Lees de Officiële Beschrijving

De Edinburgh School of Food & Wine (ESFW) is Schotland's oudste onafhankelijke en bekroonde kookschool, opgericht in 1986. ESFW is gevestigd in The Coach House van het Newliston Estate, EH29 9EB.

Waar we zijn:

  • Slechts 25 minuten van het stadscentrum
  • 5 minuten van de luchthaven van Edinburgh
  • Toegang tot alle belangrijke transportroutes. (M8, M9, B800)

Cursussen

Educatief, Diploma, Eendaagse Kookkursussen, Eten & Wijnavonden, Masterclasses.

Buiten Catering

De school biedt ook een ruime keuze aan horeca diensten voor zakelijke evenementen, bruiloften en speciale gelegenheden.

VOLGEN

De Edinburgh School of Food & Wine is Schotland's oudste onafhankelijke en gerespecteerde kookschool, opgericht in 1986.

Ons ervaren team chef-kok leert de leerlingen een breed scala aan vaardigheden, technieken en vaardigheden, voor de complete beginner aan de aspirant professionele.

Gelegen in The Coach House van het Newliston Estate, biedt de school een perfecte setting voor ons brede waaier van Educatieve Cursussen, One Day Cookery Classes, Eten & Wijnavonden, Masterclasses, Vrijetijdsbesteding en Corporate Events.

De school biedt ook een grote selectie cateringdiensten, waaronder regelmatig evenement in Newliston Estate in Kirkliston, Dundas Castle in South Queensferry en ook in residentie in Bute House, de thuisbasis van de First Minster of Scotland.

We wonen veel lokale gemeenschap evenement en evenals onze reguliere weg shows in het John Lewis en The Gyle winkelcentrum in Edinburgh, zodat u altijd een kans om het team te ontmoeten en een gevoel voor het leven op school te krijgen.

De school is volledig geaccrediteerd door de 'British Accreditation Council' en we werken ook aan volledige SQA accreditatie. Wij werken samen met diverse zakelijke partners en organisaties om opleidingsstudenten aan te bieden, op een dag koken enthousiaste en evenementers de beste ervaring en kennis, terwijl ze op school zijn.

Wij streven ernaar zich te houden aan alle Schotse, Britse, Europese en internationale wetten, en vanaf februari 2013 zijn wij trots om te zeggen dat we een nulafval op de stortplaatsorganisatie zijn. Klik hier om meer te weten te komen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brood, bakken en gebak Menu planning & kosten Koken voor grotere aantallen CV Building Workshop Als onderdeel van de Intensive Certificate Course bi ... [+]

Brood, bakken en gebak Menu planning & kosten Koken voor grotere aantallen

CV Building Workshop

Als onderdeel van de Intensive Certificate Course bieden wij ook een waardevolle interview- en CV-bouwwerkplaats aan. Georiënteerd door ervaren HR- en bedrijfsdeskundigen is dit een uitstekende kans om uw cv te perfecten en uw interviewtechniek te versieren als voorbereiding op een carrièreverandering of om de wereld van werk te verdiepen.

Studies wijn

Tijdens de cursus krijgen de studenten een eendaagse introductie aan voedsel- en wijnvergelijking, begeleid door onze expert sommelier.

Dit geeft de leerlingen een basis voor het begrijpen van de make-up van wijnen en hun vermogen om te passen bij verschillende smaak- en voedingsmiddelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

De Edinburgh School of Food & Wine accepteert studenten van over de hele wereld, waaronder studenten met een leemtejaar, schoolverlaters en carrièrewisselaars. De doorsnede van studenten die het diploma trekt, helpt bij het creëren van een diverse groep waarin de nadruk centraal staat op het verkrijgen van een waardevolle inleiding tot eten en wijn.

Carrièremogelijkheden

Edinburgh School of Food & Wine alumni zijn doorgegaan met een reeks carrières in de professionele wereld. Deze hebben onder andere professionele chef-koks, privékokers, cateraars en voedsel schrijvers inbegrepen. Sinds onze oprichting in 1986 heeft Edinburgh School of Food & Wine een sterke relatie met professionals in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld gecreëerd en gekoesterd. We werken nauw samen met elke student om de juiste kans te creëren voor het individu.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Augustus 2020
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Het is een cursus op basis van vaardigheden en technieken en is ontworpen om u het platform te geven dat door de moderne banketbakker nodig is. Het diploma is intensief e ... [+]

Het is een cursus op basis van vaardigheden en technieken en is ontworpen om u het platform te geven dat door de moderne banketbakker nodig is.

Het diploma is intensief en op professioneel niveau dat alle technieken ondersteunt die u nodig hebt om te slagen. Er is een huidige vraag naar de banketbakker met de horeca wereld die ons zoekt om op te treden in de hoge normen die nodig zijn en door professionele kookscholen worden ingesteld. De cursus is ontworpen voor een breed scala van individuen, van wie er een carrière wil starten, die hun eigen bedrijf, loopbaanwisselaars en degenen die hun huidige niveaus willen aanvullen, willen opzetten. Bevat uw uniforme, persoonlijke messtel en alle recepten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Spel Roken, genezen en bewaren Koken voor diëten en allergieën Desserts en puddingen Menu schrijven en kosten Wijnstudies

Tijdens het diploma krijgen de studenten een eendagse introductie aan voedsel- en wijnvergelijking, onder begeleiding van onze deskundige sommelier.

Dit geeft de leerlingen een basis voor het begrijpen van de make-up van wijnen en hun vermogen om te passen bij verschillende smaak- en voedingsmiddelen.

Deze cursus geeft de studenten een goed begrip van druivenrassen en zorgt ervoor dat geïnformeerde wijn- en spiritus selecties mogelijk zijn.

Deze cursus vormt een uitstekende basis om verdere studies in voedsel en wijn voort te zetten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands