Coventry University London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Studiecentrum

De Coventry University London International Study Center, gebaseerd op de business hub van Londen, biedt internationale studenten een directe route op een aantal graden aan de universiteit.

Onze programma's bestaan ​​uit academische modules, studievaardigheden en Engelse taalopleiding om ervoor te zorgen dat u de vaardigheden hebt om te slagen als u vordert op uw gekozen opleiding.

Bij Coventry University London International Study Center kunt u kiezen uit drie programma's, afhankelijk van uw vaardigheden, academische achtergrond en leeftijd:

Internationale Stichting Jaar in het bedrijfsleven, management, boekhouding, financiën en mode

Deze cursus is bedoeld om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingsvereisten voor de bacheloropleiding.

Internationaal jaar één in het bedrijfsleven, management, boekhouding en financiën

Deze opleiding is gelijk aan het eerste jaar van een bacheloropleiding en leidt tot het tweede jaar van uw gekozen diploma.

Pre-master programma in het bedrijfsleven, management, boekhouding en financiën

Deze cursus is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale studenten. Je krijgt de specialistische vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te slagen in je masteropleiding.

Een smaak van het universiteitsleven

Internationale studiecentra programma's zullen u introduceren aan de stijl van onderwijs en leren dat u zal ervaren als u op uw graad vordert. U leert via een-een-een-lessen, kleine seminars en als onderdeel van grotere leergroepen.

Toegang tot faciliteiten van wereldklasse

Naast het bestuderen in ons goed uitgerust centrum heeft u ook toegang tot een breed scala aan faciliteiten op de campus, inclusief de bibliotheek en de meest recente vakgebieden.

Aan het eind van uw gekozen programma bent u volledig voorbereid op de studie en beschikt u over de vaardigheden die u nodig heeft om te slagen op de universiteit.

Waarom kiezen voor Coventry University London?

Echte zakelijke ervaring in het hart van Londen, met carrière-gericht onderwijs en programma's

Globaal erkende instelling

Bij de toetreding tot Coventry University London kunt u er zeker van zijn dat u zich aansluit bij een wereldwijd erkende kwaliteitsinstelling.

  • Coventry University is gerangschikt nr. 15 Britse Universiteit (Guardian University Guide 2017)
  • Moderne Universiteit van het Jaar drie jaar rennen (The Times en The Sunday Times Goede Universiteitsgids 2014, 2015 en 2016)
  • 91% van de studenten tevreden over het onderwijs over hun opleiding (NSS 2014)
  • Nr. 1 Britse universiteit voor feedbackvoldoening op basis van het Nationaal Studieonderzoek (Guardian University League Tabel 2015)
  • Universiteit van het jaar voor studentenervaring (The Times en The Sunday Times Good University Guide 2015)
  • Beste Employability Initiative (Guardian University Awards 2015)
  • Een van de grootste aanbieders van bedrijfsgerelateerde diploma's in Europa

De universiteit levert voortdurend kwaliteit op een aantal belangrijke gebieden, zoals studententevredenheid, onderzoekskwaliteit, afgestudeerden van werkvooruitzichten, behaalde graadresultaten en student-personeel ratio.

Internationaal georiënteerd perspectief

Coventry University London ligt dicht bij Canary Wharf, een wereldwijd zakelijk en financieel centrum, en biedt uitstekende werkgebaseerde leerkansen in wereldwijde organisaties en netwerkgebeurtenissen met industrieleiders.

Een uniek assortiment internationale programma's biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig zijn om over nationale en culturele grenzen te werken en met succes in de toekomstige organisaties te werken.

Links voor de branche

Onze expertise, diepgaand inzicht in industriële vereisten en nauwe relaties met werkgevers hebben een relevant en actueel curriculum op de hoogte gebracht. Met behulp van toonaangevende experts hebben we intensieve en op maat gemaakte programma's gecreëerd die zich richten op het voorbereiden van studenten voor een succesvolle internationale bedrijfscarriere. Een aantal partners omvat Jaguar Land Rover, Deloitte en Lloyds Banking Group om maar een paar te noemen.

Loopbaangericht onderwijs

Coventry University London is de eerste stap naar uw toekomstige carriere. Student inzetbaarheid is onze prioriteit en we zijn toegewijd aan het produceren van zeer werkzame afgestudeerden. Leermiddelen van wereldklasse zorgen ervoor dat u kunt toepassen wat u hebt geleerd op echte zakelijke problemen en succes in de internationale zakelijke omgeving van morgen. Wij bieden ook stage en werkplaatsen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

Innovatieve programma levering

Programma's van Coventry University London zijn levendig, interactief en relevant voor de internationale bedrijfswereld. Uitmuntende faciliteiten en leeromgevingen omvatten een unieke gesimuleerde handelsvloer, ontwikkeld met leidinggevenden in de financiële industrie. technologie-geaccepteerde leer- en leeromgevingen; en state-of-the-art Bibliotheek en Learning Skills Center. Met een scala aan internationaal gerichte programma's die beschikbaar zijn, krijgt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de mondiale economie van vandaag.

Industrie deskundigen tutors

Wij zijn trots op onze toegewijde en ervaren medewerkers. Afkomstig uit meer dan 20 landen, onze docenten hebben een schat aan wereldwijde ervaring uit een scala van industrieën. Met behulp van vooraanstaande deskundigen, hebben we intensief en op maat gemaakte programma's die zijn gericht op het voorbereiden van studenten voor een succesvolle internationale carrière gemaakt.

Student ondersteuning

Ons vriendelijke personeel zal beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden wanneer u op de campus komt en tijdens uw studie. De Coventry University London Experience begint met een formeel inductie- en oriëntatieprogramma. Het personeel staat klaar om u advies te geven over zaken als accommodatie, het openen van een bankrekening, het aansluiten van clubs en reizen.

Er is een dedicated Academic and Student Services Team dat doorlopend advies biedt aan alle internationale studenten. We hebben ook een toegewijd Employability Team dat zich richt op het bouwen van branchebanden en u voorbereidt op plaatsingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse »

Programma's

Deze school biedt ook:

Propedeuse

Internationaal stichtingsjaar

Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Het Internationaal Stichting Jaar is een driemalig programma dat is ontworpen om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingseisen voor de bacheloropleiding. [+]

De internationaal stichtingsjaar is een driemalig programma dat is ontworpen om internationale studenten te helpen slagen in een britse klaslokaalomgeving en voldoen aan de toelatingseisen voor de bachelorstudie.

Uw lessen zullen variƫren van lezingen en workshops tot interactieve activiteiten en vergaderingen met gastsprekers. U leert over het belang van het beheren van prestaties om zakelijk succes te behalen en ondernemende en creatieve oplossingen voor zakelijke problemen te onderzoeken. Je zal ook de basisbeginselen, concepten en modellen van micro-economische en macro-economische analyse bestuderen en een reeks zakelijke en kernwiskundige vaardigheden verwerven die relevant zijn voor de bachelorstudie bij Coventry University London. Het programma is modulair in structuur met academische vakken, studievaardigheden en Engelse taalopleiding. Ons vakkundig onderwijs, kleine klasgroottes en ondersteunende omgeving garanderen dat u de specialistische vaardigheden en kennis krijgt die u nodig heeft om te slagen in uw diploma bij Coventry University London. ... [-]