HIC Hertfordshire International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom voor ons kiezen?

Hertfordshire International College (HIC) biedt studenten een moderne en dynamische educatieve ervaring om te studeren aan een moderne, zakelijke universiteit. We zijn toegewijd aan het aanbieden van educatieve Pathways en ondersteunende diensten in een omgeving die u aanmoedigt om excellentie te bereiken in uw studies.

Door te kiezen voor een studie met HIC heb je toegang tot een breed scala aan cursussen en een opwindende keuze aan modules - allemaal ontworpen om je voor te bereiden op het door jou gekozen diploma. Gelegen op de levendige en moderne campus van de universiteit van Hertfordshire, die zich in het centrum van Hatfield bevindt, biedt HIC u de mogelijkheid om vrienden te maken met andere studenten met verschillende achtergronden en culturen.

Het academische en ondersteunende personeel van HIC zet zich in voor uw succes en zal samen met u werken aan de voorbereiding van de uitdagingen en voordelen van studie in een ambitieuze Britse universiteit van wereldklasse. HIC is hier om je voor te bereiden op de uitdagingen van het leven, maar ook om je te helpen door je te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en ervoor te zorgen dat je toegerust bent om te studeren en je diploma te behalen.

  • 20 minuten van Londen met de trein
  • 2e veiligste universiteitsstad in het oosten van Engeland (Complete universiteitsgids - Misdaadstatistieken - Engeland en Wales, 2017)
  • Een van 's werelds top 150 universiteiten onder de 50 jaar (Times Higher Education, THE, Young Universities Rankings 2018)
  • Top 10 Universiteit voor afstuderen (Times Higher Education, THE, 2016)
  • Meer dan 96,5% van de afgestudeerden in werk of verdere studie zes maanden na afstuderen (Destination of Leavers From Higher Education 2016/17)
  • Onder de top 20% van 's werelds meest internationale universiteiten (Times Higher Education, THE, 2016)

Geweldige carrières beginnen hier

Elke baan hier in Hertfordshire is ontworpen om je te helpen een parcours af te breken in je gekozen carrière. Gemaakt met directe inbreng van innovatieve werkgevers, op de hoogte gebracht door baanbrekend onderzoek en ondersteund door ongelooflijke carrièresupport, dit zijn echt graden met een verschil.

Alle juiste verbindingen

Onze visie is om internationaal bekend te staan als de toonaangevende universiteit van het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent dat we werken met grote blue-chip bedrijven, organisaties in de publieke sector, beroepsorganisaties en kleinere ondernemingen van ondernemingen om allerlei interessante arbeidsmogelijkheden voor u te creëren.

Deze organisaties helpen onze cursussen vorm te geven, bieden waardevolle stages en geven regelmatig lezingen om uit de eerste hand inzichten uit de industrie te delen. Hun inbreng betekent dat u exact de vaardigheden van de bedrijven van vandaag oppikt. Geen wonder dat ze zoveel afgestudeerden aannemen nadat het studeren klaar is.

Plaatsingen die je vooruit helpen

We hebben een fantastische reputatie bij zowel werkgevers als studenten voor onze plaatsingsmogelijkheden, variërend van vakantiewerk tot baanbrekende stages van het hele jaar. Elk jaar zetten honderden studenten enorme stappen voorwaarts

in hun carrière door betrokken te raken - velen landen zelfs hun eerste afgestudeerde baan op basis van het succes van hun plaatsing.

Uitstekende loopbaanondersteuning

CareerHub is ons carrièresportaal van wereldklasse dat dagelijks wordt bijgewerkt om u 24/7 toegang te bieden tot deskundige loopbaanondersteuning, online hulpmiddelen en de nieuwste functies op het gebied van afstuderen, plaatsen en werken.

Het wordt gerund door onze Carrière, Werkgelegenheid en Enterprise Service, een vriendelijk, deskundig team bij de hand om u alle carrière- en rekruteringsondersteuning te geven die u nodig hebt. Ze hebben ook een vol programma van evenementen, workshops en beurzen, ze scherpen je vaardigheden aan en stellen je oog in oog met geweldige werkgevers.Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Nieuwe ondernemers koesteren

Er heerst hier een echte ondernemersgeest in Hertfordshire en de vaardigheden die u leert, kunnen u ook helpen een gloednieuw bedrijf te starten. We hebben toegewijde ondernemingsadviseurs die u veel goed advies kunnen geven, of u nu als freelancer wilt werken, uw eigen bedrijf wilt starten of een sociale onderneming of non-profit onderneming wilt opzetten.

We organiseren ook inspirerende sprekersevenementen, een jaarlijkse competitie voor beginnende ondernemers en een startprogramma voor bedrijven om u te helpen uw ideeën snel te versnellen met de steun van mentoren. Je kunt je bedrijf zelfs uitbreiden met je studie door je te baseren op ons incubatiecentrum.

Hier voor jou, lang nadat je bent vertrokken

Die eerste jaren na de universiteit kunnen echt je toekomst bepalen, dus ons Carrière-, Werkgelegenheid- en Enterprise-team

bieden u ondersteuning voor twee jaar nadat u bent afgestudeerd, of drie jaar als u een bedrijf start.

Je wordt ook automatisch lid van onze Alumnivereniging, waardoor je geweldige mogelijkheden hebt om te netwerken, te krijgen

om andere afgestudeerden die werkzaam zijn in uw vakgebied te leren kennen en over nieuwe carrièremogelijkheden te horen.

Locaties

Hatfield

Address
Hertfordshire International College
AL10 9AB Hatfield, Engeland, Verenigd Koninkrijk