Churchill Square Training And Development

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hoe we u kunnen helpen

Onze zeer ervaren consultants stellen u in staat om de beste te zijn die u met onze persoonlijke acceleratorcursussen kunt zijn, we bieden ook een reeks gespecialiseerde bedrijfsopleidingsopleidingspakketten die concrete voordelen zullen opleveren voor zowel het individu als de organisatie.

Met behulp van innovatieve technieken, waaronder wereldwijd erkende psychometrische hulpmiddelen om het zelfbewustzijn te verbeteren en teamrelaties te verbeteren, of het nu gaat om het produceren van goed presterende teams of het omgaan met conflicten, hebben we een trainingscursus en een reeks baanbrekende technieken om te gebruiken. We runnen ook onze zeer populaire 'employee away days', waarbij een leuke dag op de dag wordt gecombineerd met een specifiek op maat gemaakt trainingselement.

Wie zijn wij

Op Churchill Square geloven we dat een sterke combinatie van academische, praktische, organisatorische en leiderschapsvaardigheden en -ervaring ons uniek maakt. Al ons consultantteam en onze partners hebben een bewezen staat van dienst als een trainingsaanbieder in hun vakgebied en kunnen onmiddellijk een op maat gemaakte reeks coaching, training of managementadvies leveren voor uw zakelijke behoeften. Al onze producten en diensten zijn scherp geprijsd en bieden u duurzame oplossingen.

Training

Hoogwaardige trainingsoplossingen om het individuele of teampotentieel te verbeteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Off the shelf of op maat gemaakte trainingsoplossingen.

Inspirerend, motiverend, gepassioneerd!

Susan LLOYD, Managing Consultant

Susan begon haar carrière als een officier in dienst bij de Koninklijke Marine. Na haar MBA en psychometrische testkwalificaties begon ze aan een uitgebreide interim-carrière, werkend bij de centrale overheid, Whitehall, de NAVO, private en publieke sector en wereldwijde liefdadigheidsinstellingen. Ze is een ervaren professional op het gebied van training en ontwikkeling, psychometrie, communicatie en kan bijna alles haar hand geven, met het oog op wat organisaties willen voor de juiste prijs.

Locaties

Portsmouth

Address
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Portsmouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: