College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In augustus 2013, The College Ystrad Mynach en Coleg Morgannwg samengevoegd te worden Coleg y Cymoedd wat betekent dat de universiteit van de valleien. De College Ystrad Mynach dienden de Caerphilly County Borough met vestigingen in Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney en Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg dienden de Rhondda Cynon Taff County met vestigingen in Aberdare, Nantgarw en Rhondda. Door het samenvoegen, Coleg y Cymoedd is nu een van de grootste voortgezet onderwijs provider in Wales met een geschatte 20.000 studenten kiezen om te studeren en meer dan 1000 medewerkers.

Locaties

Met campus sites in Aberdare, Nantgarw, Rhondda en Ystrad Mynach zijn we de eerste keuze voor het voortgezet onderwijs in Caerphilly County en Rhondda Cynon Taf.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk Health Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Stichting mate informatie- en communicatietechnologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy +3 more

Deze cursus is geschikt voor studenten met een gedegen basiskennis van informatica of Information Technology die willen vooruitgang op dit terrein van de werkgelegenheid of om een ​​relevante opleiding. Bestudeer je alle aspecten van ICT, uit databases op web development, ontwikkelen van zakelijke applicaties om Networking Concepts. Gedurende twee jaar, zal je een groot deel van de cursus op de werkvloer te bestuderen, zodat de ... [+]

Stichting Degree Informatie Communicatie Technologie

Deze cursus is geschikt voor studenten met een gedegen basiskennis van informatica of Information Technology die willen vooruitgang op dit terrein van de werkgelegenheid of om een ​​relevante opleiding. *Deze cursus wordt aangeboden door universiteiten hoofden van de Valleien Institute (UHOVI), een strategisch partnerschap van de Universiteit van South Wales.

Toelatingseisen

2 A Levels of een niveau 3 diploma / Uitgebreide Diploma in de Informatie Communicatie Technologie, plus GCSE wiskunde en Engels in de rangen A * C.

U wordt uitgenodigd voor een gesprek en zal een evaluatie in taal en rekenen zich ertoe elke vorm van steun nodig vast te stellen.... [-]


Toegang tot het diploma van het hoger onderwijs (sociale zorg en jongerenwerk)

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy +3 more

Deze cursus biedt een route naar het hoger onderwijs voor de jeugd, Community, maatschappelijk werk of Social Sciences beroep. Het doel van de cursus is om een ​​ondersteunende en vriendelijke omgeving zodat u uw potentieel te ontwikkelen en om u voor te bereiden op een universitaire studie te bieden ... [+]

Toegang tot diploma hoger onderwijs (Sociale Zorg & Jeugd Werk)

Deze cursus biedt een route naar het hoger onderwijs voor de jeugd, Community, maatschappelijk werk of Social Sciences beroep.

Het doel van de cursus is om een ​​ondersteunende en vriendelijke omgeving zodat u uw potentieel te ontwikkelen en om u voor te bereiden op een universitaire studie te bieden.

Toelatingseisen

Geen formele academische kwalificaties vereist zijn, maar een goede standaard van geletterdheid en rekenvaardigheid van essentieel belang is. U moet 19 jaar of ouder in het septembernummer dat u de cursus start en ten minste één jaar ervaring op dit gebied te worden verouderd.

U wordt uitgenodigd voor een gesprek, en zal een evaluatie te ondernemen in taal en rekenen, elke ondersteuning die nodig is vast te stellen.... [-]


Diploma

Level 3 verlengd diploma in de informatica

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy +3 more

Deze cursus zal alle kernelementen van de Welsh baccalaureaat te nemen en geeft u ook de gelegenheid om de BTEC Level 3 Uitgebreide Diploma studeren in IT. De BTEC programma biedt u de mogelijkheid om computers te bestuderen van zowel theoretische als praktische toepassingen ... [+]

Level 3 Uitgebreide Diploma in Computer Science

Deze cursus zal alle kernelementen van de Welsh baccalaureaat te nemen en geeft u ook de gelegenheid om de BTEC Level 3 Uitgebreide Diploma studeren in IT.

De BTEC programma biedt u de mogelijkheid om computers te bestuderen van zowel theoretische als praktische toepassingen.

Toelatingseisen

U krijgt een niveau 3 diploma in Information Technology nodig.

U wordt uitgenodigd voor een gesprek en zal een evaluatie in taal en rekenen zich ertoe elke vorm van steun nodig vast te stellen. Kandidaten met de nodige ervaring die niet noodzakelijkerwijs voldoen aan de academische kwalificaties kan worden beschouwd

Wat zal ik studeren? ... [-]