CAE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De vraag naar nieuwe piloten is nog nooit zo groot geweest. Nu de commerciële luchtvaart in de komende 20 jaar naar verwachting in omvang zal verdubbelen, is er een opwindende gelegenheid voor jonge mannen en vrouwen die streven naar een carrière boven de wolken als piloten van luchtvaartmaatschappijen.

CAE schat dat er de komende 10 jaar 255.000 nieuwe piloten nodig zullen zijn om de groei van de commerciële luchtvervoersindustrie te ondersteunen. De snelle uitbreiding van de vloot en de hoge percentages van het aantal gepensioneerden leiden tot de verdere ontwikkeling van 180.000 eerste officieren in nieuwe kapiteins van luchtvaartmaatschappijen, meer dan in elk ander decennium. Deze cijfers betekenen dat meer dan 50% van de piloten die over 10 jaar het commerciële vliegtuig van de wereld zullen besturen, nog niet met hun opleiding zijn begonnen. Er moeten 70 nieuwe typen piloten zijn die hun carrière elke dag beginnen met luchtvaartmaatschappijen voor de komende 10 jaar!

Wie is CAE ?

70 jaar uitmuntendheid
Leer vliegen met CAE en maak van je droom om piloot te worden een realiteit. CAE is een wereldleider in opleidingen voor de markten voor burgerluchtvaart, defensie en veiligheid en gezondheidszorg. Gesteund door een 70-jarig record van primeurs uit de industrie, zijn we de door ons gekozen trainingspartner van 's werelds luchtvaartmaatschappijen en de wereldleider in de fabricage van fullflight simulators. Leer met ons en wees een CAE piloot voor het leven!
CAE trainingsprogramma's bestrijken de hele levenscyclus van een professionele piloot, zodat we u de door u gewenste training kunnen bieden gedurende uw gehele loopbaan, van cadet tot kapitein. Het maakt deel uit van de reden waarom elk jaar meer dan 120.000 piloten met ons trainen. Met 50 trainingslocaties wereldwijd heeft CAE 's werelds grootste trainingsnetwerk voor burgerluchtvaarttrainingen, dat training biedt op de breedste dekking van in-productie en inservice-vliegtuigmodellen.
CAE toonaangevend op het gebied van pilot-plaatsing
Voldoet aan de trainingsbehoeften van meer dan 300 luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, velen verwachten van ons dat ze het beste talent voor hun luchtvaartmaatschappij werven. Met tal van luchtvaartacademies over de hele wereld en onze luchtvaartwervingsdiensten plaatst geen enkele andere organisatie meer piloten met meer luchtvaartmaatschappijen dan CAE .

CAE is het grootste ab initio vliegtrainingsnetwerk ter wereld met vliegscholen van wereldklasse op de volgende locaties:

 • Brussel, België
 • Gondia, India
 • Madrid, Spanje
 • Melbourne, Australië
 • Oxford, VK
 • Perth, Australië
 • Phoenix - Falcon Field, Verenigde Staten
 • Rae Bareli, India

Gebaseerd op meer dan 85 jaar ervaring in het CAE van piloten, bieden CAE Cadet Pilot trainingsprogramma's gerichte ab initio training aan aspirant-piloten over de hele wereld. Het programma omvat CPL-, ATPL- en MPL-trainingsroutes, die alle vooraanstaande cursussen op de grondschool combineren met hoogwaardige vlieginstructies die worden afgeleverd in overeenstemming met de vereisten van de nationale luchtvaartautoriteiten. CAE , dat een vloot van meer dan 170 vliegtuigen heeft, heeft de middelen en expertise om jaarlijks tot 2000 cadetpiloten te trainen.

Waarom CAE

 • Levendig Campusleven
 • Strakke gemeenschap
 • Geweldige vliegschoollocaties
 • De nieuwste vliegtuigvloot
 • Duizenden tevreden cadetten
 • Lopende loopbaanondersteuning
 • Interactief leren
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

De CAE trainingservaring

Onze vlieginstructeurs

Door cadetten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hen te helpen bij het veilig en efficiënt vliegen met commerciële vliegtuigen, worden onze programma's gegeven door praktische vlieginstructeurs van experts die jarenlange ervaring in de klas brengen.

Veiligheid

Onze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologie en voldoen aan de nieuwste industriële richtlijnen en voorschriften. CAE is de eerste luchtvaartacademie ter wereld die vliegtuigen bestuurt die zijn uitgerust met aangepaste systemen voor vluchtgegevensbeheer en verkeersbewustzijnstechnologie. Deze systemen registreren gegevens, audio en video tijdens de vlucht, waardoor studenten onmiddellijk na een vlucht kunnen CAE en CAE statistische trends voor de veiligheid en de prestaties op langere termijn kunnen verzamelen.

Gezinsgevoel

Onze studenten vertellen ons dat het gezinsgevoel dat resoneert in onze academies, ons echt onderscheidt van andere luchtvaartacademies. Ons team van toegewijde medewerkers van de klantenservice en instructeurs, zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt en u tijdens uw training ondersteunt met pastorale zorg en persoonlijke individuele lessen. We zijn gepassioneerd door wat we doen en we doen er alles aan om je pilootdroom werkelijkheid te laten worden.

Locaties

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Vlaanderen, België

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, India

Madrid

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Feniks

Address
Feniks, Arizona, Verenigde Staten