Education Projects Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wij zijn een van de toonaangevende aanbieders van loopbaaninzicht en educatieve cursussen in het VK. We bieden een scala aan residentiële, eendaagse en in-school cursussen die studenten een onvergetelijke educatieve ervaring bieden, waardoor ze een onschatbare voorsprong hebben in hun gekozen vakgebied en de sleutelcompetenties ontwikkelen die nodig zijn voor hun potentiële toekomstige carrièrepad. Onze cursussen - die allemaal een nadruk op onderwijs door ervaring - betrekking hebben op verscheidene belangrijke carrière Pathways zoals Geneeskunde, Business, Recht, Techniek en Diergeneeskunde. Door expert tutoring en boeiende leeromgevingen samen te brengen, helpen we de vaardigheden van studenten op het gebied van communicatie, leiderschap, teamwerk en probleemoplossing te ontwikkelen. Studenten zullen ook effectieve relaties opbouwen en onderhouden met gelijkgestemde veranderingsmakers over de hele wereld, die gepassioneerd zijn over dezelfde onderwerpen en hen kunnen ondersteunen via het proces van hun gekozen pad.

Opgericht in 2015 met onze vlaggenschip, aanbieder van loopbaaninzichten, Medical Projects, willen we studenten opleiden, inspireren en in staat stellen om ambitieuze - en weloverwogen - beslissingen te nemen over hun toekomst, wat leidt tot de vorming van de Education Projects Group in 2018. We geloven dat dingen uit de eerste hand is de meest effectieve leermethode voor studenten, daarom bieden we graag carrière-inzicht voor studenten vanaf 13 jaar.

Onze educatieve missie

Onze missie is om bekroond carrière-inzicht te bieden door middel van ervaringsleren aan studenten, wereldwijd.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Een bekroond bedrijf

De prijs voor beste educatieve product

Medical Projects was (en is nog steeds) de trotse winnaar van de Best Educational Product award bij de British Youth Travel Awards in december 2018. De prestigieuze nationale prijzen worden gehouden door de British Educational Travel Association en beoordeeld door een panel van experts in de jeugd, studenten en educatieve reisindustrie. Het Medical Projects-team is verheugd om te worden erkend als leverancier van het beste educatieve product van het VK. Dit is wat onze Chief Executive Officer, Mark Williams, te zeggen had over de overwinning:

“Dit is erkenning van de service en de waarde die ons team en onze plaatsingen bieden. Het is een enorme eer, maar bevestigt ook de hoge kwaliteit en toewijding die we onze studenten, leraren en ouders geven, 'zei hij.

"Scholen komen keer op keer terug naar ons vanwege het niveau van klantenservice dat we bieden en ons vermogen om reizen op maat te maken - en deze prijs bevestigt dat we absoluut gelijk hebben in onze aanpak."

Uitgebreide ondersteuning

We werken samen met Kaplan om toegang met korting te bieden tot hun toonaangevende testvoorbereidingslessen voor studenten van Education Projects. Kaplan heeft meer dan 1 miljoen studenten gediend sinds ze cursussen begonnen te geven en is ongeëvenaard in zijn ervaring met het voorbereiden van studenten op toetsen.

Verzekering

Met 17 jaar ervaring en meer dan 130 landen gedekt, is World Nomads een geweldige plek om te beginnen met het zoeken naar een reisverzekering. Studenten van Education Projects kunnen rechtstreeks een offerte krijgen via hun Student Dashboard, dankzij ons gelieerde partnerschap met World Nomads.

Advies en begeleiding

Als officiële studentenvertegenwoordiger werken we samen met de studentenkamer om studenten advies te geven over werkervaring en loopbaaninzicht. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat studenten het beste advies over onze cursussen rechtstreeks van ons krijgen, op een manier die hen uitkomt.

Hoe het werkt

Uitgebreide ondersteuning

Al onze cursussen en projecten worden volledig ondersteund door toegewijde en ervaren teams en professionals. We bieden studenten ondersteuning voor, tijdens en na hun cursus bij ons.

 • Voordat u boekt: Aanmelden voor een cursus met een lid van de Education Projects Group is eenvoudig. Zodra studenten hebben besloten aan welke cursus ze willen deelnemen, vult u ons online aanmeldingsformulier in en betaalt u het inschrijvingsgeld om een plaats veilig te stellen. Als studenten niet zeker weten aan welke cursus ze willen deelnemen, of gewoon wat meer informatie willen, kunnen ze altijd praten met een lid van ons vriendelijke Student Placement Team dat hen kan helpen.
 • Als je eenmaal hebt gereserveerd: nadat een student een ruimte op zijn gekozen cursus heeft beveiligd, krijgen ze toegang tot hun Student Dashboard - een online reisplanner met alle informatie die wordt verstrekt om zich voor te bereiden op hun cursus. Elke student krijgt een persoonlijke studentplaatsingsadviseur toegewezen die hen begeleidt bij de voorbereiding op hun cursus en ervoor zorgt dat studenten alle relevante informatie doorsturen die nodig is om hun gewenste programma te organiseren. Bovendien staan ze altijd klaar om vragen te beantwoorden!
 • Voordat je aankomt: elke student ontvangt een welkomstpakket per post met een t-shirt, ID-badge en noodcontactkaarten samen met wat informatie om hen voor te bereiden op hun cursus. We houden contact met alle studenten in de aanloop naar hun cursus om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van aankomstprocedures, om op het laatste moment vragen te beantwoorden en om informatie en contactgegevens te geven over wat te doen in geval van onwaarschijnlijke noodsituaties .
 • Aankomstdag: studenten krijgen aankomst- en vertrekvensters waarin ze hun transport van en naar de gekozen cursus moeten boeken. Tijdens deze vensters staan onze medewerkers op de aangewezen ontmoetingsplaatsen. Dit zijn meestal lokale luchthavens of treinstations in de buurt van de cursuslocatie. Studenten worden vervolgens door onze medewerkers naar onze accommodatie begeleid om de rest van onze studentengroep te ontmoeten en deel te nemen aan leuke ijsbrekers! Alle studenten nemen ook deel aan een studenteninductie op hun eerste avond van hun cursus. Hier vertellen onze medewerkers hen wat er de hele week zal gebeuren, samen met wat wel en niet mag.
 • Tijdens de cursus: Studenten zullen maandag besteden tot en met vrijdag leren over hun gekozen carrière Pathway door een verscheidenheid van meeslepende en praktische ervaringen, deskundige begeleiding van wereldklasse docenten en bezoeken aan lokale bezienswaardigheden. Avonden en weekends zijn ontworpen om studenten de mogelijkheid te bieden om het beste uit de lokale omgeving en cultuur te halen. Afhankelijk van de door de student gekozen cursusbestemming, kan dit bezoeken aan het theater, kooklessen, lokale danslessen, of zelfs op zoek naar leeuwen, tijgers en beren tijdens een safari in het wild zijn!
 • Na de cursus: onze toewijding aan studenten eindigt niet wanneer zij hun cursussen bij ons voltooien. Alle studenten die deelnemen aan een residentiële cursus ontvangen een gepersonaliseerd certificaat om hen te helpen met hun universitaire toepassingen. We geven ook graag referenties aan studenten en merken vaak dat onze studenten zoveel van hun tijd bij Education Projects Group winnen, dat ze terugkomen om met ons mee te doen voor een andere cursus - of twee!128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Het probleem dat we oplossen

Vragen die alleen werkervaring kan beantwoorden ...

 • Wat wil je doen?
 • Wat wil je worden als je ouder bent?
 • Waar wil je studeren?
 • Wat wil je studeren aan de universiteit?
 • Wil je de leerroute volgen?

Het is gemakkelijk om te vergeten dat de meeste jongeren niet de werkervaring hebben die nodig is om een geïnformeerd antwoord op deze vragen te geven. Dat willen we graag veranderen.

Wij geloven dat ervaringsleren de sleutel is om jongeren te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hun toekomst. Onze cursussen zijn ontworpen om een realistisch inzicht in een brede waaier aan beroepsmogelijkheden bieden Pathways , terwijl ook de studenten te helpen ontwikkelen van de belangrijkste vaardigheden en competenties die nodig zijn om hun ambities na te streven en het bereiken van hun carrière gekozen.

Onze projectinzet is om:

1. Verlicht de volgende generatie studenten
2. Stel studenten in staat om weloverwogen carrièrebeslissingen te nemen
3. Moedig een wereldwijde mindset aan

Wij zijn van mening dat door onze studenten op deze manier te helpen, ze onze cursussen carrière-klaar en gemotiveerd verlaten om hun doelen te bereiken; met inzicht in de wereldwijde professionele wereld - en hun plaats daarin.

Onze inzet voor studenten

Elk element van elke cursus is ontworpen om studenten de best mogelijke leerervaring te bieden, zowel academisch als persoonlijk. We willen dat studenten ons verlicht, empowered en aangemoedigd laten om te denken met een globale mindset. Onze vakkundig ontworpen cursussen zijn gericht op vijf belangrijke gebieden van studentontwikkeling:

 • 1 Persoonlijke ontwikkeling
 • 2 Culturele onderdompeling
 • 3 Professionele belichting
 • 4 Academische horizon verbreden
 • 5 leuk

Locaties

Londen

Address
Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: