Lees de Officiële Beschrijving

Alle cursussen vinden plaats in Ditchley Park in Oxfordshire, een van de mooiste landhuizen van Zuid-Engeland.

Je zou niet kunnen vragen om een ​​betere omgeving om je buikvaardigheden te leren. Een aantal scènes uit de populaire tv-serie Downton Abbey Werden hier gefilmd, en je voelt je alsof je schouders wrijft met die karakters als je leert hoe je alle moderne vaardigheden van een moderne butler kunt beheersen.

"Ditchley Park is gebouwd in 1722 en presenteert een stukje perfecte Engelse geschiedenis. Het is een prachtige, tijdloze plek. Je zou de schoonheid ervan niet geloven, tenzij je het met je eigen ogen ziet."

  • Damien McMorran, historicus Het comfort en de uitstekende faciliteiten maken het de perfecte achtergrond om alles te leren kennen om een ​​eersteklas butler of valet te worden. Het doel van de school is om normen te verheffen en nieuwe stagiaire butlers te instrueren over hoe ze hun taken met vertrouwen, passie en flair uitoefenen.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Butler Valet School

We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op speci ... [+]

Het 2-week cursusprogramma

£ 5,160 + BTW (inclusief accommodatie, ontbijt en alle maaltijden op school). Voor afgevaardigden met een aantal eerdere ervaring.

We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen.

WEEK 1

DEZE WEEK LEEFT INTENSIEVE HANDS ON-ONDERVINDING EN PRAKTIJK IN DE PLAATSEN VAN DE BUTLER.

1.Hoe te gedragen, kleed en praat met werkgevers en gasten.

2.Hoe om de gasten te begroeten, te voldoen aan hun behoeften en hen te verwelkomen.

3.Kent u bekend met de plichten van de huishoudster en ander personeel en begrijp hoe u samenwerkt. 4. Lees wat er gebeurt in de pantry, bijvoorbeeld de zorg voor fijn kristal, zilver en china.... [-]

Verenigd Koninkrijk Witney
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Butler Valet School

Deze gedetailleerde en intensieve cursus leert u hoe u een butler bent in 4 weken. De heer Fink zal zijn vaardigheden en kennis persoonlijk delen en op een wereldklasse n ... [+]

Het 4-week cursusprogramma

£ 7,950 + BTW (inclusief accommodatie, ontbijt en alle maaltijden op school). Deze gedetailleerde en intensieve cursus leert u hoe u een butler bent in 4 weken. De heer Fink zal zijn vaardigheden en kennis persoonlijk delen en op een wereldklasse niveau beginnen. Het wordt sterk aanbevolen voor degenen die geen eerdere ervaring hebben, of van gastvrijheid naar privé dienst veranderen.

Elk cursusschema is licht afhankelijk van de gebeurtenissen die tijdens het jaar in Ditchley Park plaatsvinden.

WEEK 1

DEZE WEEK LEEFT INTENSIEVE HANDS ON-ONDERVINDING EN PRAKTIJK IN DE PLAATSEN VAN DE BUTLER.

Hoe u zich gedraagt, kleedt en spreekt met werkgevers en gasten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Witney
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands