Cardiff Sixth Form College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis

Cardiff Sixth Form College : Het begin

Cardiff Sixth Form College werd opgericht in 2004. Als een kleine privé-privéschool waren we toegewijd aan het verkennen van een nieuwe aanpak. Het combineren van kleine klassen, uitstekend onderwijs en individuele aandacht voor elke student; we geloofden in het koesteren van potentieel - en de resultaten waren eersteklas.

Sindsdien is het college steeds sterker geworden. Snelle groei heeft ontwikkeling op alle fronten noodzakelijk gemaakt. We hebben de universiteit twee keer verplaatst naarmate het nieuws over onze prestaties bekend werd en we verblijven nu in Trinity Court, Newport Road. In het hart van de stad Cardiff is onze moderne, ruime campus de perfecte locatie voor onze groeiende ambities - en we breiden nog steeds uit!

In 2009 accepteerde Cardiff Sixth Form College zijn eerste internationale studenten. Sindsdien hebben we meer en meer studenten uit het buitenland geaccepteerd, die instapfaciliteiten en eersteklas pastorale zorg bieden. Cardiff Sixth Form College is een grondig multiculturele omgeving. We zijn trots op onze diversiteit en nu studeren er studenten van meer dan 30 verschillende nationaliteiten in onze school.

We zijn in alle opzichten gegroeid - meer personeel, meer lesgeven, meer succes! Nu heeft Cardiff Sixth Form College zijn doel bereikt - de Top Independent School in het Verenigd Koninkrijk door resultaten op A-niveau! We zijn trots op onze afkomst, maar nu kijken we uit naar de toekomst. We willen blijven streven naar succes; gedurende generaties in de voorhoede van gedisciplineerde en creatieve leer staan.

Onze unieke aanpak

Hoe doen we het?

Hoe bereik je hoge cijfers? Welke vorm van onderwijs vormt de meest afgeronde studenten? Welke leeromgeving werkt echt? Dit zijn vragen die we dagelijks stellen bij Cardiff Sixth Form College .

Net als onze studenten werken we hard aan onze studies. We analyseren onze klassen en leerstijlen; constant gericht op perfectie. Het is altijd mogelijk om te verbeteren - er is een wetenschap om te onderwijzen. Door de details van het onderwijs te evalueren - groot en klein - bieden we de best mogelijke atmosfeer voor onze studenten om te leren.

Traditie is belangrijk. Elke school heeft een cultuur nodig. Op Cardiff Sixth Form College is onze cultuur echter grondig aanwezig in de huidige tijd. Veel Engelse kostscholen vertrouwen op een lange geschiedenis en erfgoed. Hier bij Cardiff kijken we vooruit. We willen bouwen aan de toekomst en de norm zijn waarop alle scholen worden beoordeeld. En onze resultaten laten zien dat we al onderweg zijn ...

In 2017 behaalde 92% van de studenten A * -A-cijfers, terwijl 99% van de studenten A * -B-cijfers behaalde. Acht jaar lang hebben we de Top Private Co-educatieve kostschool en het Top Independent Sixth Form College ontvangen voor de Education Advisers Awards. Daarnaast zijn we gerangschikt nummer één voor A-Level resultaten in competitietabellen gepubliceerd door The Telegraph en The Times gedurende vijf opeenvolgende jaren.

Bezoek onze Awards-pagina voor meer informatie over onze awards en accreditaties.

Oost ontmoet West

Cardiff Sixth Form College zoekt letterlijk de wereld rond naar de beste benaderingen van het onderwijs. Onze onderwijsfilosofie trekt zowel uit het oosten als uit het westen. Net als onze multiculturele studentenorganisatie, zijn we van mening dat onze geïntegreerde methoden ons onderscheiden van andere internaten.

Oosters onderwijs prijzen strikte en discipline, en studenten krijgen een eersteklas begrip van kernonderwerpen in het hele lichaam van de student, terwijl westerse benaderingen waarde individuele creativiteit. Elke leerling krijgt pastorale zorg en wordt aangemoedigd om de talenten te koesteren die voor hen uniek zijn.

Bij Cardiff Sixth Form College we dat je niet zou moeten kiezen. Ons onderwijs combineert de sterke punten van beide systemen om een ​​unieke educatieve benadering te creëren. We voorzien alle studenten van een sterk, gedisciplineerd curriculum van kernonderwerpen, terwijl we ook individuele vooruitgang monitoren en ondersteunen. We werken hard aan cijfers en voorzien elke leerling van de vaardigheden en het zelfvertrouwen om in hun verdere leven te gedijen. Onze studenten staan ​​klaar om deel te nemen aan universiteiten in het VK, de VS of waar ook ter wereld! Hun opleiding eindigt niet bij ons, maar wij geloven dat dit de best mogelijke start is.

Accreditaties en prijzen

Cardiff Sixth Form College is er trots op bovenaan het niveau van de ranglijst van Education Advisers te staan ​​voor het achtste opeenvolgende jaar, in twee categorieën:

  • Top Private Co-educatieve kostschool
  • Top Independent Sixth Form College

UK Education Advisers, een gespecialiseerd adviesbureau voor privéonderwijs dat advies verstrekt aan ouders van over de hele wereld, compileert statistieken op A-niveau die hen rechtstreeks door scholen in het VK worden gegeven en kent jaarlijkse onderscheidingen toe aan de beste instellingen op basis van A * -A-percentages.

De Crystal Awards, zoals ze bekend zijn, werden gepresenteerd aan Cardiff Sixth Form Principal, Gareth Collier, door Education Advisors Managing Director Les Webb en Education Consultant, Ryan Crittenden. Cardiff Sixth Form College heeft deze prijzen gewonnen dankzij de uitstekende resultaten op A-niveau 2017, waarbij het 99% A * - B-cijfers behaalde; 92% daarvan waren A * - A-cijfers. Als u een volledig rapport van onze resultaten wilt bekijken, bezoekt u ons gedeelte A-level resultaten.

Accreditaties

Na onze meest recente inspectie (2016) beoordeelde de Independent Schools Inspectorate (ISI) Cardiff Sixth Form College als "het overtreffen van de verwachtingen voor de kwaliteit van het onderwijs."

Het rapport ging verder met te zeggen:

"De kwaliteit van het curriculum, het onderwijs en de prestaties van leerlingen is uitstekend, studenten krijgen een zeer goede opleiding in overeenstemming met hun doelstellingen en de doelstellingen van het college ... regelingen voor de gezondheid, veiligheid en welzijn van studenten zijn uitstekend ... de effectiviteit van bestuur, leiderschap en management is uitstekend. "

Locaties

Cardiff

Cardiff Sixth Form College

Telefoonnr.
(+44) 029 2049 3121