ELITE FOOTBALL ACADEMY

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Academy is uniek, omdat deze is ontworpen om getalenteerde spelers toegang te bieden tot het professionele / niet-competitieve spel, evenals toegang tot Amerikaanse universiteiten en clubs. Pathways voor spelers spelen zijn onder andere:

  • UK Club Links
  • International Club Links
  • Amerikaanse voetbalbeurzen

De academie zal strijden in de BUCS-competitie en ook strijden tegen verschillende clubs uit het VK en overzee in 'showcase'-wedstrijden. Bovendien zullen er in landen in heel Europa jaarlijkse eindejaarkampementen worden gehouden om spelers een gevoel te geven voor Europees voetbal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Voetbal graad

Campus Voltijd August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Future Elite Sports kan een voltijds voetbalprogramma bieden voor getalenteerde mannelijke voetballers en tegelijkertijd voor een zekere mate studeren. De Football Academy is een voltijds voetbalprogramma dat spelers het perfecte platform biedt om te blijven trainen en op hoog niveau te concurreren. in het Verenigd Koninkrijk. [+]

Future Elite Sports kan een voltijds voetbalprogramma bieden voor getalenteerde mannelijke voetballers en tegelijkertijd voor een zekere mate studeren. De Football Academy is een voltijds voetbalprogramma dat spelers het perfecte platform biedt om te blijven trainen en op hoog niveau te concurreren. in het Verenigd Koninkrijk.

Gebaseerd op het US Collegiate-systeem, laat de Future Elite Academy spelers doorgaan met het achtervolgen van de droom om professioneel te spelen en tegelijkertijd een internationaal erkende graad te behalen. De Academy ligt in de bruisende stad Northampton en biedt trainingsfaciliteiten van topniveau, gecombineerd met fantastische leerruimtes.

Academie overzicht... [-]