Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Edinburgh School of Food & Wine (ESFW) is Schotland's oudste onafhankelijke en bekroonde kookschool, opgericht in 1986. ESFW is gevestigd in The Coach House van het Newliston Estate, EH29 9EB.

Waar we zijn:

  • Slechts 25 minuten van het stadscentrum
  • 5 minuten van de luchthaven van Edinburgh
  • Toegang tot alle belangrijke transportroutes. (M8, M9, B800)

Cursussen

Educatief, Diploma, Eendaagse Kookkursussen, Eten & Wijnavonden, Masterclasses.

Buiten Catering

De school biedt ook een ruime keuze aan horeca diensten voor zakelijke evenementen, bruiloften en speciale gelegenheden.

VOLGEN

De Edinburgh School of Food & Wine is Schotland's oudste onafhankelijke en gerespecteerde kookschool, opgericht in 1986.

Ons ervaren team chef-kok leert de leerlingen een breed scala aan vaardigheden, technieken en vaardigheden, voor de complete beginner aan de aspirant professionele.

Gelegen in The Coach House van het Newliston Estate, biedt de school een perfecte setting voor ons brede waaier van Educatieve Cursussen, One Day Cookery Classes, Eten & Wijnavonden, Masterclasses, Vrijetijdsbesteding en Corporate Events.

De school biedt ook een grote selectie cateringdiensten, waaronder regelmatig evenement in Newliston Estate in Kirkliston, Dundas Castle in South Queensferry en ook in residentie in Bute House, de thuisbasis van de First Minster of Scotland.

We wonen veel lokale gemeenschap evenement en evenals onze reguliere weg shows in het John Lewis en The Gyle winkelcentrum in Edinburgh, zodat u altijd een kans om het team te ontmoeten en een gevoel voor het leven op school te krijgen.

De school is volledig geaccrediteerd door de 'British Accreditation Council' en we werken ook aan volledige SQA accreditatie. Wij werken samen met diverse zakelijke partners en organisaties om opleidingsstudenten aan te bieden, op een dag koken enthousiaste en evenementers de beste ervaring en kennis, terwijl ze op school zijn.

Wij streven ernaar zich te houden aan alle Schotse, Britse, Europese en internationale wetten, en vanaf februari 2013 zijn wij trots om te zeggen dat we een nulafval op de stortplaatsorganisatie zijn. Klik hier om meer te weten te komen.

Locaties

Edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk