Lees de Officiële Beschrijving

110930_Social_Media-8.jpg

Overzicht

Een ongeëvenaarde educatieve ervaring in de historische universiteitsstad Cambridge

 • Sessie 1: 7 - 20 juli
 • Sessie 2: 21 juli - 4 augustus
 • Sessie 3: 28 juli - 10 augustus
 • Sessie 4: 4 - 17 augustus
 • Sessie 5: 11-24 augustus

Dompel onderwijs is een residentieel academisch programma van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen voor studenten van 11-18 jaar oud, die een voorproefje geven van hoe het is om een onderwerp op een hoger niveau te studeren. Tutorials en seminars worden ontworpen en gegeven door deskundige docenten in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert. En ons zorgvuldig geplande schema zorgt ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een unieke ervaring biedt van de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten.

Studenten verblijven in een van de grootste en mooiste hogescholen in het centrum van Cambridge. Binnen de historische muren van de universiteit zijn we trots op het bieden van unieke ervaringen van leiderschap en academische uitmuntendheid door middel van een inspirerend programma voor deelnemers. Met het gevarieerde en verrijkende curriculum kunnen studenten hun kennis van een gekozen onderwerp in een ongeëvenaarde academische omgeving verkennen en verder ontwikkelen. Studenten komen meer zelfvertrouwen en klaar om te verwoorden wat ze hebben geleerd, met kennis van de door hen gekozen vakgebieden die ongeëvenaarde academische inzichten bieden - en natuurlijk veel onvergetelijke herinneringen onderweg.

Uitzonderlijk onderwijs

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

We bieden deelnemers een keuze uit een reeks onderwerpen, van kunst tot wetenschap. Alle vakken die in Cambridge Immerse worden gegeven, worden gegeven door huidige of voormalige docenten van de universiteit van Cambridge of Oxford University. Ons rigoureuze keuringsproces zorgt ervoor dat alle studenten worden onderwezen door docenten die betrokken en ondersteunend zijn - en vooral enthousiast zijn om hun expertise te delen.

Onze filosofie is dat onze deelnemers moeten worden uitgedaagd met interessante academische concepten; terwijl onze docenten een gastvrije en ondersteunende omgeving creëren waarin onze deelnemers zich prettig voelen en bloeien. lesgeven Je wordt aangemoedigd om de actuele debatten en problemen binnen je gekozen discipline te onderzoeken en te bestuderen in zorgvuldig geplande tutorials die het unieke Oxbridge-systeem van tutor-studentbetrokkenheid en debat navolgen. Deze benadering gaat verder dan de oppervlakkige en biedt unieke inzichten die zowel verfrissend als intellectueel stimulerend zijn.

Wat zeker is, is dat je ongetwijfeld veel zelfverzekerder en deskundiger wordt in je gekozen discipline, en uitdagende maar interessante onderwerpen aanpakt waarvan we hopen dat het je academische passies zal bevorderen. Studenten kunnen nu kiezen om tijdens het programma maximaal twee vakken te bestuderen. Onderwerpen die wij aanbieden zijn:

 • Geneeskunde
 • Wet
 • bouwkunde
 • Fysica
 • Wiskunde
 • Chemie

Cambridge Assessments

Deelnemersbeoordelingen

Gedurende het hele programma houden onze docenten toezicht op de betrokkenheid van leerlingen bij de onderwerpen die hen zijn geleerd. Na het programma wordt een deelnemersbeoordeling geschreven door de tutor, waarbij de voortgang van de deelnemer wordt geëvalueerd en aanbevelingen worden gedaan over hoe deelnemers het inzicht en de interesse in de onderzochte onderwerpen het best kunnen bevorderen.

Workshops Interviewvaardigheden (optioneel)

Cambridge interviews

Binnen onze zorgvuldig ontworpen workshops voor interviewvaardigheden, zullen studenten inzicht krijgen in de kernvaardigheden die vereist zijn om met succes hun gezichtspunten te verwoorden in een onder druk staande omgeving. Deze workshops zijn gericht op het ontwikkelen van het vertrouwen en de intellectuele vasthoudendheid die vereist is om enkele van de belangrijkste vragen die tijdens het interview kunnen worden gesteld aan te pakken, naast het bespreken van debatten rond enkele van de meest relevante kwesties binnen het vakgebied op dit moment. De workshops Interviewvaardigheden zijn inbegrepen bij de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Persoonlijke verklaring consultaties (optioneel)

Tijdens de Cambridge Immerse cursus hebben studenten de mogelijkheid om ontwerpen van hun persoonlijke verklaringen voor toegang tot universiteiten over de hele wereld te ontwikkelen met de expertise en hulp van hoog aangeschreven docenten. Studenten leren technieken om hun interesse in een bepaalde discipline kernachtig uit te drukken, een overtuigende persoonlijke verklaring te maken die prestaties en interesse in een onderwerp laat zien. De raadplegingen over persoonlijke verklaringen zijn inbegrepen in de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Extracurriculaire diversiteit

Cambridge extracurricular

Cambridge Immerse biedt een echt meeslepende ervaring van het universitaire leven. Je zult niet alleen je academische interesses ontdekken en bevorderen, maar je zult ook ingaan op het opwindende en vaak fascinerende spectrum van culturele activiteiten die beschikbaar zijn in Cambridge. De mogelijkheid om dagelijks georganiseerde excursies te ervaren, biedt ook de kans om te socializen met gelijkgestemde collega's uit verschillende achtergronden en om snel vertrouwd te raken met de stad.

Activiteiten georganiseerd als onderdeel van het programma zijn onder meer:

 • Een zomerse middag die de rivier de Cam punt, een typisch Cambridge-affaire.
 • Een dagtocht naar Oxford, het huis van de aartsrivaal van Cambridge University.
 • Formeel dineren in de beroemde middeleeuwse feestzalen van Cambridge.
 • Bezoek onze activiteitenpagina om alle onderwerpen te bekijken die we aanbieden.

Rooster

Het Cambridge Immerse schema zit vol met een breed scala aan unieke academische en buitenschoolse activiteiten.

Deelnemers beginnen de dag met een ontbijt in de grote eetzaal van het college, met een verscheidenheid aan continentale en warme ontbijtkeuzes. Dit wordt gevolgd door de eerste academische sessie van de dag, die plaatsvindt in een seminar of een lesformule. Deelnemers worden vervolgens begeleid om te lunchen in enkele van de beste broodjesbars en cafés van Cambridge en zijn van harte welkom om de stad in kleine groepen te verkennen. Na de lunch gaan de academische sessies verder in de vorm van kleine tutorgroepen of workshops. Nadat alle belangrijke academische sessies zijn afgerond, worden studenten getrakteerd op een van een breed scala aan excursies en culturele activiteiten, waaronder punteren, museumbezoeken en sportieve activiteiten. Een driegangendiner in de eetzaal van het college wordt dan gevolgd door een sociaal avondevenement om deelnemers te helpen ontspannen en een praatje te maken na een drukke dag.

Het tijdschema aan de zijkant geeft inzicht in het typische dagschema, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de geplande evenementen op de betreffende dag.

Een typische dag...

Begin de dag met een continentaal of warm ontbijt in de eetzaal van het college. Een grote verscheidenheid aan ontbijtproducten helpt deelnemers zich voor te bereiden op de uitdagende dag die voor hen ligt.

Cambridge a typical day

Ongeëvenaard ondersteuningssysteem

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

We leggen een grote nadruk op het creëren van een ondersteunende en toegankelijke omgeving op alt = "Cambridge Immerse. Onze mentors zijn een team van vriendelijke, speciaal opgeleide afgestudeerden en studenten van de Universiteit van Cambridge, die onze deelnemers helpen zich snel in het programma te vestigen. ervaring uit de eerste hand met een verscheidenheid aan academische en niet-academische vraagstukken en zijn daarom in de beste positie om vriendelijk, vertrouwelijk een-op-een advies te geven. Het is een ongeëvenaard ondersteunend netwerk waar we ongelooflijk trots op zijn.

Mentoren hebben verschillende disciplines bestudeerd, waardoor ze hun eigen inzichten en ervaringen uit hun academische carrière konden delen. Elke deelnemer krijgt ook een mentor toegewezen, in een verhouding van zes studenten tot één mentor, die allemaal enthousiast zijn om deelnemers te helpen bij het creëren van een 'thuis weg van huis'.

accommodatie

Cambridge Mentors

Cambridge Immerse vindt plaats aan de meest indrukwekkende en historische, centraal gelegen colleges van Cambridge University. Neem contact met ons op om te weten te komen in welk college je verblijft.

Alle deelnemers zullen worden ondergebracht in hun eigen individuele slaapkamers, uitgerust met breedbandinternet. Gangen of trappen scheiden mannelijke en vrouwelijke studenten, en badkamers hebben een eigen badkamer of worden gedeeld door slechts een paar deelnemers. De site van het college is te allen tijde beveiligd en bewaakt. Bezoek onze 'Campus'-pagina voor meer informatie.

Praktische informatie

Reisinformatie:

De kosten voor Cambridge Immerse zijn niet inclusief reizen naar Cambridge. Er zijn verschillende transportopties beschikbaar, waaronder aankomst per trein, bus of vliegtuig in Cambridge. Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw reis naar Cambridge.

Voor internationale deelnemers, regelen wij een gedeelde luchthaventransferservice van London Heathrow Airport naar Cambridge. Toegewijde personeelsleden ontmoeten de deelnemers op de luchthaventerminal van hun aankomst. Deelnemers kunnen deze dienst boeken zodra ze hun plaats in het programma hebben veiliggesteld.

Medische en dieetvereisten:

We zijn in staat om te voorzien in de meeste dieetwensen (vegetarisch, veganistisch, notenallergieën, halal, koosjer); aarzel niet om contact met ons op te nemen als u niet zeker weet of we aan uw dieetwensen kunnen voldoen. Ontbijt en avondmaaltijden zijn inbegrepen bij Cambridge Immerse , en van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun eigen voorzieningen treffen voor de lunch in verschillende heerlijke eetgelegenheden in Cambridge.

Andere informatie:

Studenten moeten tussen 16 en 18 jaar oud zijn op het moment van de aanwezigheid in 2017. Verwacht wordt dat studenten vloeiend / bijna vloeiend Engels spreken.

Neem deel aan 2018

Cambridge Immerse is een residentiële zomercursus bestaande uit uitstekende academische klassen, uitstekende vaardigheden workshops en spannende buitenschoolse activiteiten in de historische universiteitsstad Cambridge. Cambridge Immerse werkt in de volgende sessies van 2 weken:

 • Sessie 1: 8 juli - 21 juli 2018
 • Sessie 2: 22 juli - 4 augustus 2018
 • Sessie 3: 5 augustus - 18 augustus 2018
 • Wereldwijd leiderschap: 1 juli - 7 juli 2018

We helpen u graag als u vragen heeft voordat u uw plaats boekt.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Cambridge Immerse

Van het solide, brutalistische ontwerp van de British Library tot de futuristische vormgeving van het National Space Center in Leicester en de functionele schoonheid van ... [+]

We erkennen dat aanpassing aan het leven op de campus, het bijhouden van een rigoureus studieplanning en zelfstandig leren leven, overweldigend kan zijn voor zelfs de meest vastberaden leerlingen. Daarom willen we tijdens het tweeweekse zomerprogramma van de Immerse Architecture een ervaring bieden waarmee deelnemers zich kunnen voorstellen hoe het zou zijn om op Universitair niveau te studeren. Deelnemers kunnen zich bezighouden met architectuurmateriaal van het eerste jaar, verblijven aan een universiteit van Cambridge University en nieuwe vaardigheden ontwikkelen terwijl ze werken aan een zorgvuldig opgebouwde syllabus.

Architectuur is een discipline die zelden wordt onderzocht in typische middelbare scholen, maar het is een fascinerende kunst op het snijvlak van ontwerp en engineering. Het programma Architectuur is gericht op toekomstige studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van architectuur op universitair niveau of die gewoon meer willen weten over de wereld van de architectuur. Tijdens het programma verkennen de deelnemers verschillende architecturale stijlen naast het ontwikkelen van sleutelvaardigheden, waardoor ze een ongeëvenaard inzicht krijgen in het studeren van architectuur op universitair niveau. Na twee weken begeleiding verlaten de studenten het programma met een beter begrip van de geschiedenis en trends achter de moderne architectuur en de echte uitdagingen die inherent zijn aan het praktiseren van hedendaagse architecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Ontrafel de mysteries achter alles van 's werelds kleinste micro-organismen tot de grootste ecosystemen die de mensheid kent. Tijdens het programma Intensieve tweeweekse ... [+]

Het programma zal de deelnemers ertoe aanzetten om samen te werken als ze de mechanismen achter de bouwstenen van het leven ontdekken, nieuwe kennis stollen door middel van een reeks geplande activiteiten en zich verdiepen in geavanceerde onderwerpen die niet typisch worden behandeld in een syllabus voor het secundair onderwijs. Het leerplan begint met een diepe duik in de celtheorie, voordat je de wereld van infectieziekten gaat verkennen, en verder gaat naar een breed scala aan verder uitdagend materiaal.

Terwijl deelnemers dit curriculum doornemen, zullen ze hun dagen doorbrengen met studeren op de campus aan een universiteit van Cambridge University, en zullen ze onafhankelijk verantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Dit helpt ervoor te zorgen dat deelnemers aan het einde van de cursus niet alleen een goed begrip hebben van complexe eerstejaars biologieconcepten, maar ook een nieuwe waardering voor de routines en verantwoordelijkheden van het universitaire leven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijkSessie 1: 23 juli 2017 - 5 augustus 2017Sessie 2: 6 augustus 2017 - 19 augustus 2017Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018

---

Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Ontworpen om een ​​uitdagende voorproefje te zijn van hoe het is om op universitair niveau te studeren, lessen worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die intellectueel onderzoek stimuleert. Het zorgvuldig geplande schema zorgt ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar biedt ook een uniek inzicht in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Chemistry-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Naast het behandelen van materiaal dat op A- en IB-niveau wordt bestudeerd, krijgen studenten ook geavanceerde onderwerpen op universitair niveau op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. Naast het consolideren van de bestaande kennis van studenten over chemie, introduceert de cursus studenten geavanceerde onderwerpen en debatten die niet alleen intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren, maar ook helpen bij de voorbereiding om de discipline op universitair niveau te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Het vakgebied van de informatica bevindt zich in een voortdurende staat van opwindende innovatie die van jaar tot jaar een revolutie teweegbrengt in de discipline - om no ... [+]

Het zomerprogramma van Immerse Computer Science biedt deelnemers een opwindend inzicht in hoe het is om Computer Science aan de universiteit te studeren. Via een curriculum dat is ontwikkeld door experts van toonaangevende universiteiten, geeft het Computer Science-programma middelbare scholieren kennis met enkele van de meest opwindende en fundamentele onderwerpen die werden onderzocht in een typische undergraduate Computer Science-graad. Hier leren leerlingen van 16-18 jaar hun ideeën tot leven te brengen, nieuwe programma's te maken en de mogelijke implicaties te bespreken van werken in een veld dat zich zo snel aanpast.

Elke les is zorgvuldig gepland door experts in het veld, ontworpen om deelnemers op hun niveau te ontmoeten en hen geleidelijk naar diepere, meer uitdagende inhoud te duwen. Deelnemers aan dit programma zullen beginnen met de basisbeginselen en vervolgens bekend raken met geavanceerdere, hedendaagse bewegingen in informatica zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en cryptografie. Bovendien zullen deelnemers nadenken over hoe deze nieuwe ideeën kunnen worden gebruikt om 's werelds grootste problemen op te lossen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijkSessie 1: 23 juli 2017 - 5 augustus 2017Sessie 2: 6 augustus 2017 - 19 augustus 2017

---

Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenToegewijd universitair en vakspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Economics-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Naast het behandelen van materiaal dat op het niveau van het A-niveau en het IB-niveau wordt bestudeerd, krijgen studenten ook geavanceerde onderwerpen op universitair niveau op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. Naast het consolideren van de bestaande kennis van studenten over Economics, introduceert de cursus studenten meer geavanceerde onderwerpen en debatten die niet alleen intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren, maar ook helpen bij de voorbereiding om de discipline op universitair niveau te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Engelse literatuurcursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Naast het behandelen van materiaal dat op het niveau van het A-niveau en het IB-niveau wordt bestudeerd, krijgen studenten ook geavanceerde onderwerpen op universitair niveau op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. De Cambridge Immerse Engelse literatuurcursus is perfect voor degenen die overwegen Engels te studeren op universitair niveau. De cursus is erop gericht studenten uit te rusten met de vaardigheden die essentieel zijn om Engelse literatuur aan de universiteit te studeren: in het bijzonder het vermogen om logische, coherente en welsprekende argumenten te vormen en... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Philosophy-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Studenten worden op universitair niveau onderwerpen onderricht op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. De Cambridge Immerse Philosophy-cursus is perfect voor degenen die meer willen weten over de fascinerende onderwerpen die te vinden zijn in een bachelor filosofiecursus. De cursus laat studenten kennismaken met onderwerpen en debatten die niet alleen de intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren, maar ook helpen bij de voorbereiding om de discipline aan de leidende universiteiten te bestuderen. De cursus vereist niet dat studenten enige voorkennis van de filosofie hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Physics-cursus is zowel uitdagend als aantrekkelijk, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Naast het behandelen van materiaal dat op het niveau van het A-niveau en het IB-niveau wordt bestudeerd, krijgen studenten ook geavanceerde onderwerpen op universitair niveau op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. Naast het consolideren van de bestaande kennis van studenten over natuurkunde, introduceert de cursus studenten tot meer geavanceerde onderwerpen en debatten die niet alleen intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren, maar ook helpen bij de voorbereiding om de discipline op universitair niveau te bestuderen. Onderwerpen zijn: klassieke mechanica, golffenomenen, elektriciteit en magnetisme, astrofysica, optica, speciale relativiteit en kwantummechanica.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse History-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Naast het behandelen van materiaal dat op het niveau van het A-niveau en het IB-niveau wordt bestudeerd, krijgen studenten ook geavanceerde onderwerpen op universitair niveau op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. De Cambridge Immerse History cursus is perfect voor diegene die geschiedenis en aanverwante disciplines op universitair niveau overwegen. Deze cursus geeft deelnemers een spannend en ongeëvenaard inzicht in wat het studeren van geschiedenis op de universiteit zou inhouden. De onderzochte onderwerpen zullen studenten een voorproefje geven van de belangrijkste academische concepten in de hedendaagse historische... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse International Relations-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Studenten worden op universitair niveau onderwerpen onderricht op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. De Cambridge Immerse International Relations cursus is perfect voor degenen die overwegen om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen, sociale wetenschappen of verwante disciplines op universitair niveau te studeren. De cursus introduceert studenten tot belangrijke onderwerpen en debatten binnen het vakgebied die niet alleen intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren, maar ook helpen bij de voorbereiding op studie aan toonaangevende universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelnameOverzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Law-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Studenten worden op universitair niveau onderwerpen onderricht op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. De Cambridge Immerse Law-cursus is perfect voor degenen die wetgeving of jurisprudentie op universitair niveau overwegen en geen formele academische ervaring met wetgeving hebben. Naast het bieden van basiskennis aan de belangrijkste theoretische en praktische leerstellingen van het recht, richt de cursus zich op specifieke vaardigheden die essentieel zijn voor de studie van het recht aan de universiteit, inclusief het vermogen om logische en coherente argumenten te vormen, en de kenmerken van effectieve... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht natuurlijk8 juli - 21 juli 201822 juli - 4 augustus 20185 augustus - 18 augustus 2018Residentieel in een centrale universiteit van de Universiteit van CambridgeLessen ontworpen en gegeven door universitaire docentenEen verscheidenheid aan zorgvuldig geplande workshops over vaardighedenSpecifiek universitair en onderwerpspecifiek adviesInclusief alle excursies en extracurricularsDivers scala aan internationale deelnemersDeelnemersbeoordelingCertificaat van deelname

Overzicht

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universiteit van Cambridge en Oxford University. Tutorials en seminars worden gegeven door experts in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert; toch zorgt het zorgvuldig geplande schema ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een uniek inzicht verschaft in de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten. De Cambridge Immerse Mathematics-cursus is zowel uitdagend als boeiend, waarbij studenten in kleine groepen leren om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke student tegemoet wordt gekomen. Naast het behandelen van materiaal dat op het niveau van het A-niveau en het IB-niveau wordt bestudeerd, krijgen studenten ook geavanceerde onderwerpen op universitair niveau op een manier die benaderbaar en gemakkelijk te begrijpen is. Naast het consolideren van het bestaande inzicht van studenten in de wiskunde, introduceert de cursus studenten tot meer geavanceerde onderwerpen en debatten die niet alleen intellectuele nieuwsgierigheid stimuleren, maar ook helpen bij de voorbereiding om de discipline op universitair niveau te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined