University of Huddersfield

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw Internationaal Studiecentrum

Het Internationaal Studiecentrum bereidt internationale studenten voor een reeks van voor- en nagraadse diploma aan aan de Universiteit van Huddersfield. U zult vanaf de eerste dag deel uitmaken van de universiteit en hebben alle ondersteuning die u nodig heeft om over te stappen op uw gekozen diploma.

Uw weg naar het hoger onderwijs

Er is een cursus aan het Internationaal Studiecentrum dat past bij ieders belangen en carrièremogelijkheden. Programma's worden geleverd door de studiegroep in samenwerking met de universiteit van huddersfield. Van bachelor tot master voorbereiding, onze cursussen zijn ontworpen om u te helpen voldoen aan de academische en Engelse taal eisen die u moet studeren aan de Universiteit van Huddersfield. Met kleine lessen en toegewijd onderwijs en ondersteuning, helpen wij u aan te passen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk.

Zodra u uw programma succesvol hebt afgerond bij het Internationaal Studiecentrum en de vereiste kwalificaties behaalt, kunt u uw gekozen bachelor of postgraduaat diploma ingeven.

Bereid je voor op de universiteit

Je bent een student aan de Universiteit van Huddersfield vanaf je allereerste dag op de campus. Je studeert en leer op de campus en heeft volledige toegang tot alle universiteitsfaciliteiten, waaronder de bibliotheek, sportzaal en studentenvereniging. Bij het Internationaal Studiecentrum leer je het onderwijs in het universitair onderwijs en ontwikkel je academische kennis, Engels taalniveau en inzetbaarheidsvaardigheden.

Ontwikkel inzetbaarheidsvaardigheden

Alle cursussen in het International Study Center hebben een geïntegreerd carriere- en inzetbaarheidselement dat we CareerAhead noemen. Wij helpen u bij het ontwikkelen van belangrijke inzetbaarheidsvaardigheden, ontdek wat u goed bent en voorbereid op uw toekomstige carriere.

Word lid van een wereldwijde gemeenschap

Wij verwelkomen studenten van over de hele wereld, en we weten hoe u u kunt helpen bij het aanpassen en optimaal gebruik maken van uw nieuwe omgeving tijdens uw studie in het Verenigd Koninkrijk. Als internationale student gaat u deel uit van een brede gemeenschap van mensen uit de hele wereld met 120 nationaliteiten vertegenwoordigd aan de universiteit.

Internationaal Studiecentrum

Het Internationaal Studiecentrum zal u helpen uw eerste stap in de richting van een succesvolle carrière te maken. Gebaseerd in het hart van de campus van de universiteit van Huddersfield bieden wij diploma-voorbereidingsprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor internationale studenten. Onze cursussen zullen u voorbereiden op de uitdagingen van de studie op het niveau van de graad en u uitgerust met de academische kennis, studie en Engelse taalvaardigheden die u nodig hebt om te slagen aan de Universiteit van Huddersfield.

Waarom Universiteit van Huddersfield?

De Universiteit van Huddersfield is een moderne en innovatieve universiteit die zich toelegt op het helpen van studenten naar loopbaan succes. Door middel van carrieregerichte graden, uitstekend onderwijs en een ondersteunende leerervaring, vinden studenten in Huddersfield zich uitgerust met de vaardigheden en het vertrouwen voor persoonlijk en professioneel succes.

Uitstekende carrièremogelijkheden

Carrière gerichte graden, veel praktijkopdrachten en werkplaatsen, zullen u uitgerust met echte wereldvaardigheden om u voor een carrière na afstuderen voor te bereiden. Huddersfield is een van de top tien aanbieders van stagecursussen in het Verenigd Koninkrijk (Higher Education Statistics Agency, 2013/14), met meer dan 2.000 studenten die jaarlijks werkplaatsen verrichten aan Britse en internationale bedrijven. De universiteit heeft ook twee gespecialiseerde adviseurs voor internationale studenten in het kader van haar Careers and Employability Service en kreeg in 2015 een QS 5 Star rating voor Employability.

Professionele leraren

Alle academische medewerkers aan de universiteit zijn professionele docenten, waarbij elk lid een collega is van de Hoger Onderwijs Academy (een nationale organisatie die de beste docenten van Groot-Brittannië vertegenwoordigt). U wordt geleerd door docenten die deskundigen op hun vakgebied zijn en er zijn meer dan 100 professoren met leidende onderzoeks- en academische publicaties hier.

Een top studentervaring

De universiteit is vijfde ter wereld voor de beste studentenervaring, zoals gestemd door internationale studenten in de International Student Barometer in 2015. In tegenstelling tot sommige grotere steden biedt Huddersfield een relatief lage levensduur, waardoor u meer voor uw geld geeft. Dit betekent dat het gemakkelijker is om te genieten van alles wat Huddersfield, de universiteit en de omliggende gebieden te bieden hebben. Met een bloeiende campus gemeenschap, vindt u 120 nationaliteiten vertegenwoordigd aan de universiteit en meer dan 100 studentenclubs voor u lid worden. Er is iets voor elke interesse, van sport en muziek tot academisch, politiek en religie. En als je denkt dat er iets ontbreekt, kun je altijd je eigen maken.

Ontwikkel je potentieel

Het International Learning Support Programma is een gespecialiseerd team dat internationale studenten aanpast om zich aan te passen aan het studeren in het Verenigd Koninkrijk en het leven in Huddersfield. Door hun toegewijde ondersteuning, begeleiding en middelen kunt u de best mogelijke graden en toekomstig succes behalen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse »

Programma's

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Internationaal stichtingsjaar

Campus Voltijd August 2019 Verenigd Koninkrijk Huddersfield

Het Internationaal Stichting Jaar zal uw academische kennis en Engelse taalvaardigheden ontwikkelen om u voor te bereiden op het eerste jaar van uw gekozen bacheloropleiding. Dit is een driedimensionaal programma met een keuze uit vier routes. [+]

De Internationaal Stichting Jaar zal uw academische kennis en Engelsvaardigheid ontwikkelen om u voor te bereiden op het eerste jaar van uw gekozen bacheloropleiding. Dit is een driedimensionaal programma met een keuze uit vier routes.

Zaken en Recht, Gastvrijheid en Toerisme, Management, Marketing, Transport en Logistiek

Het Internationaal Stichting Jaar in Bedrijfsleven en Recht, Gastvrijheid en Toerisme, Management, Marketing of Transport en Logistiek bereidt u op voor een diploma op gebieden zoals Accounting, Finance en Marketing.

U leert kernmodules, die algemene vakken zijn, en routemodules die specifiek en belangrijk zijn voor uw academische ontwikkeling.

Computing, Engineering en Science... [-]