leervaardigheden en communicatie 4Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBA (Hons) Bedrijf en managementBA (Hons) Zakendoen met zakelijke communicatieBA (Hons) Business Management en ondernemerschapBA (Hons) Economie en managementBA (Hons) Bedrijfs- en Human Resource ManagementBSc (Hons) Business en Supply Chain ManagementBA (Hons) MarketingBSc (Hons) Sportmanagement en ontwikkeling **... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

ICP biedt Pre-Sessional Engelse cursussen aan studenten die hun academische Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren voordat ze met hun gekozen basiscursus beginnen. Stu ... [+]

Pre-sessie EngelsPre-sessie Engelse cursussen

Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor je gekozen cursus, ben je misschien geïnteresseerd in een van onze pre-sessieke cursussen Engels.

ICP Pre-Sessional Engels

ICP biedt Pre-Sessional Engelse cursussen aan studenten die hun academische Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren voordat ze met hun gekozen basiscursus beginnen. Studenten die Engels studeren, maken deel uit van het ICP-studenteninstituut en hebben toegang tot dezelfde universitaire faciliteiten als die in academische cursussen. De cursussen worden direct voorafgaand aan elke academische intake aangeboden. Succesvolle afronding van de Pre-sessiecursus garandeert je een plaats in de volgende academische fase bij ICP.... [-]

Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
13 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voort ... [+]

Undergraduate Pathway in Science

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en voordelen van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 2: eerste jaars graad in de wetenschap

Plaats

ICP, University of Portsmouth.

Faculteit der Natuurwetenschappen, Universiteit van Portsmouth.

Lessen worden gegeven op ICP of University of Portsmouth, afhankelijk van de door u gekozen cursus.

Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) Advanced Dental NursingBSc (Hons) Biochemie *BSc (Hons) Biologie *BSc (Hons) Biomedische wetenschappen *BSc (Hons) MondhygiëneBSc (Hons) Mondhygiëne en tandheelkundeBEng (Hons) Engineering Geology and Geotechnics *BSc (Hons) Milieuwetenschappen *BSc (Hons) Oefening en fitnessmanagement *BSc (Hons) Forensische psychologie *BSc (Hons) Geography *BA (Hons) Aardrijkskunde *BSc (Hons) Geology *BSc (Hons) Mariene biologie *BSc (Hons) Marine Environmental Science *BSc (Hons) Paleontologie *BSc (Hons) Farmacologie *MPharm (Hons) Pharmacy ** †BSc (Hons) natuurkunde *BSc (Hons) Psychologie *BSc (Hons) Sport- en bewegingswetenschap... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Van het opknappen van een klein huis tot het begeleiden van ontwikkelingsprojecten van meerdere miljoenen ponden, vastgoedontwikkeling is een snelle en veeleisende indust ... [+]

Undergraduate Pathway in Property en Surveying

Van het opknappen van een klein huis tot het begeleiden van ontwikkelingsprojecten van meerdere miljoenen ponden, vastgoedontwikkeling is een snelle en veeleisende industrie. De risico's zijn hoog, maar dat geldt ook voor de potentiële voordelen. De BSc (Hons) in Property Development is een solide basis om succes te vinden als vastgoedprofessional.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 2: eerste jaars graad

Plaats:

ICP, University of Portsmouth.

Faculteit Technologie, Universiteit van Portsmouth.

Diploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) BouwmeetkundeBSc (Hons) VastgoedontwikkelingBSc (Hons) Hoeveelheid OnderzoekPopulaire carrièresCommercieel bankierenAfgestudeerde bouwmeterAfgestudeerde projectmanagerGraduate Structural EngineerVastgoedontwikkelaarBouwkundig ingenieurHoeveelheidmeter... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ICP International College Portsmouth

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voort ... [+]

Undergraduate Pathway in Law, Politics and International Relations

Studenten kunnen deelnemen aan fase 1 (University Foundation) en zijn verzekerd van progressie tot het eerste jaar van een relevante graad, op voorwaarde dat aan de voortgangscriteria is voldaan. Fase 1 vindt plaats in ICP met behulp van toegewijde docenten en voordelen van kleine klassen.

Pathways aan de Universiteit van Portsmouth

Fase 1: Universitaire Stichting

Plaats

ICP aan de Universiteit van Portsmouth

modules

ICT-vaardighedenBedrijfsmanagementEngineering PrinciplesInteractieve leervaardigheden en communicatieOnderzoeksmethoden, kritisch denken en expressieWiskunde voor het bedrijfslevenEngels rechtssysteemOntwerpconceptenDiploma-awards van de Universiteit van PortsmouthBSc (Hons) BouwmeetkundeBSc (Hons) VastgoedontwikkelingBSc (Hons) Hoeveelheid OnderzoekPopulaire carrièresCommercieel bankierenAfgestudeerde bouwmeterAfgestudeerde projectmanagerGraduate Structural EngineerVastgoedontwikkelaarBouwkundig ingenieurHoeveelheidmeter... [-]
Verenigd Koninkrijk Portsmouth
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands