Eurocentres

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eurocentres geeft les waar ze daadwerkelijk worden gesproken en biedt taalcursussen aan op locaties op zes continenten. Meer dan 13.000 studenten per jaar vanuit de hele wereld maken van de taalcursussen een intercultureel avontuur.

Eurocentres Taalleren - Onze missie

De Eurocentres Mission is om studenten voor te bereiden om te studeren, werken en succesvol te leven in een vreemde taal en cultuur. We matchen onze studenten met een van de vele uitstekende cursussen, waar ze een nieuwe taal kunnen leren en zich tegelijkertijd in een nieuwe cultuur kunnen onderdompelen. tijd. We helpen onze studenten culturele verschillen en taalbarrières te overwinnen en we garanderen een onvergetelijke reis met resultaten die ze kunnen wegnemen en een leven lang kunnen bewaren.

Waarom boeken bij Eurocentres .com?

  • gemakkelijker

Overweldigd door het brede scala van taalscholen beschikbaar? Bij Eurocentres we het besluitvormingsproces eenvoudiger, omdat alle vermelde scholen met de hand zijn geplukt door onze deskundige consultants op basis van strikte kwaliteitscriteria. We hebben een wereldwijd netwerk van geaccrediteerde kwaliteitsscholen binnen handbereik, zodat u ten volle kunt genieten van uw taalleerervaring.

  • Beter

Al meer dan 6 decennia organiseert Eurocentres succesvolle taalcursussen en studieverblijven in het buitenland met een focus op menselijke en educatieve ontwikkeling. Gedurende deze tijd, het Eurocentres .com / nl / Eurocentres succes-systeem "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Eurocentres Success System ( Eurocentres .com / nl / succes-garantie-cambridge-examens-engeland" doel = "_blanco" rel = "noreferrer noopener"> Inclusief examengarantie ) is uitgewerkt, wat een succesvolle afronding van uw taalcursus verzekert, door uw leerervaring aan te passen aan de hand van individuele doelen en voortdurende voortgangsevaluatie, en wordt toegepast op alle Eurocentres scholen.

Bovendien biedt het eLearning-platform Eurocentres .com / nl / mijn Eurocentres -online-campus-calling "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> my. Eurocentres waarvoor u voor, tijdens en na uw verblijf toegang krijgt, een onafhankelijke en gepersonaliseerde leeroptie naast de reguliere lessen, geeft inzicht in het vrijetijdsprogramma en vergemakkelijkt de interactie met andere studenten.

  • sneller

Ons exclusieve online systeem stelt u in staat om 24/7 door taalcursussen en bestemmingen te bladeren vanuit uw luie stoel. Online boekingen zijn dag en nacht beschikbaar om u tijd en geld te besparen.

  • Persoonlijker

Bij Eurocentres we de klanttevredenheid op de eerste plaats door unieke persoonlijke service te bieden die alle verwachtingen overtreft. Met Eurocentres kunt u het beste van beide werelden hebben en genieten van het gemak van ons online reserveringssysteem en van één-op-één-ondersteuning door ons professionele en goed bereisde team van consultants.

  • Flexibeler

Catering voor een wereldwijd publiek vereist flexibiliteit en bij Eurocentres we er trots op om die uitdaging aan te gaan. Onze website is beschikbaar in 10 verschillende talen en we hebben een meertalig counseling-team klaar om advies op maat en persoonlijk advies te bieden in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Portugees, Arabisch, Turks, Japans en Koreaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Algemene taalcursus

Campus 2 - 52 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Frankrijk Parijs Cambridge Brighton Bournemouth Ierland Dublin Zuid-Afrika Kaapstad Verenigde Staten Los Angeles New York City Canada Toronto Vancouver Nieuw-Zeeland Auckland AustraliĆ« Brisbane Melbourne Gold Coast Perth Sydney Cairns Lunenburg Miami San Diego Santa Barbara Galway Malta Msida +30 more

De General English-cursus behandelt grammatica, woordenschat en alle belangrijke vaardigheden die je moet ontwikkelen om Engels te spreken en te begrijpen. Al onze lessen worden gepland en afgeleverd door ervaren leraren die zich richten op uw individuele behoeften en leerstijl. Als je wilt reizen, nieuwe vrienden maken en met vertrouwen in het Engels communiceren, probeer dan deze innovatieve cursus en bereid je voor om te zien hoe je snel vooruitgang kunt boeken terwijl je plezier hebt. [+]

Als je hebt besloten dat het tijd is om eindelijk Engels te leren, kan onze cursus Algemeen Engels je helpen dit doel te bereiken en je een solide basis geven om je vaardigheden in vreemde talen te ontwikkelen. We weten dat het leren van een nieuwe taal een enorme uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een modern en inspirerend aanbod van onderwijs- en leermethoden ontwikkeld die je gemotiveerd houden zodat je kunt blijven leren en echte vooruitgang kunt boeken. Onze cursus Algemeen Engels behandelt grammatica, woordenschat en alle belangrijke vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen ontwikkelen om Engels te spreken en te begrijpen. Al onze lessen worden gepland en afgeleverd door ervaren leraren die zich richten op uw individuele behoeften en leerstijl. Als je wilt reizen, nieuwe vrienden maken en met vertrouwen in het Engels communiceren, probeer dan deze innovatieve cursus en bereid je voor om te zien hoe je snel vooruitgang kunt boeken terwijl je plezier hebt.... [-]


IELTS-cursus

Campus Voltijd 2 - 52 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Cambridge Brighton Bournemouth Ierland Dublin Canada Toronto Vancouver AustraliĆ« Melbourne Perth Sydney Cairns Verenigde Staten San Diego Galway Malta Msida +18 more

Bereid je voor op volledige voorbereiding en oefening voor de Academische IELTS-test (International English Language Testing System), een vereiste voor toelating tot Britse, Australische, Canadese, Nieuw-Zeelandse en Zuid-Afrikaanse universiteiten. [+]

Bereid je voor op volledige voorbereiding en oefening voor de Academische IELTS-test (International English Language Testing System), een vereiste voor toelating tot Britse, Australische, Canadese, Nieuw-Zeelandse en Zuid-Afrikaanse universiteiten.

IELTS test luisteren, spreken, lezen en schrijven in een academische context. Leer de vaardigheden die je nodig hebt voor universitaire studie: omgaan met tekst, colleges en seminars begrijpen en deelnemen aan academische discussies. Tijdens deze lessen krijg je veel IELTS-oefeningen en gerichte begeleiding in examenvaardigheden, zoals academisch schrijven voor IELTS, om ervoor te zorgen dat je je doelscore behaalt.

Taalniveau: 5-9 (B1-C1)Focus: Voltijdse voorbereiding op Academische IELTSDuur (in weken): 2-52Max. Klasse Grootte: 14Leer als koningen - Eurocentres Language School... [-]

Videos

Eurocentres Paris

Eurocentres London

Eurocentres Classroom Experience

Contact

Adres 56 Eccleston Square
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres 13 Passage Dauphine
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Adres 70 Court Rd
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres 57 Bateman St, Cambridge CB2 1LR, Reino Unido
Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres 20 North St
Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres 26 Dean Park Rd
Bournemouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres Dublin, County Dublin, Ierland

Adres Kaapstad, West-Kaap, Zuid-Afrika

Adres Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Adres New York City, New York, Verenigde Staten

Adres Toronto, Ontario, Canada

Adres Vancouver, Brits-Columbia, Canada

Adres Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland

Adres Brisbane, Queensland, Australië

Adres Melbourne, Victoria, Australië

Adres Gold Coast, Queensland, Australië

Adres Perth, West-Australië, Australië

Adres Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië

Adres Cairns, Queensland, Australië

Adres Lunenburg, Nova Scotia, Canada

Adres Miami, Florida, Verenigde Staten

Adres San Diego, Californië, Verenigde Staten

Adres Santa Barbara, Californië, Verenigde Staten

Adres Galway, County Galway, Ierland

Adres Msida, Malta