City College Brighton & Hove

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

City College belooft een uitstekende leerervaring in een vriendelijke, ondersteunende sfeer met een grote gemeenschapszin en uitstekende faciliteiten die opnieuw maken echte werkomgevingen.

Centrale campus City College is in Brighton zoemen, modieuze North Laine gebied en elk jaar ongeveer 7.000 lokale en internationale studenten kiezen voor de universiteit als hun volgende stap in een carrière of op de universiteit. Het college biedt meer dan 700 cursussen, van basis beroepsopleiding tot universitair niveau studie, evenals een breed scala van het Engels taalcursussen.

Studenten genieten van een unieke leeromgeving waar ze deel gaan uitmaken van de bredere gemeenschap college naast Britse studenten.

We begrijpen dat de keuze waar te studeren is een belangrijke beslissing, zeker voor een internationale student uit het buitenland.

Redenen om City College Brighton kiezen - KWALITEIT: Wij zijn een British Council Geaccrediteerde Centre en de leden van het Engels UK. - Vertrouwde: Wij zijn een UKVI goedgekeurd Tier 4 Sponsor. - Gevestigd: We waren meer dan 100 jaar geleden opgericht en heeft een lange geschiedenis van gastvrije internationale studenten. - Toegewijd: Een speciale huisvesting en welzijn service voor internationale studenten. - Professioneel: Professionele docenten die zal u helpen om uw doelen te bereiken. - Modern: Uitstekende faciliteiten, waaronder een bibliotheek en computercentrum, een cafetaria en een gratis fitnessruimte. - Keuze: Een breed scala aan cursussen van General Engels tot universitair niveau. - Inclusive: Onderdompeling in een Britse College omgeving waardoor de mogelijkheden om te communiceren met onze Britse leerlingen. - Plezier: Regelmatige sociale evenementen om interactie student te bevorderen.

Locaties

Brighton

Address
City College Brighton and Hove
Pelham Street, Brighton

BN1 4FA Brighton, Engeland, Verenigd Koninkrijk