Lees de Officiële Beschrijving

De International Department zou u graag uitnodigen om te studeren aan Chichester College. Meer dan een taalschool, hebben we verwelkomd studenten van over de hele wereld voor de afgelopen 30 jaar.

Ons assortiment van academische, beroeps- en stichting programma's bieden een uitstekende variëteit met bewezen succes in alle vakgebieden. We zijn erg trots op de ondersteuning die wij bieden onze internationale studenten. Chichester College is een thuis ver van huis.

Er is comfortabel en veilig on-site accommodatie. De levendige sociale programma helpt u te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, die u uit en over de prachtige stad van Chichester en de nabijgelegen hoogtepunten te ontdekken tijdens uw verblijf. Geniet van de uitstekende faciliteiten als je studeert en een praatje maken met de Britse studenten met dezelfde interesses.

We verheugen ons op uw komst!

perfecte locatie

Chichester is gelegen aan de zuidkust van Engeland. De stad is beroemd om haar natuurlijke schoonheid en historische bezienswaardigheden. De stad Chichester biedt een echte Britse ervaring met prachtige architectuur en een veilige sfeer. De centrale ligging van de campus krijgt u toegang tot de lokale trein- en busstations binnen vijf minuten. Chichester heeft goede verbindingen naar de internationale luchthavens en rechtstreekse treinen naar Brighton, Portsmouth en Londen. Reizen in het Verenigd Koninkrijk is gemakkelijk als je in Chichester leven.

Programma's die worden aangeboden bij Chichester

In het hart van de stad

Het centrum ligt op slechts vijf minuten afstand van de campus en heeft veel dingen te zien en te genieten, zoals winkels, bioscopen, theaters, een bowlingbaan, een sportcentrum en een zwembad, de kathedraal tuinen, galeries en nog veel meer.

fantastische faciliteiten

Om de beste onderwijs moet u beschikken over de beste faciliteiten. Dat is de reden waarom we voortdurend verbeteren van onze uitgebreide assortiment van top klaslokalen, middelen en diensten van hoge kwaliteit om een ​​ideale leeromgeving te bieden.

Sociaal programma

Haal het meeste uit uw tijd in het weekend en in de avonduren. Neem deel aan culturele excursies en avondactiviteiten. Het is de perfecte manier om te socialiseren met al je nieuwe vrienden en om een ​​aantal van de beroemde steden van Engeland te bezoeken.

Evenementen zijn onder andere:

  • Dagtochten naar historische bezienswaardigheden en steden zoals Oxford, Cambridge, Bad, Portsmouth, Arundel en Windsor Castle
  • Leuke uitstapjes naar Harry Potter World en Thorpe Park
  • Avond activiteiten, zoals bowling, filmavonden, feesten, quiz avond etc.

Vrijetijdsactiviteiten

Haal het meeste uit uw tijd na de les Deelnemen aan sportieve en recreatieve activiteiten geeft u de kans om te mixen, ideeën uit te wisselen en oefen je Engels met onze Britse studenten. Leer een nieuwe vaardigheid of probeer een nieuwe sport tijdens uw verblijf.

GRATIS voor alle studenten (activiteiten kunnen variëren)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Chichester College

De primaire focus van deze cursus is Engels voor communicatie. ... [+]

De primaire focus van deze cursus is Engels voor communicatie.

15 uur per week van de Algemene lessen Engels

Verkrijgbaar bij niveaus A1-C2 Studenten leeftijd 16+ Maximale groepsgrootte 16 Start Elke maandag De duur van 15 uur per week Minimaal 2 weken Voordelen Studie op een campus met meer dan 3.500 Britse studenten en internationale studenten uit de hele wereld Geniet van een uitgebreid scala aan spannende activiteiten en clubs met de Britse en internationale studenten Toegang tot de nieuwe Chi365 zelfstudie portaal en app Een door de internationale sociaal programma, reizen en evenementen [-]
Verenigd Koninkrijk Pulborough Chichester
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
2 - 24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Chichester College

De primaire focus van deze cursus is om u de maximale kans om te studeren Engels te geven. ... [+]

21 uur per week van de Algemene lessen Engels

De primaire focus van deze cursus is om u de maximale kans om te studeren Engels te geven.

Verkrijgbaar bij niveaus A1-C2 Studenten leeftijd 16+ Maximale groepsgrootte 16 Start Elke maandag Duur van 21 uur per week Minimaal 2 weken Voordelen Studie op een campus met 3.500 Britse studenten en internationale studenten uit de hele wereld Kies een van de drie 's middags opties om uw kennis van het Engels te vechten Na-class activiteiten met Britse studenten en het hele jaar door sociaal programma voor internationale studenten Toegang tot de nieuwe Chi365 zelfstudie portaal en app middag Opties

Deze intensieve cursus Engels richt zich op het verbeteren van grammatica, woordenschat en uitspraak met een grotere focus op de vaardigheden van lezen, schrijven, luisteren en spreken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Pulborough Chichester
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
2 - 24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Chichester College

Meer dan alleen een taalcursus, de studie in het buitenland kun je academische vakken samen met het Verenigd Koninkrijk studenten studeren. Duur: 1, 2, of 3 terms.This cu ... [+]

Meer dan alleen een taalcursus, de studie in het buitenland kun je academische vakken samen met het Verenigd Koninkrijk studenten studeren. Duur: 1, 2 of 3 termijnen. Deze cursus is de perfecte gelegenheid om een ​​gat jaar ervaring in het Verenigd Koninkrijk hebben.

Je kunt studeren A-niveau of beroepsgerichte vakken met Britse studenten en het verbeteren van uw taalvaardigheid met internationale studenten in het algemeen lessen Engels.

Academische studie Jaar

Kies uit 10 diffe huur onderwerp paren

B2 Engels is vereist voor binnenkomst Studie twee vakken met de Britse A-niveau studenten en studie Engels met andere internationale studenten Het programma is ontworpen om uw academisch onderwerp kennis te ontwikkelen en verbeteren van uw Engels. Het maakt ook een volledige Britse studie in het buitenland ervaring Kies het paar onderwerpen die het beste bij uw interesses en wij zullen uw studie-dienstregeling op - aantal plaatsen is beperkt, dus vroeg toe te passen Beroepsgericht onderwijs Jaar ... [-]
Verenigd Koninkrijk Pulborough Chichester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

What do our international students think of Chichester College?