Lees de Officiële Beschrijving

Global Banking School biedt Toonaangevende toegepast Bank- en Financiewezen onderwijs over de hele wereld. We zijn vooral bekend om investment banking training aan bedrijven, banken, private equity en hedge funds in de top 20 financiële hoofdsteden.

Onze unieke propositie in de industrie om u te helpen opbouwen van een succesvolle carrière in het bankwezen of de financiering van de industrie. Wij werven ambitieuze mensen, hen te onderwijzen met kritisch denken en het oplossen van problemen; begeleiden hun carrière om een ​​succesvolle persoonlijkheid in deze geglobaliseerde wereld geworden.

Onze docenten brengen grote schat aan ervaring in de sector beroepsonderwijs en gepassioneerde het aanleren van vaardigheden naar de klas.

Elke student van Global Banking School heeft te gaan door onze gratis loopbaanontwikkeling programma waarin u interactie met de groep van hooggeplaatste bankiers om de juiste carrière te identificeren voor jezelf, het ontwikkelen van je CV voor specifieke rollen en te netwerken met de industrie.

Door het bestuderen van GBS studenten zullen ook automatisch lid van onze 4000 + alumni in bancaire en financiële industrie. Studenten zullen worden uitgenodigd om onze talrijke netwerkevenementen waar ze in staat zijn om oud-studenten en werkgevers te ontmoeten uit de industrie zullen zijn.

Onze innovatieve onderwijsmethoden worden geleverd door ervaren investment bankers. We streven altijd naar de kloof van kennis tussen de echte wereld investment banking en financiële praktijken en traditionele academische leren wissen. Wij faciliteren groepsgesprekken, diepte-Q & A met een doorgewinterde trainer, visuele presentaties en het leren van de echte wereld applicaties met Excel gebaseerde financiële modellen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Global Banking School

2 maanden Elite Global Investment Banking Stage is een unieke gelegenheid om client-gerichte ervaring van de echte wereld transacties en praktische kennis van Investment ... [+]

2 maanden Elite Global Investment Banking Stage is een unieke gelegenheid om client-gerichte ervaring van de echte wereld transacties en praktische kennis van Investment Banking, Private Equity en Hedge Fund carrières te krijgen. Deze stage zal u uitgebreid transactie werkervaring.

Het programma eerste maand (4 weken) zorgt voor de training voor de Investment Banking Industry ervaring:

Analyse van de London Stock Exchange en de New York Stock Exchange genoteerde vennootschappen Bereiding van kopen en verkopen kant transactie staanplaatsen, teasers, en het schrijven van vertrouwelijke memo investeringen Excel financiële modellering en waardering van openbare beursgenoteerde bedrijven met behulp van "Vergelijkbaar Nog geen" -methode Excel financiële modellering en waardering van beursgenoteerde ondernemingen door het gebruik van "Last cash flow" -methode Excel financiële modellering en de bepaling van de door de koper van het bedrijf betaald met behulp van premium "Transaction comps" -methode Excel financiële modellering en leveraged buy-out van het bedrijf door een Private Equity sponsor Voorbereiding van de M & A transactie-klaar model met Aanwas / Verwatering analyse van de deal Board presentatie en sluiten van investment banking transactie ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 - 2 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands