Celtic English Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Celtic Engels Academy is een British Council geaccrediteerd, Engels talencentrum.

WIJ BIEDEN lessen Engels met een uitstekende kleine student ratio personeel klassen zijn beperkt tot een maximum van slechts 10 studenten. Dit zorgt voor een vriendelijke-student leeromgeving, ervoor te zorgen dat elke student de aandacht die hij of zij nodig heeft om te slagen krijgt.

Wist je dat?

Wij zijn geaccrediteerd door de British Council en de ISI en zijn lid van het Engels UK. 98% van onze studenten zeggen dat ze Celtic Engels Academy zou aanraden aan hun vrienden en familie. In de zomer van 2015, hadden we studenten van maximaal 50 verschillende nationaliteiten studeren met ons.

handige verblijfplaats Cardiff ook maken het gemakkelijk voor studenten om meer van het Verenigd Koninkrijk te verkennen met de trein of bus. Het is een low-cost, kosmopolitische stad, die een van de grootste winkelcentra van Europa heeft, is een voormalig Olympische locatie en is de hoofdstad van Europa Sport 2014.

Onze naam

Voorheen bekend als de Keltische School, vernieuwd we onze naam aan onze nieuwe identiteit overeenkomen: Celtic weerspiegelt het culturele erfgoed van onze locatie. We hielden van dit deel van onze naam, want Celtic Engels Academy een goede reputatie heeft verworven door middel van mond tot mond als Celtic School. We willen dat onze vernieuwde merk om te profiteren van deze.

Engels is het product dat wij verkopen. Het woord heeft macht als een product en is een symbool van kans voor degenen die willen om het te leren.

Academy is een meer prestigieuze woord dan school. Scholen zijn vaak geassocieerd met een jonger publiek en verplichte aanwezigheid. Een academie geeft de visie van studenten groeit en het bevorderen en is meer in overeenstemming met onze kwaliteit van het onderwijs, toegankelijk voor alle leeftijden.

Onze waarden

Waar voor je geld ethisch persoonlijk Professioneel Flexibele Caring Gevestigd sociaal Verschillend multiculturele student vriendelijke Veilig gastvrij cultureel verrijkend

Locaties

Cardiff

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, Wales, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 29 2034 4805