Lees de Officiële Beschrijving

Wat we doen

Of u nu uw basisvaardigheden wilt verbeteren of wilt studeren voor een diploma hoger onderwijs, wij kunnen technisch en professioneel onderwijs van de hoogste kwaliteit bieden om uw succes te garanderen.

Onze cursussen beslaan honderden potentiële Pathways , die zijn ontworpen om je carrièrevooruitzichten te verbeteren en je te helpen naar de universiteit en daarbuiten te gaan.

Onze kracht komt van onze nauwe banden met de industrie en lokale werkgevers die bijdragen aan het ontwerp van onze cursussen om ervoor te zorgen dat ze actueel blijven en relevant zijn voor hun behoeften. Ze bieden ook waardevolle werkervaringsmogelijkheden, deskundig mentorschap en gastsprekers, die allemaal uw kansen op het beveiligen van uw droombaan vergroten.

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u toegang krijgt tot alle hulp en ondersteuning die u nodig hebt, of dat nu persoonlijk, educatief of financieel is. We geloven dat Coventry een geweldige plek is om te wonen, werken en groeien en we vieren de prestaties van onze studenten.

Waarom Coventry College ?

Een toekomst zonder kwalificaties en / of vaardigheden wordt steeds moeilijker. Coventry College is er om de inwoners van Coventry de ondersteuning, informatie, training, vaardigheden en kennis te geven die je helpen vooruitgang te maken in je carrière en je ambities waar te maken.

Trots op het college, trots op de stad

Dit nieuwe College werd gevormd toen City College Coventry en Henley College Coventry op dinsdag 1 augustus 2017 samenvoegden. We hebben twee campussen, de City Campus en de Henley Campus die zich bevinden op de vorige sites van de voormalige hogescholen. Wij zijn de grootste voorlichtingsschool in de stad en de omgeving. Onze missie is om dit gebied te dienen, vaardigheden te verbeteren, excellentie te behouden en te genieten van deze prachtige stad.

Leren voor alle stadia en alle leeftijden

Van beginnerskwalificaties, tot universitaire en specialistische professionele cursussen, er is hier iets voor studenten met weinig of geen formele educatie, tot aan high-flyers in de carrière.

Verwacht een levendige omgeving waar je mensen van verschillende achtergronden en culturen kunt ontmoeten.

Uitstekende faciliteiten

De stadscampus werd in 2008 voltooid en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum en busroutes. Eenmaal binnen ziet u fantastische faciliteiten van de buitenconstructiegebieden tot de media en opnamecentra. Dansstudio's leven naast IT-suites en ontspannende gemeenschappelijke ruimtes. Plaatsen om te eten, studeren, ontmoeten en creëren voor studenten in alle cursussen.

De Henley Campus nieuwe herontwikkeling werd voltooid in maart 2014. De faciliteiten van £ 8m bij Henley omvatten een atrium met een tentoonstellingsruimte om studentenwerk te tonen, een nieuw blok met 14 grote klaslokalen en ultramoderne conferentiefaciliteiten, vier nieuw haar en schoonheidssalons, een levendig restaurant, een sport- en fitnesscentrum en een kinderdagverblijf.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Coventry College

Of je nu gewoon Engels wilt leren of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, je kunt een programma kiezen dat bij je past. Coventry College is een goed uitgeruste openbar ... [+]

Overzicht

Of je nu gewoon Engels wilt leren of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, je kunt een programma kiezen dat bij je past. Coventry College is een goed uitgeruste openbare school van hoge kwaliteit met uitstekende leraren. Wij zijn British Council Accredited for English Language teaching.

Bestudeer 15, 18 of 21 uur Engels per week en geniet van je vrije tijd in deze fantastische studentenstad en verken het Verenigd Koninkrijk tijdens de vakantieperiodes.

Onze Engelstalige EFL-programma's zijn volledig flexibel:

Ze beginnen elke maandag op tijdU kiest hoeveel uur u per week 15, 18 of 21 uur moet studerenJe kiest zelf hoeveel weken je wilt studerenLaat ons gewoon weten wat je wilt en we sturen je een prijsopgavePrijzen vanaf slechts £ 9 per uurProgramma... [-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Vraag informatie aan
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Coventry College

Als je Engels wilt leren, vrienden wilt maken, plezier wilt hebben en het Verenigd Koninkrijk wilt ontdekken, kom dan naar de juli en / of augustus. ... [+]

Overzicht

Als je Engels wilt leren, vrienden wilt maken, plezier wilt hebben en het Verenigd Koninkrijk wilt ontdekken, kom dan naar de juli en / of augustus.

Coventry College is een goed uitgeruste openbare universiteit van hoge kwaliteit in Coventry met uitstekende leraren en we bieden uitstekende zomerscholen tegen betaalbare prijzen. Wij zijn British Council Accredited for English Language teaching.

Nadat je elke ochtend Engels hebt geleerd met onze hooggekwalificeerde docenten, kun je meer te weten komen over het VK en plezier hebben door deel te nemen aan ons activiteitsschema voor de middag.

We nemen je mee naar culturele steden zoals Londen, Oxford, Cambridge, Bath, Liverpool of Manchester, en je kunt Britse universiteitscampussen bezoeken om je toekomstige keuzes gemakkelijker te maken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Vraag informatie aan
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Coventry College

De cursus Fast-Track toegang tot hoger onderwijs bereidt je voor op een studie aan de universiteit en wordt algemeen erkend door de meeste Britse universiteiten. Het is o ... [+]

Overzicht

De cursus Fast-Track toegang tot hoger onderwijs bereidt je voor op een studie aan de universiteit en wordt algemeen erkend door de meeste Britse universiteiten. Het is ontworpen voor diegenen die de school hebben verlaten en een kwalificatie willen behalen die hoog genoeg is om toegang te krijgen tot een universitaire studie aan een niet-gegradueerde universiteit in het Verenigd Koninkrijk. De Fast-Track-cursus loopt van januari tot juni en zal in slechts 6 maanden worden afgerond.

Uren van de studie

De uren van de studie bestaan ​​uit 15 verplichte contacturen voor de klas plus 3 uur studievaardigheden en Engelse ondersteuning per week. Je moet je ook buiten de lesuren verplichten tot zelfstudie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Augustus 2020
Engels
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands