Brockenhurst College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij een van de beste hogescholen in het Verenigd Koninkrijk

Welkom bij Brock, een hoogwaardige universiteit in een vriendschappelijke 27-acre campus binnen de prachtige New Forest National Park.

Nationaal erkend voor uitmuntendheid en innovatie in het voortgezet onderwijs, Brockenhurst een Beacon College, trekken jaarlijks ongeveer 3000 zesde vormstudenten uit de hele regio, samen met een mix van internationale studenten uit de hele wereld.

Vorig jaar is 57% van onze internationale studenten gevorderd naar de universiteiten van de elite Russell Group en in 2015 hebben drie van onze internationale studenten plaats in Cambridge. Verder is 85% van onze internationale studenten gevorderd naar top 50 gerangschikte universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Wij verwelkomen studenten van over de hele wereld om met ons te studeren, met meer dan 30 nationaliteiten vertegenwoordigd bij bijna 130 internationale studenten.

Brockenhurst College behoudt een uitstekende academische reputatie en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig onderwijs voor iedereen. Wij zijn van mening dat de sleutel tot ons succes onze passie voor het leren en onze inzet voor elke individuele student is, wat zij ook hebben gekozen om met ons te studeren en in welke fase zij ook in het leven zijn. Onze voorziening wordt geleverd in een vriendelijke, inclusieve en stimulerende omgeving waar iedereen wordt aangemoedigd en in staat is hun potentieel te vervullen en hun ambities te realiseren.

Wij zijn de eerste keus zesde formulier voor meer dan 3.000 schoolverlaters in de regio; hun succes wordt aangetoond als ze voortkomen naar hoger onderwijs en een scala aan beroepen, lokaal, nationaal en internationaal. Onze studenten 'consistente hoge resultaten en progressie naar top universiteiten staan ​​getuigen van onze academische uitmuntendheid.

Locaties

Brockenhurst

Address
Lyndhurst Road

SO42 7ZE Brockenhurst, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden