DLD College London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DLD is de oudste en een van de meest prestigieuze colleges in het Verenigd Koninkrijk, die sinds de oprichting in 1931 een sterke reputatie heeft opgebouwd onder studenten, ouders, scholen en universiteiten.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London opereert vanuit een speciaal gebouwde campus in het hart van Londen met uitzicht op Westminster en de Thames River.

We concentreren ons op elke student als individu en bieden iedereen de beste onderwijs- en leermiddelen. We streven ernaar vertrouwen te scheppen in onze studenten, waardoor ze toegang hebben tot een breed scala aan opleidingen aan de beste universiteiten. Wij zijn een college bekend om zijn vriendelijkheid en informaliteit en we behandelen onze studenten als jonge volwassenen.

Als onderdeel van de Alpha Plus Group streeft het DLD College naar het handhaven van een 'gouden standaard' van onderwijskwaliteit. De lessen zijn klein, waardoor studenten en docenten zich kunnen concentreren op de meest effectieve manieren van leren. We rekken onze studenten uit, dagen ze uit, motiveren hen en verhogen hun eigen verwachtingen van zichzelf, bovendien wordt onze leergemeenschap ondersteund door een e-learningplatform.

The College biedt uitstekende, moderne onderwijsaccommodatie en middelen in een van de veiligste en meest toegankelijke gebieden van Londen, op een steenworp afstand van de Westminster Bridge en de Houses of Parliament. Hoewel het College sterk is in alle academische gebieden, zijn onze creatieve kunsten transparant succesvol en onze theater-, kunst- en design-, muziek- en fotografiestudio's zijn sprankelende plaatsen.

Er zijn ongeveer 500 studenten op het college , van wie sommigen zich voorbereiden op A Levels, sommigen studeren voor hun GCSE's en sommigen studeren voor BTEC's en International Foundation Programs. Onze grote zesde vorm stelt het College in staat een breed scala aan onderwerpen aan te bieden, ondersteund door een sterk welzijnssysteem en hoogwaardig hoger onderwijs en loopbaanadvies. Voor studenten die woonruimte nodig hebben, biedt het DLD College meer dan 200 kamers in onze speciaal gebouwde studentenresidentie direct boven ons College. DLD heeft een uitgebreid scala aan activiteiten buiten klasse, sport, cultureel en sociaal. Het is duidelijk dat we geloven dat we hier iets heel bijzonders hebben, iets dat je alleen kunt ervaren door ons te bezoeken. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

Irfan Latif, directeur

Locaties

Londen

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk