Cambridge Marketing College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Cambridge Marketing College kiezen?

Reputatie en ervaring

Cambridge Marketing College biedt continue en opleidingen voor een diploma in marketing en communicatie voor meer dan 21 jaar. Wij verklaren meer dan 8.000 professionals over de hele wereld door middel van een combinatie van groepslessen en online. Wij zijn de grootste opleidingscentrum in Europa met 8 centra in het Verenigd Koninkrijk, maar ook centra in Nederland, Duitsland, Canada, Rusland, Azië .... Vorig jaar 99% van onze deelnemers zeiden dat ze ons zouden aanbevelen.

Opleiding

Al onze cursussen zijn

• in het Engels gegeven, zal dit toelaten om uw marketing vaardigheden te verbeteren terwijl het geven u de mogelijkheid om te studeren in het Engels. Deze nieuwe vaardigheden zal u toelaten om de hele wereld te werken met marketeers. Je moet vloeiend in het Engels voor deze cursussen.

• kwalificaties - Accreditatie CIM, CAM, MRS en ICRP, toonaangevende organisaties in marketing en internationaal erkende leden van EMC (European Marketing Confederation). Uw kwalificatie zal je een kwalificatie standaard wereldwijd erkend te geven en uw professionele mutaties te vergemakkelijken.

• Remote Training / Onderwijs en-line- identiek aan die voorwaarde in "face-to" in termen van inhoud en ondersteuning.

• Verplichte klasse in Engeland.

Hoge kwaliteit van het onderwijs

Onze docenten zijn allemaal professionele marketing of public relations. Dit stelt ons in staat om onze educatieve en beroepsonderwijs te verrijken en om uitstekende slagingspercentage bieden. We hebben momenteel een vermogen van meer dan 60 professoren van verschillende achtergronden, met verschillende ervaringen en vaardigheden.

Slagingspercentage

Onze afgevaardigden hebben altijd uitstekende resultaten. Vorig jaar hadden we 75 klassen met een slagingspercentage van 100%

Training materiaal: Gasten ontvangen onderwijsondersteuning hoge kwaliteit

  • Een persoonlijke tutor zal contact met u gedurende uw training - Natuurlijk is dat bevatten evaluatieoperaties gidsen, echte voorbeelden, monstervoorbereiding oefeningen, extra middelen te verdiepen - kopieën van de examens voorbij De examinatoren verslagen, opdrachten en antwoorden specimens geselecteerde - Links naar extra middelen - Toegang tot onze Internet discussie forum voor debat en trainen lokale steungroepen - Online Webinars - Conferentie Podcast

Locaties

Cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk