Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Exeter College is een grote, bloeiende en groeiende tertiaire universiteit die onderwijs, leren en student succes plaatst als onze hoogste prioriteit. We genieten van een uitstekende regionale reputatie. Het college werd beoordeeld als uitstekend door Ofsted in een pilot "geen bericht" inspectie in 2012, en opnieuw in een volledige inspectie in 2014. We werden bekroond met de Times Educational Supplement 'Outstanding Provider van het Jaar in 2012 en BTEC College van het Jaar in 2014.

We hebben hoge verwachtingen van onze studenten en medewerkers en elk jaar hun gezamenlijke inspanningen resulteren in uitstekende examencijfers, uitstekende training successen en schitterende muziek, kunst, sport en maatschappelijke prestaties. Wij zijn blij met studenten van alle leeftijden en vaardigheden en onze tutorial en leerling ondersteunende programma's zijn ontworpen om te voldoen aan hun behoeften, hen uitdagen om hun volledige potentieel te bereiken.

Exeter College biedt het tertiair onderwijs voor zo'n 10.000 - 12.000 studenten. De universiteit werd opgericht in 1970 als de eerste tertiaire college in het Verenigd Koninkrijk, het samenbrengen van de zesde vormen de voormalige grammatica scholen en Exeter Technical College.

Onze recente successen

In mei 2016, werd Exeter College bekroond met een Times Educational Supplement Further Education Award 2016 voor het stageprogramma van het Jaar. Exeter College en Devon County Council is op nationaal niveau erkend voor de baanbrekende en innovatieve Haven Banken Outdoor Education Centre. Het partnerschap werd erkend met een Vereniging van Hogescholen (AoC) Beacon Award for Innovation 2015-16 in Voortgezet Onderwijs. In januari 2014, Ofsted bekroond met de college Grade 1 'Outstanding' voor de resultaten voor de leerlingen, Onderwijs, Leren en Assessment, Leiderschap en Management en algemene doeltreffendheid die Exeter College een van de best presterende universiteiten in het land maakt. Klik hier voor meer informatie op onze Ofsted sortering uit te vinden. Klik hier om het rapport Ofsted lezen. In november 2012, Exeter College won twee prestigieuze Times Educational Supplement Voortgezet Onderwijs Awards voor Outstanding Provider of the Year en de Outstanding Leadership van Learning and Skills Awards. In juli 2014 werd Exeter College bekroond met de BTEC College van het Jaar.

Wat bieden wij?

Als een succesvolle tertiaire college bieden wij nu een breed scala aan cursussen en studenten kunnen kiezen die hun individuele mogelijkheden, aspiratie en de rente weer te geven. Wij bieden:

meer dan 40 AS en A2 onderwerpen, de prestigieuze International Baccalaureate, een breed assortiment van meer dan 90 beroepsonderwijs en bedrijfsleven geleid cursussen (instap niveau 3) de grootste keuze van het leerlingwezen kaders in Devon voor jongeren en volwassenen een aantal programma's ontwikkeld om die jongeren en volwassenen niet in onderwijs, werk of opleiding te ondersteunen volwasseneneducatie cursussen - van vrije tijd om professioneel geaccrediteerde opleidingen op maat gemaakte opleiding en ontwikkeling cursussen voor werkgevers en werknemers meer dan 30 universitair niveau cursussen, waaronder Foundation Degrees, in samenwerking met de universiteiten van Plymouth, Exeter, Marjon en Kingston en BTEC.

Het college blijft de stad Exeter serveren, maar we studenten aan te trekken ook uit heel Devon met meer dan 60% van onze 16-18 leerlingen uit heel Devon en het zuidwesten.

Het college heeft een aantal gespecialiseerde academies het verzorgen van opleidingen voor sport, bedrijfsleven, journalistiek, muziek, academisch begaafde en horeca en catering studenten. We hebben zeer sterke werkgever banden door middel van ons curriculum en door Business Solutions, het college toegewijde werkgever betrokkenheid team ontwikkelde, met toonaangevende lokale en internationale werkgevers, zoals Flybe, Met Office, Michael Caines en vele kleine en middelgrote ondernemingen, zodat onze beroepsopleidingen en leerlingwezen weerspiegelt de huidige trends in de sector en initiatieven.

Wij erkennen het belang van nauwe samenwerking met de lokale overheden, nationaal, de gemeenschap en de werkgever groepen met het oog op de lokale gemeenschap en de economie te ondersteunen en wij leveren belangrijke initiatieven met name Princes 'Trust, werk Zuid-West en de lokale Kamers van Koophandel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

A-levels

Exeter College

AS en A Level Biologie raden u aan om essentiële kennis en inzicht in de concepten van de biologie en de vaardigheden die nodig zijn voor het gebruik van deze nieuwe en v ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

AS en A Level Biologie raden u aan om essentiële kennis en inzicht in de concepten van de biologie en de vaardigheden die nodig zijn voor het gebruik van deze nieuwe en veranderende situaties te ontwikkelen.

U krijgt inzicht in de wetenschappelijke methode te ontwikkelen en zich bewust zijn van de wetenschappelijke vooruitgang in de technologie die aan de Biological Sciences relevant zijn. Je zal de waarde van en het verantwoord gebruik van Biologie in de samenleving te waarderen. Bovendien, op een niveau dat u zult in staat zijn om kennis en begrip van de feiten, principes en concepten aan te tonen uit verschillende gebieden van de biologie en leren om te maken en te gebruiken verbinding tussen hen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Exeter College

Natuurkunde is een stimulerende, spannende en uitdagende onderwerp. Het is van belang, niet alleen als een onderwerp op zich, maar ook als een essentieel element in alle ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Natuurkunde is een stimulerende, spannende en uitdagende onderwerp. Het is van belang, niet alleen als een onderwerp op zich, maar ook als een essentieel element in alle andere natuurlijke Science, Engineering and Technology. Er is ook een groot deel van plezier en tevredenheid te worden afgeleid uit een inzicht in de meest recente ontwikkeling in de natuurkunde onderzoek.

We bestuderen de AQA Physics A Syllabus: Het zorgt voor een naadloze overgang naar een niveau van eerdere studies en ontwikkelt uw interesse en enthousiasme voor natuurkunde. Dit omvat een breed scala aan onderwerpen van de elementaire deeltjesfysica aan de wetten van Newton; van elektrische circuits naar zwaartekrachtvelden. De cursus is verdeeld in een aantal eenheden, worden de AS-eenheden die in het eerste jaar en de A-niveau eenheden in het tweede jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Exeter College

Deze tweejarige cursus is ontworpen om een ​​soepele overgang van GCSE Core / verdere Science and Chemistry GCSE cursussen aan te bieden en om te communiceren met de beho ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Deze tweejarige cursus is ontworpen om een ​​soepele overgang van GCSE Core / verdere Science and Chemistry GCSE cursussen aan te bieden en om te communiceren met de behoeften van het hoger onderwijs cursussen. Het biedt een waardering en begrip van belangrijke chemische principes die fundamenteel zijn voor het begrip van de wereld waarin wij leven zijn. De cursus stimuleert ook de studenten te komen om te begrijpen hoe wetenschappers onderzoeken wetenschappelijke verschijnselen in hun pogingen om de wereld om ons uit te leggen. Studenten ontwikkelen hun praktische vaardigheden om hun begrip van chemische concepten te vullen. De studie van de chemie is nuttig bij het begrijpen van andere gebieden van de wetenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

Exeter College

Engels Plus: onze flexibele, op maat gemaakte programma biedt u de mogelijkheid om te ervaren studeren in een Britse universiteit, terwijl het verbeteren van uw Engels. S ... [+]

ENGELS PLUS: Onze flexibele, op maat gemaakte programma biedt u de mogelijkheid om ervaring op te studeren in een Britse COLLEGE TERWIJL het verbeteren van uw ENGELS.

Je studeert Engels als vreemde taal voor tussen de 6 en 15 uur per week, afhankelijk van uw behoeften. Deze lessen zal zich richten op het verbeteren van al je belangrijke kennis van het Engels: luisteren, lezen, schrijven en spreken.

U kunt dan kiezen uit meer dan 40 klassen die zal overeenkomen met je toekomstige carrière of universiteit aspiraties. Voorbeelden van klassen zijn psychologie, bedrijfsleven, wetenschap, recht en kunst.

In staat zijn om te studeren in klassen met Britse studenten zal niet alleen u helpen om uw kennis van het Engels te verbeteren, maar zal u laten ervaren leren een authentieke Britse omgeving. Wij organiseren regelmatig sociale uitstapjes om u het beste van wat het zuidwesten van Engeland heeft laten zien aan te bieden op het gebied van geschiedenis en cultuur.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Exeter College

U zult zes onderwerpen te bestuderen in een heel scala van disciplines kiezen uit de onderstaande lijst. U kiest een onderwerp uit elk van de groepen 1-5, plus één uit gr ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

U zult zes onderwerpen te bestuderen in een heel scala van disciplines kiezen uit de onderstaande lijst. U kiest een onderwerp uit elk van de groepen 1-5, plus één uit groep 6 of een tweede keus uit de groepen 2, 3 en 4. (Onderwerpen aangeboden afhankelijk van het aantal studenten en roostering zodat de beschikbaarheid van de opties kunnen variëren).

Drie van uw onderwerpen zal op Higher (H) niveau en drie op Standard niveau (S). U vindt er ook een Theory of Knowledge cursus te voltooien, onderzoek doen onderzoek naar een onderwerp van bijzonder belang dat u in een Extended Essay presenteren, en doe mee aan spannende Creativiteit, Actie en Community-based projecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Exeter College

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld? De Access cursus is bedoeld voor volwassenen die denken dat ze gemist op het hoger onderwijs toen ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

De Access cursus is bedoeld voor volwassenen die denken dat ze gemist op het hoger onderwijs toen ze jonger waren. Het programma is gericht op een stevige basis voor studie bieden op universitair niveau. Studievaardigheden en educatieve begeleiding vorm wezenlijke onderdelen van de cursus.

Tutorial sessies ondersteunen leerlingen en bieden begeleiding bij de UCAS proces en studievaardigheden.

Het diploma wordt gegeven door vakspecialist onderwijzend personeel in een ondersteunende omgeving om de academische vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken op het hoger onderwijs te ontwikkelen. U zult huiswerk en toewijzing werk stellen elke week met strikte deadlines. Er is minstens 15-20 uur extra studie thuis per week. Extra ondersteuning is beschikbaar voor studenten voor specifieke problemen / behoeften.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

Exeter College

De focus van AQA AS Business is op kleine tot middelgrote bedrijven die actief zijn binnen de nationale markten. Het heeft betrekking op de bij een bedrijf start-up probl ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

De focus van AQA AS Business is op kleine tot middelgrote bedrijven die actief zijn binnen de nationale markten. Het heeft betrekking op de bij een bedrijf start-up problemen, zoals onderzoek en planning, evenals de factoren die het succes bepalen. Zij is van mening hoe gevestigde bedrijven hun doeltreffendheid kunnen verbeteren door het maken van tactische beslissingen in de hele business. A Level bedrijf bouwt voort op de AS-eenheden door te overwegen meer complexe zakelijke scenario's en zich te concentreren op de strategie.

De cursus wordt gegeven door het gebruik van kleine groepswerk, self-directed onderzoek en presentatie, klasse discussie en lezingen. Alle units onderwezen in een bepaald jaar worden beoordeeld over twee papers aan het eind van het jaar. Paper 1 wordt beoordeeld door middel van multiple choice vragen, kort antwoord vragen en mini case study gegevens reactie vragen. Papier 2 wordt bepaald door korte vragen te beantwoorden en het gebruik van een case study voor data reactie vragen. Er is geen cursus werk optie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Exeter College

Economics heeft betrekking op elk aspect van ons leven, van de beslissingen die we nemen als individuen om het beleid van overheden en bedrijven. Ontwikkelen van een econ ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Economics heeft betrekking op elk aspect van ons leven, van de beslissingen die we nemen als individuen om het beleid van overheden en bedrijven. Ontwikkelen van een economisch begrip en je een dieper begrip van de wereld om ons heen, dat is zo waardevol als het is interessant te krijgen. Economie heeft verbindingen met vele andere onderwerpen zoals politiek, aardrijkskunde, geschiedenis, psychologie en statistiek.

Met het oog op de behoeften van individuele studenten de cursus wordt gegeven door middel van een mix van lezingen, discussies, actieve lessen, presentaties, case studies, video's, begeleide zelfstudie studies, en het gebruik van het college portaal en internet ontmoeten. Cursus assessment is door middel van korte tests objectieve test vragen, essays en case studies. De eindcontrole is door middel van externe examens; er is geen cursussen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Exeter College

Psychologie is de wetenschappelijke studie van de geest en gedrag. U zult kennis van de theorie en haar toepassingen te verwerven, en de vaardigheden van de evaluatie en ... [+]

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Psychologie is de wetenschappelijke studie van de geest en gedrag. U zult kennis van de theorie en haar toepassingen te verwerven, en de vaardigheden van de evaluatie en analyse te ontwikkelen.

Je krijgt les op verschillende manieren, waaronder: het maken van aantekeningen tijdens de lezingen, groep en hele discussies in de klas, maar ook het verkennen van onderwerpen door middel van video's en dvd's. U zult zelfstudie, paar werk en presentaties te voeren.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

De studie van de psychologie wordt onderbouwd met de studie van de belangrijkste perspectieven of benaderingen en debatten. Er is geen enkelvoudige oorzaak gedrag dus is het belangrijk de relatieve sterktes en zwaktes van verschillende manieren, zoals biologische, gedrags- en psychodynamische overwegen. Psychologen maken gebruik van een verscheidenheid van methoden bij het onderzoek naar het menselijk gedrag, daarom is het noodzakelijk om te leren over de relatieve verdiensten van methoden zoals experimenten, interviews en case studies om een ​​paar te noemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Top 5 Reasons to Study University Level at Exeter College