Cirencester Tertiary College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cirencester College is een gespecialiseerde zesde klas in een landelijke omgeving aan de rand van Cirencester , Gloucestershire. Cirencester College, een van de slechts drie aangewezen gespecialiseerde Sixth Form Colleges in het zuidwesten, is een van de best beoordeelde Sixth Form Colleges in het land.

Het College vormt een brug tussen school en universiteit, leerlingplaatsen of werk. Studenten ervaren de academische uitdaging, pastorale ondersteuning en verrijking die verwacht worden bij de beste zesde klas, maar met een meer volwassen ethos, gebaseerd op wederzijds respect, om je voor te bereiden op een succesvol, onafhankelijk persoon.

Het college biedt een ongeëvenaarde keuze van de onderwerpen van de Upgrade-programma op universitair niveau. De grote keuze aan A-niveaus, beroepsopleidingen en professionele leerlingplaatsen is een belangrijke reden waarom zoveel studenten ons tot hun eerste keuze maken.

Cirencester zorgt ervoor dat studenten hun volledige potentieel bereiken door middel van individuele tutorials voor studenten. De reputatie van Cirencester Sixth Form College voor uitstekend onderwijs, leren, innovatie en studentenondersteuning zorgt voor consistent hoge scores met toegevoegde waarde en prestatiecijfers.

Locaties

Cirencester

Address
Stroud Road,
GL7 1XA Cirencester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: