Carfax College Oxford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons college

Het Carfax College, een privécollege in het hart van Oxford, is gespecialiseerd in het verstrekken van de één-op-één lessen van de hoogste kwaliteit en de begeleiding van kleine groepen.

Carfax biedt een gestructureerde leeromgeving en een vriendelijke, responsieve community. Hier krijgt elke leerling individuele aandacht, ondersteuning en aanmoediging, niet alleen bij het nastreven van academische doelen, maar ook in termen van hun persoonlijk welzijn. Of het nu gaat om studeren op A-niveaus, GCSE's of andere kwalificaties, het herzien van een examen of het opnieuw zitten, de leerlingen profiteren van gepersonaliseerde programma's met onderwijs dat nauw aansluit op hun doelen en behoeften, inclusief gespecialiseerde voorzieningen voor mensen met speciale onderwijsbehoeften. Jongere leerlingen volgen een onafhankelijk curriculum dat vakkundig is ontworpen om hen voor te bereiden op de voortgang naar leidende senior schools.

Met een rijk cultureel erfgoed voor de deur en sportieve en culturele samenlevingen in de hele stad, moedigt Carfax de leerlingen aan deel te nemen aan een breed scala aan buitenschoolse activiteiten in de gemeenschap. Een scala aan accommodaties is ook beschikbaar.

Groepscursussen beginnen in september en februari, maar individuele cursussen kunnen op elk moment van het jaar van start gaan. Kort- en deeltijdcursussen worden ook het hele jaar door aangeboden, inclusief weekends en vakanties.

Locaties

Oxford

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk