Excel College Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer Engels in Excel College! Wij zijn een vriendelijk taalschool het aanbieden van hoge kwaliteit Engels cursussen in het centrum van Manchester.

Wij bieden algemene cursussen Engels op elk niveau van beginner tot gevorderde. Wij zijn een gespecialiseerde leverancier van IELTS voorbereiding cursussen en ook helpen de studenten voor te bereiden op FCE en CAE examens.

Onze International Foundation Jaar cursus biedt studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om te studeren aan een Britse universiteit. Excel College is ook een beursgenoteerde SELT cursus provider. Onze ervaren docenten maken lessen met een focus op communicatie. Zij maken gebruik van een breed scala aan materiaal om uw vaardigheden te verbeteren in alle aspecten van het Engels. Met extra One-to-One klassen en academische vaardigheden klassen, kunnen we een cursus Engels op maat om u te helpen uw doelstellingen.

Wij bieden ook homestay en residenties, een kalender van regelmatige sociale evenementen en de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen binnen de Manchester gemeenschap. Dit betekent dat je veel gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en de praktijk Engels buiten het klaslokaal te hebben.

Solliciteer vandaag nog! Of neem contact met ons op een niveau test te nemen en probeer je eerste Engels klasse voor gratis!

Sociale activiteiten Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je Engels te oefenen buiten het klaslokaal.

Wij organiseren regelmatig uitstapjes en activiteiten in en rond Manchester, met inbegrip van wandeltochten, voetbalwedstrijden en uitstapjes naar musea. We vertellen u ook over alle prachtige dingen die elke week in Manchester gebeuren. Onze activiteiten zijn allemaal geadverteerd op onze evenementenkalender. U kunt ook informatie vinden op het prikbord in het college, op Facebook, Meetup en Twitter. En als je zou willen om de lokale gemeenschap te helpen terwijl je je Engels te oefenen, hebben een kijkje op onze pagina met vrijwilligerswerk.

wekelijkse evenementen

'S ochtends koffie - gratis Conversation Club - gratis Tafeltennis - gratis 5-a-side voetbal - £ 4,50 (bij benadering)

Andere evenementen - Voorbeeld prijzen

Trip naar John Rylands Library - gratis Reis naar The Manchester Museum - gratis Dagtocht naar Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Dagtocht naar Liverpool - £ 23

vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk is een geweldige manier om je Engels te oefenen, het verbeteren van uw CV en ontdek meer over Manchester en de mensen die hier wonen.

Excel College is in contact met een groot aantal vrijwilligersorganisaties, waaronder maatschappelijke groeperingen, jeugdcentra, milieu natuurbeschermingsorganisaties en een dakloze liefdadigheid. Al deze organisaties hebben een bereik van steeds wisselende vrijwilligers kansen te bieden, wat voor de duur van een paar maanden tot een jaar, sommige alleen voor een dag. U kunt een kijkje nemen op de huidige mogelijkheden van een bezoek aan de Excel College blog te nemen.

Als u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk zijn, laat het ons weten wanneer u uw aanvraag in te dienen. Wij zullen u vragen om een ​​formulier met vermelding van de reden waarom u als vrijwilliger willen werken en wat je hoopt te bereiken voltooien. Hoewel we niet kunnen garanderen een vrijwilliger rol zal beschikbaar zijn voor uw cursusdata zijn, zullen we ons best doen om een ​​geschikte gelegenheid die aan uw interesses en past om je studie te vinden.

Alle studenten van de EU kan als vrijwilliger. Studenten die een visum nodig hebben om te studeren in het Verenigd Koninkrijk kan, zolang hun visum toelaat vrijwilliger.

Andere eisen

Upper gemiddeld niveau van het Engels of hoger Het bestuderen van een cursus van ten minste acht weken

Homestay

Oefen je Engels met native speakers Ervaar de Britse cultuur Alle rekeningen en het ontbijt en 's avonds maaltijden inbegrepen

Leven in onze gastgezin is een geweldige manier om je Engels te verbeteren en krijgen een voorproefje van de Britse cultuur. Onze gastheren zijn zorgvuldig gekozen en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, veilig en comfortabel tijdens uw verblijf zijn. Al onze homestay gastheren spreken Engels als moedertaal, maar het is belangrijk om te onthouden dat Groot-Brittannië is een multi-cultureel land en onze gastheren hebben een scala aan culturele en etnische achtergronden.

Onze gastheren wonen in verschillende delen van Manchester. Ze leven meestal in woongebieden, een busrit van het College, allemaal tussen de 20 en 50 minuten afstand van het College. Sommige van onze gastheren jonge kinderen hebt, zijn sommige gepensioneerde echtparen en sommige zijn single, werkende mensen. Ieder van hen genieten van hosting studenten en leren over andere culturen.

De studenten hebben een eigen kamer en worden behandeld als een extra lid van de familie. Dit betekent dat u kan worden verwacht om te helpen met een aantal huishoudelijke taken zoals de afwas na een maaltijd en het houden van uw kamer netjes. Het betekent ook dat je krijgt van onschatbare waarde praktijk spreken Engels met native speakers en een ervaring van het echte leven in het Verenigd Koninkrijk.

U kunt kijken naar onze nieuwsbrieven voor interviews met een aantal van onze gastgezinnen.

Residentie

Wonen in het centrum van de stad Delen van een flat met andere internationale studenten Blijf in je eigen kamer met eigen badkamer

Als u op zoek bent naar zelfstandige accommodatie in het centrum van de stad, de Excel College residentie is een uitstekende optie. Slechts 15 minuten lopen van Excel College en het centrum van de stad, is onze studentenhuisvesting zeer goed geplaatst om naar de klas en het verkennen van Manchester in je vrije tijd. Elk appartement heeft zes eenpersoons slaapkamers (allen met eigen badkamer) en een gedeelde keuken en woonkamer. Er is een wekelijkse schoonmaakservice voor de gemeenschappelijke ruimtes, maar de studenten wordt verwacht dat ze afwas, het reinigen van een eigen badkamer en houden hun slaapkamer netjes.

Locaties

Manchester

Address
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk