Future London Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Future London Academy (FLA) is een educatieve organisatie opgericht in 2013. Onze cursussen verzorgen voor professionals in een verscheidenheid van industrieën; ze bestaan ​​uit gesprekken, lezingen en workshops onder leiding van deskundigen uit het bedrijfsleven. Onze programma's zijn bedoeld om de deelnemers onder te dompelen in de creatieve, commerciële en culturele leven van Londen. Deelnemers genieten van exclusieve toegang tot enkele van de beste mensen; agentschappen en bedrijven op het werk hier vandaag leren uit de eerste hand hoe ze werken, evenals het verkrijgen van achter de schermen inzichten in hun meest succesvolle projecten. Wij geloven in de praktijk ervaringsleren, waar u rechtstreeks leren van de bron in plaats van een leerboek.

Deelnemers brengen zeven dagen in Londen allemaal wonen in een huis aan het creatieve hart van de stad. Onze lezingen en workshops vinden plaats in de kantoren van onze industrie experts 'of spannend vergaderruimtes en zijn ontworpen informatief en informeel te zijn. Vorige cursussen omvatte bezoeken aan toonaangevende bedrijven zoals Google, Twitter en de BBC. het stellen van vragen, het hebben van gesprekken en het leren van face-to-face over hun aanpak en hun ideeën - Deelnemers hebben de mogelijkheid om rond de tafel gaan zitten met de belangrijkste mensen in deze organisaties hadden.

Naast het educatieve aspect, worden de cursussen ook ontworpen om te laten zien van Londen vanuit een aantal verschillende hoeken, wordt elke dag vol met activiteiten. Deelnemers bezoeken geprezen tentoonstellingen en culturele evenementen en verkennen van een aantal van de geheime plekjes in Londen dat de meeste bezoekers nooit te ervaren.

Elke dag bestaat uit verschillende activiteiten om te maximaliseren deelnemers leerervaringen, volgen we de volgende structuur:

Stimuleren ontbijt: De eerste activiteit van de dag bestaat uit informele activiteiten tijdens het ontbijt aan de hersenen en het lichaam activeren om de creatieve stimuli van de dag te ontvangen. Tijdens het stimuleren van ontbijt, zullen de deelnemers samenwerken met andere deelnemers, delen hun ideeën, ervaringen en verwachtingen voor de dag en voldoen aan de lokale professionals om meer te weten komen over de backstage van de creatieve industrie te leren kennen. Ochtend sessie: Het is de eerste sessie van de dag; het zal de vorm van een lezing of een hands-on workshop nemen. Praktische oefening: een korte taak om de opvolging van de ochtendsessie en maak iedereen volledige potentieel van hun hersenen te ontgrendelen Lunchpauze: Tussen de ochtend en middag sessies zal er een korte pauze waarin de deelnemers de gelegenheid om te lunchen en te genieten van de omgeving van de locatie van de ochtendsessie van zal hebben. Middagsessie: Het is de tweede sessie van de dag, waar de deelnemers een kans om een andere top Londen bureau te bezoeken en te luisteren naar hun team onthullen de geheimen die ze gebruiken in het dagelijkse werk zal hebben.
Debrief en de stad: Na een lange dag van het absorberen van nieuwe manieren van werken, idee brainstormen en creatieve oefeningen deelnemers zullen de inhoud van de dag ondervragen om ze beter te organiseren in hun gedachten. Deze activiteit zal kort en boeiend en het zal plaatsvinden direct na de middagsessie op locaties die de deelnemers dan kunnen bezoeken als culturele en sociale activiteiten, zoals musea, galeries en event ruimtes. Het weekend: Het weekend zal worden gewijd aan de culturele en sociale activiteiten, het bezoeken van tentoonstellingen en spannende plekken in Londen.

Locaties

Londen

Future London Academy

Address
14 Grays Inn Road
WC1X 8HN Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 758 128 1308

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden