Cambridge International Education Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

wie we zijn

Wij zijn gespecialiseerd in Business and Management Onderwijs en Engels Language Training met een wereldwijde uitgeverij profiel te hebben geschreven en ontwikkelde teksten en series voor grote uitgevers zoals Pearson en Kaplan met meer dan 10 miljoen omzet wereldwijd, waaronder grote teksten in het Chinees, Russisch en vele andere talen .

Wij hebben ruime ervaring in consultancy en onderzoek met instanties zoals de OESO en de grote multinationals, en in de loop validatie, externe onderzoeken en ontwikkelen van lesmateriaal voor tal van Britse en internationale universiteiten.

CIEC heeft ook een hoog niveau ervaring in executive education en in de voorziening en evaluatie van een breed scala van het Engels taal kwalificaties, met inbegrip van Pearson Test van het Engels (PTE Academic) en IELTS. We zijn aangewezen als de officiële Cambridge testcentrum voor PTE Academic. CIEC is ook de mede-eigenaar van Cambridge Seminars College gevestigd in Cambridge, UK, waar onze CIEC voorzitter, professor Stuart Wall, is Principal.

Wat we doen

wat we doen

Wij ontwikkelen en leveren van Hoger Onderwijs Programma's zoals basiscursussen, Bachelor, Pre-Master en masteropleidingen in Business and Management, alsmede Engels Opleiding.

Onze Pre-University programma's uit te rusten studenten met de kennis, vaardigheden en taal vermogen om succesvol te ondernemen degree en masters in het Engels sprekende universiteiten.

We hebben ook ontwikkelt, levert en de modules die betrokken zijn in die mate en masterprogramma's voor een reeks van instellingen voor hoger onderwijs en universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en internationaal te beoordelen. CIEC heeft ook uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van on-line en afstandsonderwijs materialen in Business and Management voor de undergraduate en postdoctorale opleidingen, waaronder die geaccrediteerd door Pearson / Edexcel.

Binnen onze Engels Training Programma's die we creëren en leveren van op maat gemaakte training voor een aantal instellingen en overheidsinstellingen over de hele wereld.

onze Kantoren

Onze kantoren zijn gevestigd in het historische en mooie stad van Cambridge, Engeland. Cambridge grenst aan de M11 en A14 wegen, en ligt op ongeveer 49 minuten van London Kings Cross door non-stop trein, met andere treinverbindingen naar Norwich, Birmingham en elders. Het is ook dicht bij London Stansted International Airport.

Locaties

Cambridge

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk