Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Leer bij ons koken

Of u nu uw carrière wilt verbeteren, uw kookkunsten thuis wilt verbeteren of gewoon indruk wilt maken op uw vrienden, wij hebben de cursus voor u.

De Edinburgh School of Food & Wine

De Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ), opgericht in 1986, is de oudste onafhankelijke, bekroonde kookschool van Schotland.

We verwelkomen alle vaardigheidsniveaus, van beginner tot aankomend professional.

Ons ervaren team van chef-koks leert u de vaardigheden en technieken waarmee u de situatie kunt 'oplossen'.

We bieden internationaal geprezen voltijdse diplomacursussen aan, evenals eendaagse basis- en masterclasses en onze zeer populaire eet- en wijnavonden, inclusief Champagne Whisky-proeverijen.

De school is volledig geaccrediteerd door ICSA en we werken aan volledige SQA-accreditatie.

We leren nieuwe vaardigheden en technieken en laten we plezier maken terwijl we samen leren .

Ian Pirrie

principaal

Ian nam in 2008 de leiding van ESFW over, na een succesvolle carrière in de financiële sector. Hij brengt uitgebreide kennis van zaken, opleiding van de voedings- en wijnindustrie met zich mee. Ian overlegt regelmatig over de problemen waarmee de industrie tegenwoordig te maken heeft.

Ashley Macmillan

Hoofd tutor

Ashley is een van de ESFW gekwalificeerde studenten. Hij kwam in 2014 bij de school, met uitgebreide chef-ervaring terwijl hij in de restaurantindustrie werkte en hij verschijnt ook regelmatig op tv voor live kookdemonstraties.

Aneta Broncel

Klantenservice

Aneta is een geweldige kokkin die in 2008 bij ESFW kwam en ze zorgt ervoor dat de school soepel blijft draaien. Daarnaast houdt ze toezicht op de externe cateringactiviteiten van de school.

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpgESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

Locaties

Edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden