Conde Nast College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Condé Nast College of Fashion & Design


Het Condé Nast College of Fashion & Design biedt studenten een wereldklasse mode-opleiding in het hart van Londen.

Onze cursussen combineren opwindend en intensief academisch leren met ongeëvenaarde toegang tot de beste en slimste geesten in de branche, waaronder de teams van Vogue, LOVE, Glamour, GQ en tal van andere Condé Nast-titels.

Het College biedt zeer creatieve cursussen gecombineerd met een solide basis in de zakelijke kant van de industrie. Het doel van onze cursussen is om studenten voor te bereiden op een veelheid aan banen /; styling, journalistiek, mode kopen, marketing, branding, grafisch ontwerp, PR, digitale strategie, business, evenementen ondernemerschap, e-commerce en nog veel meer carrièrepaden.

We bieden momenteel de volgende geaccrediteerde cursussen aan: de MA Fashion Media Strategy, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (in samenwerking met Richmond University), de BA (Hons) Fashion Communication, het eenjarige Vogue Foundation-programma en het tien weken durende Vogue Fashion Certificate.

Onze korte cursussen omvatten de vier weken durende Vogue Intensive Summer Course, de cursussen van een week: Fashion Styling Course, Fashion Journalism Course, Fashion Business Course, Business of Beauty, Streetwear and Brand Drop Culture en het Vogue Teen Weekend en zes weken Fashion & Image online programma.

We accepteren nu aanvragen en kijken ernaar uit u te verwelkomen in de Condé Nast-familie.


De studentenervaring


Studeren aan het Condé Nast College of Fashion & Design is een opwindende, boeiende en uniek verrijkende ervaring.


Met toegang tot een aantal van de meest opmerkelijke creatieve geesten in het bedrijf, plus intensieve, beroepsgerichte cursussen en een druk rooster - zowel in ons nieuwe, moderne gebouw als daarbuiten in galerijen, studio's enzovoort - vinden studenten hun dagen op de Condé Nast College is zowel druk als lonend. Wij geloven dat de vriendschappen die de studenten met elkaar aangaan terwijl ze bij ons studeren even belangrijk zijn als de netwerkmogelijkheden die ze hebben met een enorm aantal externe professionals in de industrie. Als gevolg daarvan moedigen we een rijke, betrokken en collegiale houding van onze studenten aan, terwijl ze hier bij ons zijn, waardoor ze hechte vriendschappen kunnen smeden die ze naar hun ontelbare, en ongetwijfeld geweldige carrières over de hele wereld zullen voortzetten.


Careers


Het Condé Nast College plaatst onze studenten in een positie om hun droomcarrière te bereiken. Het College biedt uitstekende branchelinks en partnerschappen. Studenten krijgen niet alleen een grondige voorbereiding op het bedrijfsleven, ze hebben al een uitgebreide betrokkenheid bij de professionele wereld voordat ze het college verlieten. Werkervaring / stages bij Condé Nast kunnen worden aangeboden aan een selecte groep van de meest getalenteerde studenten. Het College kan geen stageplaatsen bij andere bedrijven beloven, maar het zal wel inleidingen en aanbevelingen doen voor sterrenstudenten.
De loopbaanadviseurs van het College zijn in staat studenten te begeleiden bij verdere studie, werkgelegenheid, stages, stages en projecten die relevant zijn voor de behoeften van elke student. Ze bieden een professionele service die is ontworpen om aan individuele behoeften te voldoen.
De loopbaanadviseurs houden ook workshops over het schrijven van cv's, portfolio-presentatie, vaardigheden voor het zoeken naar werk en interviewtechnieken.
Let op: individuele loopbaanbegeleiding is alleen beschikbaar voor studenten van onze geaccrediteerde cursussen - alle MA-programma's, de BA (Hons) Fashion Communication, het Vogue Foundation Program en het Vogue Fashion Certificate.


College faciliteiten

Het Condé Nast College of Fashion & Design heeft uitstekende faciliteiten, gecreëerd en nieuw gebouwd met de ambities van het College en onze studenten in gedachten. Verder bieden we onze studenten een moderne leeromgeving die zowel inspirerend als provocerend is.

Het College wordt wereldwijd erkend als een centrum van excellentie op het gebied van onderwijs - een plek waar een nieuwe generatie van de beste marketeers, PR's, stylisten, uitgevers, uitgevers en journalisten van de mode-industrie hun carrière begint. De hogeschool bereikt dit door een baanbrekend, studentgericht, 'overal en altijd'-leren centraal te stellen in onze praktijk. Om er zeker van te zijn dat onze studenten maximaal profiteren van het unieke inzicht dat ze krijgen in de mode-industrie en de historische context, hanteert het College een gepersonaliseerde en zeer flexibele benadering van het leren van studenten.


Leeromgeving
Onze cursussen zijn gebaseerd op praktische methoden - niet alleen theorie. Lesgeven is intensief en ondersteunend, en combineert een groot deel van face-to-face sessies met online leerfaciliteiten. Deze moderne, blended-leerbenadering stelt docenten ook in staat om de voortgang van studenten regelmatig te volgen en om effectieve en constante feedback te geven die van vitaal belang is voor succesvolle leerresultaten. Studenten doen ook waardevolle, praktische ervaring op met het geven van visuele presentaties. Het ethos van het Condé Nast College is om studenten uit te rusten met kennis en vaardigheden die geschikt zijn voor een breed scala aan carrières in de mode-industrie of om hen voor te bereiden op verdere studie op relevante gebieden.

Bibliotheek - Afdrukken en digitaal
Studenten hebben toegang tot een schat aan gedrukte en digitale media. De centrale locatie in Londen van het College betekent ook dat studenten gemakkelijk toegang hebben tot vele belangrijke openbare bibliotheken en musea, waaronder The British Library, de National Art Library at the V&A, het Design Museum, Westminster Reference Library, Tate Library en archiefleeszalen.

Locaties

Londen

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden