Brookfield Aviation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Wie zijn wij en wat doen wij?

Brookfield Aviation is 's werelds toonaangevende leverancier van piloten, ingenieurs en resource oplossingen mens tot de luchtvaartindustrie wereldwijd.

Sinds onze oprichting in 1993 onze track record voor een snelle reactie en levering van specialistische vaardigheden op zeer korte termijn is ongeëvenaard en onze diensten worden gebruikt wereldwijd door luchtvaartmaatschappijen, vliegtuigen leasemaatschappijen, training en onderhoud organisaties. We gaan er alles aan om het even welke eis dat onze klanten aanwezig zijn, hetzij op korte, middellange of lange termijn opdracht te voldoen.

Met ons vermogen om te bieden op korte termijn, een breed scala van goed gekwalificeerde en zeer ervaren cockpitpersoneel / onderhoudspersoneel voor de meeste westerse vliegtuigen, helpen we een aanvulling op het vaste personeel van onze klanten, terwijl nieuwe vliegtuigen in de vloot of conversie training worden uitgevoerd is voltooid . Dit maakt het ook mogelijk klanten tot het nemen van de mogelijkheden met betrekking tot ongeplande workloads en de vraag naar extra personeel in het hoogseizoen operaties.

We hebben ook gewerkt met nieuw opgerichte operators hen van gekwalificeerde en ervaren bemanning, instructeurs en examinatoren, hoogopgeleide en ervaren technisch personeel, het verstrekken en helpen met alle relevante documentation.We zijn trots op het leveren van uitstekende klantenservice met de juiste zorg en aandacht voor cliënten en personeel gelijk. Wij geven gedegen advies, bieden interessante en uitdagende opdrachten, on-time betalingen, persoonlijke aandacht en continuïteit van de werkzaamheden aan de individuele piloten en onderhoudspersoneel.

Ons verleden is fenomenaal gegroeid en onze toekomst ziet er helderder als elk jaar passeert. We steeds verder uit te gaan in de wereld, en de beter bekende we worden, hoe meer client luchtvaartmaatschappijen hebben de wens om onze diensten te gebruiken, wat overeenkomt met meer cockpitpersoneel / onderhoudspersoneel die willen werken voor us.Longevity brengt stabiliteit, en het is deze stabiliteit die meer en meer klanten, cockpit- en onderhoudspersoneel zijn gekomen om vertrouwen op.

Locaties

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1372 747044