Cambridge Management and Leadership School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kennis bevorderen, managers en leiders empoweren

 • Geavanceerd curriculum

Ons curriculum op undergraduate en postdoctorale niveau voldoet aan de nieuwste beroepsnorm, uitgelijnd en erkend in het Britse en Europese kwalificatiekader.

 • University Pathways

Onze kwalificaties bieden kosteneffectieve en betaalbare routes naar toonaangevende universitaire graadprogramma's. U voldoet aan de toegangseisen of krijgt vrijstellingen.

 • Academische uitmuntendheid

We werken binnen regels en regels om het hoogste niveau van academische standaard te handhaven om kritische, analytische, visionaire, creatieve en praktische vaardigheden te ontwikkelen.

 • Leer online

Leer op een flexibele en systematische manier, ontvang een hoge kwaliteit en toegewijde gebruikersvriendelijke ondersteuning en begeleiding van docenten en bereik een internationaal erkende kwalificatie.

Over de Cambridge Management and Leadership School

Cambridge Management and Leadership School is een unieke, moderne en innovatieve academische instelling die is gebaseerd op principes van uitmuntendheid, innovatie, gelijkheid en kansen voor iedereen. We zijn gevestigd en gebaseerd op de wereldberoemde en historische stad Cambridge, Engeland, om studenten van over de hele wereld volledig online te voorzien van een wereldklasse, rigoureus, innovatief en interdisciplinair curriculum. We ontwikkelen kritische, analytische, visionaire, creatieve, persoonlijke, sociale en praktische vaardigheden aan onze studenten door middel van onze onderwijsbenaderingen, strategieën en curriculum van topkwaliteit en bereiden hen voor om bekwame en succesvolle managers en leiders te worden in hun persoonlijke en professionele leven.

Onze visie

Onze visie voor Cambridge Management and Leadership School is om een toonaangevende leverancier van online afstandsonderwijs te worden in bedrijfsmanagement en leiderschap met een reputatie van uitmuntendheid

Onze strategische doelstellingen

 • Ontwikkel en verbeter excellentie in ons onderwijs, leren, bestuur en management.
 • Trek een divers cohort studenten uit de hele wereld aan in onze kwalificaties
 • Trek getalenteerde studenten aan met beperkte beurzen van over de hele wereld en ontwikkel hun management- en leiderschapsvaardigheden om een productief onderdeel te worden van de sociale en economische ontwikkeling van hun land.
 • Produceer innovatieve, ondernemende en competente afgestudeerden
 • Onze betrokkenheid bij lokale, nationale en internationale belanghebbenden ontwikkelen en versterken.

Waarom voor ons kiezen

 • Cambridge Management and Leadership School wordt geïnspecteerd en is volledig geaccrediteerd door de Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC) , een onafhankelijke instantie die accreditatiediensten levert aan onafhankelijke hogescholen en instellingen voor hoger en hoger onderwijs. ASIC-accreditatie helpt studenten en ouders om een beter geïnformeerde keuze te maken en zal ook een school, hogeschool, universiteit, opleidingsaanbieder of aanbieder van afstandsonderwijs helpen om aan de internationale studentenorganisatie te bewijzen dat zij een instelling van hoge kwaliteit zijn.
 • Cambridge Management and Leadership School is een prijswinnaar van de " International Management School of the Year" Awardwinnaar 2019-20 door iStudy Awards 2020
 • Cambridge Management and Leadership School is geaccrediteerd door toonaangevende aanbestedende instanties in het VK
  • OTHM-kwalificaties
  • EBMA,
  • Qualifi Ltd en
  • ABMA Onderwijs.
 • Cambridge Management and Leadership School zijn een institutioneel lid van Quality International Study Abroad Network (QISAN ). QISAN-leden demonstreren professionele en ethische praktijken bij de werving en levering van hoogwaardige en relevante studieprogramma's.
 • Je kunt overal ter wereld bij ons studeren.
 • Onze onderwijsfaculteit is ervaren en bekwaam om te doctoreren.
 • We streven naar uitmuntendheid in ons onderwijs en leren.
 • De meeste van onze cursussen hebben geen toegangsbeperking.
 • Onze cursussen bieden continue professionele ontwikkeling
 • Onze cursussen bereiden je voor op een baan of een betere baan.
 • Onze cursussen bieden University Pathways bijvoorbeeld BA (Hons) / MBA.
 • Leer in uw eigen tijd in een flexibele omgeving.
 • Ons beleid is kwaliteitsborging en gecontroleerd door aanbestedende instanties.
 • Wij bieden uitstekend leren en onderwijzen in de veilige omgeving.
 • Je wordt een onderdeel van Cambridge Management and Leadership School , Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

Kijk eens naar onze services

Diensten voor studenten

Wij bieden waardevolle, competitieve en kosteneffectieve ondersteuning aan onze studenten vanaf de registratie, inschrijving tot de voltooiing van de cursus die ook counseling en loopbaangerelateerde begeleiding omvat. Dat is de reden dat we een slagingspercentage van 100% hebben en 95% van onze afgestudeerden binnen 6 maanden een baan heeft.

Reflectie leren

We ondersteunen onze studenten om bewijs te produceren in hun beoordelingstaken met echte werkgerelateerde demonstraties, voorbeelden, casestudy's en reflectie. We moedigen u aan om uw bestaande leren uit het verleden, heden en de toekomst te gebruiken en alles in de les te zetten, bijvoorbeeld opdrachten. Je ontvangt bemoedigende feedback van je assessor, die elementen van verbetering voor jou zal bevatten.

Lidmaatschap

We bieden lidmaatschap aan onze zakelijke klanten. We hebben recente klanten van Health and Social Care, Waste, Financial and Education Industries, waar we hun personeel trainden met onze zakelijke management, klantenservice, coaching, mentorschap, beoordelen en kwalificaties voor kwaliteitsborging. Als u geïnteresseerd bent om onze zakelijke klanten te worden, bieden wij u 20% korting op onze cursussen.

Credit Certificaat

Met onze kwalificaties ontvangt u aan het eind van het leer- en beoordelingsproces een creditbewijs. Creditcertificaat en transcript hebben geen vervaldatum en worden door studenten gedurende hun hele leven gebruikt. Afgestudeerden gebruiken ze voor verdere scholing en voor werk overal ter wereld.

Universitaire Admissions

Wij helpen onze afgestudeerden om een universitaire toelating te krijgen na het voltooien van onze kwalificaties. We wijzen u een speciale contactpersoon toe die u tijdens het opnameproces koste wat het kost helpt.

MBA en MBA (Advanced Entry)

Wil je de MBA volgen na niveau 6 Diploma in bedrijfsadministratie of MBA-aanvulling (proefschriftniveau) met ons niveau 7-diploma in uitvoerend management? Wij werken nauw samen met EBMA om u te helpen een internationaal erkende Britse MBA-graad te behalen, waar u direct toegang krijgt tot de universiteit tegen een goed gereduceerd studiegeld.

Locaties

Cambridge

Address
Sheraton House Castle Park
CB3 0AX Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden