ICP International College Portsmouth

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ICP

Wat

ICP werd opgericht in 2009 en is een Associate College van de Universiteit van Portsmouth, dat studenten een moderne en dynamische onderwijservaring biedt. Het College biedt educatieve Pathways voor een breed scala aan universitaire universitaire opleidingen in een omgeving die u aanmoedigt uitmuntendheid te behalen in uw studie.

ICP maakt deel uit van de wereldwijde Navitas Group, een internationaal erkende onderwijsaanbieder met de kennis en middelen van personeel in meer dan 120 hogescholen en campussen wereldwijd. Bij ICP doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw ervaring aan de Universiteit van Portsmouth van de hoogste standaard is om u voor te bereiden op uw toekomstige carrière in een mondiale economie. Door een ICP- Pathway kiezen, bent u klaar om academisch succes te behalen en te genieten van een onvergetelijke leerervaring.

Waar

ICP is gevestigd in het hart van de campus van de universiteit van Portsmouth, op slechts een korte loopafstand van kilometers prachtige stranden langs de zuidkust van Engeland.

Wanneer

Begin in: september, januari of juni.

Wie

ICP heeft momenteel meer dan 500 studenten uit meer dan 50 verschillende landen.

Hoe

  • Solliciteer via een ICP-vertegenwoordiger in uw land
  • Solliciteer online via deze website
  • Maak een afspraak om binnen te komen en ons te zien, zie details op onze pagina Informatie Sessies
  • Bekijk hier onze toelatingseisen

Waarom

  1. Locatie - Slechts 90 minuten van het centrum van Londen met de trein, Portsmouth is een van de zonnigste steden in het land.
  2. Excellence - De University of Portsmouth is een winnaar van de prestigieuze 'Gold'-beoordeling in het Teaching Excellence Framework (TEF) - een van de slechts vier Gold-rated universiteiten in het zuidoosten.
  3. Flexibiliteit - ICP biedt Pathways aan meer dan 100 verschillende University of Portsmouth-opleidingen, wat betekent dat u de Pathway kunt kiezen die het beste bij u Pathway .
  4. Succes - meer dan 2.400 ICP-studenten zijn sinds 2009 gevorderd naar de Universiteit van Portsmouth en meer dan 230 voormalige ICP-studenten studeerden in 2018 succesvol af aan de University of Portsmouth.

Studentenleven

Portsmouth, de enige eilandstad van het Verenigd Koninkrijk, is een van de meest levendige en opwindende steden in het land. Gelegen aan de zuidkust van Engeland en slechts 90 minuten per rechtstreekse trein naar het centrum van Londen, het is een geweldige plek om te wonen, werken en studeren. Het is een van de belangrijkste havens in het Verenigd Koninkrijk en verwelkomt mensen van over de hele wereld.

Studeer in Portsmouth

De geschiedenis van de Universiteit van Portsmouth dateert uit 1869. Sinds de eerste graad werd toegekend in 1900, heeft de universiteit zich blijven inzetten voor het bevorderen en behouden van excellentie in onderwijs en onderzoek binnen haar vijf faculteiten.

Mijn verbindingen

The Univerity of Portsmouth beschikt over ultramoderne computerlokalen en draadloos internet, zodat u elke gelegenheid krijgt om contact te houden met uw familie en vrienden, waar ze zich ook bevinden.

Op de campus

Aanzienlijke investeringen in de campus betekent dat studenten zullen profiteren van de nieuwste faciliteiten. Op veel academische gebieden heeft de universiteit omgevingen gesimuleerd die een echte leerervaring bieden.

Waarom studeren aan de universiteit van Portsmouth

De geschiedenis van de Universiteit van Portsmouth dateert uit 1869. Sinds de eerste graad werd uitgereikt in 1900, heeft de universiteit zich blijven inzetten voor het bevorderen en behouden van excellentie in onderwijs en onderzoek binnen haar vijf faculteiten.

De universiteit heeft momenteel ongeveer 22.000 studenten, waaronder bijna 4.000 buitenlandse studenten uit meer dan 130 landen. Een groeiende reputatie voor uitmuntendheid betekent dat de universiteit de favoriete bestemming wordt voor veel studenten, docenten en onderzoekers.

Het doel van de universiteit is om een uitstekende studentervaring te bieden, gericht op de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor rollen op de wereldwijde werkplek. De investering van de universiteit in een uitstekende studentenervaring wordt door studenten erkend, 89% is tevreden over de kwaliteit van hun cursus in Portsmouth - boven het sectorgemiddelde voor tevredenheid.

De Universiteit van Portsmouth is een top40 universiteit in het Verenigd Koninkrijk volgens de Guardian League Table 2018 en behoort tot de top 200 van meest internationale universiteiten ter wereld in de Times Higher Education World University Rankings 2017.

Onderzoek aan de Universiteit van Portsmouth wordt beoordeeld als wereldleider in de laatste enquête naar de kwaliteit van onderzoek aan Britse universiteiten. De resultaten van het Research Excellence Framework (REF), aangekondigd in december 2014, bepalen hoeveel overheidsgeld wordt besteed aan het financieren van onderzoek. In de grootste onderzoeksevaluatie ter wereld om de kwaliteit en impact van onderzoek in alle disciplines te beoordelen, wordt ongeveer £ 2 miljard per jaar toegewezen aan universiteiten. Meer dan 60% van het door de universiteit ingediende onderzoek wordt beoordeeld als wereldleider en internationaal excellent, een stijging van 24% ten opzichte van de laatste beoordelingsronde in 2008.

Bij Portsmouth, wat je ook kiest om te studeren, je neemt deel aan een uitdagende academische opleiding en leert op uitstekende plekken. Je zult studeren in een moderne omgeving met behulp van geavanceerde faciliteiten. De nieuwste uitgaven zijn een vernieuwing van de bibliotheek van £ 4 miljoen, een opslagruimte van £ 9 miljoen voor media en podiumkunsten en een £ Future-technologiecentrum van £ 11 miljoen om een nieuwe generatie ingenieurs te inspireren.

Op veel academische gebieden heeft de universiteit omgevingen gesimuleerd die een echte leerervaring bieden. De Universiteit van Portsmouth erkent dat afgestudeerden een steeds globalere competitieve arbeidsmarkt betreden, dus inzetbaarheid maakt deel uit van de studie van een student. Niet alleen studeer je af met een goede opleiding, maar je bent ook klaar voor een lonende carrière met de nodige vaardigheden en attributen.

Locaties

Portsmouth

Address
St Andrew's Court, St Michael's Road
Portsmouth, Hampshire

PO1 2PR Portsmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Postgraduate Diploma
Propedeuse