Lees de Officiële Beschrijving

110930_Social_Media-8.jpg

Overzicht

Een ongeëvenaarde educatieve ervaring in de historische universiteitsstad Cambridge

 • Sessie 1: 7 - 20 juli
 • Sessie 2: 21 juli - 4 augustus
 • Sessie 3: 28 juli - 10 augustus
 • Sessie 4: 4 - 17 augustus
 • Sessie 5: 11-24 augustus

Dompel onderwijs is een residentieel academisch programma van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen voor studenten van 11-18 jaar oud, die een voorproefje geven van hoe het is om een onderwerp op een hoger niveau te studeren. Tutorials en seminars worden ontworpen en gegeven door deskundige docenten in een optimale leeromgeving die academisch onderzoek stimuleert. En ons zorgvuldig geplande schema zorgt ervoor dat het programma niet alleen voldoet aan de academische behoeften van de deelnemers, maar ook een unieke ervaring biedt van de universiteitsstad door een overvloed aan buitenschoolse activiteiten.

Studenten verblijven in een van de grootste en mooiste hogescholen in het centrum van Cambridge. Binnen de historische muren van de universiteit zijn we trots op het bieden van unieke ervaringen van leiderschap en academische uitmuntendheid door middel van een inspirerend programma voor deelnemers. Met het gevarieerde en verrijkende curriculum kunnen studenten hun kennis van een gekozen onderwerp in een ongeëvenaarde academische omgeving verkennen en verder ontwikkelen. Studenten komen meer zelfvertrouwen en klaar om te verwoorden wat ze hebben geleerd, met kennis van de door hen gekozen vakgebieden die ongeëvenaarde academische inzichten bieden - en natuurlijk veel onvergetelijke herinneringen onderweg.

Uitzonderlijk onderwijs

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

We bieden de deelnemers een keuze uit een reeks onderwerpen, van kunst tot wetenschap. Alle vakken die bij Immerse worden gegeven, worden gegeven door huidige of voormalige docenten van Cambridge University of Oxford University. Ons rigoureuze keuringsproces zorgt ervoor dat alle studenten worden onderwezen door docenten die boeiend en ondersteunend zijn en bovenal enthousiast om hun expertise te delen.

Onze filosofie is dat onze deelnemers moeten worden uitgedaagd met interessante academische concepten; terwijl onze docenten een gastvrije en ondersteunende omgeving creëren waarin onze deelnemers zich prettig voelen en bloeien. lesgeven Je wordt aangemoedigd om de actuele debatten en problemen binnen je gekozen discipline te onderzoeken en te bestuderen in zorgvuldig geplande tutorials die het unieke Oxbridge-systeem van tutor-studentbetrokkenheid en debat navolgen. Deze benadering gaat verder dan de oppervlakkige en biedt unieke inzichten die zowel verfrissend als intellectueel stimulerend zijn.

Wat zeker is, is dat je ongetwijfeld veel zelfverzekerder en deskundiger wordt in je gekozen discipline, en uitdagende maar interessante onderwerpen aanpakt waarvan we hopen dat het je academische passies zal bevorderen. Studenten kunnen nu kiezen om tijdens het programma maximaal twee vakken te bestuderen. Onderwerpen die wij aanbieden zijn:

 • Geneeskunde
 • Wet
 • bouwkunde
 • Fysica
 • Wiskunde
 • Chemie

Cambridge Assessments

Deelnemersbeoordelingen

Gedurende het hele programma houden onze docenten toezicht op de betrokkenheid van leerlingen bij de onderwerpen die hen zijn geleerd. Na het programma wordt een deelnemersbeoordeling geschreven door de tutor, waarbij de voortgang van de deelnemer wordt geëvalueerd en aanbevelingen worden gedaan over hoe deelnemers het inzicht en de interesse in de onderzochte onderwerpen het best kunnen bevorderen.

Workshops Interviewvaardigheden (optioneel)

Cambridge interviews

Binnen onze zorgvuldig ontworpen workshops voor interviewvaardigheden, zullen studenten inzicht krijgen in de kernvaardigheden die vereist zijn om met succes hun gezichtspunten te verwoorden in een onder druk staande omgeving. Deze workshops zijn gericht op het ontwikkelen van het vertrouwen en de intellectuele vasthoudendheid die vereist is om enkele van de belangrijkste vragen die tijdens het interview kunnen worden gesteld aan te pakken, naast het bespreken van debatten rond enkele van de meest relevante kwesties binnen het vakgebied op dit moment. De workshops Interviewvaardigheden zijn inbegrepen bij de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Persoonlijke verklaring consultaties (optioneel)

Tijdens de duur van het programma Immerse krijgen studenten de mogelijkheid om hun persoonlijke verklaringen voor toegang tot universiteiten over de hele wereld te ontwikkelen met de expertise en hulp van hoog aangeschreven docenten. Studenten leren technieken om hun interesse in een bepaalde discipline kernachtig uit te drukken, een overtuigende persoonlijke verklaring samen te stellen die prestaties en interesse in een onderwerp laat zien. De raadplegingen over persoonlijke verklaringen zijn inbegrepen in de programmakosten, hoewel deelname facultatief is.

Extracurriculaire diversiteit

Cambridge extracurricular

Onderdompelen biedt een echt meeslepende ervaring van het universitaire leven. Je zult niet alleen je academische interesses ontdekken en bevorderen, maar je zult ook ingaan op het opwindende en vaak fascinerende spectrum van culturele activiteiten die beschikbaar zijn in Cambridge. De mogelijkheid om dagelijks georganiseerde excursies te ervaren, biedt ook de kans om te socializen met gelijkgestemde collega's uit verschillende achtergronden en om snel vertrouwd te raken met de stad.

Activiteiten georganiseerd als onderdeel van het programma zijn onder meer:

 • Een zomerse middag die de rivier de Cam punt, een typisch Cambridge-affaire.
 • Een dagtocht naar Oxford, het huis van de aartsrivaal van Cambridge University.
 • Formeel dineren in de beroemde middeleeuwse feestzalen van Cambridge.
 • Bezoek onze activiteitenpagina om alle onderwerpen te bekijken die we aanbieden.

Rooster

The Immerse schema zit vol met een breed scala aan unieke academische en buitenschoolse activiteiten.

Deelnemers beginnen de dag met een ontbijt in de grote eetzaal van het college, met een verscheidenheid aan continentale en warme ontbijtkeuzes. Dit wordt gevolgd door de eerste academische sessie van de dag, die plaatsvindt in een seminar of een lesformule. Deelnemers worden vervolgens begeleid om te lunchen in enkele van de beste broodjesbars en cafés van Cambridge en zijn van harte welkom om de stad in kleine groepen te verkennen. Na de lunch gaan de academische sessies verder in de vorm van kleine tutorgroepen of workshops. Nadat alle belangrijke academische sessies zijn afgerond, worden studenten getrakteerd op een van een breed scala aan excursies en culturele activiteiten, waaronder punteren, museumbezoeken en sportieve activiteiten. Een driegangendiner in de eetzaal van het college wordt dan gevolgd door een sociaal avondevenement om deelnemers te helpen ontspannen en een praatje te maken na een drukke dag.

Het tijdschema aan de zijkant geeft inzicht in het typische dagschema, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de geplande evenementen op de betreffende dag.

Een typische dag...

Begin de dag met een continentaal of warm ontbijt in de eetzaal van het college. Een grote verscheidenheid aan ontbijtproducten helpt deelnemers zich voor te bereiden op de uitdagende dag die voor hen ligt.

Cambridge a typical day

Ongeëvenaard ondersteuningssysteem

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

We leggen een enorme nadruk op het creëren van een ondersteunende en toegankelijke omgeving bij Immerse. Onze mentoren zijn een team van vriendelijke, speciaal opgeleide afgestudeerden en studenten van de Universiteit van Cambridge, die onze deelnemers helpen snel deel te nemen aan het programma. De mentoren hebben ervaring uit de eerste hand met een verscheidenheid aan academische en niet-academische problemen en zijn daarom in de beste positie om vriendelijk, vertrouwelijk een-op-een advies te geven. Het is een ongeëvenaard ondersteunend netwerk waar we ongelooflijk trots op zijn.

Mentoren hebben verschillende disciplines bestudeerd, waardoor ze hun eigen inzichten en ervaringen uit hun academische carrière konden delen. Elke deelnemer krijgt ook een mentor toegewezen, in een verhouding van zes studenten tot één mentor, die allemaal enthousiast zijn om deelnemers te helpen bij het creëren van een 'thuis weg van huis'.

accommodatie

Cambridge Mentors

Immerse vindt plaats op de meest verbluffende en historische, centraal gelegen colleges van Cambridge University. Neem contact met ons op om te weten te komen in welk college je verblijft.

Alle deelnemers zullen worden ondergebracht in hun eigen individuele slaapkamers, uitgerust met breedbandinternet. Gangen of trappen scheiden mannelijke en vrouwelijke studenten, en badkamers hebben een eigen badkamer of worden gedeeld door slechts een paar deelnemers. De site van het college is te allen tijde beveiligd en bewaakt. Bezoek onze 'Campus'-pagina voor meer informatie.

Praktische informatie

Reisinformatie:

De vergoeding voor Immerse is niet inclusief reizen naar Cambridge. Er zijn verschillende transportopties beschikbaar, waaronder aankomst per vliegtuig, bus of vlucht in Cambridge. Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw reis naar Cambridge.

Voor internationale deelnemers, regelen wij een gedeelde luchthaventransferservice van London Heathrow Airport naar Cambridge. Toegewijde personeelsleden ontmoeten de deelnemers op de luchthaventerminal van hun aankomst. Deelnemers kunnen deze dienst boeken zodra ze hun plaats in het programma hebben veiliggesteld.

Medische en dieetvereisten:

We zijn in staat om te voorzien in de meeste dieetwensen (vegetarisch, veganistisch, notenallergieën, halal, koosjer); aarzel niet om contact met ons op te nemen als u niet zeker weet of we aan uw dieetwensen kunnen voldoen. Ontbijt en avondmaaltijden zijn inbegrepen in Immerse, en van de deelnemers wordt verwacht dat ze hun eigen voorzieningen treffen voor de lunch in verschillende heerlijke eetgelegenheden in Cambridge.

Andere informatie:

Studenten moeten tussen 13 en 18 jaar oud zijn op het moment van de aanwezigheid in 2019. Verwacht wordt dat studenten vloeiend / bijna vloeiend Engels spreken.

Neem deel aan 2019

Immerse is een residentiële zomercursus bestaande uit uitstekende academische klassen, uitstekende vaardigheden workshops en spannende buitenschoolse activiteiten in de historische universiteitsstad Cambridge. Dompel runs in de volgende sessies van 2 weken onder:

 • Sessie 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Sessie 2: 21 juli - 3 augustus 2019
 • Sessie 3: 28 juli - 10 augustus 2019
 • Sessie 4: 4 augustus - 17 augustus 2019
 • Sessie 5: 11 augustus - 24 augustus 2019

We helpen u graag als u vragen heeft voordat u uw plaats boekt.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Cambridge Immerse

Van het solide, brutalistische ontwerp van de British Library tot de futuristische vormgeving van het National Space Center in Leicester en de functionele schoonheid van ... [+]

We erkennen dat aanpassing aan het leven op de campus, het bijhouden van een rigoureus studieplanning en zelfstandig leren leven, overweldigend kan zijn voor zelfs de meest vastberaden leerlingen. Daarom willen we tijdens het tweeweekse zomerprogramma van de Immerse Architecture een ervaring bieden waarmee deelnemers zich kunnen voorstellen hoe het zou zijn om op Universitair niveau te studeren. Deelnemers kunnen zich bezighouden met architectuurmateriaal van het eerste jaar, verblijven aan een universiteit van Cambridge University en nieuwe vaardigheden ontwikkelen terwijl ze werken aan een zorgvuldig opgebouwde syllabus.

Architectuur is een discipline die zelden wordt onderzocht in typische middelbare scholen, maar het is een fascinerende kunst op het snijvlak van ontwerp en engineering. Het programma Architectuur is gericht op toekomstige studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van architectuur op universitair niveau of die gewoon meer willen weten over de wereld van de architectuur. Tijdens het programma verkennen de deelnemers verschillende architecturale stijlen naast het ontwikkelen van sleutelvaardigheden, waardoor ze een ongeëvenaard inzicht krijgen in het studeren van architectuur op universitair niveau. Na twee weken begeleiding verlaten de studenten het programma met een beter begrip van de geschiedenis en trends achter de moderne architectuur en de echte uitdagingen die inherent zijn aan het praktiseren van hedendaagse architecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Ontrafel de mysteries achter alles van 's werelds kleinste micro-organismen tot de grootste ecosystemen die de mensheid kent. Tijdens het programma Intensieve tweeweekse ... [+]

Het programma zal de deelnemers ertoe aanzetten om samen te werken als ze de mechanismen achter de bouwstenen van het leven ontdekken, nieuwe kennis stollen door middel van een reeks geplande activiteiten en zich verdiepen in geavanceerde onderwerpen die niet typisch worden behandeld in een syllabus voor het secundair onderwijs. Het leerplan begint met een diepe duik in de celtheorie, voordat je de wereld van infectieziekten gaat verkennen, en verder gaat naar een breed scala aan verder uitdagend materiaal.

Terwijl deelnemers dit curriculum doornemen, zullen ze hun dagen doorbrengen met studeren op de campus aan een universiteit van Cambridge University, en zullen ze onafhankelijk verantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Dit helpt ervoor te zorgen dat deelnemers aan het einde van de cursus niet alleen een goed begrip hebben van complexe eerstejaars biologieconcepten, maar ook een nieuwe waardering voor de routines en verantwoordelijkheden van het universitaire leven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Overzicht

Engineering is een discipline in de voorhoede van innovatie en probleemoplossing. Door de toepassing van complexe mathematische en wetenschappelijke principes, zijn ingenieurs verantwoordelijk voor het oplossen van structurele en technologische problemen, van het creëren van de perfecte kop koffie tot het bouwen van een structuur die de tand des tijds zal doorstaan. Tijdens het tweeweekse programma van Interse Engineering leren deelnemers van 16 tot 18 jaar de vaardigheden die nodig zijn om creatief te werken en hun verbeeldingskracht aan te wenden om elegante en robuuste oplossingen te ontwerpen voor uitdagende problemen uit de praktijk. Deelnemers zullen een breed scala aan technische onderwerpen voor niet-gegradueerde niveaus verkennen en een voorproefje geven van hoe het is om de discipline op universitair niveau te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Overzicht

Als het gaat om wetenschap, is een nieuwsgierige geest de basis van succes. Dit geldt met name voor het programma Immerse Chemistry, waar deelnemers complexe processen moeten evalueren, geïnformeerde voorspellingen moeten doen en hun hypotheses moeten testen met experimenten die niet alleen opwindende resultaten opleveren, maar ook hun nieuwsgierigheid bevredigen. Samen met een passie voor onderzoek komt een verlangen om de resultaten van iemands werk toegepast in de echte wereld te zien. Op dit programma zullen studenten twee weken lang leren hoe ze praktisch gebruik kunnen maken van belangrijke theorie.

Dit programma biedt de perfecte smaak van het universitaire leven voor studenten met een passie voor scheikunde, maar wil zien hoe hun toekomstige academische of professionele carrière eruit kan zien. Bezorgd via colleges, praktijklabs en in-class debat, introduceert het curriculum deelnemers op een reeks universitaire, organische, anorganische en biologische chemie. Elke les is zorgvuldig ontworpen door deskundige docenten om te bouwen op materiaal van het secundair onderwijs, zowel bestaande kennis consolideren als studenten voorbereiden op meer geavanceerde concepten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Het zomerprogramma van Immerse Computer Science biedt deelnemers een opwindend inzicht in hoe het is om Computer Science aan de universiteit te studeren. Via een curriculum dat is ontwikkeld door experts van toonaangevende universiteiten, geeft het Computer Science-programma middelbare scholieren kennis met enkele van de meest opwindende en fundamentele onderwerpen die werden onderzocht in een typische undergraduate Computer Science-graad. Hier leren leerlingen van 16-18 jaar hun ideeën tot leven te brengen, nieuwe programma's te maken en de mogelijke implicaties te bespreken van werken in een veld dat zich zo snel aanpast.

Elke les is zorgvuldig gepland door experts in het veld, ontworpen om deelnemers op hun niveau te ontmoeten en hen geleidelijk naar diepere, meer uitdagende inhoud te duwen. Deelnemers aan dit programma zullen beginnen met de basisbeginselen en vervolgens bekend raken met geavanceerdere, hedendaagse bewegingen in informatica zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en cryptografie. Bovendien zullen deelnemers nadenken over hoe deze nieuwe ideeën kunnen worden gebruikt om 's werelds grootste problemen op te lossen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Overzicht

Het programma Immerse Creative Writing biedt jonge schrijvers de kans om hun vak te ontwikkelen in de stimulerende culturele setting van de universiteit van Cambridge - de academische thuisbasis van enkele van 's werelds grootste literaire geesten. Het programma van twee weken, ontworpen voor aspirant-schrijvers van 16-18 jaar, moedigt de deelnemers aan om de grenzen van hun huidige schrijfvaardigheid te verleggen, samen te werken met deskundige universiteitsbegeleiders en hun eigen werk te verbeteren door kritisch grote literatuur te analyseren.

Deelnemers aan dit programma verkennen een breed scala aan creatieve schrijftechnieken, ontvangen constructieve feedback van hun collega's en voltooien zelfs hun eigen novelle aan het einde van de cursus. Tijdens hun verblijf zullen de deelnemers leren wat geweldig schrijven is en een dynamisch curriculum volgen dat is ontworpen om hen te helpen hun unieke sterke en zwakke punten te identificeren. Ze zullen ook kennismaken met het concept van de 'schrijfworkshop', een populaire methode die professionele schrijvers gebruiken om hun eigen werk te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Overzicht

Voordat u besluit iets te kopen, gebruikt u vaak een kosten-batenanalyse om te bepalen of het de prijs waard is. Dit type evaluatie is een van de belangrijkste principes achter de economie en benadrukt hoe deze discipline bijna elk aspect van het moderne leven beïnvloedt. Tijdens het programma Inzicht in de zomereconomie duiken de deelnemers in de grondbeginselen van het onderwerp, bouwen een sterke basis van belangrijke kennis op en analyseren de onderliggende factoren die van invloed zijn op acties, beslissingen en gedragingen van zowel individuen als de wereldmarkten.

Het programma Economie is bedoeld voor jonge economen van 16 tot 18 jaar oud en biedt deelnemers een uitgebreid overzicht van de uitdagende werelden van micro- en macro-economie, verkend in een niet-gegradueerde economie-graad. Via een zorgvuldig gepland curriculum, ontwikkeld door deskundige docenten van toonaangevende universiteiten, zullen de deelnemers twee weken lang de essenties van de moderne economische theorie leren kennen, voordat ze duiken in geavanceerdere onderwerpen zoals handel, fiscaal beleid en ontwikkelingseconomie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Cambridge Engelse literatuur Summiere zomercursus

Het Summer School-programma van de Summerse Engelse literatuur vraagt de deelnemers om goed na te denken over wat geweldige schrijfwerken onderscheidt van de rest. Immers, voor elke Shakespeare, Milton en JK Rowling van de wereld zijn er ontelbare anderen die hun schrijven op de voet volgen, het zorgvuldig interpreteren en analyseren waarom het werkt. Deelnemers aan dit zomerprogramma kunnen hetzelfde leren door twee weken in de historische stad Cambridge door te brengen met lezen, schrijven en discussiëren over enkele van de grootste Engelse literaire werken.

Deze Engelse literatuur-zomercursus is bedoeld om jonge literatuurfans van 16 tot 18 jaar te helpen leren hoe teksten worden geanalyseerd op universitair niveau en daarbuiten. De tijdens het programma aangeleerde vaardigheden zullen deelnemers helpen ingewikkelde werken beter te begrijpen en correct te interpreteren alvorens te beslissen hoe ze hun interpretatie het best in hun eigen schrijven kunnen uitleggen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Cambridge Philosophy Summer School Samenvatting

Filosofie is een breed onderwerp dat doordringt tot vele terreinen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, iets dat middelbare scholieren niet altijd kunnen waarderen. De zomercursussen in de filosofie van de filosofie van de filosofie van de filosofie stelt de deelnemers in staat om inzicht te krijgen in wat de studie van de filosofie op universitair niveau inhoudt: van de introductie van nieuw materiaal tot het schrijven van goede essays, tot het vormen en verdedigen van een argument.

Voor veel middelbare scholieren is de studie van de filosofie aan de universiteit nieuw en mogelijk ontmoedigend. Door middel van het zomerprogramma van Filosofie van Emperse Education, ontworpen en gegeven door experts van 's werelds toonaangevende universiteiten, zullen deelnemers niet alleen kennismaken met belangrijke thema's en gebieden van filosofische discussie, maar ook met de theorieën van beroemde filosofen die hebben bijgedragen aan dergelijke debatten. Bovendien, ongeacht de omvang van de eerdere ervaringen van deelnemers met het bestuderen van filosofie, zullen de kleine klassen in ons filosofie-zomerprogramma ervoor zorgen dat ze zowel worden uitgedaagd als worden ondersteund in zorgvuldig geplande lessen die de betrokkenheid en het debat van docenten en studenten aanmoedigen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Samenvatting zomercursus natuurkunde

De studie van de natuurkunde heeft tot doel ons te helpen een beter begrip te krijgen van de wereld om ons heen en buiten onszelf. De discipline bestudeert de natuur en probeert uit te leggen waarom de wereld zich gedraagt zoals hij doet, en onderzoekt onderwerpen die gaan van de studie van grote sterrenstelsels, zwarte gaten en de oerknal tot het onderzoeken van kleine subatomaire deeltjes. Fysica is een breed, ongelooflijk gevarieerd veld, verantwoordelijk voor enkele dingen die we onmisbaar achten voor het moderne leven, inclusief medische instrumentatie zoals röntgenstralen en echografie, satellietsignalen om televisie te kijken en mobiele telefoons te gebruiken; en is verantwoordelijk voor het internet zelf.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Geschiedenis Summiere zomercursus

Van het performatieve karakter van de middeleeuwse europese rechtbanken tot de presentatie van sociaal-politieke conflicten, deelnemers aan het zomerse programma Immerse History zullen fascinerende historische thema's onderzoeken, evenals concepten van de beste historische praktijk. Dit programma is perfect voor diegenen die overwegen om geschiedenis en verwante disciplines op universitair niveau te gaan studeren. Naast het behandelen van materiaal dat op A- en IB-niveau wordt bestudeerd, zullen deelnemers ook meer geavanceerde onderwerpen op universitair niveau ontdekken op een manier die toegankelijk en gemakkelijk te begrijpen is.

Dit geschiedenis-zomerschoolprogramma zal de deelnemers een opwindend en ongeëvenaard inzicht geven in wat het studeren van geschiedenis op de universiteit zou inhouden. De onderzochte onderwerpen zullen een voorproefje geven van de belangrijkste academische concepten in het hedendaagse historische onderzoek, en hen aanmoedigen om kritisch te denken en geïnformeerde, logische argumenten te ontwikkelen - een essentiële vaardigheden om het onderwerp op een hoger niveau te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Overzicht Cambridge International Relations Summer School

Internationale Betrekkingen is een academische discipline die zich richt op de studie van de interactie van de actoren in de internationale politiek, met inbegrip van staten en niet-statelijke actoren. De studie van IR roept vragen op als: Welke bevoegdheden heeft de Verenigde Naties eigenlijk? Welke invloed heeft de Veiligheidsraad op de rest van de wereld? Welke verdragen en handelsovereenkomsten hebben relaties gevormd tussen landen die slechts tientallen jaren geleden in oorlog waren? Deze vragen en anderen zoals hen zullen gedurende twee weken worden verkend in het zomerprogramma van Immerse's Internationale Betrekkingen.

Het zal een eerste blik werpen op de belangrijkste doelen, concepten en ideeën op het gebied van internationale betrekkingen, die vervolgens in latere lessen zullen worden toegepast om de plaats van de internationale betrekkingen in de algemene disciplines van de politieke en sociale wetenschappen te bespreken. Behandelde vragen zijn: Wat is internationale betrekkingen? Wie zijn de belangrijkste actoren? Wat is de bron van de staatsmacht? En waarom zijn staten belangrijk in internationale betrekkingen?... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Immerse is een bekroonde aanbieder van residentiële onderwijservaringen van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door deskundige docen ... [+]

Cambridge Law Summer School Summary

Ontworpen voor aspirant-studenten van 16 tot en met 18 jaar, biedt het zomerprogramma van de faculteit Wetenschappen een interessant kijkje in het leven van een student universitair recht. Tijdens het programma van de wet zomer, zullen deelnemers worden voorgesteld aan de wet als een academische discipline, terwijl ze kijken naar de dagelijkse realiteit van het huidige rechtssysteem van Engeland en Wales.

Voor de meeste deelnemers is de studie van de wet volkomen nieuw. Het curriculum van de middelbare school raakt zelden dit uitdagende onderwerp, wat betekent dat het eerste jaar van undergraduate studies aanvankelijk een uitdaging kan zijn. Deze Law Summer School Course dient om die kloof te overbruggen en studenten te helpen bij het bouwen van een solide basis van essentiële kennis, theorieën en concepten in een programma dat is ontworpen en gegeven door experts van enkele van 's werelds toonaangevende universiteiten. Tegen het einde van het Summer Law School-programma zullen deelnemers hebben deelgenomen aan een uitgebreid curriculum dat de essentie van grondwettelijk, strafrechtelijk, mensenrechten en EU-wetgeving omvat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse is een unieke residentiële onderwijservaring van twee weken met een divers en verrijkend curriculum, ontworpen en gegeven door docenten aan de universit ... [+]

Wiskunde zomercursus samenvatting

Wiskunde is een krachtig hulpmiddel en de invloed ervan is te vinden in meerdere velden. Van techniek, geneeskunde en de wetenschappen tot financiën, economie en bedrijfsleven, wiskunde is een breed onderwerp dat vele welvarende wegen biedt.

Enkele van 's werelds meest invloedrijke denkers en prominente theorieën hebben hun basis in de wiskunde. Door te kiezen voor wiskunde studeren, plaatsen studenten zichzelf in een uitstekende positie om een uitdagende maar zeer lonende carrière te beginnen.

De kloof tussen wiskunde op bachelor- en schoolniveau kan groot zijn. Hierdoor blijven studenten vaak onvoorbereid en overweldigd door wiskunde in het hoger onderwijs. Dompel onderwijs gaat in op deze onevenwichtigheid door studenten op een begrijpelijke en boeiende manier kennis te laten maken met de inhoud van niet-afgestudeerden. Het wiskunde zomerprogramma stelt deelnemers in staat om een verscheidenheid aan belangrijke onderwerpen uitgebreider te ontdekken en de praktische toepassingen van wiskundige vaardigheden te begrijpen. Deskundige docenten van enkele van 's werelds toonaangevende universitaire wiskundeafdelingen ontwerpen en onderwijzen onze programma's en begeleiden de deelnemers om hun interesse voor de discipline te ontwikkelen. Deelnemers vertrekken met een nieuw gevonden vertrouwen in het benaderen van uitdagend materiaal, een vaardigheid die van onschatbare waarde zal zijn op de universiteit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge Londen
Juli 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined