Lees de Officiële Beschrijving

Over ons college

Het Carfax College, een privécollege in het hart van Oxford, is gespecialiseerd in het verstrekken van de één-op-één lessen van de hoogste kwaliteit en de begeleiding van kleine groepen.

Carfax biedt een gestructureerde leeromgeving en een vriendelijke, responsieve community. Hier krijgt elke leerling individuele aandacht, ondersteuning en aanmoediging, niet alleen bij het nastreven van academische doelen, maar ook in termen van hun persoonlijk welzijn. Of het nu gaat om studeren op A-niveaus, GCSE's of andere kwalificaties, het herzien van een examen of het opnieuw zitten, de leerlingen profiteren van gepersonaliseerde programma's met onderwijs dat nauw aansluit op hun doelen en behoeften, inclusief gespecialiseerde voorzieningen voor mensen met speciale onderwijsbehoeften. Jongere leerlingen volgen een onafhankelijk curriculum dat vakkundig is ontworpen om hen voor te bereiden op de voortgang naar leidende senior schools.

Met een rijk cultureel erfgoed voor de deur en sportieve en culturele samenlevingen in de hele stad, moedigt Carfax de leerlingen aan deel te nemen aan een breed scala aan buitenschoolse activiteiten in de gemeenschap. Een scala aan accommodaties is ook beschikbaar.

Groepscursussen beginnen in september en februari, maar individuele cursussen kunnen op elk moment van het jaar van start gaan. Kort- en deeltijdcursussen worden ook het hele jaar door aangeboden, inclusief weekends en vakanties.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

A-levels

Carfax College Oxford

A-niveaus zijn een 'gouden standaard' kwalificatie, wereldwijd erkend door universiteiten en werkgevers als een teken van academische excellentie. De meeste studenten nem ... [+]

A-niveaus zijn een 'gouden standaard' kwalificatie, wereldwijd erkend door universiteiten en werkgevers als een teken van academische excellentie. De meeste studenten nemen drie A-niveaus, en de meeste universiteiten vereisen dit, maar andere getallen tussen twee en vijf zijn niet ongewoon.

Studeren voor A-niveaus is een veeleisend proces en normaal duurt het twee volledige jaren van studeren in een school- of hogeschoolomgeving. Deze structuur is echter niet voor iedereen geschikt.

Voor studenten die niet-standaard data nodig hebben, een hoger niveau van individuele ondersteuning, of die ongewone combinaties van vakken of optionele modules willen volgen, is Carfax College hier om te helpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Oxford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Carfax College Oxford

Internationale studenten hebben vaak wat hulp nodig met hun Engels. Als het starten van een academische opleiding niet mogelijk is zonder eerst een verbetering in het Eng ... [+]

Internationale studenten hebben vaak wat hulp nodig met hun Engels. Als het starten van een academische opleiding niet mogelijk is zonder eerst een verbetering in het Engels te laten zien, wordt de leerling geadviseerd om te beginnen met een intensieve cursus Engels.

Carfax biedt sterk gepersonaliseerde Engelse cursussen aan, met lessen gericht op die gebieden die de meeste verbetering behoeven. Als de leerling streeft naar een academische opleiding, kan de leer worden gericht op de relevante vakken. Als een individuele opleiding wordt gevolgd, kan de balans van het programma worden aangepast naarmate de leerling vordert, en lessen in academische onderwerpen kunnen worden ingevoerd zodra de leerling het juiste niveau bereikt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Oxford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

Carfax College Oxford

Carfax biedt een breed scala aan cursussen voor leerlingen die een aanvraag indienen bij Britse en Amerikaanse universiteiten, en voor diegenen die toegang zoeken tot wer ... [+]

Carfax biedt een breed scala aan cursussen voor leerlingen die een aanvraag indienen bij Britse en Amerikaanse universiteiten, en voor diegenen die toegang zoeken tot wereldwijd toonaangevende universiteiten elders.

Sommige leerlingen brengen een tot twee jaar door aan het college, bereiden zich voor op een reeks A-niveaus of andere kwalificaties, evenals cursusspecifieke gestandaardiseerde tests (of, in het geval van kandidaten aan Amerikaanse universiteiten, Advanced Placement (AP) en SAT), terwijl anderen meedoen voor de weekend-, avond-, of vakantiecursussen.

Carfax biedt ook een 'Foundation Program' aan, inclusief (indien nodig) Engels taalonderwijs, om internationale leerlingen voor te bereiden op toegang tot vooraanstaande universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Oxford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands