Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De opvoeding je dromen

CCSS is er trots op het instellen van het onderwijs agenda voor ambitieuze jongeren. prestaties van onze studenten en het succes van onze alumni weerspiegelen onze ambitie om aspiratie te zetten in prestaties.

CCSS ... inspirerend onderwijs.

Over ons

Cambridge Centrum voor zesde-vorm is een gevestigde en toonaangevende onafhankelijke zesde vorm college het aanbieden van hoge kwaliteit één en twee jaar GCSE en A Level cursussen.

In de afgelopen 35 jaar CCSS een indrukwekkende reputatie voor het stimuleren, succes-gericht onderwijs, het voorbereiden van studenten voor de universiteit en voor het leven heeft opgebouwd.

CCSS is gelegen in het hart van de academische Cambridge, omringd door colleges van de Universiteit van Cambridge.

Onze kleine klassen en eersteklas collegegeld mogelijk te maken prestatie en ambitie en zelfvertrouwen te stimuleren. Met zowel overdag als 'opstapplaatsen en een brede internationale student mix, het Verenigd Koninkrijk en buitenlandse studenten groeien en te slagen.

Internationale studenten worden aangeboden een kennismaking met het Britse onderwijssysteem via onze International Summer School programma of onze Academische Stichting Course, of kan ervoor kiezen om de volledige academische GCSE en A-niveau cursussen aan te sluiten.

Britse studenten kunnen ook last hebben van een "voorproefje" van het leven aan CCSS, door deel te nemen in een van beide onze Pasen Revisie cursussen of een korte Summer Course - die beide zijn ontworpen om studenten te helpen van onafhankelijke of openbare scholen krijgen die extra merken dat het verschil in maken kwaliteiten.

Welkom bij CCSS ... inspirerend onderwijs. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Onderwijs die bij u past

Onze gespecialiseerde leerkrachten en de uitstaande leren ze creëren, in een aantal van de kleinste klassen overal in het Verenigd Koninkrijk, krijgen onze studenten hebben alle tijd en aandacht die ze nodig hebben om te studeren en te leren van vaardigheden te verwerven. De uniek ondersteunende sfeer van CCSS zorgt capaciteiten en de horizon van onze studenten worden voortdurend uitgedaagd en uitgebreid.

CCSS - de mening van de inspecteurs

"Het college heeft tot doel onderwijs dat alle studenten helpt voor te bereiden, binnen en buiten het curriculum, voor de eisen en mogelijkheden van het volwassen leven te bieden."

ISI Report 2013

"Het kenmerk is de close harmony en vriendschappen die zijn ontstaan ​​onder deze jongeren. Diversiteit wordt gevierd en de cultuur van het college wordt duidelijk aangetoond door de getoonde elkaar te respecteren. "

OFSTED 2010

De CCSS voordeel

Uw cursussen en leren zijn afgestemd op uw stijl en uw ambities past.

Inspirerende leraren, kleine collegegeld groepen, een ongeëvenaarde keuze van onderwerpen, extra collegegeld tijd en natuurlijk, enthousiaste studenten dragen allemaal bij aan uw tijd in CCSS een fantastische leerervaring maken.

Kleine klassen (gemiddeld zes) Uitstekende mix van nationaliteiten (40% British / 60% van de EU en internationaal) Tot 7,5 uur onderwijstijd per patiënt per week op een niveau Uitstaande onderwijzend door hooggekwalificeerd personeel Ongeëvenaarde mogelijkheden om te netwerken met academische, sociale en zakelijke contacten Gevarieerde en educatieve buitenschoolse programma van sportieve en culturele activiteiten Uitstekende UCAS ondersteuning en universiteit progressie Alle boarders leven in één accommodatie in CCSS beheerd residenties Ondersteunende en zorgzame omgeving die de onafhankelijkheid en volwassenheid stimuleert

"De individuele aandacht van wereldklasse leerkrachten is uitstekend." Hadley Freeman, Graduate uit CCSS, nu een journalist van The Guardian.

Resultaten en Bestemmingen

Tot 200 studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld komen naar CCSS elk jaar naar het voortgezet onderwijs af te ronden voordat vooruit naar de universiteit. In alle gevallen, onze resultaten laten zien dat de studenten hebben veel baat bij kleine klassen, ervaren en stimulerend onderwijs en individuele persoonlijke tutorials. De overgrote meerderheid van CCSS studenten kiezen voor hun leren aan universiteiten in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland voort te zetten. Velen hebben genoten van het succes aan topuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van Cambridge, Oxford, LSE, Keizer en anderen.

Met mate onderwerpen variërend van International Business Law en Geneeskunde onze academische prestatie is duidelijk. In de kunsten ook excelleren we met CCSS afgestudeerden regelmatig worden aangeboden plaatsen bij toonaangevende creatieve instellingen, bijvoorbeeld Central St Martin's, Londen.

Veel van onze studenten te bereiken resultaten buiten hun oorspronkelijke verwachtingen, waardoor onze "toegevoegde waarde" een indrukwekkende statistiek. We kunnen erop vertrouwen dat ze ons verlaten in staat zijn om hun ambities na te streven, die hun best bereikt, met veel bereiken van de A * kwaliteiten die nodig zijn voor de meest concurrerende universiteiten ter wereld.

Bijvoorbeeld in 2015, vijf studenten aanbiedingen van Oxford en Cambridge, van wie er drie namen hun plaatsen in september ontvangen, een afgewezen Cambridge in het voordeel van Durham, en men ging naar Edinburgh.

CCSS is een van de meest succesvolle scholen en universiteiten in het land op het bereiken van Oxford en Cambridge plaats, zoals een hoger percentage van onze studenten te bereiken Oxbridge succes dan op een van de soortgelijke scholen of universiteiten die we kennen. Voor meer informatie over alle 2015 resultaten en bestemmingen klikt u op de onderstaande link (een volledige lijst van de examenresultaten voor het laatste studiejaar is op verzoek verkrijgbaar bij het hoofdgebouw van de school kantoor).

Inrichting

CCSS heeft twee centrale onderwijs sites en vijf boarding woningen. Alle kamers zijn gelegen in het hart van Cambridge binnen enkele minuten van elkaar en van Cambridge City Centre (te voet of met de fiets, maar een beetje langer in de auto!) Onze campus weerspiegelt onze stijl en ethos: hoge kwaliteit, doelgericht en een miljoen mijl weg van een traditionele schoolomgeving. Onze collegiale opstelling moedigt onze studenten om optimaal gebruik te maken van de eerste klas onderwijsfaciliteiten, rustige en goed uitgeruste studiezalen en van moderne en goed ingerichte sociale ruimtes te maken.

onderwijs

Ons onderwijs gebouwen zijn onder andere gespecialiseerde laboratoria voor wetenschappen, goed uitgeruste, lichte studie kamers en een volledige suite voor de beeldende kunst. Onze IT-voorziening is ongeëvenaard, met supersnelle breedband rijdt over hard-wired en WiFi-netwerken en uniek royale download limieten.

boarding

Onze pensions ruim 130 aantrekkelijk, volledig ondersteund single-kamers, allemaal van een hoge standaard en al een groot "thuis ver van huis". De meeste van onze kamers hebben een eigen badkamer en er is een goede keuze van verschillende stijlen aan de individuele smaak.

Pensions ook profiteren van supersnel breedband die banden met het thuisfront en de beste toegang tot wetenschappelijke bronnen ondersteunt.

ACTIVITEITEN

Alle studenten worden aangemoedigd om het brede scala van sport, kunst, culturele en recreatieve activiteiten te ervaren. We werken samen met de belangrijkste culturele relaties wanneer deze een meerwaarde voor onze studenten. Zo delen we sportfaciliteiten met de Universiteit van Cambridge: ons huis voetbalveld is op Pembroke College, waar studenten ervaring van hoge kwaliteit faciliteiten en een inzicht in het universitaire leven.

Cambridge heeft zoveel te bieden en ons onderwijs en residentiële sites zijn binnen enkele minuten van indoor tennisbanen, eersteklas sportvelden, een olympisch zwembad en sporthallen.

Docenten en personeel

Het CCSS systeem

Ten grondslag liggen aan de unieke stijl van CCSS is een pastorale systeem dat effectieve communicatie tussen alle medewerkers, leerlingen en ouders aanmoedigt. Elke student krijgt een persoonlijke tutor, die nauw samenwerkt met hen en hun ouders, leerkrachten en boarding personeel gedurende hun tijd bij CCSS. We hebben een gemeenschappelijk doel: om ervoor te zorgen dat de studenten maken een effectieve overgang naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Tijdens hun tijd bij CCSS, zullen de studenten worden ondersteund in het bereiken van academisch succes, persoonlijke ontwikkeling en een rijke culturele en buitenschoolse ervaring.

Werken met elk individu

De Tutorial Team bestaat uit meer dan 20 ervaren en toegewijde medewerkers die individueel aan hun tutees op een wekelijkse basis. De "tutorial" biedt beveiligde tijd om kwesties te behandelen zoals:

Hulp bij het onderzoek, time management en herziening vaardigheden Bewaken van de voortgang en het verstrekken van feedback Ondersteuning bij het onderhouden van contacten met docenten om u te helpen vakspecifieke moeilijkheden te overwinnen Kansen voor de bespreking van persoonlijke zorgen Verwijzing naar onze SEND afdeling moet met name problemen met het leerproces ontstaan Begeleiding bij het kiezen van de juiste opleidingen met specialistische Careers Profiling Intensieve begeleiding bij de UCAS aanvraagprocedure en persoonlijke verklaring voorbereiding Aanvragen om passende universitaire informatie en Meeloopdagen bv Techniek stages / medisch werk shadowing / Law Workshops en cursussen Headstart Moedigen u aan het grootste deel van de educatieve en culturele mogelijkheden van het zijn in Cambridge bijvoorbeeld University of Cambridge openbare lezing programma te maken, en het Instituut voor Sterrenkunde openbare lezingen.

Toelatingseisen

Als je GCSE examens, de standaard eis voor onze 2-jarige A Level programma is voor studenten in ten minste vijf onderwerpen, waaronder Engels en wiskunde te hebben bereikt rangen A * C te hebben afgerond. Als u nog niet geweest studeren GCSEs beoordelen wij uw aanvraag individueel.

Zoals elk overzeese land heeft zijn eigen onderwijssysteem is er geen enkele verplichting binnenkomst. Onze ervaring bij de evaluatie van de overzeese de school transcripties en examen certificering (uit Europa, Azië, Afrika, het GOS, de VS, etc.) houdt in dat we in staat zijn om vrij snel een weloverwogen beslissing, op basis van je verleden of aankomende kwalificaties zal zijn. Verslagen en transcripties van uw huidige of vorige scholen zal belangrijk zijn. We zouden altijd moedigen komen te interviewen bij CCSS, indien mogelijk, en als je niet kan komen in persoon zullen we met je praten via Skype video-link.

Wat Engels taalniveau moet ik CCSS meedoen?

Het is niet noodzakelijk om een ​​formele Engels taal kwalificatie hebben als je CCSS te sluiten, maar om te gaan met een niveau studie u een Engels niveau ten minste gelijkwaardig is aan IELTS 5.0 nodig. Voor de eenjarige A Level programma een Engels niveau van ten minste IELTS 6.0 vereist is, met tenminste 6,0 in de schriftelijke component. Voor GCSE je nodig hebt ten minste IELTS 4.5, en voor onze Pre-programma een minimum van 4,0 nodig is.

We zullen een beoordeling van uw gesproken Engels te maken bij het interview, want het is van cruciaal belang voor uw leren dat je in staat om goed te participeren in de lessen zijn. Als uw eerste taal niet Engels is zullen wij u voorzien van een programma van ESL lessen, zoals onze eis is om u naar een hoog niveau van het Engels voor succes op de universiteit.

Locaties

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Address
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1223 716890