Lees de Officiële Beschrijving

Central Film School werd in 2008 opgericht om zeer persoonlijke en praktische onderwijs te bieden door te werken professionals.

Central Film School levert relevante, praktische opleiding in een ondersteunende, collaboratieve en creatieve omgeving. Klein en vriendelijk, de school zorgt voor een continue toegang tot docenten en heeft een van de hoogste student-apparatuur ratio's van elke school in het Verenigd Koninkrijk.

De school is een partner van de Bertha Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die kampioenen vormen van activisme die leiden tot verandering. In lijn met de doelstellingen van de stichting, Central Film School streeft naar talent koesteren en ondersteunen het creëren van content die dingen kunnen veranderen in onze wereld, dat is waarom we nieuwe MA cursussen in sociale impact documentaire en fictie regie heb geïntroduceerd.

Al onze docenten werken professionals uit de filmindustrie en omvatten die in de voorhoede van nieuwe en opkomende technologieën.

Een van de belangrijkste lessen van de filmschool is dat terwijl de technische vaardigheid in het filmmaken nodig is, kan dit niet te betrekken en te entertainen een publiek zonder een echte focus op het verhaal.

We willen studenten met een gedegen en robuuste waardering van originele, visuele storytelling te ontwikkelen - het bestuderen van een 'idee generatie proces om frisse en innovatieve benaderingen van het verteltheater provoceren.

De school geeft een maximum van honderd studenten in alle programma's per jaar om klassen intiem en gezellig houden, om maximale interactie met docenten te waarborgen en de goede toegang tot al onze apparatuur en faciliteiten te geven.

Central Film School is een educatief toezicht controle bezoek van de Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs (EVK) ondergaan en zijn eindverslag, dat beschikbaar is in volle bij hebben gekregen: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10.024.024.

Het toezicht op bezoek resulteerde in de volgende resultaten: de QAA toezicht team heeft geconcludeerd dat Central Film School maakt lovenswaardig vorderingen bij de uitvoering van het actieplan van de Review for Educational Oversight.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Central Film School

Tijdens deze één-maand intensieve cursus filmmaken, krijg je hands-on training in de professionele film werken onder leiding van internationaal gerespecteerde filmmakers ... [+]

Tijdens deze één-maand intensieve cursus filmmaken, krijg je hands-on training in de professionele film werken onder leiding van internationaal gerespecteerde filmmakers en docenten, vaak met inbegrip van de leiding van Meester Tutor, Patrick Tucker.

Vanaf de eerste dag dat je aankomt op de school in het hart van het centrum van Londen zijn er praktische workshops en oefeningen die een evenwichtige introductie tot de technische ambacht van het filmmaken en de kunst van visuele storytelling bieden.

De kwaliteit van het uiteindelijke werk spreekt voor zich en we altijd aankomende studenten aanmoedigen om online te gaan en vergelijken van de kwaliteit van dit werk met die van andere korte cursussen overal in de wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Film School

Ontworpen voor de onafhankelijke filmmaker, deze cursus is ideaal voor mensen die willen schrijven, directe en produceren hun eigen films, maar met weinig of geen ervarin ... [+]

Ontworpen voor de onafhankelijke filmmaker, deze cursus is ideaal voor mensen die willen schrijven, directe en produceren hun eigen films, maar met weinig of geen ervaring in het filmmaken. Terwijl het ontwikkelen van je vaardigheden in deze belangrijke gebieden op uw eigen filmprojecten, vindt u ook waardevolle hands-on ervaring in het werken op de set als bemanningsleden voor uw klasgenoten. Daarbij vindt u praktische vaardigheden en kennis op te doen in de assistent regie, productie management, productie ontwerp, cinematografie en geluidsopname. Om uw films af te maken, zul je ook leren hoe om te bewerken beeld en geluid en krijgen een grondige evaluatie van alle aspecten van de postproductie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Central Film School

Dit programma is voor iedereen die heeft een achtergrond in de film of media productie die hun vaardigheden te ontwikkelen als regisseur. Door deel te nemen aan de tegen ... [+]

Dit programma is voor iedereen die heeft een achtergrond in de film of media productie die hun vaardigheden te ontwikkelen als regisseur. Door deel te nemen aan de tegenstrijdige eisen van het filmmaken proces, zullen de studenten de creatieve doelstellingen, alsmede de technische en leiderschap uitdagingen die inherent zijn aan de rol te pakken.

Door middel van een reeks praktische oefeningen en samenwerking beoogt deze cursus om studenten voor te bereiden om hun visie van pre-productie te realiseren tot postproductie. Helderheid van visie, organisatie en voorbereiding zijn de sleutel. In dit opzicht is de samenwerking tussen de directeur en de schrijver, producer en cameraman en andere afdelingshoofden, wordt onderzocht als een integraal onderdeel van de ontwikkeling en pre-productie-proces, in de aanloop naar de shoot. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Film School

Dit eenjarige MA in documentaire praktijk houdt zich bezig met het creëren van maatschappelijke impact door middel van film. Het erkent de unieke rol die documentaires sp ... [+]

Dit eenjarige MA in documentaire praktijk houdt zich bezig met het creëren van maatschappelijke impact door middel van film. Het erkent de unieke rol die documentaires spelen in de samenleving en de kracht van hoge kwaliteit storytelling. Het doel is om afgestudeerden met de tools en het vertrouwen te bieden aan effectieve leden van de sociale impact gemeenschap.

Het curriculum is de praktijk geleid en richt zich op diverse films met de mogelijkheid om verbinding te maken met het publiek op mondiaal niveau. Gebouwd rond een reeks van verschillende modules, de studenten te ontwikkelen en een groot project, bedenken invloed en betrokkenheid campagnes en toonhoogte een industrie panel. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014