Cardiff and Vale College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cardiff en Vale College (CAVC) is een van de grootste hogescholen in het land - het transformeren van onderwijs en opleiding in de hoofdstad regio Wales. We hebben meer dan 20.000 studenten elk jaar en een groot team van medewerkers van de experts uit de industrie, sectorspecialisten en deskundig en ervaren support teams.

We leren mensen in de topklasse industrie faciliteiten en centers of excellence over Cardiff en de Vale of Glamorgan; in de gemeenschap en op de werkplek in de hele regio, Wales en de wereld.

We zijn trots op onze student succes rate - een van de beste in de sector, met 87% bereiken van hun belangrijkste kwalificatie - 2% boven het nationale vergelijker.

Onze focus ligt niet alleen op de kwalificaties, maar ook de ontwikkeling van de vaardigheden die de werknemers en werkgevers nodig hebben voor succes in de toekomst. En het werkt - met 82% van onze studenten ontwikkelen tot verdere studie of werk binnen twee maanden na het voltooien van hun opleiding. Vorig jaar bevatte een ongelooflijke 850 studenten verloopt op universitair niveau studie.

Onze studenten krijgen unieke kansen om hun bredere vaardigheden te ontwikkelen, worden ondernemend en inzetbaar en te onderscheiden van de massa. Vorig jaar zagen duizenden van onze studenten voeren stages, concurreren in de nationale ondernemende uitdagingen en vaardigheden wedstrijden en win meer nationale prijzen dan ooit tevoren.

We zijn voortdurend op zoek naar zorgen dat we met de beste kwaliteit van onderwijs en opleiding - met Hare Majesteit Inspectie van Onderwijs en Vorming, Estyn, het uitreiken van ons een 'Double goed' voor de kwaliteit van ons onderwijs en leren. Ons werk met werkgevers is bekroonde en blijft groeien in tempo. We zijn er trots op te noemen Wales Business Insider 'College of the Year' voor onze partnerships met werkgevers en werden ook erkend voor onze toonaangevende werk in People Development.

We werken samen met partners tot onderwijs en opleiding te transformeren in onze regio - het ontwikkelen van inspirerende nieuwe sites en faciliteiten die individuen, werkgevers en gemeenschappen te ondersteunen voor de toekomst. Dit omvat de opening van onze landmark £ 45m City Centre Campus in het hart van het centrum van Cardiff; het creëren van een stand-out huis voor CAVC Sport in Cardiff International Sports Campus; en in samenwerking met de gemeenten om een ​​innovatieve nieuwe school en partnerschappen om jongeren in Cardiff en de Vale ondersteunen.

We geloven ook in de kracht en reikwijdte van de FE sector economische ontwikkeling. Wij blijven de enige Welsh college om een ​​lid van het zijn Gazelle Colleges Group allemaal ons te steunen om best practices te delen en werken samen met de betrokken partijen om kampioen van de sector voor de toekomst impact die het kan brengen - en een van de twee Welsh colleges een trots lid van de 157 Group of colleges zijn.

Onze Visie, Onze missie

ONZE VISIE:

Inspirerend. Inclusive. Invloedrijk.

Onze missie:

Transformeren van levens door het ontsluiten potentieel en het ontwikkelen van vaardigheden

Voldoen aan onze visie:

Cardiff en Vale College heeft een driejarige Development Plan. Deze korte document beschrijft onze prioriteiten voor de komende drie jaar die ons in staat om onze visie en missie te vervullen. Klik op de onderstaande document om een ​​kopie van dit plan te downloaden.

Cardiff en Vale College International is een belangrijke aanbieder van onderwijs en opleiding in Wales.

Cardiff, de hoofdstad van Wales is een uitstekende plek om te bezoeken en te bestuderen in. Engels UK is het ermee eens dat studeren in Wales is een goede keuze en de lezers van de Rough Guide boeken uit de hele wereld hebben onlangs uitgeroepen Wales als een van de beste landen ter wereld om te bezoeken.

Cardiff en Vale College International is gelegen in het hart van de stad met goede vervoersverbindingen en toegang tot voorzieningen van de stad. Het College heeft honderden buitenlandse studenten die afkomstig zijn uit meer dan 30 verschillende landen.

Onze steun voor internationale studenten

Van vraag naar touchdown, te vieren prestaties van leerlingen en afscheid nemen wanneer de studenten afwerking van hun opleiding, Cardiff en Vale College International biedt een full-time steunprogramma. U kunt meer informatie over de diensten en adviezen die wij aanbieden via de links aan de linkerkant van deze pagina te verkennen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk A-levels » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk Health Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:


A levels

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Het Advanced Level (A Level) -programma is een traditionele academische opleiding en een populaire keuze voor studenten die graag toegang willen tot een Britse universiteit. U kunt maximaal drie onderwerpen selecteren, die gedurende twee jaar worden bestudeerd. Onze enorme selectie van meer dan 30 A Level-opties varieert van Engelse literatuur tot fotografie, van biologie tot sociologie. [+]

Het Advanced Level (A Level) -programma is een traditionele academische opleiding en een populaire keuze voor studenten die graag toegang willen tot een Britse universiteit. U kunt maximaal drie onderwerpen selecteren, die gedurende twee jaar worden bestudeerd. Onze enorme selectie van meer dan 30 A Level-opties varieert van Engelse literatuur tot fotografie, van biologie tot sociologie.

Onze A Level-studenten studeren aan onze iconische nieuwe City Centre Campus en profiteren van fantastische onderwerpspecifieke faciliteiten. Deze omvatten een speciaal Science, Technology and Mathematics Centre met indrukwekkende, gespecialiseerde specialistenlaboratoria. Onze algemene lesruimtes zijn ook spannende ruimtes en alle studenten hebben toegang tot het enorme leercentrum voor het volgen van lessen.... [-]


Cambridge algemene cursus Engels

Campus Voltijd Deeltijd

Cardiff en Vale College International bieden een verscheidenheid aan flexibele Engelse taalcursussen op alle niveaus voor diegenen die hun Engels willen verbeteren omwille van algemene, professionele of academische redenen. We bieden een scala aan cursussen van Foundation tot Hoger niveau voor diegenen die hun Engels willen verbeteren omwille van algemene, professionele of academische redenen. [+]

Cardiff en Vale College International bieden een verscheidenheid aan flexibele Engelse taalcursussen op alle niveaus voor diegenen die hun Engels willen verbeteren omwille van algemene, professionele of academische redenen.

We bieden een scala aan cursussen van Foundation tot Hoger niveau voor diegenen die hun Engels willen verbeteren omwille van algemene, professionele of academische redenen.

We zijn geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijzen van Engels in het Verenigd Koninkrijk en hebben onlangs de International Centre of Excellence status 2017 gekregen via het El. Gazette.

Cardiff en Vale College is ook een geaccrediteerd Engels lid van het Verenigd Koninkrijk.... [-]


IELTS Preparation Course

Campus Voltijd

Een full-time cursus Engels voor internationale studenten die zich willen voorbereiden op een IELTS-examen. Het is ontworpen om studenten te voorzien van een inleiding tot het formaat van de IELTS test en hen vertrouwd te maken met de verschillende types van taken die worden gepresenteerd in het examen. [+]

Een full-time cursus Engels voor internationale studenten die zich willen voorbereiden op een IELTS-examen. Het is ontworpen om studenten te voorzien van een inleiding tot het formaat van de IELTS test en hen vertrouwd te maken met de verschillende types van taken die worden gepresenteerd in het examen.

Het is geschikt voor studenten die van plan zijn om naar de universiteit te gaan in een Engelssprekend land.

We zijn geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijzen van Engels in het Verenigd Koninkrijk en hebben onlangs de International Centre of Excellence status 2017 gekregen via het El. Gazette.

Cardiff en Vale College is ook een geaccrediteerd Engels lid van het Verenigd Koninkrijk. ... [-]


Een geavanceerd diploma in de boekhouding

Online en Campus gecombineerd Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Barry

De AAT Advanced Diploma in Accounting omvat een reeks complexe boekhoudkundige taken, waaronder de handhaving van de kosten boekhouding en het opstellen van verslagen en rendement. Studenten zullen leren en beheersen van financiële processen, waaronder boekhoudkundige principes en concepten, geavanceerde boekhouding, definitieve rekeningen, BTW-kwesties in het bedrijfsleven, management accounting kosten technieken en ethische praktijken voor accountants. [+]

Verenigingen :

Kwalificaties :

AAT Advanced Diploma in Accounting (niveau 3)

Cursusoverzicht:

De AAT Advanced Diploma in Accounting omvat een reeks complexe boekhoudkundige taken, waaronder de handhaving van de kosten boekhouding en het opstellen van verslagen en rendement. Studenten zullen leren en beheersen van financiële processen, waaronder boekhoudkundige principes en concepten, geavanceerde boekhouding, definitieve rekeningen, BTW-kwesties in het bedrijfsleven, management accounting kosten technieken en ethische praktijken voor accountants. Deze kwalificatie levert verder software vaardigheden door spreadsheet training voor de boekhouding.

Deze kwalificatie bestaat uit zes verplichte eenheden (390 begeleid leren uur). Het doel van deze kwalificatie is ervoor te zorgen dat de studenten goed voorbereid zijn om vooruitgang te boeken in een business, finance of professionele accountancy carrière of in het verdere onderwijs.... [-]


Luchtvaart Engineering [2 jaar Uitgebreid Diploma]

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Barry

De cursus, gelijk aan 3 A - niveaus (inclusief het 90 creditdiploma), voltooit je training als potentiële vliegtuigexploitant of maakt vooruitgang mogelijk in het hoger onderwijs, inclusief de BSc (Hons) luchtvaarttechniek. [+]

Kwalificaties:

BTEC 90 Credit Diploma in luchtvaarttechniek

Cursusoverzicht:

De cursus, gelijk aan 3 A - niveaus (inclusief het 90 creditdiploma), voltooit je training als potentiële vliegtuigexploitant of maakt vooruitgang mogelijk in het hoger onderwijs, inclusief de BSc (Hons) luchtvaarttechniek.

Deze cursus stelt je in staat om je analytische vaardigheden verder te verbeteren door een uitgebreid project te ondernemen, aangevuld met een reeks andere vliegtuigonderwerpen.

Onderwerpen zijn onder andere:

menselijke factoren Vliegtuigen Mechanische Wetenschappen Vliegtuigen Materialen en hardware Airframe Structural Concepts Ingenieursproject Elektrische principes Verdere wiskunde voor technici ... [-]

Electrical & Electronic Engineering [1 Year Subsidiary Diploma]

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Verenigingen:

Kwalificaties:

Onderwerpen zijn onder andere:

Gezondheid en veiligheid in de ingenieurswetenschappen Workplace Elektrische en Elektronische Principes Wiskunde voor Engineering Technici

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Geschreven en praktijkopdrachten

[-]

Computing [1 Year - Foundation Diploma]

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Webontwikkeling

Dit is een programma dat loopt langs je cursus om een ​​transformationele reis te garanderen. Het programma zal helpen om u te bieden aan de wereld van het werk of de universiteit met vertrouwen, vaardigheden en professionele netwerken die nodig zijn om hun potentieel te vervullen.

Die allemaal zullen samenwerken en bouwen op hun studies om hen te helpen de vaardigheden en het zelfvertrouwen die ze nodig hebben om te slagen in hun toekomstige loopbaan te ontwikkelen.

Toelatingseisen:

[-]

Grafisch ontwerp [2 jaar uitgebreid diploma]

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Deze BTEC Extended Diploma in Graphic Design-cursus biedt een breed scala aan benaderingen voor digitaal interactief ontwerp, terwijl gebruik wordt gemaakt van de nieuwste Apple Macs en Adobe-software om stimulerende resultaten te genereren. Je zult een reeks geavanceerde vaardigheden ontwikkelen die passen bij je eigen interessegebied en creatieve potentieel. [+]

kwalificaties:

Uitgebreid diploma in grafisch ontwerp Full Time Level 3

Cursusoverzicht:

Deze BTEC Extended Diploma in Graphic Design-cursus biedt een breed scala aan benaderingen voor digitaal interactief ontwerp, terwijl gebruik wordt gemaakt van de nieuwste Apple Macs en Adobe-software om stimulerende resultaten te genereren. Je zult een reeks geavanceerde vaardigheden ontwikkelen die passen bij je eigen interessegebied en creatieve potentieel.

De cursus is projectgericht en studio-gebaseerd met een injectie van live projecten en wedstrijden om innovatie en creativiteit aan te moedigen, waarmee je creatief kunt reageren op projectopgaven van eenheden en kunt experimenteren met specialistische gebieden van grafisch ontwerp. Het hele jaar door wordt een reeks gespecialiseerde disciplines beoefend zonder dat er aanvullende examens nodig zijn. Alle projecten zijn gebaseerd op de principes van de beroepspraktijk, rekening houdend met de uitkomst, esthetiek en gebruikersinteractie.... [-]


BTEC diploma in het bedrijfsleven

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Het EDEXCEL niveau 3 BTEC Extended Certificate en BTEC Diploma in Business is een praktische, werkgerelateerde kwalificatie. Deze cursus komt overeen met twee A-niveaus. Studenten leren door het invullen van projecten en opdrachten die gebaseerd zijn op realistische werksituaties, activiteiten en eisen. [+]

Kwalificaties:

Edexcel Level 3 BTEC Extended Certificate in Business [aan het einde van jaar 1] en Diploma in Business [aan het einde van jaar 2] - BTEC Diploma is gelijk aan 2 'A' LEVELS

Cursusoverzicht:

Het EDEXCEL niveau 3 BTEC Extended Certificate en BTEC Diploma in Business is een praktische, werkgerelateerde kwalificatie. Deze cursus komt overeen met twee A-niveaus. Studenten leren door het invullen van projecten en opdrachten die gebaseerd zijn op realistische werksituaties, activiteiten en eisen.

Het EDEXCEL Level 3 Extended Certificate wordt in het eerste jaar bestudeerd en bestaat uit 4 eenheden:

Exploring Zakelijk Een marketingplan ontwikkelen Personal en Business Finance Plus 1 optionele eenheid ... [-]

Applied Science (Forensic Science) - Nationaal diploma

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Het BTEC Level 3 National Diploma in Applied Science is een kwalificatie voor post-16-leerders die hun wetenschappelijke opleiding willen voortzetten door middel van toegepast en praktisch leren en wiens doel het is om door te stromen naar de universiteit of naar een baan in de wetenschapssector. [+]

kwalificaties:

BTEC National Diploma in Applied Science

Cursusoverzicht:

Het BTEC Level 3 National Diploma in Applied Science is een kwalificatie voor post-16-leerders die hun wetenschappelijke opleiding willen voortzetten door middel van toegepast en praktisch leren en wiens doel het is om door te stromen naar de universiteit of naar een baan in de wetenschapssector. De cursus is ideaal voor studenten die interesse hebben om labtechnici te zijn; werken in de forensische, analytische of medische wetenschappen; verpleegster worden of een paramedicus of voor studenten die algemene / toegepaste wetenschap willen studeren aan de universiteit.

Dit is een cursus van twee jaar. De kwalificatie bereikt aan het einde van de twee jaar is gelijk aan twee A-niveaus.... [-]


Cursus creatieve media

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Deze Creative Media Production-cursus biedt branchegericht onderwijs en training voor degenen die van plan zijn te werken of die al werken in de creatieve-mediasector. [+]

Kwalificaties:

90 Creditdiploma in creatieve media Full-time niveau 3 - jaar 1 Uitgebreid diploma in Creative Media Level 3 in jaar 2 Essential Skills Wales 6 kwalificaties over de 2 jaar en een BTEC kwalificatie voor werkvaardigheden

Cursusoverzicht:

Deze Creative Media Production-cursus biedt branchegericht onderwijs en training voor degenen die van plan zijn te werken of die al werken in de creatieve-mediasector.

De cursus biedt u de mogelijkheid om een ​​nationaal erkende niveau 3-beroepskwalificatie te behalen, waarmee u ofwel aan het werk kunt in de creatieve mediasector, ofwel door kunt gaan naar het hoger onderwijs. De kwalificatie geeft je de mogelijkheid om vaardigheden, kennis en inzicht te ontwikkelen die relevant zijn voor de media-industrie. Het biedt ook de mogelijkheid om een ​​reeks vaardigheden en technieken te ontwikkelen die essentieel zijn voor succesvolle prestaties in het beroepsleven.... [-]


Muziektechnologie [1 jaar diploma]

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Het 90-creditdiploma in Music Technology is een voltijdcursus van 1 jaar voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de technische kant van de muziekindustrie. Je zult een breed scala aan onderwerpen bestuderen die je vaardigheden zullen ontwikkelen en je voorbereiden op werk. Je werkt aan verschillende projecten die je realistische, op werk gebaseerde scenario's zullen geven om je industriële vaardigheden te ontwikkelen. [+]

kwalificaties:

90 Creditdiploma in voltijdse muziektechnologie Niveau 3Als onderdeel van de cursus zullen alle studenten het Welsh baccalaureaat bestuderen en sleutelvaardigheden ontwikkelen en worden ingeschreven voor accreditatie. Het Welsh baccalaureaat en de belangrijkste vaardigheden zijn belangrijke overdraagbare vaardigheden voor het leven in het algemeen, en de punten die worden behaald door de accreditatie worden erkend door instellingen voor hoger onderwijs.

Cursusoverzicht:

Het 90-creditdiploma in Music Technology is een voltijdcursus van 1 jaar voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de technische kant van de muziekindustrie. Je zult een breed scala aan onderwerpen bestuderen die je vaardigheden zullen ontwikkelen en je voorbereiden op werk. Je werkt aan verschillende projecten die je realistische, op werk gebaseerde scenario's zullen geven om je industriële vaardigheden te ontwikkelen. De cursus is geschikt voor mensen van alle leeftijden die hun vaardigheden op het gebied van muziekproductie, live-evenementen organiseren en marketing, compositie en arrangementen en muziekindustrie willen ontwikkelen en ontwikkelen.... [-]


Podiumkunsten - 90 credit btec diploma

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Deze cursus Podiumkunsten, 90 Credit Diploma is voor diegene die geïnteresseerd is in acteren of werken in de podiumkunstenindustrie. Het biedt de kans om te studeren voor een nationaal erkende Podiumkunstenkwalificatie, waarmee je veel vaardigheden kunt ontwikkelen die vereist zijn voor de uitvoering in het medium theater. [+]

Kwalificaties:

90 Creditdiploma in voltijdse voltijddiploma 3

Cursusoverzicht:

Deze cursus Podiumkunsten, 90 Credit Diploma is voor diegene die geïnteresseerd is in acteren of werken in de podiumkunstenindustrie. Het biedt de kans om te studeren voor een nationaal erkende Podiumkunstenkwalificatie, waarmee je veel vaardigheden kunt ontwikkelen die vereist zijn voor de uitvoering in het medium theater. Er is ook de mogelijkheid om vaardigheden voor tv-prestaties te ontwikkelen.

Als onderdeel van de cursus zullen alle studenten het Welsh Baccalaureate bestuderen en Key Skills ontwikkelen en worden ingeschreven voor accreditatie. Het Welsh baccalaureaat en de belangrijkste vaardigheden zijn belangrijke overdraagbare vaardigheden voor het leven in het algemeen en de punten die worden verkregen door de accreditatie worden erkend door instellingen voor hoger onderwijs.... [-]


Engineering with CAD [2 Year Extended Diploma]

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen zijn onder andere:

Elektrische principes elektronica Programmeerbare logische controllers

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT [-]

Diploma in Business Administration

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Career Ready

Het programma zal helpen om u te bieden aan de wereld van het werk of de universiteit met vertrouwen, vaardigheden en professionele netwerken die nodig zijn om hun potentieel te vervullen.

Die allemaal zullen samenwerken en bouwen op hun studies om hen te helpen de vaardigheden en het zelfvertrouwen die ze nodig hebben om te slagen in hun toekomstige loopbaan te ontwikkelen.

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]

Diploma in finance, risk & investment (niveau 3)

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Het doel van de CISI niveau 3 diploma in Finance, Risk & Investment is om kandidaten een goed begrip van de belangrijkste kenmerken, mechanismen en invloeden op de financiële markten en instellingen te geven, en is voorzien van een basis in data-analyse, beoordeling van investeringen en de boekhouding en de rol en verantwoordelijkheid van de financiële diensten in de samenleving als geheel. [+]

Kwalificaties:

Diploma in Finance, Risk and Investment - Level 3 - Chartered Institute of Securities and Investment - (een niveau-equivalent)

Cursusoverzicht:

Het doel van het CISI Level 3-diploma in Finance, Risk & Investment is om kandidaten inzicht te geven in de belangrijkste kenmerken, mechanismen en invloeden op financiële markten en instellingen, en omvat een basis in gegevensanalyse, investeringsbeoordeling en -boekhouding en de rol en verantwoordelijkheid van financiële diensten in de samenleving als geheel.

Het Diploma bestaat uit de volgende vier eenheden: Unit 1 - Geld, besparingen en onzekerheid **

De aard van het Geld De economie Overheden en Economie De internationale dimensie (Trade and Exchange) Het analyseren en interpreteren van gegevens (Statistics, Sampling) Risico's en onzekerheden ... [-]

Reizen & toerisme - [1 jaar 90 creditdiploma]

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Dit BTEC-diploma op het gebied van reizen en toerisme, niveau 3, is het eerste jaar van een tweejarige cursus om een ​​diploma te halen in kwalificatie voor reizen en toerisme van niveau 3. [+]

Kwalificaties:

BTEC Diploma in Travel & Tourism niveau 3 Georganiseerd Cymru Conversational French Level 1 Essential Skills Wales - Communicatie

Cursusoverzicht:

Dit BTEC-diploma op het gebied van reizen en toerisme, niveau 3, is het eerste jaar van een tweejarige cursus om een ​​diploma te halen in kwalificatie voor reizen en toerisme van niveau 3. Deze cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die al werken of willen werken:

Overseas Resort Reps Verenigd Koninkrijk als reisbestemming Het zaken doen van reizen en toerisme Lange afstanden reisbestemmingen Stage voor reizen en toerisme Cruisemaatschappijen Conferentie-evenementen

De eenheden die de kwalificatie vormen, stellen de lerenden in staat om de vaardigheden te leren, ontwikkelen en oefenen die nodig zijn voor de loopbaan en / of loopbaanontwikkeling in de reis- en toerismesector.... [-]


Sportprestaties en uitmuntendheid (QCF) - Met Futsal [2 jaar uitgebreid diploma]

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

Leerders zullen werken aan de voltooiing van een BTEC Level 3 Extended Diploma in Sport (Prestaties en Uitmuntendheid), een kwalificatie van niveau 3 A op niveau. Veel eenheden die betrokken zijn bij de BTEC-kwalificatie zullen worden afgerond tijdens de praktische sessies waarbij maximaal 5 uur aan wekelijkse trainingssessies worden besteed. [+]

kwalificaties:

Extended Diploma Sport (CCFC) Voltijdsniveau 3

Cursusoverzicht:

Leerders zullen werken aan de voltooiing van een BTEC Level 3 Extended Diploma in Sport (Prestaties en Uitmuntendheid), een kwalificatie van niveau 3 A op niveau. Veel eenheden die betrokken zijn bij de BTEC-kwalificatie zullen worden afgerond tijdens de praktische sessies waarbij maximaal 5 uur aan wekelijkse trainingssessies worden besteed.

Futsal is een opwindend, snel klein voetbalspel, het spel legt een grote nadruk op technische vaardigheden en vaardigheden in situaties van hoge druk, en is vervolgens een uitstekende voedingsbodem voor voetbalcompetenties die vertaald kunnen worden naar de 11-a-kant formaat van het spel.... [-]


Sport & Exercise Science - BTEC Extended Diploma

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen zijn onder andere:

Anatomie en fysiologie

Toelatingseisen:

[-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen studeerde onder meer:

grafisch ontwerp illustratie

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]

Videos

CAVC International

Contact

Cardiff and Vale College

Adres Cardiff and Vale College City Centre Campus Dumballs Road Cardiff CF10 5FE Wales - UK
Cf10 5FE Cardiff, Wales, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.cavc.ac.uk/
Telefoon +44 (0)29 2090 8004