Fine Arts College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Fine Arts College streven we er altijd naar om iets uitzonderlijks te vinden in onze studenten - door ze de vrijheid te geven om te leren. We stimuleren een gemeenschapssfeer waarin de talenten en ambities van studenten worden ondersteund. We zorgen ook voor een echte en unieke brug tussen school en universiteit.

De meeste studenten van Fine Arts College komen naar ons op zoek naar een privé-schoolomgeving die hen zal helpen academisch en creatief te groeien. Velen hebben ontdekt dat de manier waarop andere scholen werken te normatief en rigide is, wat voor veel leerlingen contraproductief en verstikkend kan zijn.

Het College heeft talloze nationale prijzen gewonnen van de Good Schools Guide, waaronder de Award for Excellence for Boys die Media / Film / TV-studies volgen; de Award for Excellence voor meisjes die kunst en design en fotografie volgen; en de beste onafhankelijke school voor jongens voor kunst- en designfotografie. Deze prestaties zijn het product van onze gezamenlijke ethos voor schone kunsten, waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn passie na te jagen en zijn talenten te ontwikkelen.

Locaties

Londen

Address
41 - 43 Englands Lane
NW3 4YD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden