Coventry College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat we doen

Of u nu uw basisvaardigheden wilt verbeteren of wilt studeren voor een diploma hoger onderwijs, wij kunnen technisch en professioneel onderwijs van de hoogste kwaliteit bieden om uw succes te garanderen.

Onze cursussen beslaan honderden potentiële Pathways , die zijn ontworpen om je carrièrevooruitzichten te verbeteren en je te helpen naar de universiteit en daarbuiten te gaan.

Onze kracht komt van onze nauwe banden met de industrie en lokale werkgevers die bijdragen aan het ontwerp van onze cursussen om ervoor te zorgen dat ze actueel blijven en relevant zijn voor hun behoeften. Ze bieden ook waardevolle werkervaringsmogelijkheden, deskundig mentorschap en gastsprekers, die allemaal uw kansen op het beveiligen van uw droombaan vergroten.

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u toegang krijgt tot alle hulp en ondersteuning die u nodig hebt, of dat nu persoonlijk, educatief of financieel is. We geloven dat Coventry een geweldige plek is om te wonen, werken en groeien en we vieren de prestaties van onze studenten.

Waarom Coventry College ?

Een toekomst zonder kwalificaties en / of vaardigheden wordt steeds moeilijker. Coventry College is er om de inwoners van Coventry de ondersteuning, informatie, training, vaardigheden en kennis te geven die je helpen vooruitgang te maken in je carrière en je ambities waar te maken.

Trots op het college, trots op de stad

Dit nieuwe College werd gevormd toen City College Coventry en Henley College Coventry op dinsdag 1 augustus 2017 samenvoegden. We hebben twee campussen, de City Campus en de Henley Campus die zich bevinden op de vorige sites van de voormalige hogescholen. Wij zijn de grootste voorlichtingsschool in de stad en de omgeving. Onze missie is om dit gebied te dienen, vaardigheden te verbeteren, excellentie te behouden en te genieten van deze prachtige stad.

Leren voor alle stadia en alle leeftijden

Van beginnerskwalificaties, tot universitaire en specialistische professionele cursussen, er is hier iets voor studenten met weinig of geen formele educatie, tot aan high-flyers in de carrière.

Verwacht een levendige omgeving waar je mensen van verschillende achtergronden en culturen kunt ontmoeten.

Uitstekende faciliteiten

De stadscampus werd in 2008 voltooid en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum en busroutes. Eenmaal binnen ziet u fantastische faciliteiten van de buitenconstructiegebieden tot de media en opnamecentra. Dansstudio's leven naast IT-suites en ontspannende gemeenschappelijke ruimtes. Plaatsen om te eten, studeren, ontmoeten en creëren voor studenten in alle cursussen.

De Henley Campus nieuwe herontwikkeling werd voltooid in maart 2014. De faciliteiten van £ 8m bij Henley omvatten een atrium met een tentoonstellingsruimte om studentenwerk te tonen, een nieuw blok met 14 grote klaslokalen en ultramoderne conferentiefaciliteiten, vier nieuw haar en schoonheidssalons, een levendig restaurant, een sport- en fitnesscentrum en een kinderdagverblijf.

Locaties

Coventry

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Coventry

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk