Future London Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Future London Academy (FLA) is een educatieve organisatie opgericht in 2013. Onze cursussen verzorgen voor professionals in een verscheidenheid van industrieën; ze bestaan ​​uit gesprekken, lezingen en workshops onder leiding van deskundigen uit het bedrijfsleven. Onze programma's zijn bedoeld om de deelnemers onder te dompelen in de creatieve, commerciële en culturele leven van Londen. Deelnemers genieten van exclusieve toegang tot enkele van de beste mensen; agentschappen en bedrijven op het werk hier vandaag leren uit de eerste hand hoe ze werken, evenals het verkrijgen van achter de schermen inzichten in hun meest succesvolle projecten. Wij geloven in de praktijk ervaringsleren, waar u rechtstreeks leren van de bron in plaats van een leerboek.

Deelnemers brengen zeven dagen in Londen allemaal wonen in een huis aan het creatieve hart van de stad. Onze lezingen en workshops vinden plaats in de kantoren van onze industrie experts 'of spannend vergaderruimtes en zijn ontworpen informatief en informeel te zijn. Vorige cursussen omvatte bezoeken aan toonaangevende bedrijven zoals Google, Twitter en de BBC. het stellen van vragen, het hebben van gesprekken en het leren van face-to-face over hun aanpak en hun ideeën - Deelnemers hebben de mogelijkheid om rond de tafel gaan zitten met de belangrijkste mensen in deze organisaties hadden.

Naast het educatieve aspect, worden de cursussen ook ontworpen om te laten zien van Londen vanuit een aantal verschillende hoeken, wordt elke dag vol met activiteiten. Deelnemers bezoeken geprezen tentoonstellingen en culturele evenementen en verkennen van een aantal van de geheime plekjes in Londen dat de meeste bezoekers nooit te ervaren.

Elke dag bestaat uit verschillende activiteiten om te maximaliseren deelnemers leerervaringen, volgen we de volgende structuur:

Stimuleren ontbijt: De eerste activiteit van de dag bestaat uit informele activiteiten tijdens het ontbijt aan de hersenen en het lichaam activeren om de creatieve stimuli van de dag te ontvangen. Tijdens het stimuleren van ontbijt, zullen de deelnemers samenwerken met andere deelnemers, delen hun ideeën, ervaringen en verwachtingen voor de dag en voldoen aan de lokale professionals om meer te weten komen over de backstage van de creatieve industrie te leren kennen. Ochtend sessie: Het is de eerste sessie van de dag; het zal de vorm van een lezing of een hands-on workshop nemen. Praktische oefening: een korte taak om de opvolging van de ochtendsessie en maak iedereen volledige potentieel van hun hersenen te ontgrendelen Lunchpauze: Tussen de ochtend en middag sessies zal er een korte pauze waarin de deelnemers de gelegenheid om te lunchen en te genieten van de omgeving van de locatie van de ochtendsessie van zal hebben. Middagsessie: Het is de tweede sessie van de dag, waar de deelnemers een kans om een andere top Londen bureau te bezoeken en te luisteren naar hun team onthullen de geheimen die ze gebruiken in het dagelijkse werk zal hebben.
Debrief en de stad: Na een lange dag van het absorberen van nieuwe manieren van werken, idee brainstormen en creatieve oefeningen deelnemers zullen de inhoud van de dag ondervragen om ze beter te organiseren in hun gedachten. Deze activiteit zal kort en boeiend en het zal plaatsvinden direct na de middagsessie op locaties die de deelnemers dan kunnen bezoeken als culturele en sociale activiteiten, zoals musea, galeries en event ruimtes. Het weekend: Het weekend zal worden gewijd aan de culturele en sociale activiteiten, het bezoeken van tentoonstellingen en spannende plekken in Londen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

FLA: Design Thinking and Innovation Week

Campus Voltijd 1 week March 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Een uniek programma voor serviceontwerpers, creatieve ondernemers en bedrijfseigenaars - maak kennis met de meest innovatieve bedrijven in Londen en onthul de nieuwste benaderingen van design thinking. [+]

Elke dag zal bestaan ​​uit keynote presentaties, casestudy's, rondetafelgesprekken en bezoeken aan de topbedrijven die de mensgerichte aanpak hebben gekozen, waar je de teams zult ontmoeten achter hun nieuwste onderzoek en innovatie. Sommige mensen noemen ons formaat een 'ontwerpsafari', sommigen zeggen dat het een VIP-ervaring achter de schermen is of een onderzoeksreis. Tijdens de week verken je ook de nieuwste trends en ontdekkingen in virtual reality, kunstmatige intelligentie, duurzaamheid en de toekomst van technologieën. Je leert over de nieuwste innovatiemethoden en de beste tools voor product- en bedrijfsmanagement - en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in een informele sfeer.Alle lezingen en workshops vinden plaats in de eigenlijke instanties en geven de deelnemers een betere context van het onderwerp. Dit programma is ontworpen om u inspiratie en hulpmiddelen voor uw werk te bieden, om u te helpen een deskundig oordeel te krijgen over uw huidige projecten en om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends in de branche.Tijdens de week zult u ervaren:... [-]

FLA: Future of Branding Week

Campus Voltijd 1 week June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Future of Branding Week, gemaakt door Future London Academy is een meeslepend 5-dagenprogramma met lezingen, kantoorbezoeken, mini-workshops, rondetafelgesprekken en gastcolleges van de meest opwindende creatieve bureaus in Londen. Ontdek hoe de grootste merken hun marketingstrategie benaderen en hoe toonaangevende designbedrijven hun teams inspireren. Ontdek hoe u merken kunt maken die generaties lang meegaan en welke trends u moet weten om niet over 5 jaar verouderd te zijn. En het beste deel - u brengt een week door met 20 gelijkgestemde ondernemers en UX-professionals van over de hele wereld. [+]

Van Sonic Branding tot VR en AR: ontdek hoe toonaangevende merken de branche verstoren met nieuwe kanalen en zich ontwikkelende technologieën. Ontdek de meest innovatieve benaderingen van merkstrategie van creatieve en reclamebureaus van wereldklasse.

Onze one-week meeslepende leerexpeditie brengt de helderste en meest vooruitstrevende CMO's samen, merkstrategen, creatieve directeuren en marketingmanagers die de concurrentie voor willen blijven, de nieuwe kaders verkennen die agentschappen van wereldklasse nu gebruiken en vinden nieuwe manieren om hun publiek te bereiken.

Het programma omvat lezingen, rondetafelgesprekken, open haard-chats, mini-workshops, studiobezoeken en diepzee-duiken. Met onderwerpen variërend van trendvoorspelling, merkinnovatie en nieuwe technologie tot aangepaste typografie, SMM en designtrends, krijgt u een frisse blik op branding en leert u nieuwe strategische hulpmiddelen. Je hebt ook een unieke kans om een ​​kijkje achter de schermen te nemen bij de meest invloedrijke bureaus in Londen en een week door te brengen met 25 inspirerende collega-creatievelingen van over de hele wereld.... [-]


FLA: UX en Digital Design Week

Campus Voltijd 1 week August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

UX [+]

Creëer ervaringen waar mensen verliefd op zullen worden. Haal inspiratie op voor uw huidige projecten en advies over hoe u een ontwerpteam van uw dromen kunt bouwen. Ontdek de geheimen van wat producten succesvol maakt en welke fouten bedrijven maakten bij het bouwen van nieuwe diensten. Gedurende een hele week dompel je je onder in de technische en creatieve industrie van Londen en verken je de nieuwste trends en nieuwste uitvindingen. U krijgt de kans om de teams achter de meest baanbrekende producten te ontmoeten en te leren hoe zij het ontwerp en de UX-strategie benaderen, met klanten werken en hun diensten verbeteren. Dit programma bestaat uit keynote presentaties, case studies. Chats op het web, rondetafelgesprekken en mini-workshops worden allemaal uitgevoerd in de eigenlijke bedrijfskantoren - dat geeft een nog beter beeld van hoe ze werken en samenwerken. Sommige mensen noemen ons formaat een 'ontwerpsafari', sommigen zeggen dat het een VIP-ervaring achter de schermen is of een onderzoeksreis. Dit is een heel frisse manier om de industrie te leren en te verkennen. En het beste deel is - u zult deze week doorbrengen als een onderdeel van een kleine groep van 25 gelijkgestemde ondernemers, UX-ontwerpers en productmanagers van over de hele wereld.... [-]


Contact

Future London Academy

Adres 14 Grays Inn Road
WC1X 8HN Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://futurelondonacademy.co.uk/en/
Telefoon +44 758 128 1308