Chef Academy London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Chef Academy London werd in 2007 opgericht. Na groot succes in Italië hebben we onze eerste school in het Verenigd Koninkrijk geopend, in het centrum van Londen. Ons doel is om onze studenten te trainen tot professionele chef-koks.

We bieden een effectief praktisch trainingsschema dat onze studenten alle tools en vaardigheden biedt om een ​​carrière als professionele kok te beginnen. Tijdens de cursus train je in een van onze partnerrestaurants met een van onze chef-trainers. Je zult ervaren hoe het is om in een live professionele keuken te werken en een kijkje te nemen in het restaurantbedrijf. Je behandelt elk aspect van een chefs-routine, van de keuze van verse producten tot het in evenwicht brengen van voedselkosten. Je leert alle technieken die nodig zijn om meteen aan het werk te gaan. Het belangrijkste aspect en waarom we geloven dat we in de meest effectieve vorm lesgeven, is dat je leert van professionals in een professionele omgeving. Wij zijn de enige school die dit soort training biedt en dit is de reden dat onze studenten zo'n hoog slagingspercentage hebben.

We bieden momenteel de volgende cursussen aan: Hospitality Management

Na het voltooien van een van onze cursussen, beschikt u over alle benodigde hulpmiddelen om uw carrière onmiddellijk te starten. Je bent HACCP-gecertificeerd, hebt je diploma van Chef Academy London dat internationaal erkend en geaccrediteerd is door ASIC (Accreditatieservice voor internationale hogescholen). Je zult met vertrouwen de weg in de keuken kennen en alle technieken hebben om je als actief lid van de brigade toegang te verschaffen tot een keuken.

Hier bij Chef Academy willen we het beste voor de toekomst van onze studenten. Als u klaar bent met uw cursus, vindt een lid van ons carrière-team de perfecte baan voor u en worden er interviews voor u georganiseerd. We hebben momenteel een werkgelegenheidspercentage van 100%.

Nieuwe en opwindende cursussen!

Bekijk onze gloednieuwe cursus Hospitality Management en Advanced Food Science! Leer een professionele kok worden en hoe je je eigen keuken succesvol en efficiënt kunt beheren.

Droom je ervan om je passie voor eten om te zetten in een opwindende nieuwe onderneming of carrière?

Doe mee met een van onze cursussen en start je toekomst op culinair gebied!


Cursus Doelstellingen

Chef-kokacademiestudenten leren de kunst van het koken vanuit een professioneel platform om ervaring op te doen in het veld. We bieden op maat gemaakte, praktische en effectieve cursussen die niet alleen gericht zijn op het onderwijzen van de belangrijkste kooktechnieken, maar ook de betekenis geven van hoe het is om een ​​chef-kok te zijn die in een professionele keuken werkt.

Onze studenten hebben de kans om naast de beste chef-koks van Londen te trainen, van topklasse fine dining tot Michelin-ster niveau, in de keukens van hun restaurants. Ze zullen direct na het succesvol afronden van de cursus klaar zijn om te beginnen met werken. Ze zullen alle praktische en theoretische vaardigheden hebben om zelfverzekerd een professionele keuken binnen te gaan.

Chef Academy is een prestigieuze school die internationaal wordt erkend. De Academie werd in Italië opgericht en vanwege een enorm succes werd kort daarna een andere school geopend in Londen, een van de meest gerenommeerde in het Verenigd Koninkrijk. Afstuderen aan Chef Academy geeft je toegang tot de professionele kookwereld. Onze school is ook internationaal erkend door ASIC (Accreditation Service for International Colleges).


Chef Academy-certificaat

Chef Academy London is een prestigieuze en internationaal gerenommeerde onderwijsinstelling. Elke dag willen meer en meer kandidaten zich inschrijven voor een van onze zeer professionele cursussen. Chef Academy London is een van de meest gewaardeerde onderwijsinstellingen in Londen. We zijn er trots op om kwaliteitscursussen te bieden en de beste professionele koks in de industrie voor te bereiden!

Onze school is internationaal erkend door ASIC (een accreditatiedienst voor internationale hogescholen), zodat onze studenten een loopbaan kunnen volgen op nationaal of internationaal niveau.

Locaties

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: