Gateway International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gateway International, opgericht in 2014, is een vakschool en biedt een scala aan schoonheids- en holistische cursussen in het Verenigd Koninkrijk.

Elke student is volledig tevreden met het niveau van het lesgeven van onze hooggekwalificeerde en ervaren docenten, trainingsfaciliteiten en met cursusinhoud, waarbij elke cursus is afgestemd op elke student.

We bieden een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving met inspirerende, gepassioneerde docenten die klaar staan ​​om je te helpen bij elke stap in het leerproces.

Gateway International College brengt je naar het niveau dat je nodig hebt om je leven te veranderen door middel van beroepsonderwijs en het verwerven van nieuwe vaardigheden.

Onze cursussen omvatten een breed scala aan schoonheids- en holistische therapieën en onze post-graduate ondersteuning is erop gericht u te helpen het werk te vinden dat u nodig hebt met de vaardigheden die u hebt verworven.

Start een cursus bij Gateway International College en begin een nieuw hoofdstuk in je leven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen » Bekijk Health Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus: Volledige lichaamsmassage

Online en Campus gecombineerd 30 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Het uitvoeren van een Full Body Massage-behandeling is een kans voor u om uw cliënt een ontspannende en plezierige ervaring te geven die is ontworpen om een ​​gevoel van welzijn te stimuleren. Deze cursus leert u alles wat u moet weten over het aanbieden van een professionele volledige lichaamsmassage en omvat praktische training en beoordeling. [+]

De wereld waarin we leven is een ongelooflijk drukke plaats. We hebben allemaal de nadruk op werk, sociale betrokkenheid en het verzorgen van mensen die we leuk vinden in het leven, terwijl onze telefoons, computers en tv's meldingen over de dingen die we vergeten dat we de week daarvoor hebben toegestaan ​​schreeuwen ... soms is het goed om gewoon te ontspannen.

Het uitvoeren van een Full Body Massage-behandeling is een kans voor u om uw cliënt een ontspannende en plezierige ervaring te geven die is ontworpen om een ​​gevoel van welzijn te stimuleren. Deze cursus leert u alles wat u moet weten over het aanbieden van een professionele volledige lichaamsmassage en omvat praktische training en beoordeling.... [-]