CAE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De vraag naar nieuwe piloten is nog nooit zo groot geweest. Nu de commerciële luchtvaart in de komende 20 jaar naar verwachting in omvang zal verdubbelen, is er een opwindende gelegenheid voor jonge mannen en vrouwen die streven naar een carrière boven de wolken als piloten van luchtvaartmaatschappijen.

CAE schat dat er de komende 10 jaar 255.000 nieuwe piloten nodig zullen zijn om de groei van de commerciële luchtvervoersindustrie te ondersteunen. De snelle uitbreiding van de vloot en de hoge percentages van het aantal gepensioneerden leiden tot de verdere ontwikkeling van 180.000 eerste officieren in nieuwe kapiteins van luchtvaartmaatschappijen, meer dan in elk ander decennium. Deze cijfers betekenen dat meer dan 50% van de piloten die over 10 jaar het commerciële vliegtuig van de wereld zullen besturen, nog niet met hun opleiding zijn begonnen. Er moeten 70 nieuwe typen piloten zijn die hun carrière elke dag beginnen met luchtvaartmaatschappijen voor de komende 10 jaar!

Wie is CAE ?

70 jaar uitmuntendheid
Leer vliegen met CAE en maak van je droom om piloot te worden een realiteit. CAE is een wereldleider in opleidingen voor de markten voor burgerluchtvaart, defensie en veiligheid en gezondheidszorg. Gesteund door een 70-jarig record van primeurs uit de industrie, zijn we de door ons gekozen trainingspartner van 's werelds luchtvaartmaatschappijen en de wereldleider in de fabricage van fullflight simulators. Leer met ons en wees een CAE piloot voor het leven!
CAE trainingsprogramma's bestrijken de hele levenscyclus van een professionele piloot, zodat we u de door u gewenste training kunnen bieden gedurende uw gehele loopbaan, van cadet tot kapitein. Het maakt deel uit van de reden waarom elk jaar meer dan 120.000 piloten met ons trainen. Met 50 trainingslocaties wereldwijd heeft CAE 's werelds grootste trainingsnetwerk voor burgerluchtvaarttrainingen, dat training biedt op de breedste dekking van in-productie en inservice-vliegtuigmodellen.
CAE toonaangevend op het gebied van pilot-plaatsing
Voldoet aan de trainingsbehoeften van meer dan 300 luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, velen verwachten van ons dat ze het beste talent voor hun luchtvaartmaatschappij werven. Met tal van luchtvaartacademies over de hele wereld en onze luchtvaartwervingsdiensten plaatst geen enkele andere organisatie meer piloten met meer luchtvaartmaatschappijen dan CAE .

CAE is het grootste ab initio vliegtrainingsnetwerk ter wereld met vliegscholen van wereldklasse op de volgende locaties:

 • Brussel, België
 • Gondia, India
 • Madrid, Spanje
 • Melbourne, Australië
 • Oxford, VK
 • Perth, Australië
 • Phoenix - Falcon Field, Verenigde Staten
 • Rae Bareli, India

Gebaseerd op meer dan 85 jaar ervaring in het CAE van piloten, bieden CAE Cadet Pilot trainingsprogramma's gerichte ab initio training aan aspirant-piloten over de hele wereld. Het programma omvat CPL-, ATPL- en MPL-trainingsroutes, die alle vooraanstaande cursussen op de grondschool combineren met hoogwaardige vlieginstructies die worden afgeleverd in overeenstemming met de vereisten van de nationale luchtvaartautoriteiten. CAE , dat een vloot van meer dan 170 vliegtuigen heeft, heeft de middelen en expertise om jaarlijks tot 2000 cadetpiloten te trainen.

Waarom CAE

 • Levendig Campusleven
 • Strakke gemeenschap
 • Geweldige vliegschoollocaties
 • De nieuwste vliegtuigvloot
 • Duizenden tevreden cadetten
 • Lopende loopbaanondersteuning
 • Interactief leren
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

De CAE trainingservaring

Onze vlieginstructeurs

Door cadetten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hen te helpen bij het veilig en efficiënt vliegen met commerciële vliegtuigen, worden onze programma's gegeven door praktische vlieginstructeurs van experts die jarenlange ervaring in de klas brengen.

Veiligheid

Onze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologie en voldoen aan de nieuwste industriële richtlijnen en voorschriften. CAE is de eerste luchtvaartacademie ter wereld die vliegtuigen bestuurt die zijn uitgerust met aangepaste systemen voor vluchtgegevensbeheer en verkeersbewustzijnstechnologie. Deze systemen registreren gegevens, audio en video tijdens de vlucht, waardoor studenten onmiddellijk na een vlucht kunnen CAE en CAE statistische trends voor de veiligheid en de prestaties op langere termijn kunnen verzamelen.

Gezinsgevoel

Onze studenten vertellen ons dat het gezinsgevoel dat resoneert in onze academies, ons echt onderscheidt van andere luchtvaartacademies. Ons team van toegewijde medewerkers van de klantenservice en instructeurs, zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt en u tijdens uw training ondersteunt met pastorale zorg en persoonlijke individuele lessen. We zijn gepassioneerd door wat we doen en we doen er alles aan om je pilootdroom werkelijkheid te laten worden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:


Geïntegreerd ATPL-programma - Oxford, VK

Campus Voltijd 18 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford Verenigde Staten Phoenix +2 more

CAE 's Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL) -programma's brengt studenten met weinig of geen eerdere vliegervaring naar een Commercial Pilot License (CPL) -niveau met 'frozen ATPL' en Multi-Engine (ME) Instrument Rating (IR) in ongeveer 18 maanden en zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. [+]

CAE 's Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL) -programma's brengt studenten met weinig of geen eerdere vliegervaring naar een Commercial Pilot License (CPL) -niveau met 'frozen ATPL' en Multi-Engine (ME) Instrument Rating (IR) in ongeveer 18 maanden en zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen.

Cursusbeschrijving

Fase 1: Theoretische kennistraining

Leer alles over ATPL-gerelateerde theorie in 14 onderwerpenClassroom en computer-gebaseerde trainingOngeveer 750 uur of 7-8 maandenLocatie: Oxford, Verenigd Koninkrijk

Fase 2: Foundation Flight Training

Leer hoe je solo moet vliegen in een eenmotorig zuigervliegtuigVliegtuig- en simulatortrainingVerstoorde preventieOngeveer 145 uur of 5 - 6 maandenLocatie: Phoenix, Arizona, VS.Voer uw bekwaamheidstest voor commerciële vliegbrevetten uit... [-]

Geïntegreerd ATPL Pilot Training Program - Madrid

Campus Voltijd 18 weken August 2019 Spanje Madrid Verenigd Koninkrijk Oxford Verenigde Staten Phoenix +4 more

Ons geïntegreerde ATPL - Madrid-programma laat je trainen in 3 van onze wereldwijde locaties, met een basisschool in Madrid, Spanje, en vluchttraining in Phoenix, VS en Oxford, VK. [+]

CAE 's Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL) programma's neemt studenten met weinig of geen eerdere vliegervaring naar een Commercial Pilot License (CPL) -niveau met een 'frozen ATPL' en Multi Engine Rating (MEIR) in ongeveer 18 maanden en zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen.

Ons geïntegreerde ATPL - Madrid-programma laat je trainen in 3 van onze wereldwijde locaties, met een basisschool in Madrid, Spanje, en vluchttraining in Phoenix, VS en Oxford, VK.

Cursusbeschrijving

Fase 1: Theoretische kennistraining

Leer alles over ATPL-gerelateerde theorie in 14 onderwerpenClassroom en computer-gebaseerde trainingOngeveer 750 uur of 7-8 maandenLocatie: Madrid, Spanje... [-]

Gecombineerde MCC / JOC-baan - Oxford

Campus Voltijd 40 uur August 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford

Bij CAE zijn we van mening dat het combineren van de Multi-Crew Cooperation (MCC) en Jet Orientation Course (JOC) tot een cursus van 40 uur een betere trainingsgradiënt oplevert. Onze gecombineerde MCC / JOC-cursus biedt de volledige MCC- en JOC-cursusinhoud, maar op een meer gelijkmatige koers. [+]

Bij CAE zijn we van mening dat het combineren van de Multi-Crew Cooperation (MCC) en Jet Orientation Course (JOC) tot een cursus van 40 uur een betere trainingsgradiënt oplevert. Onze gecombineerde MCC / JOC-cursus biedt de volledige MCC- en JOC-cursusinhoud, maar op een meer gelijkmatige koers.

Deze cursus voldoet aan de EASA-vereisten.

Cursusbeschrijving

De cursusduur is ongeveer 15 werkdagen:

2 dagen klassikale human factors training3 dagen technische training in klaslokalen10 dagen (40 uur) praktische training in een Boeing 737-400- of CRJ200-simulatorCursusinhoud

De inhoud van de cursus omvat:

CommunicatieLeiderschap en teamwerkSituation Awareness (Threat and Error Management)Workload ManagementProbleemoplossend vermogen en besluitvormingControle en kruiscontroleTaakverdelingChecklist behandelingBriefingstechniekenFlight ManagementGebruik van vluchtbeheercomputersSysteem Normale bewerkingenAbnormale en noodoperatiesOmgeving, Weer en ATCToelatingseisenHoud een geldige en huidige EASA Commercial Pilot's License bij met een Multi-Engine Instrument Rating (MEIR)Als u in afwachting bent van uw licentie, moet u een Vaardigheidstest geslaagd certificaat verstrekken. [-]

Geïntegreerd ATPL-programma - Brussel

Campus Voltijd 18 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford België Steenokkerzeel Verenigde Staten Phoenix +4 more

CAE 's Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL) -programma's brengen studenten met weinig of geen eerdere vliegervaring naar een Commercial Pilot License (CPL) -niveau met een 'frozen ATPL' en Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) in ongeveer 18 maanden en zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. [+]

CAE 's Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL) -programma's brengen studenten met weinig of geen eerdere vliegervaring naar een Commercial Pilot License (CPL) -niveau met een 'frozen ATPL' en Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) in ongeveer 18 maanden en zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen.

Cursusbeschrijving

Fase 1: Theoretische kennistraining

Leer alles over ATPL-gerelateerde theorie in 14 onderwerpenClassroom en computer-gebaseerde training (CBT)Ongeveer 750 uur of 7-8 maandenLocatie: Brussel, België

Fase 2: Foundation Flight Training

Leer hoe je solo moet vliegen in een eenmotorig zuigervliegtuigVliegtuig- en simulatortrainingVerstoorde preventieOngeveer 145 uur of 5-6 maandenLocatie: Phoenix, Arizona, VS.Voer uw bekwaamheidstest voor commerciële vliegbrevetten uit... [-]

India Professional Pilot Program - Gondia

Campus Voltijd 19 maanden August 2019 India Gondia

CAE Gondia biedt een gericht programma van 19 maanden om u voor te bereiden op een professionele piloot voor de luchtvaartmaatschappij. [+]

CAE Gondia biedt een gericht programma van 19 maanden om u voor te bereiden op een professionele piloot voor de luchtvaartmaatschappij. Alle cursussen voldoen aan de internationale normen voor burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) en directoraat-generaal voor de burgerluchtvaart (DGCA). Na succesvolle afronding hebt u alle toepasselijke ab-initio-beoordelingen ontvangen, waaronder uw Commercial Pilot License (CPL) met instrumentbeoordeling (IR) en Multi-Engine Rating (ME).

Je wordt getraind met behulp van best practices die zijn ontwikkeld op basis van de uitgebreide ervaring van CAE in het trainen van professionele piloten in het wereldwijde trainingscentrumnetwerk van CAE , waar jaarlijks tienduizenden piloten van vliegmaatschappijen en zakenvliegtuigen trainen.... [-]


Videos

CAE - Promotional Video

CAE Global Academy - Flight School Network

Contact

CAE Oxford Aviation Academy

Adres CAE Oxford Aviation Academy HQ Oxford Airport,Kidlington,
OX5 1QX Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.caeoaa.com/
Telefoon +44 1865 841234

Adres CAE Oxford Aviation Academy Brussels Brussels Airport - Building 201 Tervuursesteenweg
1820 Steenokkerzeel, Vlaanderen, België
Telefoon false

Adres CAE Oxford Aviation Academy Gondia National Flying Training Institute (NFTI) c/o Airport Authority of India Birsi Airport PO Paraswada
441-614 Gondia, Maharashtra, India
Telefoon false

Adres Polígono Industrial N°2 La Muñoza, Barajas Madrid Spain
28042 Madrid, Madrid, Spanje
Telefoon false

Adres Phoenix, Arizona, Verenigde Staten