Glasgow Caledonian University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeer bij GCU?

Glasgow Caledonian University (GCU) heeft een van de meest moderne en studentengerichte campussen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een gemeenschap van 17.000 studenten en is een van de grootste universiteiten in Schotland. De Universiteit is trots op zijn faciliteiten en biedt een uitstekende studentenervaring.

Het is de eerste universiteit in Schotland om de status van 'Changemaker Campus' door Ashoka U te krijgen. Door innovatief onderzoek, onderwijs en samenwerkingen verandert GCU levens. Het is een universiteit die zich toelegt op het ontwikkelen van onderwijs en het helpen van mensen wereldwijd. En je kan er een deel van zijn.

Je studeert op een internationale campus. De studentengemeenschap brengt mensen uit meer dan 100 landen samen. U profiteert van de partnerschappen van de universiteit over de hele wereld, waaronder China, India, Noord-en Zuid-Amerika, Bangladesh en Oman. Het heeft campussen in Glasgow, Londen en New York.

Leren in het INTO-centrum

Het INTO Center ligt midden in de campus. Binnen vindt u een lezingstheater, klaslokalen en vergaderruimten.

Wil je met iemand praten? Kom naar het INTO-centrum. U vindt al onze ondersteuningsdiensten daar. Heimwee hebben? Bekommerd over uw studies? Iets in jouw accommodatie niet goed? Wat het probleem ook is, wij zijn hier voor u wanneer u ons nodig hebt.

Verhuizen naar een nieuw land is een grote stap en we zullen helpen waar we kunnen. Van het openen van een Britse bankrekening om te registreren bij een dokter. Hulp nodig bij uw visum? Geen probleem - wij helpen u om het te sorteren in een van onze visum workshops.

Wonen in studentenaccommodatie betekent dat je vrienden maakt zodra je aankomt. Iedereen in het centrum zal opgewonden zijn om u te ontmoeten! We organiseren wat leuke activiteiten en uitstapjes voor u, zodat u een goede kwaliteitstijd krijgt met uw nieuwe vrienden.

En vergeet niet dat je toegang hebt tot alle clubs en verenigingen aan de universiteit. Ze zijn een geweldige manier om vrienden te maken met mensen die van dezelfde dingen houden als jij.

Wat maakt GCU speciaal?

Glasgow Caledonian University is een gemeenschap. Met meer dan 20.000 studenten is het niet klein, maar het is intiem.

U komt bij studenten van over de hele wereld aan - meer dan 100 verschillende landen. De campus is dicht bij elkaar, dus het is makkelijk om vrienden te maken.

Op zoek naar een plek om andere studenten te ontmoeten en te ontspannen? De Student's Association Building is de plek om te zijn. Op de eerste verdieping vindt u de Studenten Bistro. Hier kunt u een maaltijd met vrienden delen en samen een pool- of tafelvoetbal spelen.

De campus ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Glasgow. U wordt verwend voor keuzes als het gaat om eten. Als u op de campus wilt blijven, zijn er drie cafes om u te laten vullen met snacks en koffie.

95% van de GCU studenten vinden werk of verder studeren binnen zes maanden na het afstuderen (DLHE 2015). Dat komt omdat de graden hier zijn gericht op het voorbereiden van je voor een geweldige carrière, wat je ook al kies. Werkervaring wordt aangeboden op de meeste cursussen, waardoor u een voordeel krijgt over andere afgestudeerden. En u krijgt uw handen op een aantal gespecialiseerde uitrusting, zoals:

  • een uitzending suite
  • een virtueel ziekenhuis
  • klinische simulatie laboratoria
  • oogkliniek

Voorbereiden voor uw toekomst

Studeren in het Verenigd Koninkrijk kan heel anders zijn dan waar je gewend bent. Maar maak je geen zorgen, ons vriendelijke leerpersoneel helpt u hierbij aan te passen aan de leercultuur.

Zij zullen u laten zien hoe u academische essays kunt schrijven en uw bronnen verwijzen. Je krijgt veel oefening en ondersteuning bij schrijven, onderzoek en presentaties. Dus, wanneer de tijd komt, bent u klaar voor uw diploma.

GCU's diploma's zijn carriere gericht. Wat je ook in de toekomst wilt doen, een diploma van GCU kan je daar helpen. Meer dan 95% van de GCU-afgestudeerden vinden werk of verdere studie binnen zes maanden na afstuderen. De meeste graden bevatten een element van werkervaring, zodat u uniek inzicht krijgt in de industrie en contacten maakt voor de toekomst.

Een diploma van GCU wordt wereldwijd goed beschouwd en gerespecteerd, dus je bent in goede staat. GCU's programma's worden ondersteund door grote wereldwijde merken zoals Santander, FMC Technologies en Marks & Spencer. De MSc in Risk Management werd beschreven als 'een baken van expertise' door Steve Fowler, Chief Executive van het Institute of Risk Management.

Studie in het hart van Glasgow

De locatie van de universiteitscampus is perfect voor studenten. Met het stadscentrum op slechts vijf minuten lopen van de campus, krijg je alle spanning om in een drukke kosmopolitische stad te leven. Glasgow omvat internationale studenten en heeft een grote studentengemeenschap, zodat u zich thuis voelt.

Liefdesport? Met meer dan 50 sportclubs om mee te doen, vindt u zeker de juiste voor u. U heeft toegang tot het Arc Sports Centre, met twee sportscholen die cardio- en gewichtheffen apparatuur aanbieden. En u kunt deelnemen aan fitnesslessen zoals yoga en boxercise.

Als u een spel badminton of basketbal met vrienden wilt spelen, kunt u een van de Arc's twee sportzalen huren. Of geniet van een spelletje tennis, voetbal of volleybal in het gloednieuwe buitenactiviteitsgebied.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Undergraduate Pathways » Bekijk Graduate Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

International Graduate Diploma in Built Environment

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Wat is speciaal voor dit programma? de hoogste niveaus van persoonlijke verzorging en ondersteuning Wie moet het Graduate Diploma programma aanvragen?

Het Graduate Diploma is geschikt voor internationale studenten die een inleiding hebben tot het bestuderen van een vak ter voorbereiding om het op nagraadse niveau te studeren, of om kwalificaties te upgraden als u een 3 jaar diploma in een relevant vak hebt gestudeerd. Het diploma is ook geschikt voor degenen die hun vakkennis willen verbeteren of aanpassen, of die hun taalvaardigheidsvormen moeten verbeteren in het kader van hun gekozen vak.

Onderscheiding

Cursuslengte: 3 termijnen (9 maanden)

Leeftijd: 17 jaar en ouder... [-]


International Graduate Diploma in Business and Management

Campus Voltijd 6 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Waar zal het me? MSc Boekhouden en Financiƫn MSc management

GCU Londen

MSc management Wat is speciaal voor dit programma? de hoogste niveaus van persoonlijke verzorging en ondersteuning

[-]

International Graduate Diploma in Computing

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Offering direct entry to a postgraduate degree within the School of Engineering and Computing at Glasgow Caledonian University. [+]

Improve your understanding of academic and English language abilities for entry to Master's degrees in computing at Glasgow Caledonian University.

Why apply for the Graduate Diploma programme? university placement for all successful students a quality assured university programme with accreditation in the Scottish Credit and Qualifications Framework (SCQF) full university status a campus-based programme with access to all facilities at Glasgow Caledonian University's award-winning, city centre campus Where will it take me?

The Graduate Diploma in Computing leads to the following postgraduate degrees:

School of Engineering and Computing

MA 3D Design for Virtual Environments MSc Advanced Computer Networking MSc Web Systems Development (.NET) MSc Network Security What is special about this programme? ... [-]

International Graduate Diploma in Engineering

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Wie moet het Graduate Diploma programma aanvragen?

Het Graduate Diploma is geschikt voor internationale studenten die een inleiding hebben tot het bestuderen van een vak ter voorbereiding om het op nagraadse niveau te studeren, of om kwalificaties te upgraden als u een 3 jaar diploma in een relevant vak hebt gestudeerd. Het diploma is ook geschikt voor degenen die hun vakkennis willen verbeteren of aanpassen, of die hun taalvaardigheidsvormen moeten verbeteren in het kader van hun gekozen vak.

Onderscheiding

Cursuslengte: 3 termijnen (9 maanden)

Leeftijd: 17 jaar en ouder

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan... [-]


Undergraduate Pathway

International Year One in Business and Management

Campus Voltijd 9 - 15 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Waarom aanvraag voor het International Year One programma? gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten volledige universitaire status Waar zal dit me nemen?

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:

succesvol afronden van een interview; eerder een relevante discipline hebben bestudeerd; een diploma hebben behaald; of met IELTS 6.0 of equivalent in de Engelse taal. Wat is speciaal voor dit programma?

... [-]


International Year One in Computing

Campus Voltijd 9 - 15 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Waarom aanvraag voor het International Year One programma? gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten volledige universitaire status Waar zal het me?

Computing

Leeftijd: 16 jaar en ouder

Academisch: Voltooid 12 jaar scholing met goede cijfers

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan

[-]

International Year One in Engineering

Campus Voltijd 9 - 15 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Ingenieurschap

BIng (Hons) Elektrotechniek

(The Times en The Sunday Times Good University Guide 2017)

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:

succesvol afronden van een interview; eerder een relevante discipline hebben bestudeerd; een diploma hebben behaald; of met IELTS 6.0 of equivalent in de Engelse taal.

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan

[-]

International Year One in Science

Campus Voltijd 9 - 15 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Wij garanderen u een plaats om te studeren op een passende graad en universiteit als u uw International Foundation programma succesvol afrondt, volg professioneel advies aangeboden door INTO medewerkers en voldoet aan de minimum aanwezigheidseisen.

Als een succesvolle pathway student heb je toegang tot een aantal universiteits progressie opties. Elke progressie optie zal een specifieke weg volgen en specifieke eisen voor zowel Engels / studievaardigheden als algemeen karakter. U vindt ook dat sommige cursussen specifieke eisen hebben, zoals:

succesvol afronden van een interview; eerder een relevante discipline hebben bestudeerd; een diploma hebben behaald; of met IELTS 6.0 of equivalent in de Engelse taal. ... [-]

Contact

INTO Glasgow Caledonian University

Adres Cowcaddens Road
G4 0LU Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/glasgow-caledonian-university