Excel College Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer Engels in Excel College! Wij zijn een vriendelijk taalschool het aanbieden van hoge kwaliteit Engels cursussen in het centrum van Manchester.

Wij bieden algemene cursussen Engels op elk niveau van beginner tot gevorderde. Wij zijn een gespecialiseerde leverancier van IELTS voorbereiding cursussen en ook helpen de studenten voor te bereiden op FCE en CAE examens.

Onze International Foundation Jaar cursus biedt studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om te studeren aan een Britse universiteit. Excel College is ook een beursgenoteerde SELT cursus provider. Onze ervaren docenten maken lessen met een focus op communicatie. Zij maken gebruik van een breed scala aan materiaal om uw vaardigheden te verbeteren in alle aspecten van het Engels. Met extra One-to-One klassen en academische vaardigheden klassen, kunnen we een cursus Engels op maat om u te helpen uw doelstellingen.

Wij bieden ook homestay en residenties, een kalender van regelmatige sociale evenementen en de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen binnen de Manchester gemeenschap. Dit betekent dat je veel gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en de praktijk Engels buiten het klaslokaal te hebben.

Solliciteer vandaag nog! Of neem contact met ons op een niveau test te nemen en probeer je eerste Engels klasse voor gratis!

Sociale activiteiten Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je Engels te oefenen buiten het klaslokaal.

Wij organiseren regelmatig uitstapjes en activiteiten in en rond Manchester, met inbegrip van wandeltochten, voetbalwedstrijden en uitstapjes naar musea. We vertellen u ook over alle prachtige dingen die elke week in Manchester gebeuren. Onze activiteiten zijn allemaal geadverteerd op onze evenementenkalender. U kunt ook informatie vinden op het prikbord in het college, op Facebook, Meetup en Twitter. En als je zou willen om de lokale gemeenschap te helpen terwijl je je Engels te oefenen, hebben een kijkje op onze pagina met vrijwilligerswerk.

wekelijkse evenementen

'S ochtends koffie - gratis Conversation Club - gratis Tafeltennis - gratis 5-a-side voetbal - £ 4,50 (bij benadering)

Andere evenementen - Voorbeeld prijzen

Trip naar John Rylands Library - gratis Reis naar The Manchester Museum - gratis Dagtocht naar Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Dagtocht naar Liverpool - £ 23

vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk is een geweldige manier om je Engels te oefenen, het verbeteren van uw CV en ontdek meer over Manchester en de mensen die hier wonen.

Excel College is in contact met een groot aantal vrijwilligersorganisaties, waaronder maatschappelijke groeperingen, jeugdcentra, milieu natuurbeschermingsorganisaties en een dakloze liefdadigheid. Al deze organisaties hebben een bereik van steeds wisselende vrijwilligers kansen te bieden, wat voor de duur van een paar maanden tot een jaar, sommige alleen voor een dag. U kunt een kijkje nemen op de huidige mogelijkheden van een bezoek aan de Excel College blog te nemen.

Als u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk zijn, laat het ons weten wanneer u uw aanvraag in te dienen. Wij zullen u vragen om een ​​formulier met vermelding van de reden waarom u als vrijwilliger willen werken en wat je hoopt te bereiken voltooien. Hoewel we niet kunnen garanderen een vrijwilliger rol zal beschikbaar zijn voor uw cursusdata zijn, zullen we ons best doen om een ​​geschikte gelegenheid die aan uw interesses en past om je studie te vinden.

Alle studenten van de EU kan als vrijwilliger. Studenten die een visum nodig hebben om te studeren in het Verenigd Koninkrijk kan, zolang hun visum toelaat vrijwilliger.

Andere eisen

Upper gemiddeld niveau van het Engels of hoger Het bestuderen van een cursus van ten minste acht weken

Homestay

Oefen je Engels met native speakers Ervaar de Britse cultuur Alle rekeningen en het ontbijt en 's avonds maaltijden inbegrepen

Leven in onze gastgezin is een geweldige manier om je Engels te verbeteren en krijgen een voorproefje van de Britse cultuur. Onze gastheren zijn zorgvuldig gekozen en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, veilig en comfortabel tijdens uw verblijf zijn. Al onze homestay gastheren spreken Engels als moedertaal, maar het is belangrijk om te onthouden dat Groot-Brittannië is een multi-cultureel land en onze gastheren hebben een scala aan culturele en etnische achtergronden.

Onze gastheren wonen in verschillende delen van Manchester. Ze leven meestal in woongebieden, een busrit van het College, allemaal tussen de 20 en 50 minuten afstand van het College. Sommige van onze gastheren jonge kinderen hebt, zijn sommige gepensioneerde echtparen en sommige zijn single, werkende mensen. Ieder van hen genieten van hosting studenten en leren over andere culturen.

De studenten hebben een eigen kamer en worden behandeld als een extra lid van de familie. Dit betekent dat u kan worden verwacht om te helpen met een aantal huishoudelijke taken zoals de afwas na een maaltijd en het houden van uw kamer netjes. Het betekent ook dat je krijgt van onschatbare waarde praktijk spreken Engels met native speakers en een ervaring van het echte leven in het Verenigd Koninkrijk.

U kunt kijken naar onze nieuwsbrieven voor interviews met een aantal van onze gastgezinnen.

Residentie

Wonen in het centrum van de stad Delen van een flat met andere internationale studenten Blijf in je eigen kamer met eigen badkamer

Als u op zoek bent naar zelfstandige accommodatie in het centrum van de stad, de Excel College residentie is een uitstekende optie. Slechts 15 minuten lopen van Excel College en het centrum van de stad, is onze studentenhuisvesting zeer goed geplaatst om naar de klas en het verkennen van Manchester in je vrije tijd. Elk appartement heeft zes eenpersoons slaapkamers (allen met eigen badkamer) en een gedeelde keuken en woonkamer. Er is een wekelijkse schoonmaakservice voor de gemeenschappelijke ruimtes, maar de studenten wordt verwacht dat ze afwas, het reinigen van een eigen badkamer en houden hun slaapkamer netjes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Algemeen Engels

Campus Voltijd Deeltijd 6 - 30 uur August 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Onze algemene cursussen Engels zijn ontworpen om u te helpen uw taalvaardigheid te ontwikkelen in interessante en stimulerende manier. Dit omvat het gebruik van multimedia, rollenspellen en discussies, alsmede over alle woordenschat en geschikt is voor uw niveau van de studie grammatica. Elke week kun je verwachten dat alle vier de vaardigheden te dekken; lezen, schrijven, spreken en luisteren. [+]

Onze algemene lessen Engels in de ochtend, 9,15-12,30. Je kunt studeren 6, 9 of 15 uur per week, of voeg 's middags klassen om een ​​intensieve cursus te maken.

Gratis plaatsingstoets wekelijkse evaluaties Regelmatig tutorials met je docent Geen inschrijvingsgeld Begin elke dag, van maandag tot vrijdag Maximaal 15 studenten in een klas Minimum leeftijd: 16

Onze algemene cursussen Engels zijn ontworpen om u te helpen uw taalvaardigheid te ontwikkelen in interessante en stimulerende manier. Dit omvat het gebruik van multimedia, rollenspellen en discussies, alsmede over alle woordenschat en geschikt is voor uw niveau van de studie grammatica. Elke week kun je verwachten dat alle vier de vaardigheden te dekken; lezen, schrijven, spreken en luisteren.... [-]


Cursus

IELTS

Campus Deeltijd 6 - 15 uur August 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

Studenten moeten een gemiddeld niveau van het algemeen Engels hebben voordat hij een IELTS stichting klasse. Deze cursus zal doorgaan met uw algemene kennis van het Engels te verbeteren en je woordenschat uit te breiden op de belangrijkste IELTS onderwerpen. U maakt kennis met alle onderdelen van de test worden en strategieën te testen vaardigheden te verbeteren. [+]

IELTS voorbereiding cursussen aan Excel College worden geleid door ervaren IELTS docenten. U kunt studeren voor 6, 9 of 15 uur per week in de middag 13:30-16:45

Gratis plaatsingstoets wekelijkse evaluaties Regelmatig tutorials met je docent Geen inschrijvingsgeld Begin elke dag, van maandag tot vrijdag Maximaal 15 studenten in een klas Minimum leeftijd: 16 Cursus Niveaus Algemeen Engels Niveau IELTS band score fundament B1-B2 4,5-5,5 Gevorderd C1-C2 6.0+ Stichting niveau Studenten moeten een gemiddeld niveau van het algemeen Engels hebben voordat hij een IELTS stichting klasse. Deze cursus zal doorgaan met uw algemene kennis van het Engels te verbeteren en je woordenschat uit te breiden op de belangrijkste IELTS onderwerpen. U maakt kennis met alle onderdelen van de test worden en strategieën te testen vaardigheden te verbeteren. Deze cursus is bedoeld om studenten te brengen tot een 5,5 in alle band scores. Gevorderd niveau Op geavanceerde niveau, blijft u uw gebruik van grammaticale structuren en de belangrijkste woordenschat in alle onderdelen van de test te verbeteren. U krijgt een intensieve ondersteuning in alle vaardigheden tijdens de lessen en worden aangemoedigd om deze uitgebreid te oefenen buiten de klas. Je zal regelmatig de praktijk testen, velen onder examen en zij moeten worden gegeven bij benadering band scores om uw vooruitgang te evalueren. Deze cursus is bedoeld voor studenten die al een algemene IELTS niveau van ongeveer 5,5 en die behoefte hebben om te bereiken 6.5 of hoger. Solliciteer voor deze cursus Vul gewoon een aanvraagformulier en e-mail met een kopie van... [-]

Intensief Engels

Campus Voltijd 21 - 30 uur August 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester

U kunt een Intensieve cursus Engels studeren voor 21, 24 en 30 uur per week. Er zijn veel verschillende cursus opties voor studenten een intensieve cursus. Neem een ​​kijkje op de onderstaande tijdschema's voor de verschillende soorten cursussen die wij aanbieden te zien. Als u boekt een intensieve cursus, zullen we samen met u discussiëren over de cursussen die het beste past bij je studie plan en u helpen om uw tijd tafel ontwerpen. [+]

U kunt een Intensieve cursus Engels studeren voor 21, 24 en 30 uur per week. Er zijn veel verschillende cursus opties voor studenten een intensieve cursus. Neem een ​​kijkje op de onderstaande tijdschema's voor de verschillende soorten cursussen die wij aanbieden te zien.

Als u boekt een intensieve cursus, zullen we samen met u discussiëren over de cursussen die het beste past bij je studie plan en u helpen om uw tijd tafel ontwerpen.

Intensief Engels Voorbeeld dienstregeling

Mix en match cursussen om uw eigen cursus Engels te ontwerpen, neem extra vaardigheden lessen of modules op de top van een full-time opleiding en voeg extra uren wanneer u maar wilt.

(Neem contact op met ons wat opties beschikbaar zijn, omdat deze elke term kan veranderen)... [-]


Videos

Excel College Manchester: Welcome to the College

Excel College Manchester: Meet Mark the Principal

Excel College Manchester: Gloria and Miguel say why they chose to study at Excel College