Hudson

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de verwarrende wereld van e-learning zijn we gewoon een van de beste in wat we doen. Waarom? Omdat we eersteklas klantenservice bieden. We stellen de behoeften van onze klanten boven alles. Als we iets kunnen doen om je te helpen, beklimmen we de bergen om het te doen. Ten tweede is onze online training eenvoudig in gebruik en zeer effectief. We bieden een hele reeks functies die zijn ontworpen om u sneller gecertificeerd te krijgen. Sommige van deze ongelooflijke functies omvatten training op basis van video en audio zodat je je tutor 24/7 kunt zien en horen met online tutorondersteuning en online labs om je vaardigheden in een gesimuleerde omgeving te oefenen. Probeer het eens. We zullen de manier waarop u denkt over leren veranderen.

Bekijk de onderstaande video om meer over ons te leren.

Over ons van Hudson on Vimeo.

Online cursussen

Kan ik een demo proberen van de cursus waarin ik ben geïnteresseerd?

Veel van onze cursussen zijn gratis beschikbaar voor demo's. U kunt meer dan 150 van onze cursussen proberen zonder enige verplichting of creditcard vereist. Klik hier om uw gratis demo in te stellen.

Hoe werken uw online cursussen?

Onze online cursussen zijn gebaseerd op multimedia. Ze maken gebruik van instructeur-geleide video's, audio, tekst en visuele illustraties om het leren te leveren. Training richt zich altijd op praktijkscenario's en ontwikkeling van vaardigheden. Er zijn ook downloadbare cursusnotities, sjablonen, online tests en cursussen te voltooien.

Hudson 's op zichzelf staande trainingsprogramma's zijn modulair ontworpen om een ​​leerling de flexibiliteit te bieden om op elk gewenst moment 24/7 met instructies op expertniveau te werken. Alle cursussen zijn gerangschikt in gedefinieerde secties met navigatieknoppen waarmee ze het tempo van hun training kunnen bepalen. Hierdoor kunnen ze in hun eigen tempo leren hoe hun schema verloopt.

Andere online cursusfuncties zijn onder andere:

  • Sociaal leren

Het intuïtieve cursusplatform stelt een leerling in staat om te communiceren en samen te werken met andere studenten en medewerkers, studiegroepen te vormen, deel te nemen aan discussies, te beoordelen en verschillende cursussen te 'liken' en op de hoogte te blijven van de nieuwste branchekennis. Dit cursusplatform is ongeëvenaard in de branche en maakt leren leuk en plezierig.

  • quizzen

Onze aangepaste praktijkexamens bereiden de leerling voor op hun definitieve beoordeling anders en effectiever dan de traditionele examenvoorbereidingen op de markt. Elke cursist heeft na elke module toegang tot oefenquizzen om er zeker van te zijn dat ze vertrouwen hebben in het onderwerp dat ze hebben voltooid voordat ze verder gaan. Op deze manier kunnen ze hun effectiviteit meten voordat ze naar de volgende module van hun cursus gaan. Hudson cursussen bevatten ook praktijkexamens om de omgeving in het testcentrum zo goed mogelijk na te bootsen. Deze examens bevatten gemiddeld 100 vragen.

  • Flash-kaarten

Hudson weet dat onderwijs niet een one size fits all aanpak is. Individuen leren op verschillende manieren met verschillende hulpmiddelen. Daarom worden Flash Cards en Educational Games tijdens onze cursussen aangeboden. Hierdoor kan de leerling trainen op manieren die hen geëngageerd en gefocust houdt, en hun kennis op een meer effectieve manier behouden.

Hoe lang duren uw cursussen normaal gesproken om te voltooien?

Onze online cursussen zijn in eigen tempo, dus het kan zo weinig of zo veel tijd kosten als u wilt. Je zult genieten van 12 maanden toegang tot de meeste van onze online cursussen, maar veel cursussen duren slechts een paar dagen of een paar weken om te voltooien.

Een uitzondering is echter Diploma Courses, die tot twee jaar nodig hebben om te voltooien.

Zijn je instructeurs gekwalificeerd?

Hudson werkt alleen met deskundige instructeurs die hooggekwalificeerd en ervaren zijn. Onze IT-instructeurs hebben bijvoorbeeld minimaal 15 jaar praktijkervaring en zijn materiedeskundigen in hun vakgebied.

Ons intuïtieve online cursusplatform stelt studenten in staat om te communiceren en samen te werken met instructeurs, deel te nemen aan discussies en vragen te stellen om het meeste uit hun leren te halen. En u hebt ook toegang tot ervaren docenten die u door elk cursusonderwerp kunnen loodsen waarmee u worstelt.

examens

Biedt u tutoring en examenondersteuning aan?

Ja! Dit zijn de soorten ondersteuning die we bieden:

Studiebegeleiding

We bieden gratis tutor-ondersteuning voor ons volledige aanbod van cursussen, van maandag tot vrijdag van 9:30 uur tot 18:00 uur GMT. We bieden ook 24/7 ondersteuning voor docenten als een upgradeoptie.

Examenondersteuning

We helpen u examens in te stellen voor uw certificeringen. Of u nu op zoek bent naar een testcentrum in de buurt, of thuis een online examen wilt opzetten, we helpen u bij al uw opties. Onze Exam Deals en Pro Packs combineren ook cursussen met relevante examenkosten.

Technische hulp

Mochten zich technische problemen voordoen, dan is ons ondersteuningsteam er om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

betalingen

Kan ik mijn cursus in termijnen betalen?

Ja! We bieden eenvoudige maandelijkse afbetalingsplannen voor de meeste cursussen. Afhankelijk van de cursus, kunt u de kosten van uw cursus over een periode van 4 maanden spreiden, zonder rente. Geen kredietcontroles of kredietovereenkomst vereist.

  • Individuele cursussen en certificeringsbundels: voor veel van onze individuele cursussen, certificeringsbundels en Soft Skills-bundels kunt u in vier maandelijkse termijnen betalen.
  • Diploma's: Cursuskosten op onze geaccrediteerde diploma's kunnen gespreid worden over een periode van maximaal 12 maanden.
  • Exam Deals en Pro Packs: de cursuskosten voor onze Exam Deals en Pro Packs kunnen gespreid worden over vier maanden. U kunt uw examens echter niet afleggen totdat uw volledige saldo is betaald.

Voor veel cursussen zijn de afleveringsplanopties direct beschikbaar op de productpagina's. Neem voor alle andere cursussen contact met ons op voor meer informatie over het opstellen van een termijnplan.

Carrièredoelen

Ik weet niet welke cursus het beste is voor mij. Kun je helpen?

Absoluut! Onze cursusadviseurs zijn altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar als u vragen heeft over onze cursussen. U kunt ook een terugbelafspraak plannen om iemand van ons team u op uw gemak te laten bellen.

Kun je me helpen een baan te vinden nadat ik mijn cursus heb afgerond?

Op verzoek kunnen we begeleiding en advies op dit gebied bieden, zoals: hoe je een baan kunt vinden, hoe je een CV voorbereidt, hoe je je voorbereidt op een interview, met wie je contact kunt opnemen.

Biedt u na het voltooien van uw cursussen werkgaranties?

We kunnen niet garanderen dat u automatisch een baan krijgt, maar we kunnen u begeleiden en adviseren over hoe u een baan kunt vinden.

Hoeveel kan ik verwachten om mijn nieuwe kwalificaties te behalen?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals waar je wilt werken en hoeveel ervaring je hebt.

Voor IT-cursussen kun je een idee krijgen van het winstpotentieel van je kwalificaties op www.itjobswatch.co.uk. Typ de naam van uw kwalificatie in het zoekvak. Je zult ook kunnen zien hoe veelgevraagd je kwalificatie is.

Ga voor vacatures in de VS naar payscale.com.

Locaties

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: