Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

wie we zijn

Wij zijn gespecialiseerd in Business and Management Onderwijs en Engels Language Training met een wereldwijde uitgeverij profiel te hebben geschreven en ontwikkelde teksten en series voor grote uitgevers zoals Pearson en Kaplan met meer dan 10 miljoen omzet wereldwijd, waaronder grote teksten in het Chinees, Russisch en vele andere talen .

Wij hebben ruime ervaring in consultancy en onderzoek met instanties zoals de OESO en de grote multinationals, en in de loop validatie, externe onderzoeken en ontwikkelen van lesmateriaal voor tal van Britse en internationale universiteiten.

CIEC heeft ook een hoog niveau ervaring in executive education en in de voorziening en evaluatie van een breed scala van het Engels taal kwalificaties, met inbegrip van Pearson Test van het Engels (PTE Academic) en IELTS. We zijn aangewezen als de officiële Cambridge testcentrum voor PTE Academic. CIEC is ook de mede-eigenaar van Cambridge Seminars College gevestigd in Cambridge, UK, waar onze CIEC voorzitter, professor Stuart Wall, is Principal.

Wat we doen

wat we doen

Wij ontwikkelen en leveren van Hoger Onderwijs Programma's zoals basiscursussen, Bachelor, Pre-Master en masteropleidingen in Business and Management, alsmede Engels Opleiding.

Onze Pre-University programma's uit te rusten studenten met de kennis, vaardigheden en taal vermogen om succesvol te ondernemen degree en masters in het Engels sprekende universiteiten.

We hebben ook ontwikkelt, levert en de modules die betrokken zijn in die mate en masterprogramma's voor een reeks van instellingen voor hoger onderwijs en universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en internationaal te beoordelen. CIEC heeft ook uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van on-line en afstandsonderwijs materialen in Business and Management voor de undergraduate en postdoctorale opleidingen, waaronder die geaccrediteerd door Pearson / Edexcel.

Binnen onze Engels Training Programma's die we creëren en leveren van op maat gemaakte training voor een aantal instellingen en overheidsinstellingen over de hele wereld.

onze Kantoren

Onze kantoren zijn gevestigd in het historische en mooie stad van Cambridge, Engeland. Cambridge grenst aan de M11 en A14 wegen, en ligt op ongeveer 49 minuten van London Kings Cross door non-stop trein, met andere treinverbindingen naar Norwich, Birmingham en elders. Het is ook dicht bij London Stansted International Airport.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Cambridge International Education Centre

Dit programma is ontwikkeld voor het Verenigd Koninkrijk, de EU en internationale studenten die een MPhil en / of doctorale studies uit te voeren, of Doctor of DBA, in he ... [+]

Pre-Doctoral Programme in Cambridge Over dit programma

Dit programma is ontwikkeld voor het Verenigd Koninkrijk, de EU en internationale studenten die een MPhil en / of doctorale studies uit te voeren, of Doctor of DBA, in het Engels medium. Wordt geaccepteerd voor doctorale studie van universiteiten over de hele wereld is steeds concurrerender. Het is daarom van groot belang dat u een duidelijk omschreven en goed onderzocht voorstel bij het begin van uw verloving met een beoogde universiteit. Dit programma is zorgvuldig opgebouwd om u te helpen dat ook te doen!

Het is ook raadzaam dat u kunt aantonen om uw beoogde universiteit een sterke academische achtergrond, als ze aan u toe te laten tot doctorale studies. Dit betekent meestal dat je hebt bereikt, in het Verenigd Koninkrijk context, een hogere tweede honours classificatie (of haar internationale equivalent) in de eerste graad of die u hebt een vergelijkbaar niveau van prestatie in een postdoctorale kwalificatie in uw gekozen onderwerp aangetoond. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International Education Centre

Dit programma bereidt studenten voor postdoctorale studies in een breed scala van het bedrijfsleven, economie en management onderwerpen. CIEC heeft haar studenten om stud ... [+]

Pre-Masters: Business and Management

Dit programma bereidt studenten voor postdoctorale studies in een breed scala van het bedrijfsleven, economie en management onderwerpen. CIEC heeft haar studenten om studies meesters in een groot aantal universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, waarvan vele zijn hoog gerangschikt gestuurd.

over CIEC

Wij zijn gespecialiseerd in Business and Management Onderwijs en Engels Language Training met een wereldwijde uitgeverij profiel te hebben geschreven en ontwikkelde teksten en series voor grote uitgevers zoals Pearson en Kaplan met meer dan 10 miljoen omzet wereldwijd, waaronder grote teksten in het Chinees, Russisch en vele andere talen .

Wij hebben ruime ervaring in consultancy en onderzoek met instanties zoals de OESO en de grote multinationals, en in de loop validatie, externe onderzoeken en ontwikkelen van lesmateriaal voor tal van Britse en internationale universiteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

Cambridge International Education Centre

Dit programma is speciaal ontworpen voor te bereiden en uit te rusten studenten, met name internationale studenten, die van plan zijn om te studeren voor een graad in de ... [+]

Law Foundation Course in Cambridge

Studeren aan Cambridge Melchior College (CMC) en Cambridge International Education Centre (ICBS) voor te bereiden op uw wet gerelateerde graad. Volg ons op onze 6 maanden programma in Cambridge. Succesvolle studenten zullen zowel onze CMC / CIEC niveau 3 diploma in de rechten en de ATHE (Ofqual goedgekeurd) niveau 3 diploma in de rechten te ontvangen. Deze diploma's zullen progressie vast te zetten aan een groot aantal van de wet gerelateerde graden in de Britse universiteiten, waaronder bijvoorbeeld Southampton Solent University, Universiteit van Bedfordshire, Universiteit van Northampton oa.

Over dit programma

Dit programma is speciaal ontworpen voor te bereiden en uit te rusten studenten, met name internationale studenten, die van plan zijn om te studeren voor een graad in de rechten geleverd en beoordeeld in het Engels. Het is de bedoeling om het juridisch Engels en studievaardigheden die samen met juridische kennis en inzicht, zijn dus van vitaal belang voor succes op de universiteit te ontwikkelen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International Education Centre

De Stichting programma is een intensief programma van het Engels en academische studie aan internationale studenten voor te bereiden voor de toegang tot zakelijke verwant ... [+]

Zakelijke propedeuse in Cambridge

Studeren in Cambridge voor te bereiden voor uw bedrijf of verwante graad Volg ons op onze 6 maanden programma in Cambridge. Succesvolle studenten zullen zowel onze CIEC ontvangen en ATHE (Ofqual goedgekeurd) Diploma's, die de progressie zullen zorgen voor een groot aantal Britse universiteiten1. Echter CIEC stuurt succesvolle studenten op de basiscursussen aan topuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Cambridge International Education Centre (ICBS) is gespecialiseerd in Business, Management en Engels taalonderwijs, met zijn belangrijkste medewerkers met een wereldwijd erkende academische en publishing-profiel. Het werkt samen met universiteiten over de hele wereld in de gezamenlijke levering en accreditatie van opleidingen en CIEC heeft centra in een groeiend aantal steden en landen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands