Chichester College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De International Department zou u graag uitnodigen om te studeren aan Chichester College. Meer dan een taalschool, hebben we verwelkomd studenten van over de hele wereld voor de afgelopen 30 jaar.

Ons assortiment van academische, beroeps- en stichting programma's bieden een uitstekende variëteit met bewezen succes in alle vakgebieden. We zijn erg trots op de ondersteuning die wij bieden onze internationale studenten. Chichester College is een thuis ver van huis.

Er is comfortabel en veilig on-site accommodatie. De levendige sociale programma helpt u te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, die u uit en over de prachtige stad van Chichester en de nabijgelegen hoogtepunten te ontdekken tijdens uw verblijf. Geniet van de uitstekende faciliteiten als je studeert en een praatje maken met de Britse studenten met dezelfde interesses.

We verheugen ons op uw komst!

perfecte locatie

Chichester is gelegen aan de zuidkust van Engeland. De stad is beroemd om haar natuurlijke schoonheid en historische bezienswaardigheden. De stad Chichester biedt een echte Britse ervaring met prachtige architectuur en een veilige sfeer. De centrale ligging van de campus krijgt u toegang tot de lokale trein- en busstations binnen vijf minuten. Chichester heeft goede verbindingen naar de internationale luchthavens en rechtstreekse treinen naar Brighton, Portsmouth en Londen. Reizen in het Verenigd Koninkrijk is gemakkelijk als je in Chichester leven.

Programma's die worden aangeboden bij Chichester

In het hart van de stad

Het centrum ligt op slechts vijf minuten afstand van de campus en heeft veel dingen te zien en te genieten, zoals winkels, bioscopen, theaters, een bowlingbaan, een sportcentrum en een zwembad, de kathedraal tuinen, galeries en nog veel meer.

fantastische faciliteiten

Om de beste onderwijs moet u beschikken over de beste faciliteiten. Dat is de reden waarom we voortdurend verbeteren van onze uitgebreide assortiment van top klaslokalen, middelen en diensten van hoge kwaliteit om een ​​ideale leeromgeving te bieden.

Sociaal programma

Haal het meeste uit uw tijd in het weekend en in de avonduren. Neem deel aan culturele excursies en avondactiviteiten. Het is de perfecte manier om te socialiseren met al je nieuwe vrienden en om een ​​aantal van de beroemde steden van Engeland te bezoeken.

Evenementen zijn onder andere:

  • Dagtochten naar historische bezienswaardigheden en steden zoals Oxford, Cambridge, Bad, Portsmouth, Arundel en Windsor Castle
  • Leuke uitstapjes naar Harry Potter World en Thorpe Park
  • Avond activiteiten, zoals bowling, filmavonden, feesten, quiz avond etc.

Vrijetijdsactiviteiten

Haal het meeste uit uw tijd na de les Deelnemen aan sportieve en recreatieve activiteiten geeft u de kans om te mixen, ideeën uit te wisselen en oefen je Engels met onze Britse studenten. Leer een nieuwe vaardigheid of probeer een nieuwe sport tijdens uw verblijf.

GRATIS voor alle studenten (activiteiten kunnen variëren)

Locaties

Chichester

Address
Westgate Fields,
PO19 1SB Chichester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Pulborough

Address
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk